Psilosybiini.info
Uudistunut keskustelupalsta osoitteessa https://discourse.psilosybiini.info

Paniikkihäiriö

FluX · 16 · 11516

Poissa Dopamiiniorava

    • Viestejä: 80
    • Karma: 9
    • Profiili
''Pakko muuten kertoa, että paniikkihäiriö on minulla lopullisesti lauennut LSA:n käytön yhteydessä. Karmeita tunteja olivat... Liian vähän tietoa moisista asioista oli silloin, ja liian vähän arvostusta ks. yhdistettä kohtaan. En kyllä itseasiassa muista oliko tuo nyt se viimeinen niitti ph:n laukeamiselle, mutta merkittävä joka tapauksessa. Miltäs tämä kuulostaa sieniin tutustumista ajatellen? ''

Ehkä kannattaa ensin kärsivällisesti kokeilla jotain muita keinoja kuin sieniä, kuten sitä meditaatiota. Sienissä pitää olla se mentaliteetti, että ei jarruttele ja takerru asioihin liikaa, vaan antaa tripin virran viedä. Paniikkikohtauksessahan on siitä kyse osittain, ettei kykene olemaan käyttämättä voimiaan latautuneen paniikkikokemuksen jarruttelemiseen. Voin olla väärässäkin, ihmiset on niin erilaisia psykedeelienkin kanssa. Ehkä voisit ottaa miedomman annoksen aluksi, kuten 20 semilanceataa vastaavan annoksen (pitoisuus toki vaihtelee mutta kaipa tämä suuntaa antaa), mikä sekin voi jo aiheuttaa jonkinmoista suurentunutta ahdistusta. Itselläni alkoi melkoisesti ahdistamaan joskus jo 8 semiä, tosin ahdistus meni nopeasti ohi ja se johtui ehkä siitä, että olin hetken yksin.

Eräälle kaverilleni tuli aikanaan pitkään jatkunutta ahdistuneisuutta sienien vuoksi, hän otti myös valmistautumatta liian suuren annoksen väärällä mentaliteetilla sekä ympäristöllä myös. Jos ympäristöön sun muihin asioihin panostaa, voit vaikuttaa todennäköisesti paljonkin tripin onnistumiseen. Jos saatavillasi on jotain ainetta, olikohan ne jotkut bentsot jotka pysäyttävät tripin, saat badtripstopin lisäksi turvallisen ajatuksen siitä, että voit pysäyttää huonot vibat nopeasti. Selvitä toki asioita tuonkin kohdalla, ennen kuin mitään harkitsetkaan tekeväsi.

Jos jonain päivänä päädyt ottamaan jotain psykedeeliä, suosittelen sullekin Psyvaultin psykedeelisen kokemuksen FAQ:n luettavaksi, se palauttaa mieleen tai antaa tärkeää tietoa siitä, miten voi valmistautua trippiin, toimia sen aikana tai jälkeen.

http://psyvault.net/viewtopic.php?f=8&t=1639