Kirjoittaja Aihe: MDMA ja ekstaasi  (Luettu 62544 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa tattinen

  • Viestejä: 7
    • Profiili
Vs: MDMA ja ekstaasi
« Vastaus #75 : Maaliskuu 04, 2018, 12:20 »
Joo, siis tuo tarkoitus noiden pohjien juomiselle oli silloin se et pystyy ne nousut ottaa jotenkin rennommin ja kun ajankohtana oli silloin keskikesän juhla jolloin muutenkin tuli alkoa otettua.
Jälkeenpäin ajateltuna tyhmästi tehty, mikäli haluaa tietää oikean vaikutusmekanismin. Ja etenkin jos haluaa hakea jotain terapeuttista arvoa.
Sen sijaan jos on sienien syönnin yhteydessä ottanut vain sen 1 tai 2 olutta niin nousut tuntuu menevän vähän tasaisemmin ja vaikutukset tuntuu todella letkeeltä ja euforiselta ja on kaiken lisäksi luonnontuote. Eli ei mee semmoseks sekavaks niinku mämmin taikka essojen kaa. Joskus ihan eri ajankohtana tuli testattua keltaisia luis vuittoneita, mitkä jälkeenpäin huomattuna tuskin sisälsivät hirveenä mämmiä. Mitälie tutkaritavaraa, ja oli aika pettymys. Jos ajankohta on väärä tai on vähänkään enemmän alkoa alla en nää oikeen mitään järkee ottaa mitään näistä.

Poissa Rosemary

  • Viestejä: 1
    • Profiili
Vs: MDMA ja ekstaasi
« Vastaus #76 : Maaliskuu 16, 2018, 21:39 »
Kysymys tänne enemmän tietäville.

Paljonko tuota MDMA:ta kannattaa siis "nauttia" yhdellä kerralla. Jostain olen lukenut, että oma paino milligrammoina (100mg) ja tähän n. kolmas osa vielä buusterina (3-4h nousun jälkeen n. 30-40mg). Pommina, juomaan sekoitettuna vai miten suosittelette? Mites vauhdin laita kyytipoikana? Kannattaako sekoittaa? Ennen vai jälkeen MDMA:n nauttimisen? Alkoholia ei hirveästi vissiinkään suositella, vaikka usein tykkään ystävien kanssa "muutamat" ottaa. Auttakee kokematonta tiedoillanne.

Hiukan taustoja siis! MDMA:n käyttöä takana n. 2,5vuotta suurimmaksi osaksi pillerimuodossa, kerran aikaisemmin on ollut itse kristallia käytössä (kuten nytkin). Satunnaista on käyttö siis ollut ja vain viihdekäytössä. Käyttöä olen pyrkinyt rajoittamaan kerran kolmeen kuukauteen (poikkeuksia siis on ollut). Viimeisin kerta oli joulukuussa ja nytten tulisi siis seuraavaan kertaan mennessä n. 4kk tauko, joten serotoniinitasot ovat varmaan ihan ok? Vaikuttaako joulukuun 2 päivän putki tähän jotenkin?

Morot vaan täältäkin! Ensimmäistä viestiä pukkaa :)