Psilosybiini.info
Uudistunut keskustelupalsta osoitteessa https://discourse.psilosybiini.info

Sarjoittainen päänsärky / Hortonin syndrooma

Olli · 151 · 99199

Poissa jkt666

    • Viestejä: 52
    • Karma: 9
    • Profiili
Muillekkin kanssa hortoilijoille!


Jaan tämän muistutuksena miten ei kannata toimia itse tai epäpätevien lääkäreiden takia.

Niin se horttonin perkele iski takas mullekkin. Nyt noin kaksi viikkoa. Odotin viikon liian pitkään ennen kun otin sieniä. Lapsien ja muiden juttujen takia en voinut ottaa annosta. Tauti kerkesi mennä liian pahaksi sen viikon aikana. Otin sienet viime lauantaina mutta tauti oli kerennyt  saada kehon jo niin pahaan stressiin ja  unettomuustilaan ettei auttanut enää. Olen joutunut nyt kahtena yönä menemään ensiapuun koska kohtaukset on ollut helvetillisiä. Onneksi täällä on uusi neurologi joka toivottavasti laittaa sen happi resepti homman eteenpäin. Jos olisi ollut happipullo kotona niin ei olisi tarvinnut ottaa tätä takapakkia. Taas syödään kuuri kortisonia jne. Arvaa keljuttaako?
Kaupungin edellinen neurologi ei myöntänyt happi reseptiä koska tupakoin. Ilmoitin nyt asioidessani että tämä kyseinen henkilö on laiminlyönyt taudin hoidon.


Korjaus tähän viestiin eilisestä. Otin ensimmäisen määrätyn annoksen 80mg prednisolonia niin voin sanoa että mitä helvetin myrkkyä voikaan olla!
Eli en todellakaan tapa itseäni moisella.. Palautuu tasan tarkkaan lääke keräykseen takaisin apteekkiin.. Olo on vieläkin kun dawn of the deadin zombeilla.

No menköön tämäkin lääkekokeilu amerikkalaisten juhliman Halloweenin piikkiin tällä kertaa :)