Psilosybiini.info
Uudistunut keskustelupalsta osoitteessa https://discourse.psilosybiini.info

MDMA ja ekstaasi

Poissa Dopamiiniorava

  • Viestejä: 80
  • Karma: 9
  • Profiili
Elikkäs minkälaisia kokemuksia essoista ja mämmistä? Mitä teet vaikutuksen alaisena? Harrastatko candyflippiä eli psykedeeli + mämmi komboparia? Kaikkea mämmistä.

Jotkut ihmiset puhuvat mielellään synteettisistä huumeista negatiivisempaan sävyyn kuin luonnosta saatavilla olevista. Moni ei tiedä, että esimerkiksi amfetamiineja löytyy myös joistakin luonnon kasveista (jokin akaasiapuu). Tutkimuskemikaalit voivat olla melko arvaamattomia, ihan senkin takia, että niistä ei ole kokemusta tarpeeksi. Synteettiset huumeet voivat keskimäärin olla vaarallisempia kuin luonnossa tavattavat, koska niihin on helpompi sekoittaa epäterveellisiä täyteaineita, ja niistä ei ole usein kovin kattavaa kokemuspohjaa. Onhan se hulluruohokin luonnollista.

On toki totta, että amfetamiinin käyttäminen ei kovin terveellistä ole usein esimerkiksi kannabikseen verrattuna, mutta onhan LSD:kin synteettinen huume ja oikein käytettynä hyödyllinen ja turvallinen aine. MDMA voi myös olla hyödyllinen ja turvallinen aine oikein käytettynä, eikä kuolemaan johtaneet käyttötilanteet ole yleensä johtuneet yliannostuksesta mikä pätee myös taikasienien kohdalla.

Itse otin elämäni ensimmäisen mämmiannoksen eilen. En kasaillut juuri mitään ennakko-odotuksia kokemukselle, jotta en pettyisi. Annos oli noin 100 mg:n suuruinen, ja se oli puhdasta MDMA:ta.

Ensivaikutukset olivat muinaisina aikoina kokeilemani DXM:n kaltaiset ilman euforiaa (toisaalta DXM:n ensikertaa vaikuttaessa efekti oli samalla tavalla hyvin euforinen kuin MDMA) ja toisaalta hieman sienimäiset (serotoniinin kanssa jotain tekemistä?), päässä pärisi kummalla tavalla. Noin puolentunnin päästä aloin hymyilemään ja kokemaan mielihyvää, mutta samalla epäröin hieman ahdistavienkin ajatusten kanssa koska uusi virvelini katkesi  >:(. Lopulta olin kuitenkin todella hyvällä tuulella, ja tunsin kaverini puolesta epätavallisen suurta mielihyvää siitä, kun hän sanoi aikovansa polttaa savut :D empatogeeni on empatogeeni.

Kovin kauaa ''mämmi'' ei vaikuttanut kunnolla, ja jäljellä oli lievä pettymys. Musiikkivehkeet oli mitä oli (kännykkä) mutta olosuhteet mökillä olivat muuten aivan parhaat. Vaikka vajarit tuli, kaikenkaikkiaan kuitenkin hyvä kokemus.

Join vaikutusten aikana muutaman litran nesteitä, jotta en kuivuisi. Juominen tuntui vähän liiankin hyvältä, ja piti vähän hidastaa ettei tulisi vesimyrkytystä. Jotta elimistöni toipuisi paremmin, kaverini suositteli syömään banaaneja, koska niissä on hänen mukaansa tryptofaania joka on serotoniinin esiaste. Aion ehdottomasti joskus kokeilla uudestaan ja suuremmalla annoksella, jos puhdasta ainetta on saatavilla.


Poissa Ilviselmä

 • ihmekös tuo
  • Viestejä: 461
  • Karma: 48
  • Profiili

Poissa Dopamiiniorava

  • Viestejä: 80
  • Karma: 9
  • Profiili
Miten varmensit aineen puhtauden?

Viimeistään syömällä ja kokemalla sen :D . Luotin pariin kaveriin joilla on kokemusta essoista. He kertoivat tämän mämmin olevan puhdasta ja samaa puhtaaksi todettua oli tullut aiemminkin samasta lähteestä. Aine oli kristallin muodossa, eikä kristalleja ollut useita (mdma-muut aineet-sekoitus epätodennäköinen).

Puhtauden ''varmentamiseni'' oli varmaan suht huolimattoman kuuloista toimintaa, koska luotin vain kavereihini. Onneksi on myös kavereita, joihin voi luottaa. Tottakai on pienen pienen pieni mahdollisuus sille, että paras kaverini tarjoaisi rizlan sisään käärityn amfetamiiniyllätyksen tai muun väärän tai epäpuhtaanmyrkyn, mutta minua tietysti viehätti tuossa tilanteessa karmaisevan riskin pumppaama adrenaliini joka velloisi suonistossani maanjäristysmäisen orgasmin lailla  ^-^

Omalla vastuullammehan me aineita päästämme systeemiimme. Jo tieto kaverin tietotaidosta riittää vakuuttamaan itseni tällaisesta asiasta, en tiedä muista. Perustan luottamukseni siis lähes kokonaan ihmistuntemukseeni, eli kokemuspohjaan joka heijastelee toisten kokemuspohjia mielestäni tarpeeksi tarkasti, jotta riskinottokynnykseni ylittyy. Samoin luotan esimerkiksi suurten aiheiden wikipedia artikkeleiden tietoihin, koska ne ovat kokemukseni mukaan luotettavia.

Joka tapauksessa kannattaa huomioida erilaisia indikaattoreita, jos haluaa turvallisempaa ja puhdasta nautittavaa. Puhtauden todennäköisyys kasvaa, kun on kokemusta aineesta, sekä suora että välillinen kokemus kasvattavat todennäköisyyttä saada puhdasta ainetta. Periaatteessa välillistä kokemusta on myös tieto internetissä.


Poissa SoilBreaker

  • Viestejä: 366
  • Karma: 25
  • Profiili
Mitä teet essoissa?
Ei kai empatogeeneilla ole syytä tehdä muuta kuin syventyä empatisointiin. Eli sulkeltaa ymmärtämään ja kohtaamaan rakkaitaan läpikotaisemmin kuin mihin normaalisti pystyisi.
If a law is unjust, a man is not only right to disobey it, he is obligated to do so. - Thomas Jefferson


Poissa Ilviselmä

 • ihmekös tuo
  • Viestejä: 461
  • Karma: 48
  • Profiili
Kyllä empatogeeneissa voi muutakin puuhastella, esim. moninaisia kehollisia juttuja, liikkua, joogata. Laulaminen on tuntunut muutaman kerran erityisen helpolta ja rentoutuneelta.

Vaikka aineen hankkineella kaverilla olisikin sydän kultaa ja olisi muutenkin luotettava tyyppi, ei sekään vielä varmistaisi mitään aineen puhtaudesta. On täysin mahdollista, että hänkin on puolestaan luottanut samalla tapaa tyyppiin jolta on materiaalinsa saanut, ja niin edelleen.

Kiinnostavaa myös:
http://www.maps.org/w3pb/new/2011/2011_Kirkpatrick_23176_1.pdf
Lainaus
An intriguing observation was that participants had difficulty distinguishing the amphetamines (i.e., many reported that methamphetamine was MDMA and vice versa), further indicating that the two drugs have similar effect profiles. This finding was unexpected because all study participants had previous experience with both methamphetamine and MDMA. In addition, there are scientific and popular reports suggesting that the two amphetamines produce largely distinct effects

Toisin sanoen, kokeneetkin ihmiset saattavat sekottaa keskenään madman ja metan vaikutukset. Jännää myös, että tutkimuksen mukaan koehenkilöt ovat raportoineet kielteisistä vaikutuksista enemmän madman kuin metan kohdalla. Mikä selittänee jonki verran sitä, miksi meta on addiktoivampaa.

Kiteisyys tosiaan varmistanee sen, ettei jatkeaineita ole, mutta aine saattanee siltikin olla esim. MDA:ta, tai synteesi on muuten vain saattanut olla epäpuhdas.

Ei mulla oo mitään kummempaa tarkotusta kuumottaa, kyllä mullakin on ollut tapana valita syömäni huumeet luottamuspohjalta. Oon kai vaan vähän toppuutteleva siitä, millä perusteella joku aine julistetaan täysin puhtaaksi.

Testereitä voi muuten käyttää.


Poissa Dopamiiniorava

  • Viestejä: 80
  • Karma: 9
  • Profiili
Näköjään metamfetamiini vaikuttaa ekoilla kerroilla samaan tapaan, mutta en usko että sain epäpuhdasta, koska minulla ei ollut mitenkään erityisen kiihtynyt olo (lievästi lähinnä hyvästä olosta) eli kykenin vain istumaan aloillanikin välillä (essoja kuvataan paljon rauhallisemmiksi kuin muita piristeitä). Sain myös empatogeenisia vaikutuksia, mitkä tuntuivat aika hassuilta ja hyviltä noin reaaliaikaisina, koska minulla on lievä aspergerin oireyhtymä. Tosin metastakin on raportoitu empaattisuutta.

Myös erowidin osoittama vaikutuksen kulku meni ajallisesti oikein, erowidin mukaan meta vaikuttaa noin puolessa tunnissa oraalisesti kun ekstaasilla meni minun kohdallani yli tunti.

Hyvä pointti kuitenkin, ekstaasin puhtautta on täysin varmasti vaikea varmistaa ilman testeriä. Täytyy myöntää, että riski oli hieman suurempi kuin kuvittelin ja mitäpä tässä enempiä mussuttamaan, olisi pitänyt ilmaista asia näin: ''Annos oli noin 100 mg:n suuruinen, ja se oli luultavasti puhdasta ekstaasia''. Jos pitkäaikaisesti samaa ainetta tulisi käytettyä, meta paljastuisi varmaan aika pian, jos sitä aineessa olisi.

Nyt heräsikin tärkeä kysymys, miten erotatte metan ja MDMA:n vaikutukset toisistaan tai kykenette erottamaan aineet toisistaan jo ennen nauttimista (ilman testeriä)? En erowidistakaan löytänyt näin äkkiseltään mitään vertailua kyseisistä aineista.


Poissa Aivina

  • Viestejä: 193
  • Karma: 24
  • Profiili
Itse olen nauttinut "puhdasta MDMA:ta" parista eri erästä ja vaikutukset ovat olleet keskenään kovin erilaiset. Myös samasta erästä eri kertoina nautitulla jauheella on ollut eroavaisuuksia vaikutusten suhteen.

Ensimmäisen kerran kun nautin MDMA:ta, oli se puhtaaksi mainostettua vaaleaa jauhetta kapseliin pakattuna. Vaikutukset olivat pehmeät ja rauhalliset. Ihmisten kanssa oli helppoa jutella ja tuntui hyvältä ja lämpimältä. Oli helppoa syventyä yksittäisiin ihmisiin, vaikka paikalla oli paljon (myöskin mämmiä nauttineita) henkilöitä.
Vaikutusten laskettua en kuitenkaan pystynyt nukkumaan koko yönä, vaan istuin lattialla höpöttelemässä muuan ystävän kanssa aamuun asti. Jaksoin olla siis yhteensä valveilla yli puolitoista vuorokautta ennenkuin sain nukuttua parin tunnin päiväunet. Ei ollut minkäänlaista tuntemusta väsymyksestä, joskin seuraavan päivän aamuna kehossa oli hurjia kipuja. Olo oli kuin olisi rekan alle jäänyt. Joka paikkaan sattui, ruoka ei mennyt alas kuin lusikallinen kerrallaan ja seuraava ehkä tunnin päästä. Mieli oli hieman alakuloinen ja mielenkiinnoton.

Seuraavalla kerralla nautin vaaleanrusehtavaa jauhetta, jota siihen aikaan sai helposti Tampereelta.
Hieman vajaa viisitoista minuuttia ottamisen jälkeen tuntui, kuin minut singottaisiin raketilla kuuhun vähintäänkin. Hymyilin ja nauroin hallitsemattomasti ja menetin puhekykyni. Suusta tuli vain epämääräisiä äännähdyksiä ja kun yritin tosissani puhua, sain sanotuksi vain "tiitiitiitii, riiriiriirii...". Kierin nurmikolla sitä syöden ja tunnustellen ja tuntui, kuin saisin valtavia kokovartalo-orgasmeja kaikesta, mitä teen. Tätä rakettinousuvaihetta kesti kymmenen minuuttia - vartti, jonka jälkeen rauhoituin hieman ja palasin sisälle, missä lojuttiin ystävien kanssa kasassa keskenämme toisiamme silitellen ja halaillen. (Yhhyh, mitä hippipaskaa...  :D)
Olo oli hyvin euforinen, rakkaudellinen ja tunsimme ystävien kesken tosi suurta yhteenkuuluvuutta. Oli helppoa tulla toimeen jopa yhden hieman tuntemattomamman henkilön kanssa ja silitellä häntä ihan siinä, missä tutumpiakin ihmisiä.
Tämän seikkailun jälkeen uni tuli melko helposti. Keho tuntui väsyneeltä ja uni varsin tervetulleelta. Poltimme hieman pilveä ennen nukkumaanmenoa, mutta olisi se uni varmaan muutenkin tullut.
Jälkitilat kestivät kolmisen päivää lieventyen vähitellen. Särkyjä ei ollut muualla kuin päässä, johtuen kovasta leukojen kiristelystä aineen vaikutuksen laskiessa. Ruokahalua ei ollut juurikaan. Olo oli vielä seuraavana päivänä jokseenkin leijaileva, mutta pienellä alakuloisella pohjavireellä.

Jompikumpi näistä ehkä oli oikeaa MDMA:ta ja jompikumpi jotain muuta, niin erilaiset nuo vaikutukset olivat.


Poissa Dopamiiniorava

  • Viestejä: 80
  • Karma: 9
  • Profiili
Edelliseen viestiin:

Repesin kyllä tiitii-kohdallesi :D . Jos toiseksi mainitsemassasi tapauksessa aine vaikutti (oraalisesti?) vartissa, se pistää miettimään mitä se todellisuudessa oli. Luulisi toisaalta metan ja pirin valvottavan melkoisesti, jos annoksessa niitä oli. Toisaalta taas kokemuksesi oli melko rakkaudellisen oloinen.

Ensimmäisenä mainitsemasi kokemus vaikutti samankaltaiselta kuin omani, mutta nukahdin helposti mahdollisesti melatoniinipillerin ansiosta, eikä minulla ollut mitään kokovartalokipuja seuraavana päivänä, vaikka kaverillani oli. Sain myös syötyä jonkinverran halutessani.

Näyttää olevan todella vaikeaa erottaa mikä on mämmiä ja mikä ei, pitäisi varmaan hommata testeri. Vaikutusten erilaiset kuvaukset voivat johtua myös paljolti siitä, että osa annoksesta on aitoa mämmiä ja osa jotain muuta, kuten amfetamiinia, metamfetamiinia ja MDA:ta. Myös annoskoko vaikuttaa.

Olisipa essot laillisia ja standardisoituja.


Poissa Ilviselmä

 • ihmekös tuo
  • Viestejä: 461
  • Karma: 48
  • Profiili
Set&setting tietysti vaikuttaa myös – toisin sanoen, eri tilanteissa yksi ja sama aine voi aiheuttaa tosi erilaisia vaikutuksia.


Poissa Aivina

  • Viestejä: 193
  • Karma: 24
  • Profiili
Edelliseen viestiin:

Repesin kyllä tiitii-kohdallesi :D . Jos toiseksi mainitsemassasi tapauksessa aine vaikutti (oraalisesti?) vartissa, se pistää miettimään mitä se todellisuudessa oli. Luulisi toisaalta metan ja pirin valvottavan melkoisesti, jos annoksessa niitä oli. Toisaalta taas kokemuksesi oli melko rakkaudellisen oloinen.

No, olin viisihenkisen ryhmän ainoa, jolla se vaikutti noin nopeasti ja rajusti. Muilla vaikutukset tulivat hitaammin ja rauhallisemmin. Ja tosiaan tämän kerran jälkeen pystyin nukkumaan vallan mainiosti ja ongelmitta, kun edellisellä kerralla ei tullut edes mieleen, että yöllä voisi nukkua, kun voi istua lattialla höpöttelemässä ystävän kanssa. Luulisi sen erän ennemmin olleen jatkettua.


Poissa Dopamiiniorava

  • Viestejä: 80
  • Karma: 9
  • Profiili
Round two. Ensimmäinen kunnollisella annoksella (160 mg) koettu ilta kera kaverin ja tämän tyttöystävän. Voiko olla paljonkaan terapeuttisempaa kokemusta.

Nyt ymmärrän enemmän ihmisiä ja varsinkin itseäni, mutta suuremmat jälkivaikutukset tulevat varmaan parin viikon päästä. Pääsin vasta nyt kunnolla tutustumaan tuohon kaverin tyttöystävään, mikä on ollut vähän hankalaa molempien ujouden ja oman jurouden takia. Tuntuu kuin joistain positiivisen energian akuista pääsi virta viimein purkautumaan toisiin ihmisiin, kun kehuskeltiin toinen toistemme parhaita puolia ja vähän negatiivisempiakin piirteitä toimme esille loukkaantumatta.

Juuri nyt 'matkasta' on vasta kohta vuorokausi. Hieman apaattinen olo, mutta ei missään nimessä masentunut :). Kokemus on hyvin verrattavissa positiiviseen sienitrippiin mielestäni.Poissa Kepuli

 • Tulokas
  • Viestejä: 1
  • Karma: 0
  • Profiili
Hieman vajaa viisitoista minuuttia ottamisen jälkeen tuntui, kuin minut singottaisiin raketilla kuuhun vähintäänkin.

Rakastan just noit madman nousui!
Paljon parempaa ja terveellisempää kuin meta.
Meta on petollinen jos sitä sattuu lojumaan kiva kasa meinaan sillä on menty 4-5 päivää omis psykooseis..

Ja takas asiaan. madame ehkä paras huume hengailuun hyväs seuras ja kukinnon kans.
Plussana myös se et tolet nousee nopee, mieluummin se kunnon nousu ku vajarit. Nykyää et saa hyvät nousut oon sen about kuukauden ilman, joskus skidiks buustiks amfetamiinii tai metaa alle mieluummin pöhinää


Poissa Dopamiiniorava

  • Viestejä: 80
  • Karma: 9
  • Profiili
Tänään 2 viikkoa mämmäilystä, käsittelyssä ''terapeuttisen käytön'' jälkivaikutukset.

Viikko ottamisen jälkeen palauduin jokseenkin entisiin käytösmalleihin rakastumisen ja ihastumisen tunteiden jälkeen (jänniä tunteita kun kohdettakaan ei ollut, tai kohteena oli ehkä ihmiset yleensä). Eilen kuitenkin päässäni alkoi rullaamaan jonkinlainen uusi vaihde, aluksi pelästyin sitä ja melkein reagoin siihen paniikkikohtauksella. Sitten huomasinkin, että kaverini mainitsemat todelliset jälkivaikutukset alkoivat vaikuttaa mussa, ja aloin käyttäytyä sosiaalisesti ja ottaen muut enemmän huomioon. En kuitenkaan vetänyt överiksi niin, että muut olisivat huomaneet selvää muutosta.

Vielä tällainen käytös on päällä, mutta en sitten tiedä sainko lopullista apua lievään aspergeriini. Seuraavan kerran otan ehkä puolen vuoden päästä tai kesällä jos yhtään saatavilla on, ettei ihan perseilyksi mene.


Edellistä viestiä ihmettelen sen osalta, että miten ihmiset tykkäävät ottaa budia mämmin kanssa? En sitä ihmettele että joku tykkää, mutta suunnilleen 9/10 pitää savuja aika hirveänä yhdistelmänä ekstaasin kanssa ja se on ihmeellistä, miten porukkaan on sattunut sellaiset ihmiset jotka tykkäävät savutella mämmeissä. Tai en tiedä tarkoittiko kirjoittaja vain itseään? Tästä aiheesta olisi mielenkiintoista saada lisää kirjoittelua tännekin.

Oma kokemus pienemmällä mämmiannoksella savujen kanssa oli melko epämukava ja sain paniikkikohtauksenkin, mutta toisella kerralla otin ainoastaan mämmiä. Käyttötarkoitus oli kyllä hieman erilainen, halusin mdma:n puhtaan vaikutuksen, koska halusin repiä jotain terapeuttista hyötyä aineesta jäyhyyteeni. Ei sillä etteikö puhtaasti päihteenä otetusta ja muidenkin päihteiden kanssa otetusta essosta ollenkaan myönteisiä suuntia saisi.


Poissa Arosusi

  • Viestejä: 70
  • Karma: 15
  • Profiili
Hieman vajaa viisitoista minuuttia ottamisen jälkeen tuntui, kuin minut singottaisiin raketilla kuuhun vähintäänkin.

Rakastan just noit madman nousui!

Itelle tullu mdma:sta ihan hirvee olo nousuissa, ehkä jopa pahempi kuin sienistä. Ekalla kerralla laattasin ennen kuin kaikki ehti imeytyä, ja sepäs se vasta harmitti. Tokalla kerralla heitin kristallit veteen ja join liuoksen tyhjään mahaan, päälle vielä kukkaa oksetukseen niin pysy alhaalla.  ^-^

Vaikutuksia en kokenut erityisen euforisoiviksi, pikemminkin rennoiksi ja selkeä "tönäisy" rakkauteen ja avoimuuteen. Toisella kerralla otin vielä 2c-b:tä puolitoista tuntia ekstaasin oton jälkeen ja oli kyllä yks parhaista tripestä mitä on tullu käytyä läpi, enpä varmaan oo ikinä tuntenu itteäni niin kokonaiseksi8)
Mdma:n hyvänä puolena oon kokenu että vaikka takana on vaan kaks kokemusta niin ne selkeästi on muuttanut mua itsevarmemmaksi ja onnellisemmaksi. Ehkä tätä tulee vielä joskus otettua, hirveistä nousuista huolimatta...
gate gate pāragate pārasaṃgate bodhi svāhā


Poissa Heleppo

  • Viestejä: 63
  • Karma: 13
 • Oonpa aika körny.
  • Profiili
Mullakin on vaan muutama ekstaasi-kokemus takana. (Jos siis syömäni punaiset audi-logolla varustetut tabut sisälsivät sitä ihtiään, eli MDMA:ta.)

Eka kokemus oli oikein positiivinen. Otin napin ennen menoani Maailma kylässä -festareille. Nousuissa oli pientä alkoholihiprakan tuntua ryyditettynä pienellä pahoinvoinnilla. Olin metrossa, joten en halunnut oksentaa.

No, kuinka ollakaan, paha olo meni pois yhtä nopeasti kuin oli tullutkin, ja sain kokea tämän aineen kehutut ominaisuudet: hieman sienimäistä ajatuksellista juttua aluksi, ja myöhemmin tosi sosiaalista, nauravaa ja avointa kanssakäymistä. Paljon iisimpi ja lyhyempi (eli helpommin hallittavissa oleva) päihde kuin sienet. Varmaan tää on monelle jonkinlainen bilehuume, mutta mulle tuo auringonpaisteessa istuskelu ja keskusteleminen vaikutti just optimaaliselta käyttötarkoitukselta.

Toisen kerran tutustuin madameen pienen hippie flipin yhteydessä. Siis todellakin pienen: noin gramma sieniä ja yksi ekstaasi-tabu (jossa kai oli ainakin se sata milligrammaa madamea). Normaalia pientä trippailua, johon liittyi kesken vaikutusten parvekkeella makoilua todella euforisissa oloissa. Eli buustasi kehollista mielihyvää aika paljon...voin vain kuvitella, minkälaista meno on suuremmilla annoksilla. Ei sillä, että tekisi mieli, tuo oli just tarpeeksi... :)