Psilosybiini.info
Uudistunut keskustelupalsta osoitteessa https://discourse.psilosybiini.info

Sarjoittainen päänsärky / Hortonin syndrooma

Olli · 151 · 99200

Poissa Karhu

  • Viestejä: 6
  • Karma: 0
  • Profiili
Kiitos tilannepäivityksestä. Hienoa kuulla, että lääke toimii!


Poissa Mehikasvi

  • Viestejä: 28
  • Karma: 2
  • Profiili
Kannattaa tutustua Ipomoea kasvien siemeniin. (Päivänsini, Elämänlanka) Kuulemma auttaa noihin päänsärkyihin samalla tavalla kuin sienet ja LSD, mutta kasvia ja sen siemeniä saa myydä ja hallussapitää ihan laillisesti. Helppo kasvattaa sisällä tai ulkona ja tekee valtavasti siemensatoa. Nätti.

Tutustu aiheeseen huolella ennen kokeilemista.


Poissa jesus.hoo.ristus

  • Viestejä: 35
  • Karma: 1
  • Profiili
Hortonissa käytetyin on Rivea Corymbosa eli hortoilijoiden keskuudessa "RC seeds".


Poissa Shackled AI

  • Viestejä: 14
  • Karma: 0
  • Profiili
Äitini kärsii Hortonista. Hän saattaisi suostua kokeilemaan psilo-sieniä lääkinnällisessä mielessä, sillä kivut haittaavat hänen elämäänsä vähintään kerran viikossa.

Kysymykseni onkin, että kuinka paljon on syytä sieniä syödä lääkinnälliseen tarkoitukseen? Tripille en muoriani kuitenkaan halua laittaa.


Poissa Klonkku

  • Viestejä: 1 229
  • Karma: 134
  • Profiili
Olen hoitokeinoa kokeilleita haastatelleena ja auttaneena (horton ja migreeni) tullut siihen tulokseen, että lääkitsevä annos on yhdestä grammasta ylöspäin, max. 2 grammaa. Se ei vaikuta vielä kovinkaan merkitsevästi tajuntaan. Saattaa tulla hieman tärähtänyt olo, mutta siitä selviää makoillessa sängyssä hyvää ja rauhallista musiikkia kuunnellen. Mitään sen kummempaa hommaa ei kannata rueta tekemään, sillä ajatus lähtee herkästi harhailemaan. On vaan ihan rauhassa katsellen vaikkapa luontoa. ^-^ Edes television katselu ei ole välttämättä hyvä idea. Kävelylenkki toimii varmasti. Ulkoilee rauhallisesti käppäillen pari ensimmäistä tuntia lääkeannoksen ottamisesta. Parissa tunnissa grammankin minimaalinen vaikutus on ehtinyt tasaantua niin paljon, että voi jo toimia normaalisti. 4-6 tunnissa vaikutus ja kivut ovat ohi. ;) Vaikutus alkaa tavallisesti puolen tunnin sisällä annoksen ottamisesta, mutta ruokailua ennen annoksen ottamista kannattaa välttää, sillä vaikutus voi viivästyä jopa tunneilla jos mahan täytyy sulatella ensin ruuat ja sitten sienet. Pieni paasto siis ennen annosta.

Lääkeannoksia tulisi kuulemani mukaan ottaa muutaman kerran vuodessa jotta kivut pysyvät poissa. :) Positiivisia vaikutuksia on siis saatu aikaan. Hoitokeinoa kannattaa ehdottomasti kokeilla, sillä aine on täysin turvallinen elimistölle. Yliannostukseen pitäisi syödä muistaakseni lähes 2 kiloa kuivattua sientä. Kahvin yliannostukseen kuolee helpommin.
Elämän tarkoitus on tehdä sitä, mitä oikeasti haluaa, mutta satuttamatta toisia.


Poissa dukenuke

 • Tulokas
  • Viestejä: 1
  • Karma: 0
  • Profiili
Olipa hienoa että löysin tällaisen keskustelupalstan!!  Oon tutustunu clusterbustersin keskustelupalstaan tästä aiheesta ja siellä on tästä hyviä kokemuksia Hortonin syndrooman lääkkeenä. Se on helvetillinen tauti johon ei varsinaisia lääkkeitä ole. Tunnetaan myös nimellä itsemurhapäänsärky kohtauksessa ilmenevien kipujen vuoksi, jolloin itsemurhakin tuntuu ratkaisulta siinä vaiheessa.  :'(
Potilaana kiinnostaa tämä aihepiiri valtavasti ja toivottavasti saisin yksityisviestejä aiheesta. 


Poissa hortoilija

 • Tulokas
  • Viestejä: 1
  • Karma: 0
  • Profiili
Hei Klonkku,
Ottaisitko yhteyttä minuun s-postilla? Kyse hortonista...

H.


Poissa Aivina

  • Viestejä: 193
  • Karma: 24
  • Profiili
Lainaus
Olen hoitokeinoa kokeilleita haastatelleena ja auttaneena (horton ja migreeni) tullut siihen tulokseen, että lääkitsevä annos on yhdestä grammasta ylöspäin, max. 2 grammaa. Se ei vaikuta vielä kovinkaan merkitsevästi tajuntaan. Saattaa tulla hieman tärähtänyt olo, mutta siitä selviää makoillessa sängyssä hyvää ja rauhallista musiikkia kuunnellen.

Itselläni on ollut elämäni hirvein trippi yhdellä grammalla suippumadonlakkeja. Oli paljon enemmän kuin vähän tärähtänyt olo. Että kyllä ne pienetkin annokset vaikuttaa ihan kunnolla!

Migreenistäni olen aikanaan parantunut 1,1 grammalla huurumadonlakkeja. Ylläpitona pitäisi syödä sieniä tai LSD:tä ehkä noin kaksi-kolme kertaa vuodessa, jotta kohtaukset pysyy poissa.
Ja oman kokemukseni mukaan hoitoon toimii vain psilosybiini ja LSD. Ei muut psykedeelit, joita olen nauttinut. Jos on ollut pidempää taukoa lääkitsevistä psykedeeleistä, niin saattaa tulla migreeni, vaikka olisi lähiaikoina muita psykedeelejä nautittukin.


Poissa katse

  • Viestejä: 9
  • Karma: 4
  • Profiili
Hei!

Saattaa tulla väärään threadiin, mutta kysympä kuitenkin, kun ensimmäisestä kerrasta on kyse.

Eli tilanne on tämä: avokillani on nyt kolmas "sarja" menossa Hortonin syndroomaa, edellisestä on aikaa noin 4 vuotta. Varsinaista diagnoosia ei ole tehty, mutta kaikki oireet ovat siihen viittaavia. Lääkkeitä on määrätty (migreenin estoon ja yhdellä ensiapukäynnillä Imigrania tms. nenäsuihkeena) tuloksetta. Happihoitoa ei ole vielä kokeiltu, mutta se on seuraava kokeilu ensiavussa. Kohtauksia on noin 1-2 kertaa päivässä ja kivut ovat aivan sietämättömiä...

Monessa paikassa luki tästä psilosybiinillä sairauteen olevasta vaikutuksesta ja ajattelin kysyä muutamia kysymyksiä.

1. Voiko jo tähän aikaan vuodesta löytää suippumadonlakkeja?
2. Kuinka paljon niitä pitäisi löytää, jotta ne riittäisivät lääkeaineeksi? 10 kpl? 20 kpl?
3. Pitääkö tähän lääkitsemiseen varautua yhtä tarkasti kuin varsinaiseen trippiin?
4. Onko henkilön painolla väliä sienien annostukseen?
5. Voiko noin pienellä annostuksella olla jotain suuriakin negatiivisia vaikutuksia?

Avokki otti ehdotuksen sienien käytöstä avoimesti vastaan ja ajattelin selvittää hänelle valmiiksi näitä asioita. Täytyy kyllä myöntää ettei itsellenikään tullut aluksi mieleen edes ehdottaa sieniä, mutta kun ymmärsin kuinka harmitonta niiden käyttö oikeasti on, niin tätä täytyy ehdottomasti kokeilla. Olemme lähdössä n. 3 vkon päästä ulkomaille, mutta en usko että lomasta voi nauttia niin kauan kuin kohtaukset jatkuvat. Saattaa olla ettei lähdetä koko reissuun.. Olisi mahtavaa, jos kohtauksiin saisi helpotusta ennen sitä. Ja muutenkin mahdollisimman pian!

Asiaan liittyen voi laittaa myös yv:tä jos haluaa.

Kiitos vastauksista!


Poissa Matias

 • Luotettava tunnistaja
  • Viestejä: 691
  • Karma: 149
  • Profiili
Monessa paikassa luki tästä psilosybiinillä sairauteen olevasta vaikutuksesta ja ajattelin kysyä muutamia kysymyksiä.

Erittäin jaloa toimintaa avopuolisoasi kohtaan, toivon seuraavista vastauksista olevan teille kummallekin hyötyä:

1. Voiko jo tähän aikaan vuodesta löytää suippumadonlakkeja?

Löytöjä on tehty tälle vuodelle tähän mennessä jonkin verran jopa Etelä-Suomessa, mutta käytännössä lajin kasvukausi alkaa kunnolla vasta n. kuukauden kuluttua.

2. Kuinka paljon niitä pitäisi löytää, jotta ne riittäisivät lääkeaineeksi? 10 kpl? 20 kpl?

Tällaisessa tapauksessa annokset kannattaa varmuuden vuoksi punnita tarkkuusvaa'alla, mutta suuntaa-antavasti voisin arvioida sopivaksi ensikokeiluannokseksi n. kahdeksaa suippumadonlakkia. Tämä annoskoko on vielä erittäin pieni eikä siksi välttämättä tarjoa vielä lääkinnällistä apua vaivaan, mutta siitä on hyvä aloittaa jotta henkilökohtaisen päihtymisherkkyyden riskeiltä vältytään. Annoskokoja voidaan korottaa pikkuhiljaa, kunnes sivuoireiden määrä ylittää halutun rajan. Sopivaa annoskokoa voi olla syytä etsiä myös ennen varsinaisia päänsärkykohtauksia ja joidenkin viitteiden mukaan se voi jopa ennaltaehkäistä päänsäryn syntymistä.

3. Pitääkö tähän lääkitsemiseen varautua yhtä tarkasti kuin varsinaiseen trippiin?

Ei, kunhan noudatetaan edellisessä vastauksessani mainitsemiani pieniä ensiannoksia, joiden tarkoitus on auttaa välttymään liian päihdyttävältä vaikutukselta.

4. Onko henkilön painolla väliä sienien annostukseen?

Ei ainakaan kovin merkittävästi, mikäli kyseessä on normaali täysikasvuinen aikuinen.

5. Voiko noin pienellä annostuksella olla jotain suuriakin negatiivisia vaikutuksia?

Sikäli kun pysytään annoksissa jotka eivät aiheuta kovinkaan vahvaa päihtymystilaa, ei nykytietämyksen mukaan suuria riskejä synny. Luonnollisesti autojen ja vaarallisten työkalujen yms. käyttämistä on syytä välttää vähintään kahdeksan tunnin ajan sienten ottamisen jälkeen - kaiken varalta.


Kysy ihmeessä myös lisää aiheesta, mikäli kaipaat enemmän tietoja.


Poissa Kitten

 • Tulokas
  • Viestejä: 2
  • Karma: 0
  • Profiili
Heippa

Olen uusi foorumilla ja migreenipotilas.

Jonkin aikaa sitten oli kahden kuukauden jakso, jolloin migreenejä tuli usein. Sitä ennen oli useamman vuoden väli ko. jaksolle. Välissä tuli silloin tällöin migreeniä.

Vuodenvaihteessa meinasi taas sessio pukata päälle ja sain estolääkityksen, joka helpotti. Migreenit kuitenkin tulevat reilun kuukauden välein vaikka estolääkitys on nyt päällä.

Olisin kiinnostunut kokeilemaan nyt sientä sekä migreeniin että lamauttavaan pelkotilaani. Mursin jalkani pari kk sitten ja nyt olen niin pelosta lamautunut, että en usko pääseväni tästä ahdingosta ulos. Ensimmäistä kertaa elämässäni jotain murtunut. Kuntoutus ei ota sujuakseen, koska olen pelosta jäykkänä. Auttaisiko sienet myös tähän? Olen lukenut, että esim. kuoleville potilaille on auttanut kuolemanpelkoon. Meikäläisellä nyt sentään vaan joku ihme "jäykkäkouristus" murtuman jälkeen ja tästä on pakko päästä että saan jalan kuntoon.

Millä annostuksella kannattaisi kokeilla? Siis jos vaikka yrittäisi kahta kärpästä yhdellä iskulla: migreeni & tassupelko?

En oikein pääse luontoon nyt tuotteita keräämäänkään (jalan vuoksi) saatikka että tunnistaisin lajeja muuta kuin kärpässienen.
Kaverin saisin tuekseni mahdollisen terapiasession ajaksi.

Mitä mietteitä & ehdotuksia teillä muilla on? Entä sienestys migreenin estolääkityksen aikana, onko kellään kokemusta?

edit: saa laittaa yksityisviestejä myös :)


Poissa Nyäpikkä

  • Viestejä: 367
  • Karma: 17
  • Profiili
Onhan noita mahdollisuuksia:

a) lähetät asiansa osaavan kaverin silokkiniitylle sieneen. Jos kaveri ei osaa asiaansa niin sitten opiskelee vaikkapa täällä. Ja opettelet itsekin tunnistamaan oikean lajin.

b) odotat että jalkasi paranee ja lähdet itse sieneen (mikäli talvi ei jo yllättänyt).

c) hommaat jostain kasvatusvehkeet ja viljelet itse. Ehkäpä jalan tultua parempaan kuntoon.

d) lakkaat pelkäämästä ja murehtimasta. Soturin asenne ja tie.


Poissa Kitten

 • Tulokas
  • Viestejä: 2
  • Karma: 0
  • Profiili
Itselläni oli "etähoidossa" eräs migreenipotilas, joka söi/joi teenä (tarkkaa käyttötapaa en tiedä) cubensista kolmena peräkkäisenä päivänä 0,3g. Kohtaukset jatkuivat normaalisti. Ilmeisesti sieniä täytyisi kerralla siis ottaa vähintään reilu gramma (joka vastaa n. 6mg psilosybiiniä, jos pidämme sienten vaikuttavista aineista juurikin tätä lääkkeenä), jotta migreeni loppuisi. Erään ystäväni ottama annos oli 1,3 grammaa cubensista ensimmäisellä kerralla, ja hänen kohtauksensa loppuivat siihen.

Minkä kokoinen tuo 0,3g annoksen nauttinut suurinpiirtein oli? Onko tietoa?
Entä ystävä, joka otti 1,3g? Millainen oli olo heti nauttimisen jälkeen?
Mietin vain tulevaa ensimmäistä kertaani, että paras jos ei ns. tuntuisi oton jälkeen kovinkaan kummoiselta. Ihan lääkekäyttöön tulisi.
Suippomadonlakkeja olen miettinyt. Ilmeisesti toimii hyvin migreenihoidossa(?)

Tuolla yllä puhuttiin jotain 8 kpl sienimäärästä ensimmäisellä kerralla: kuivattuna vai vetisenä?
Onko tosiaan niin, että henkilön kg-määrällä ei olisi vaikutusta? vrt 50kg nainen ja 90kg mies.


Poissa Mik.is

  • Viestejä: 760
  • Karma: 47
  • Profiili
Olisin kiinnostunut kokeilemaan nyt sientä sekä migreeniin että lamauttavaan pelkotilaani. Mursin jalkani pari kk sitten ja nyt olen niin pelosta lamautunut, että en usko pääseväni tästä ahdingosta ulos. Ensimmäistä kertaa elämässäni jotain murtunut. Kuntoutus ei ota sujuakseen, koska olen pelosta jäykkänä. Auttaisiko sienet myös tähän? Olen lukenut, että esim. kuoleville potilaille on auttanut kuolemanpelkoon. Meikäläisellä nyt sentään vaan joku ihme "jäykkäkouristus" murtuman jälkeen ja tästä on pakko päästä että saan jalan kuntoon.

Millä annostuksella kannattaisi kokeilla? Siis jos vaikka yrittäisi kahta kärpästä yhdellä iskulla: migreeni & tassupelko?
Olen ymmärtänyt, että niissä tutkimuksissa, joissa on todettu sienten lievittävän/poistavan kuolemanpelkoa on käytetty isoja psykedeelitripin antavia annoksia.
Ilmeisesti migreeniin/sarjoittaiseen päänsärkyyn tepsisi jo hyvin pieni annos, jolloin minkäänlaisia psykoaktiivisia vaikutuksia ei ole.

Minkä kokoinen tuo 0,3g annoksen nauttinut suurinpiirtein oli? Onko tietoa?
Entä ystävä, joka otti 1,3g? Millainen oli olo heti nauttimisen jälkeen?
Mietin vain tulevaa ensimmäistä kertaani, että paras jos ei ns. tuntuisi oton jälkeen kovinkaan kummoiselta. Ihan lääkekäyttöön tulisi.
Suippomadonlakkeja olen miettinyt. Ilmeisesti toimii hyvin migreenihoidossa(?)

Tuolla yllä puhuttiin jotain 8 kpl sienimäärästä ensimmäisellä kerralla: kuivattuna vai vetisenä?
Onko tosiaan niin, että henkilön kg-määrällä ei olisi vaikutusta? vrt 50kg nainen ja 90kg mies.

Suippumadonlakit ovat painoonsa nähden vahvempia, kuin psilocybe cubensis. Eli 1 grammaa cubensista ei ole vielä kovin paljon, mutta suippumadonlakkeja syödessä tuo gramma aiheuttaa jo jotain tuntemuksia. Vastaavasti 5 grammaa cubensista pidetään rajana, josta alkaa isot annokset. Suippumadonlakilla se on noin 4 grammaa. Ja puhutaan siis kuivapainosta.

Jos suippumadonlakkeja löydät, niin annoskoko voisi olla esim 8 sientä alkuun, niinkuin Matyas onkin kirjoittanut.
Sillä ei ole väliä syökö sienet kuivattuna vai tuoreena. Tuoreena ne saattavat sisältää hieman enemmän vaikuttavia aineita, joita kuivaamisen aikana häviää jonkin verran.

Henkilön painolla saattaa olla hieman vaikutusta, mutta ei kovin paljoa, sillä sienten toimimiseen vaikuttaa monia seikkoja esim: onko syönyt mitään alle/syökö tyhjään vatsaan; onko nauttinut maitotuotteita(ne joskus blokkaa vaikutukset täysin); käyttääkö lääkkeitä, jotka vois vaikuttaa toimintaan & yksilölliset erot aivokemian/elimistön toiminnassa.


Erittäin mielenkiintoista, että moni päänsärystä kärsivä näyttää löytäneen tämän forumin! Olisi todella mielenkiintoista ja arvostaisin kovasti, jos voisitte kokeiltuanne raportoida tänne, että toimiko sienet.


Poissa katse

  • Viestejä: 9
  • Karma: 4
  • Profiili
Hei!

Saattaa tulla väärään threadiin, mutta kysympä kuitenkin, kun ensimmäisestä kerrasta on kyse.

Eli tilanne on tämä: avokillani on nyt kolmas "sarja" menossa Hortonin syndroomaa, edellisestä on aikaa noin 4 vuotta. Varsinaista diagnoosia ei ole tehty, mutta kaikki oireet ovat siihen viittaavia. Lääkkeitä on määrätty (migreenin estoon ja yhdellä ensiapukäynnillä Imigrania tms. nenäsuihkeena) tuloksetta. Happihoitoa ei ole vielä kokeiltu, mutta se on seuraava kokeilu ensiavussa. Kohtauksia on noin 1-2 kertaa päivässä ja kivut ovat aivan sietämättömiä...

Monessa paikassa luki tästä psilosybiinillä sairauteen olevasta vaikutuksesta ja ajattelin kysyä muutamia kysymyksiä.

1. Voiko jo tähän aikaan vuodesta löytää suippumadonlakkeja?
2. Kuinka paljon niitä pitäisi löytää, jotta ne riittäisivät lääkeaineeksi? 10 kpl? 20 kpl?
3. Pitääkö tähän lääkitsemiseen varautua yhtä tarkasti kuin varsinaiseen trippiin?
4. Onko henkilön painolla väliä sienien annostukseen?
5. Voiko noin pienellä annostuksella olla jotain suuriakin negatiivisia vaikutuksia?

Avokki otti ehdotuksen sienien käytöstä avoimesti vastaan ja ajattelin selvittää hänelle valmiiksi näitä asioita. Täytyy kyllä myöntää ettei itsellenikään tullut aluksi mieleen edes ehdottaa sieniä, mutta kun ymmärsin kuinka harmitonta niiden käyttö oikeasti on, niin tätä täytyy ehdottomasti kokeilla. Olemme lähdössä n. 3 vkon päästä ulkomaille, mutta en usko että lomasta voi nauttia niin kauan kuin kohtaukset jatkuvat. Saattaa olla ettei lähdetä koko reissuun.. Olisi mahtavaa, jos kohtauksiin saisi helpotusta ennen sitä. Ja muutenkin mahdollisimman pian!

Asiaan liittyen voi laittaa myös yv:tä jos haluaa.

Kiitos vastauksista!

Heipä hei ja päivitystä tilanteeseen! :)

Siitä on aikalailla tasan viikon verran kun ekan kerran luin psilosybiinin mahdollisesta parantavasta vaikutuksesta Hortonin syndroomaan. Kertoilen nyt päiväkirjamuodossa kuinka asiat ovat täällä edenneet.

5.8.2012:
Ensimmäinen kokeilu huurumadonlakeilla oli 0,5 gramman annos. Parin tunnin paaston jälkeen nautitusta annoksesta ei tullut mitään huumaavia vaikutuksia, ainoastaan nauratti hieman tavallista enemmän. Saman päivän aamuna jätettiin pois pari viikkoa päällä ollut Triptyl-estolääkitys.

6.8.2012:
Päänsärky tuli aamulla hieman normaalia myöhemmin, ja ehkä ihan vähän kivuttomampana. Ohjeiden mukaan avokkini päätti kokeilla sieniä seuraavan kerran vasta seuraavana päivänä.

7.8.2012:
Annos nostettiin 1 grammaan, ja se nautittiin ennen yleensä pian heräämisen jälkeen tulevaa kohtausta. Päänsärkykohtausta ei tullut koko päivänä! :) Varsinaisia huumaavia vaikutuksia ei tälläkään annoksella ollut, hieman "sekava" tai tavallisesta poikkeava olo meni ohi tunnin-parin sisällä sängyllä makoillessa. Pupilleista huomasi että jotain oli nautittu, mutta pupillitkin normalisoituivat muutamassa tunnissa.

8.8.2012:
Päänsärkykohtaus tuli aikalailla normaaliin aikaan, mutta selvästi aiemaa lievempänä. Kohtaus meni ohi Oriptan-migreenilääkkeellä.

9.8.2012 & 10.8.2012:
Kumpanakaan päivänä päänsärkykohtausta ei ole tullut! :)

Tällä hetkellä näyttää todella hyvältä! Täälläkin kokemuksena oli, että estolääke saattaa blokata myös psilosybiinin vaikutuksen. Tarkoituksena on mahdollisesti ottaa vielä 1,5 gramman annos ensi viikon alussa (eli n. viikko estolääkityksen lopettamisen jälkeen), mutta jos kohtauksia ei tule, niin loput sienistä jätetään seuraavaa sarjaa varten.

Tuntuu aivan uskomattomalta, että näinkin yksinkertaisella keinolla saattaa tämän järkyttävän, normaalia elämää estävän sairauden estää! Kiitos asiasta foorumille kirjoittaneille ja ylläpidolle tämän tiedon levittämisestä.  :) Päivittelen asian etenemisestä sitä mukaa kun jotain kerrottavaa tulee. :)