Psilosybiini.info

MDMA ja ekstaasi

Poissa tattinen

  • Viestejä: 65
  • Karma: 3
  • Profiili
Joo, siis tuo tarkoitus noiden pohjien juomiselle oli silloin se et pystyy ne nousut ottaa jotenkin rennommin ja kun ajankohtana oli silloin keskikesän juhla jolloin muutenkin tuli alkoa otettua.
Jälkeenpäin ajateltuna tyhmästi tehty, mikäli haluaa tietää oikean vaikutusmekanismin. Ja etenkin jos haluaa hakea jotain terapeuttista arvoa.
Sen sijaan jos on sienien syönnin yhteydessä ottanut vain sen 1 tai 2 olutta niin nousut tuntuu menevän vähän tasaisemmin ja vaikutukset tuntuu todella letkeeltä ja euforiselta ja on kaiken lisäksi luonnontuote. Eli ei mee semmoseks sekavaks niinku mämmin taikka essojen kaa. Joskus ihan eri ajankohtana tuli testattua keltaisia luis vuittoneita, mitkä jälkeenpäin huomattuna tuskin sisälsivät hirveenä mämmiä. Mitälie tutkaritavaraa, ja oli aika pettymys. Jos ajankohta on väärä tai on vähänkään enemmän alkoa alla en nää oikeen mitään järkee ottaa mitään näistä.


Poissa Rosemary

 • Tulokas
  • Viestejä: 1
  • Karma: 0
  • Profiili
Kysymys tänne enemmän tietäville.

Paljonko tuota MDMA:ta kannattaa siis "nauttia" yhdellä kerralla. Jostain olen lukenut, että oma paino milligrammoina (100mg) ja tähän n. kolmas osa vielä buusterina (3-4h nousun jälkeen n. 30-40mg). Pommina, juomaan sekoitettuna vai miten suosittelette? Mites vauhdin laita kyytipoikana? Kannattaako sekoittaa? Ennen vai jälkeen MDMA:n nauttimisen? Alkoholia ei hirveästi vissiinkään suositella, vaikka usein tykkään ystävien kanssa "muutamat" ottaa. Auttakee kokematonta tiedoillanne.

Hiukan taustoja siis! MDMA:n käyttöä takana n. 2,5vuotta suurimmaksi osaksi pillerimuodossa, kerran aikaisemmin on ollut itse kristallia käytössä (kuten nytkin). Satunnaista on käyttö siis ollut ja vain viihdekäytössä. Käyttöä olen pyrkinyt rajoittamaan kerran kolmeen kuukauteen (poikkeuksia siis on ollut). Viimeisin kerta oli joulukuussa ja nytten tulisi siis seuraavaan kertaan mennessä n. 4kk tauko, joten serotoniinitasot ovat varmaan ihan ok? Vaikuttaako joulukuun 2 päivän putki tähän jotenkin?

Morot vaan täältäkin! Ensimmäistä viestiä pukkaa :)


Poissa tattinen

  • Viestejä: 65
  • Karma: 3
  • Profiili
Youtubesta löytyy semmonen kanava kuin drugslab ja siellä on tosi paljon infoa vähän kaikkeen.Yleisen ohjeen mukaan sopiva annos olisi 1-1.5mg per painokilo. Eli esim. 70kg painavalle jampalle 70 - 105mg. Boostista tossa ei ollut puhetta mut kolmasosa kuulostaa ihan ok. Se ei vaan enää toimi samalla tavalla niinku startti dose, niinkuin edellä onkin ollut puhetta. Lähinnä piristää.

Tässä luin jonkun kertomuksen mdma:han liittyen. Eli kertomuksen mukaan kyseinen tyyppi ois käyttäny yhtenä vuonna satunnaisesti essoja vähän laidasta laitaan, joskus sattui hyviä ja joskus huonoja. Kunnes eräänä päivänä oli käyttänyt vuorokauden aikana gramman amfetamiinia ja siihen päälle myöhemmin illasta "vitusti" mdma kristallia. Veikkaisin varmaan puolta grammaa, ehkä. Tämän jälkeen oli koittanut jonkun pari kuukautta kestänyt psykoosi. Tästä meni kuitenkin noin 2 vuotta ilman mdma:ta, silloin tällöin hyvi  harvakseltaan amfetamiinia pikku laineja.
Kunnes oli seuraavan kerran ottanut kokonaisen ekstaasitabletin, jota ei ilmeisesti ollut testannut, niinkuin ei edellisiäkään. Ja tästä seurasi taas psykoosi, joka ei tosin kestänyt kuin vähän alle viikon ilmeisesti ja oli lievempi muutenkin.

Mulla on semmoinen teoria, että tässä on käynyt juuri niin että reseptoreja on rasitettu hivenen liikaa silloin överi-iltana ja mitään 100% toipumista ei ole tapahtunut, vaikka onkin ollut taukoa substanssista melkein 2 vuotta. Tai sitten ekstaasitabletissa on ollut jotain vaarallista tutkaria, mene tiedä. Saatan toki olla väärässäkin.Poissa Pehmo

 • Luotettava tunnistaja
  • Viestejä: 168
  • Karma: 2
  • Profiili
MDMA pähkinänkuoressa. Kolikon molemmat puolet nopeasti läpikäytynä.

The world is a battleground of good and evil. Be aware. Be good.


Poissa tattinen

  • Viestejä: 65
  • Karma: 3
  • Profiili
https://www.reddit.com/r/MDMA/comments/77cex9/can_set_and_setting_kill_a_roll/
Siis jo pelkkä set & setting itsessään voi MDMA:n kohdalla vaikuttaa niin paljon, että vaikutukset voi "hävitä" lähes kokonaan?
Esimerkiks jotkut tykkää ottaa mämmiä yksin, mikä on heille ihan ok. Ja kuultujen perusteella joku toinen taas ei saa vastaavanlaisesta kokemuksesta välttämättä mitään irti yksin ottaessa.


« Viimeksi muokattu: Tammikuu 25, 2019, 19:17 kirjoittanut tattinen »