Psilosybiini.info
Uudistunut keskustelupalsta osoitteessa https://discourse.psilosybiini.info

Hallusinoiminen selvinpäin

Poissa Mik.is

  • Viestejä: 760
  • Karma: 47
  • Profiili
Esim. minä opetan ihmisille aivan rutiininomaisesti miten mielen saa kutsumaan minkä tahansa halutun huumausaineen tunteen takaisin vain koskemalla sormeen. Koko juttu perustuu ihan siihen, että kun mieli on kokenut jotakin, se voi halutessaan kutsua tunteen takaisin.
Harjoitat hypnoosia/suggestiota? Oisin kiinnostunut kuulemaan lisää tästä. Oon ite käynyt rentoutusohjaajan kurssin aikoinaan ja harjoittanut hypnoosia hiukan. Tuo huumausaineen tunteen takaisin saaminen vaatii kyllä jo aika hyvää keskittymista/syvää tilaa. Itse haluaisin osata esim. pajautus-fiiliksen saada hetkeksi vain ajattelemalla, se olis aika jees. Pieni nousu-humalan tunne ois kans kiva. Vaikeaa vain.

Derren Brown: How to get drunk without drinking (pitää kattoo youtubessa, embedding disabled):

How to get drunk without drinking


Poissa Arvalis

  • Viestejä: 783
  • Karma: 30
  • Profiili
Tämän vuoksi sinun kannattaisi pidättäytyä puhumasta "alfa-tilasta" - se saa asiasi vaikuttamaan pseudotieteeltä valistuneemmissa silmissä.
Se vain on monille oikean aivopuoliskon ihmiselle (etenkin neurologisteille) vaikea ymmärtää, että aivot ja mieli ovat kaksi eri asiaa.
Haluan huomauttaa, että (vastoin yleistä luuloa) aivopuoliskojen suorittamien tehtävien välillä ei vallitse kovinkaan merkittäviä eroavaisuuksia, joten luovuutta ja systeemiymmärrystä ei voida noin vain luokitella jommankumman puoliskon suoritteiksi eikä siten myöskään ihmisiä jakaa "vasemman ja oikean aivopuoliskon ihmisiksi".

Kuten tämä viimevuotinen 72 tutkimusta sisältänyt meta-analyysi totesi:
Lainaus
Taken together, creative thinking does not appear to critically depend on any single mental process or brain region, and it is not especially associated with right brains, defocused attention, low arousal, or alpha synchronization, as sometimes hypothesized.

Esim. minä opetan ihmisille aivan rutiininomaisesti miten mielen saa kutsumaan minkä tahansa halutun huumausaineen tunteen takaisin vain koskemalla sormeen. Koko juttu perustuu ihan siihen, että kun mieli on kokenut jotakin, se voi halutessaan kutsua tunteen takaisin. Tietenkin efekti muuttuu hieman, koska mukana ei ole kemikaaleja, mutta se *tuntuu* aidolta, jopa niin pitkälle, että "juopunut" voi oksentaa jollen sano toisin. Ja tämä koskee siis ihan mitä tahansa ainetta alkoholista LSD:hen.
Siis kokemus tuntuu yhtä aidolta ja rikkaalta myös jälkeenpäin?

Kerran kaadoin itselleni 2C-T-2-liuosta viskilasiin, kulautin shotin alas ja jonkin ajan kuluttua aloin olemaan jo suht kovissa nousutunnelmissa. Visuaalejakin alkoi jo näkymään; tällä kertaa ne jopa olivat todella aidonoloisia! Mutta jotain siitä puuttui... Kävelin keittiöön laittaakseni annostellakseni lisää dopingia ja sitten huomasin kumonneeni väärän lasin, enkä siis ollutkaan vielä ottanut huumetta ollenkaan.
"Instant gratification takes too long."
-- Carrie Fisher


Poissa rhood

  • Viestejä: 8
  • Karma: 1
  • Profiili
Harjoitat hypnoosia/suggestiota? Oisin kiinnostunut kuulemaan lisää tästä. Oon ite käynyt rentoutusohjaajan kurssin aikoinaan ja harjoittanut hypnoosia hiukan. Tuo huumausaineen tunteen takaisin saaminen vaatii kyllä jo aika hyvää keskittymista/syvää tilaa. Itse haluaisin osata esim. pajautus-fiiliksen saada hetkeksi vain ajattelemalla, se olis aika jees. Pieni nousu-humalan tunne ois kans kiva. Vaikeaa vain.

Juu, somnabulisminhan tuo vaatii, mutta jotenkin kuulostaisi tarinastasi, että sinua on laitettu kyseiseen tilaan ns. progressiivisen rentouttamisinduktion kautta. Progressiivinen rentoutamisinduktio on hyvin vanha tekniikka, jonka loppuun vieminen kestää julmetun pitkän aikaa (jopa 45 minuuttia), ja se ei vie edes monia ihmisiä somnabulismiin. Sille on lähinnä käyttöä lähinnä joissakin poikkeustapauksissa, mutta tätä muinaismuistoa käytetään kyllä valitettavan paljon. Syynä on se, että jo kuten aikaisemmin sanoin, koulutuksen taso on mitä sattuu, ja nopeampia tapoja ei edes tiedetty yleisesti lähes neljäkymmennen vuoden ajan. Jos käytetään esimerkiksi Dave Elman induktiota, somnabulismi saavutetaan jotakuinkin kolmessa minuutissa. Lavatekniikoilla se voidaan saavuttaa kymmenessä sekunnissakin, mutta ihmisen pitää olla aivan kympillä mukana.

Kun ihminen on somnabulismissa, sinun ei oikeastaan tarvitse tehdä mitään muuta, kuin pyytää hänen mieltään muistamaan halutun tunnetilan, jonka mieli hakeekin jos se on turvallista (esim. kipua mieli ei suostu hakemaan). Tämän jälkeen ihmistä pyydetään koskemaan jotakin sormea, ja huomaamaan kuinka tila kasvaa voimakkaamaksi, ja huomaamaan kuinka se katoaa kun sormeen ei kosketa. Tätä toistetaan muutamaan kerran niin, että alitajunta oppii yhdistämään tilan kosketukseen. Sitten vain henkilö tuodaan transsista ulos, ja pyydetään testaamaan asia transsin ulkona. Sormi on nyt valmis "käytettäväksi", ja se tulee olemaan pysyvä osa ihmisen mieltä kunhan sitä muistetaan käyttää silloin tällöin.

Juopposormi on kuitenkin täysin turvallinen, koska alitajunta ei ole tyhmä, ja se ymmärtää asiat asiayhteyden mukaan. Tämän takia satunnainen sormeen koskettaminen ei tuota kännitilaa, vaan ainoastaan se, että sitä haetaan tarkoituksenmukaisesti sormesta. Käytännössä minkä tahansa tilan voi ehdollistaa mihin tahansa muuhunkin toimeen, kuten vaikkapa sanan sanomiseen mielen sisällä, kunhan se on tarpeeksi selkeä. Itse suosin tätä tapaa, koska minulla on yli 20 eri henkistä tilaa sidottu tällä tavalla, ja jos ne yrittäisi kaikki sitoa fyysisiin toimiin, lopputulos olisi sirkus. Ainoa asia jonka olen sitonut sormeeni on ejakuloimattoman orgasmin tunne, ja sitäkin käytän vain osana erästä prosessia. 

Jos kiinnostaa, voimme luoda sinulle juopposormen ihan Skypen kauttakin. Koska olet ollut somnabulismissa ennen, tulet menemään siihen niin helposti ja nopeasti, että hämmästyt sitä itsekin. :)

Siis kokemus tuntuu yhtä aidolta ja rikkaalta myös jälkeenpäin?

Kyllä. Olen itse raivoraitis, joka ei edes juo kahvia eikä ole juonut koskaan viinaakaan, mutta kyllä, kaikki joiden kanssa olen tehnyt tämän sanovat sen olevan sama tunnetila kuin haetussa aineessa oli. Olen tehnyt tämän onnistuneesti alkoholin, marihuanan, ekstaasin, ja LSD:n kanssa tähän mennessä.

Kerran kaadoin itselleni 2C-T-2-liuosta viskilasiin, kulautin shotin alas ja jonkin ajan kuluttua aloin olemaan jo suht kovissa nousutunnelmissa. Visuaalejakin alkoi jo näkymään; tällä kertaa ne jopa olivat todella aidonoloisia! Mutta jotain siitä puuttui... Kävelin keittiöön laittaakseni annostellakseni lisää dopingia ja sitten huomasin kumonneeni väärän lasin, enkä siis ollutkaan vielä ottanut huumetta ollenkaan.

Se mitä kuvailet on täysin normaalia, ja täyttää kaikki itsehypnoosin merkit. Olisi varmaan heti alkuun pitänyt selittää mistä hypnoosissa on kyse, koska asia on sellainen että monilla tutkijoillakin on hyvin vääristynyt ja väärä kuva siitä. Kun puhutaan hypnoosista, siinä on vain kyse siitä, että hypnotisti ohjaa ihmistä niin, että hän menee tilaan jossa hän ei tee tuomioita kokemastaan. Tila kuitenkin itsessään on jotakin jota teet itsellesi, ja kun otit shotin, odotit reaktion tapahtuvan, ja koska uskosi oli niin kova, mielesi tuotti 2C-T-2:n tilan perustuen aikaisempaan kokemukseen. Käytännössä siis hypnotisoit itsesi tilaan, jossa et tehnyt tuomioita kokemuksesta. Sinä teit kaiken aivan itse. 

Tilan luonnollisuus johtaa kahteen asiaan. Ensimmäinen on se, että kenet tahansa voidaan hypnotisoida tai kuka tahansa voi tehdä itsehypnoosia, paitsi kehitysvammaiset joiden älykkyysosamäärä on alle 70. Älykkäämmät ihmiset ovat näennäisesti helpompia hypnotisoida mielikuvituksensa takia, ja kenet tahansa voidaan hypnotisoida suhteellisen helposti kunhan henkilö ei vastusta, ja seuraa annettuja ohjeita täsmällisesti. Toiseksi, koska tila on jotakin, jonka teet itsellesi, kukaan ei voi hypnotisoida sinua niin kauan kuin vastustat sitä tietoisesti.

Silti, kaikki tämä saa helposti miettimään mistä tässä ilmiöstä on kyse. Jotkut teorisoivat sen olevan sosiaalisen painostuksen ja vaiston tulos, mutta jos se olisi pelkästään sitä, ei sen mitä kutsumme itsehypnoosiksi pitäisi toimia. Jotkut epäilevät sen olevan se lähtökohta, josta ihmiset aloittavat oppimisen. Jotkut taas olettavat siinä olevan aivojen erityisestä tilasta, mutta tässä tapauksessa sen löytäminen ja kartoittaminen pitäisi olla helppoa. 

Totuutta ei kuitenkaan tiedetä vieläkään. Nykyaikaiset EEG-aivotutkimukset ovat todistaneet, että kun ihminen "hypnotisoidaan", oikea aivopuolisko alkaa työskennellä niin kovaa kuin se pystyy, käsitellen merkittävästi enemmän tietoa kuin normaalisti. Hypnoosin aikaiset muutokset aivoissa on siis todistettu. Samaan aikaan on todistettu, että ei kuitenkaan ole olemassa sellaista asiaa kuin hypnoosi, eikä ole tiettyä määriteltävissä olevaa mielentilaa joka olisi pelkästään hypnoosin seurausta. Tämä tarkoittaa, että hypnoosia ei ole olemassa, ainakaan jos yrität saada sen sopimaan vuosikymmeniä vanhoihin, perinteisiin määritelmiin hypnoosille. Koska tila on täysin luonnollinen ja jotakin jota teet itsellesi, mikä tahansa rituaali voi aiheuttaa transsin. Voisin juoda vettä, antaa sinulle suggestioita, ja jos seuraisit käskyjäni, menisit transsiin yhtä hyvin. Hypnotistit kuitenkin suosivat tiettyjä tekniikoita, koska ne ovat osoittautuneet kaikista luotettavammiksi tavoiksi. 

Kaikki tämä johtaa siihen, miksi minä itse henkilökohtaisesti kutsun hypnoosia taidoksi "ohjata ihminen muuttuseen tietoisuuden tilaan, jossa hän ohittaa sen osan mielestään joka tekee tuomioita". Minun näkemykseni on, että hypnotisti on asiantuntija, joka tietää miten ohjata ihminen muuttuneeseen tietoisuuden tilaan luotettavasti, ja miten ohjata häntä toivotun lopputuloksen aikaansaamiseksi. Asiakas on se, joka itse tuottaa muutoksen itselleen loppupeleissä.
Robin of Locksley. Hypnotisti, joka haluaa aiheuttaa hieman pahennusta, ja kolistella pystyssä olevia valtarakenteita tekemällä asioita, joita sinun ei virallisesti pitäisi tehdä.


Poissa Klonkku

  • Viestejä: 1 229
  • Karma: 134
  • Profiili
Kuinka päästä somnabulistiseen tilaan? Pari vinkkiä joita voi koittaa.

Todella, todella mielenkiintoista! Kiitos kattavasta informaatiosta rhood. Olisiko sinulla jotain ohjeita/vinkkejä, joilla voisi harrastaa somnabulismia itsekseen? Orgasmi (vaikkakin ejakuloimaton, mutta kuitenkin) sormea koskettamalla tai vaikkapa vain ajatuksen voimalla tuntuu uskomattomalta.. ???

Itselläni olisi periaatteessa suhteita jonkintasoisiin meedioihin perhetutun kautta. Ajattelin mahdollisuuden tullen osallistua meditointi-istuntoon, jossa meedio on paikalla. Jotenkin meediojutut tuntuu hömppähömpältä, mutta kaikkea jännää pitää koikeilla. :)
Elämän tarkoitus on tehdä sitä, mitä oikeasti haluaa, mutta satuttamatta toisia.


Poissa rhood

  • Viestejä: 8
  • Karma: 1
  • Profiili
Todella, todella mielenkiintoista! Kiitos kattavasta informaatiosta rhood. Olisiko sinulla jotain ohjeita/vinkkejä, joilla voisi harrastaa somnabulismia itsekseen?

No jos olet koskaan käynyt somnabulismissa itse, sanotaanpa vaikka netissä leijuvien istuntojen avulla, sinun pitää vain alkaa kuvitella miltä tuo tila tuntui. Tulet huomaamaan, että alat vaipumaan siihen itsenäisesti pikku hiljaa, ja pian löydät itsesi transsista. Ero on vain siinä, että koska se on itsenäisesti tuotettu, pystyt ohjaamaan sitä itse, ja pystyt asentamaan itsellesi avainsanan, jonka avulla voit palata tilaan koska haluat. Hypnotistin avustuksella tuollainen kytkin voidaan asentaa kymmenessä minuutissa.

Itsehypnoosin avulla onnistuvat käytännössä kaikki hypnoosilla saavuttetavat ilmiöt täyttä regressiota lukuun ottamatta aina ajanvääristyksestä suodatusten poistamiseen saaakka. Regressio on tekniikka jossa ihminen ohjataan menneeseen muistoon, ja laitetaan hänet kokemaan se uudestaan kuin hän olisi tuossa pisteessä elämäänsä. Mieli ei oikeasti taannu tuohon aikaan, vaan kuvittelee taantuvansa. Oikein ohjattuna lopputulos on valemuisto, joka ohittaa alkuperäisen muiston, ja ratkaisee trauman. Opettajani sanoi aikoinaan sitä "bullshitiksi, mutta todella hyödylliseksi sellaiseksi". Se miksi regressiot eivät onnistu itsehypnoosissa johtuu aivan siitä, että jos menet henkisesti ajasta taaksepäin, sinun on vaikea ohjata tilannetta, koska tämä "aikaisempi" sinä ei osannut taitoa. Alitajunta on kirjaimellinen näissä asioissa.

Itsehypnoosista on tehty joitakin kursseja myös. Suurin osa niistä on aika huonoja, mutta on joitakin ihan hyviäkin. Itse suosittelisin Igor Ledochowskin "Power of Self-Hypnosis" kurssia, joka opettaa hyvin kattavaksi itsehypnoosin käyttämistä. Se on viikon kurssi, ja käy lävitse hypnoosin yleistä teoriaa, sekä suurimman osan tavallisia ihmisiä kiinnostavista tekniikoista.

Tuo orgasmi kosketuksella kuulostaa todella oudolta paperilla, mutta ei se sen kummallisempi tila ole kuin mikään muukaan. Tietenkin että sen voi kutsua takaisin on pitänyt kerran saada orgasmi ilman ejakulaatiota, perustekniikka jota jok. ikinen seksitantra opettaa. Ja jos totta puhutaan, ei se niin hienoa ole, koska jo parin orkun jälkeen sinulla on jumalaton päänsärky ja väsymys. Mutta tietenkin saman voi opettaa myös naisille käskystäsi... :-\
Robin of Locksley. Hypnotisti, joka haluaa aiheuttaa hieman pahennusta, ja kolistella pystyssä olevia valtarakenteita tekemällä asioita, joita sinun ei virallisesti pitäisi tehdä.


Poissa Avalon

  • Viestejä: 350
  • Karma: 28
  • Profiili
Onko juttu näissä juopposormissa yms. se, että vaikka en pystyisi normaalilla tajunnantilalla täysin kuvittelemaan ja tuomaan mieleeni humalatilaa, niin hypnoosin vaikutuksesta mieleni pystyy kuitenkin rakentamaan tämän kokemuksen? Kun en varmasti osaisi kuvailla mitään päihtymyskokemustani niin, että se kuvailuni mukaan luotuna vastaisi oikeaa päihtymystä.

Mun tutut noita NLP-juttuja harrastaa, jossa myös sidotaan tunne- ja muita tiloja esimerkiksi sormiin, nää on siis hyvin samantyyppisiä, ellei samoja, tekniikoita, vai?

Mik.is: Ja sähän otat ton sormen itselles, nii saadaan käytännön esimerkki siitä, miten toi homma toimii.
Psykoosi se siellä vain surisee.


Poissa rhood

  • Viestejä: 8
  • Karma: 1
  • Profiili
Onko juttu näissä juopposormissa yms. se, että vaikka en pystyisi normaalilla tajunnantilalla täysin kuvittelemaan ja tuomaan mieleeni humalatilaa, niin hypnoosin vaikutuksesta mieleni pystyy kuitenkin rakentamaan tämän kokemuksen? Kun en varmasti osaisi kuvailla mitään päihtymyskokemustani niin, että se kuvailuni mukaan luotuna vastaisi oikeaa päihtymystä.

Tajunnan ja alitajunnan välissä on osa mieltä, joka tekee tuomiot. Sen tehtävänä on pitää huolta siitä, että tieto ei mene alitajuntaan suoraan, vaan sitä käsitellään ja vertaillaan aikaisempia kokemuksia vasten. Jos esitetty ajatus ei jostakin syystä sovi ihmisen omaan maailmankuvaan, se jätetään huomioimatta ja ulos annetaan automaattinen vastaus. Tällä tavalla ihmismieli pysyy vakaana, eikä ota vastaan ajatuksia, jotka saattaisivat olla liikaa nykyistä maailmankuvaa vastaan. Esimerkiksi jos sanoisin sinulle että "maailma on litteä", mielesi vertailee sitä alitajunnan omaavia tietoja vastaan, toteaa "ei ole totta", ja jättää viestin huomioimatta.

Me kuitenkin suljemme tämän osan mielestämme kaiken aikaa, että voimme oppia uusia asioita. Joka kerta kun alitajuntaan lisätään uusia ideoita, tämä osa mielestä sammuu, ja hypnoosissa käytännössä opitaan tekniikoita joilla tämä osa ohitetaan tai sammutetaan rutiininomaisesti ja luotettavasti. Kun tuomioita tekevä osa on sammutettu, mieli voi tehdä kaikkea vapaasti. Esim. mikään ei estä sinua kokemasta kännitilaa kun haluat, koska alitajuntasi tietää miltä kokemus tuntuu aikaisemman kokemuksen perusteella. Silti, kun yrität saada asian tapahtumaan, oma tuomioita tekeväsi osa tulee vastaan ja kertoo että se ei ole mahdollista.

Käytännössä se on kuitenkin mahdollista. Kun olet somnabulismissa, asiaa ei tarvitse kuin ehdottaa mielellesi, ja se toteuttaa sen. Kännitilaa ei siis käytännössä rakenneta, vaan siihen liittyvä tunnetilakokemus otetaan esiin mielesi tietopankeista. Vielä mielenkiintoisempaa on se, että kun kokemus on kerran saavutettu tällä tavalla, ihminen osaa tehdä saman "normaalissa" tietoisuuden tilassa, koska hänen todellisuutensa on laajentunut vastaamaan tätä uutta kokemusta (eli kännitilan saa myös ilman juomatta viinaa).

Alitajunta pystyy kuitenkin myös yhdistelemään tunnetiloja toisiinsa luodakseen uusia tunnetiloja, ja luoda täysin uusi tunnetiloja kuvittelemalla miltä ne tuntuvat. Nämä kuvitellut tunnetilat ovat kuitenkin usein hieman puutteellisia, koska alitajunta rakentaa uusia tunnetiloja perustuen sen nykyisiin tietoihin. Jos se ei ole kokenut känniä ennen, sen kuvittelema kännitila on kuin huonon näyttelijän tuotos. Ihminen hoippuu ja sössöttää, mutta kuka tahansa voi nähdä että kyseessä ei ole "aito" känni. Silti, olen huomannut että suomalaiset menevät plasebokänniin hyvin helposti sosiaalisen paineen ja uskomustensa ansiosta.

Mun tutut noita NLP-juttuja harrastaa, jossa myös sidotaan tunne- ja muita tiloja esimerkiksi sormiin, nää on siis hyvin samantyyppisiä, ellei samoja, tekniikoita, vai?

NLP on hypnoosia markkinoituna uudessa nimellä, asia jota suurin osa NLP:n käyttäjistä ei oikein ymmärrä. NLP-patternit ovat kuitenkin yleisesti ottaen "huonoa" hypnoosia, koska jos niitä käytetään niin kuin NLP-yhteisö opettaa, olet vielä alfan, et somnabulismin puolella. Kun olet alfassa, mielesi avautuu kyllä uusille ideoille ja pystyt kuvittelemaan paremmin, mutta tuomioita tekevä osa on vielä mielessäsi. Jos ihminen ei usko NLP-patternien tehoon, ne eivät yksinkertaisesti toimi. Tämä johtaa klassiseen NLP Master Practitioner ongelmaan. Kun nämä tyypit ovat seminaarihuoneessa opiskelemassa, kaikki toimii loistavasti. Miksi? Koska jokainen joka on tullut huoneeseen saakka uskoo NLP:hen sen verran, että on valmis maksamaan siitä tuhansia euroja. Mutta kun nämä samat "mestarit" menevät ulos Todelliseen Maailmaan, he tulevat huomaamaan että kuinka heidän tekniikkansa toimii vaihtelee rajusti ihmisestä toiseen juuri edellä mainitusta syystä, jota NLP-yhdistys ei halua mainita.   

Tämä ei kuitenkaan tarkoita että NLP:stä ei olisi hyötyä, mutta sen rajoitukset pitää ymmärtää. Kyse ei ole todellakaan "uudesta tavasta ohjelmoida ihmismieltä", vaan hypnoosista joka on nimetty uudestaan ja tarkoituksenmukaisesti vesitetty, että sitä voitaisiin myydä helposti suurelle yleisölle. Johtuen siitä, että suurin osa toiminnasta tapahtuu alfassa, harjoituksia pitää toistaa yhä uudestaan ja uudestaan että niistä tulee pysyviä vaikutuksia. Jos ihminen on taas somnabulismissa, NLP-patternit toimivat erittäin hyvin, ja pysyvä muutos tapahtuu yleensä kerrasta.   
Robin of Locksley. Hypnotisti, joka haluaa aiheuttaa hieman pahennusta, ja kolistella pystyssä olevia valtarakenteita tekemällä asioita, joita sinun ei virallisesti pitäisi tehdä.


Poissa Avalon

  • Viestejä: 350
  • Karma: 28
  • Profiili
Ok, kiitos vastauksesta (sekä kaikista aiemmista teksteistäsi), tosi kiinnostavaa ja jopa kaltaistani tyhjäpäätä valaisevaa. Kukapa omasta päästään ei olisi edes vähässä määrin kiinnostunut.
Psykoosi se siellä vain surisee.


Poissa Qufwan

  • Viestejä: 121
  • Karma: 15
  • Profiili
Kuulostaa mielenkiintoiselta, eli siis nousit pystyyn ja keinuit kunnes huomasit leijuvan ilmassa ja myöhemmin heräsit sängystä?
Oisko voinu olla joku unihalvaus tai joku vastaava?


Poissa Klonkku

  • Viestejä: 1 229
  • Karma: 134
  • Profiili
...
kunnes havahduin ja heräsin sängyltä aivan ihmeissäni ja vähän tuskanhikisenä.

...
Jotain samantyyppistä on käynyt. Eli siis näen unta, että herään unesta, ja jotain vitun kummallista tapahtuu, kunnes herään taas tästä ehkä uuteen kummalliseen uneen, josta herään vasta "todellisuuteen".

Elämäni ensimmäiset lucd-uneni sain juurikin näin. Huomasin, etten herännytkään ja tein kaikkea mikä ei olisi muuten mahdollista: lensin, seksifantasioin, olin avoin kaikille päihteiden käytöstäni, NAUTIN. Kunnes heräsin vahingossa kun aloin miettimään ettei tämä olekaan totta. Teen aina saman virheen ja uni alkaa feidaantua pikkuhiljaa heräämisen puolelle. :'(
Elämän tarkoitus on tehdä sitä, mitä oikeasti haluaa, mutta satuttamatta toisia.


Mikide

 • Vieras
Suosittelen hämärässä huoneessa peilin edessä silmät auki meditoimista kaikille, jotka ovat valmiita kohtaamaan ali- ja ylitajuntaansa kuvallisessa muodossa. Ohjatkaa katseen keskipiste omiin silmiinne tai otsaanne.

Tämän vahvistamiseksi on hyvä istua peilin edessä vähintään kymmenen minuuttia.
Tätä olen tehnyt, mutten ajatellut mitään, että "nyt meditoin". Katsoin itseäni silmiin ja jos pystyn katsomaan hyvin intensiivisesti, niin saan pääni katoamaan. Ekalla kerralla ihmettelin kyllä kun pääni yllättäen katosi. Luulen, että se on jonkinlainen optinen illuusio vrt. http://www.michaelbach.de/ot/col_lilacChaser/index.html
Jännää.


Poissa OoooO

  • Viestejä: 8
  • Karma: 1
  • Profiili
Minkäs verran porukalla tätä? Varsinkin valkoisilla seinillä, taivaalla ja pimeällä näkyy huomattava sinipunavalkoinen lumisade, tinnitus ollut huomattavasti pidempään ja ilmeisesti nämä jotenkin yhteydessä toisiinsa.


Uusi ketju yhdistetty aikaisempaan, aihetta sivuavaan ketjuun. --Arvalis


Poissa Sakarias

  • Viestejä: 23
  • Karma: 9
  • Profiili
Onhan tuota; joskus selkeämpänä ja joskus ei lainkaan. Varmaankin tuota esiintyy jossakin määrin kaikilla ja tällaisiin ilmiöihin pätee nähdäkseni aika yleisesti se, että ne koetaan sitä voimakkaampina (ja häiritsevämpinä), mitä enemmän niihin kiinnittää huomiota ja erityisesti, mikäli niihin liittyy ahdistusta ym. Sama pätee tinnitukseen. Onko sulla migreeniä?


Poissa OoooO

  • Viestejä: 8
  • Karma: 1
  • Profiili
Kuinkakohan yleisempää ja voimakkaampaa psykedeelejä käyttäneillä
Jonkinmoista päänsärkyä on lähes aina

Onkohan tämä visual snowin tai jonkin muun fantasiaistamista, lomittainen juttu vai jotain ihan muuta https://www.youtube.com/watch?v=k3HvpLz0zOo&list=PL21DBE4778311BD7A