Psilosybiini.info
Uudistunut keskustelupalsta osoitteessa https://discourse.psilosybiini.info

Yksityiselämä ei kuulu pätkääkään valtiolle

Poissa SoilBreaker

  • Viestejä: 366
  • Karma: 25
  • Profiili

Tästä enbusken suvaitsevaisuus kolumnista tuli mieleen, että eikö sama analogia päde huumeisiin kuin kolumnissa homouteen? Eli huumeiden käytön laillistamiseen olisi silloin hyvä suhtautu suorempaan siten, että se vain nyt on ihmisoikeus, jolloin on turha arpoa mistään terveys/haitta yms viitteellisestä. Ainoa ero taitaa olla se, että homoilusta ei ole niin suoraan haittakuluja valtiolle, mikä taas huumeidenkäytöstä voi seurata.

http://areena.yle.fi/audio/1318578535853 Puhe versio
http://tuomasenbuske.puheenvuoro.uusisuomi.fi/85754-suvaitsevaisuus-on-vastenmielista teksti versio
If a law is unjust, a man is not only right to disobey it, he is obligated to do so. - Thomas Jefferson


Poissa capt

  • Viestejä: 45
  • Karma: 2
  • Profiili
Homoillakin taitaa olla suurempi riski sukupuolitauteihin, mutta tuskin kukaan enää vakavasti ehdottaa homostelun kieltoa tämän vuoksi. Aivan kuten suojaseksiä voi kuka tahansa harrastaa, voi myös huumeita käyttää vastuullisesti.


Poissa Nyäpikkä

  • Viestejä: 367
  • Karma: 17
  • Profiili
Valtiollehan koituu homostelusta haittaa siitä, etteivät homot saa keskenään aikaiseksi uusia veronmaksaja- ja tykinruokayksikköjä valtiolle. Vanhan testamentin tiukka asenne homoja kohtaan on täysin ymmärrettävä juutalaisten eugeniikkakäytäntöjä vasten tarkasteltuna: homo ei lisäänny ja täten homon geenit menevät eugeniikkaprojektin kannalta hukkaan. Homon suuri synti on asettaa oma nautintonsa yhteisön tarpeiden edelle.


Poissa Shiron

  • Viestejä: 640
  • Karma: 26
  • Profiili
Koen olevani arvoiltani hyvin liberaali ja mun on aika vaikea käsittää, että miten noi parisuhdeasiat edes voi kuulua valtiolle. Tietysti siinä mielessä, että siellä täytyy olla pykälät erilaisista oikeuksista sun muusta byrokratiasta, mutta millä tapaa sukupuoli vaikuttaa tähän asiaan? Mielestäni kirkko ja valtio tulisi erottaa ehdottomasti toisistaan ja antaa ihmisille tasavertaiset oikeudet esimerkiksi juuri tämänkaltaisissa asioissa.

Mun on vielä pakko kysyä tähän perään, että ootko sä Nyäpikkä ihan oikeesti tosissas noitten juutalaisten eugeniikkahommeleitten kanssa ja miten keksitkään vetää ne myös tähän mukaan? Täytyy myöntää että naurahdin päästessäni siihen kohtaan tekstiäsi. "Eikai taas?". Ei pahalla mut..
Life should not be a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body, but rather to skid in broadside in a cloud of smoke, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming "Wow! What a Ride!"


Poissa SoilBreaker

  • Viestejä: 366
  • Karma: 25
  • Profiili
Jännä näkökulma tuo, että kansalaisesta pitää olla hyötyä, jotta hän saa olla kansalainen. Tosin ihan järkevä, sillai ajateltuna ihmisellä olisi enempi velvollisuuksia kuin että häneltä tarvitisi kieltää mitään. Jos olisi esim lisääntymis ja työnteko velvollisuus, niiden lisäksi saisi tehdä ihan mitä sattuu kunhan hoitaa nuo asiat.

Toisaalta lisääntyminen ei välttämättä tarpeellistä enää, kun valtio saavuttaa kasvunsa rajat. Tällöin esim kiinan pitäisi olla kovastikin homouden puolesta, jos siten saisi kontrolloitua väestön kasvua.

Samoin siinä vaiheessa, kun työtä ei ole kaikille niin eiköhän huumeillekin luulisi löytyvän käyttöä työttömien viihdyttämisessä..
If a law is unjust, a man is not only right to disobey it, he is obligated to do so. - Thomas Jefferson


Poissa Nyäpikkä

  • Viestejä: 367
  • Karma: 17
  • Profiili
Joo, jos mun olis mahdollista veikata sen mahdollisuuden puolesta että positiivinen eugeniikka on keskeinen osa juutalaista kulttuuria niin latoisin välittömästi kaikki pelimerkkini siihen ruutuun. Siis hyvin pienilläkin kertoimilla. Hyvin monet asiat maailmassa ja historialliset tapahtumat saavat aivan järjelliset selityksensä.

Mitä on antisemitismi? Se on yksinkertaista eugeniikkaprojektin ulkopuolelle jääneiden katkeruutta siitä että eugeniikka antaa juutalaiselle suhteellisen edun lähes kaikkeen. Juutalaisten vastaus antisemitismiin kautta historiansa on ollut noudattaa tiukemmin eugeniikkaa omien lakiensa muodossa, organisoitua entistä tehokkaammin ja luoda uusia instituutioita. Ensin saatiin Rotshildien ja muiden toimesta luotua pankkitoiminnalla pääomia, näillä saatiin sitten poliittista vaikutusvaltaa kulisseissa, mm. ostettua brittihallinnolta Balfourin julistus ja voitiin aloittaa maaomaisuuden ostelu palestiinasta. Hollywood-operaatio USA:ssa oli sekin tärkeä yleisen mielipiteen ohjailun kannalta. II maailmansota voidaan nähdä maailman ensimmäisenä eugeniikkasotana, natsien eugeniikka vs. juutalainen eugeniikka. Holocausti voitiin sitten muuttaa myötämieliseksi suhtautumiseksi Israelin perustamiseksi sekä myöhemmin holocausti-mediateollisuudeksi. Tapaamistani juutalaisista useimmat ovat pitäneet 6 miljoonan juutalaisen kuolemaa hintana, joka oli maksettava Israelin olemassaolosta. Eugeniikkaprojektille väestön pieneneminen 6 miljoonalla ei ollut mikään pahakaan takaisku, henkiinjääneet riittävät hyvin projektin jatkamiseen ja lisämaata voidaan tarvittaessa vallata sotilaallisesti maailman tehokkaimmalla armeijalla Israelin naapureilta.


Poissa Ilviselmä

 • ihmekös tuo
  • Viestejä: 461
  • Karma: 48
  • Profiili
Nyäpikkä, mä reagoin samoin ku Shiron, ja tekee nyt mieleni sanoa ihan suoraan, että halukkuudestasi selittää kaikki tuon yksittäisen asian kautta välittyy mulle pakkomielteisiä, jopa psykoottisia vaikutelmia.

En siis sano, etteikö merkittävää juutalaisten eugeniikkaprojektia olisi olemassa. Sanon, että musta mikä tahansa tosi yksinkertainen selitys ja pyrkimys selittää kyseisellä selityksellä kaikki monimutkaisessa maailmassa on epäilyttävää, ja että musta se voima millä sä oot menny naimisiin ton meemistön kanssa tuntuu arveluttavalta.

Ihan hyvin voi olla, että juutalaisten eugeniikkaprojekti on ulottunut vähän kaikkialle. No, maailmassa on kuitenkin miljoona muutakin ilmiötä, jotka ulottuvat vähän kaikkialle. Yksikään niistä ei kuitenkaan ole tämänhetkisen maailmantilanteen yksiselitteinen alkusyy, sillä ilmiöt muodostavat maailman yhdessä.

Relaa vähän.


Itse aiheeseen: Vetoaminen ihmisoikeuteen ois ihan hyvä argumentti, jos ihmisiä keskimäärin kiinnostais muiden ihmisoikeuksien toteutuminen. Käytännössä suurta osaa ihmisistä ei kuitenkaan kiinnosta. Vaikka esim. mulle kävis ihan kernaasti, että homopareilla ois samat oikeudet ku heteropareillakin, ni emmä käytännössä ihan kauheesti oo sen asian eteen tehny/tekemässä. Jos kysytään niin kerron kantani, saatan joskus blogatakin aiheesta, mutta en mä oo niitä ihmisiä, jotka tosi aktiivisesti kyseistä asiaa vie eteenpäin. Enkä usko, että pelkin ihmisoikeusargumentein ois koskaan kyetty turvaamaan homoille edes sitä yhteiskunnallista asemaa, joka niillä nyt on. (Yh, tuntupa inhalta sanoa "niillä".)


Poissa Nyäpikkä

  • Viestejä: 367
  • Karma: 17
  • Profiili
Nyäpikkä, mä reagoin samoin ku Shiron, ja tekee nyt mieleni sanoa ihan suoraan, että halukkuudestasi selittää kaikki tuon yksittäisen asian kautta välittyy mulle pakkomielteisiä, jopa psykoottisia vaikutelmia.

Ei haittaa pätkääkään.

En siis sano, etteikö merkittävää juutalaisten eugeniikkaprojektia olisi olemassa. Sanon, että musta mikä tahansa tosi yksinkertainen selitys ja pyrkimys selittää kyseisellä selityksellä kaikki monimutkaisessa maailmassa on epäilyttävää, ja että musta se voima millä sä oot menny naimisiin ton meemistön kanssa tuntuu arveluttavalta.

Tietysti maailmassa jyllää muitakin voimia mutta ilmiön yleisellä tuntemattomuudella ja vaikutusvallalla mitattuna juutalainen eugeniikka nousee epävakauden luojana aivan kärkisijoille. Juutalaisia moititaan siitä etteivät he juurikaan kunnioita muiden ihmisoikeuksia esim. palestiinalaiskysymyksessä. Johtuisiko se siitä etteivät he pidä palestiinalaisia edes ihmisinä? Ja onhän näitä muidenkin maiden aktivisteja kuollut puskutraktorien alle siionisten maanvaltausoperaatioita vastustaessaan. Gaza flotilla on tuoreessa muistissa sekin. Kenties inspiraatiota etnisiin puhdistuksiin on ammennettu USA:n historiasta, palestiinalaiset ovat tavallaan lähi-idän intiaaneja, roskageenein varustettuja ja väärin ehdollistettuja ali-ihmisiä, joiden tehtävänä on väistyä ainoan oikean pitkälle jalostetun rodun tieltä.

Eugeniikkaprojekti on ongelma koska se jakaa ihmiskunnan "meihin" ja "heihin", yli- ja ali-ihmisiin. Voisi kysyä mitä moraalisia pidäkkeitä yli-ihmisillä on pidättyä ali-ihmisten fyysisestä eliminoinnista, jos tämä planeetta käy liian ahtaaksi? Loppuun saakka viety tuhoamissota, jossa kotieläimetkin tapetaan ei ole muuten mikään natsien keksintö, mainintoja löytyy (yllätys!) vanhasta testamentista.


Poissa Ilviselmä

 • ihmekös tuo
  • Viestejä: 461
  • Karma: 48
  • Profiili
Sinähän jaat myös maailman "meihin" ja "heihin"?

Ja ei ollut tarkoituskaan, että huomioni "haittaisi", oli tarkotuksenani tarjota kriittinen perspektiivi sillä oletuksella, että sinua sellaiset kiinnostavat.

Eikö susta ole ollenkaan arveluttavaa, jos joku ihminen tuntuu perustavan koko ajatuksensa yhdelle dogmalle?


Poissa Nyäpikkä

  • Viestejä: 367
  • Karma: 17
  • Profiili
Ihan mielelläni eläisin maailmassa jossa pienempi ihmisjoukko eläisi keskinäisessä harmonian, ymmärryksen ja kunnioituksen tilassa. Se ei vaan valitettavasti ole tämä maailma. Näen asiat mieluummin realistisessa valossa kuin takerrun naurettaviin toiveuniin jostain reilusta pelistä tai kaikkien tasa-arvosta. Useimmilla ihmisillä on koko läjä keskenään ristiriitaisia ehdollistumia, jotka samaistetaan johonkin epämääräiseen "minuuteen". Ja aivan hemmetin iso siivu ihmiskunnasta on eriasteisia hulluja, joihin mikään argumentti tai järkipuhe ei tehoa. Ja sitten on näitä omassa hybriksessään uiskentelevia rodunjalostuksen tuotteita, jotka kuvittelevat jumaluuden olevan saavutettavissa lisääntymällä _oikein_. Joo, on "meitä" ja "heitä", valitettavasti. En tiedä onko enää mitään keinoa saavuttaa ihmiskunnan sisäinen eheyttä kun kerran on näitä yli-ihmisiä, jotka eivät pidä tuollaista eheyttä tavoittelemisen arvoisena.


Poissa Ilviselmä

 • ihmekös tuo
  • Viestejä: 461
  • Karma: 48
  • Profiili
Näen asiat mieluummin realistisessa valossa kuin takerrun naurettaviin toiveuniin jostain reilusta pelistä tai kaikkien tasa-arvosta.
Mikä saa sinut otaksumaan, että näet asiat nykyisellään realistisessa valossa?Poissa Nyäpikkä

  • Viestejä: 367
  • Karma: 17
  • Profiili
Näen asiat mieluummin realistisessa valossa kuin takerrun naurettaviin toiveuniin jostain reilusta pelistä tai kaikkien tasa-arvosta.
Mikä saa sinut otaksumaan, että näet asiat nykyisellään realistisessa valossa?

Esimerkiksi tämä taannoinen hesarin uutinen on täysin linjassa maailmankuvani kanssa.
http://www.hs.fi/politiikka/Tuomioja+Israelista+Apartheid-valtio+ei+ole+oikeutettu/a1305547969918

Israelissa luultavasti naureskellaan näille Tuomiojan onnettomille sohaisuille.

Tätä lueskelen parhaillaan. http://radioislam.org/ford/ford-fin.htm
Muistelen lukeneeni joskus että Ford jakoi aikoinaan näitä kirjoituksiaan ilmaiseksi autojen jälleenmyyjien kautta, ilmeisesti jouduttuaan USA:n juutalaisverkostojen boikottien ja painostuksen kohteeksi.

Mistäkö tiedän että maailmanuvani on oikea? Mistä itse tiedät ettei kuu ole juustoa?


Poissa apatin

  • Viestejä: 363
  • Karma: 19
  • Profiili
Mistäkö tiedän että maailmanuvani on oikea? Mistä itse tiedät ettei kuu ole juustoa?

Et mistään, mutta kannattaa säilyttää mielekkyys ja tasapaino ajattelussa. Se heijastuu sinusta kaikkeen. Toki vain pienessä mittakaavassa, mutta heijastuu silti.


Poissa capt

  • Viestejä: 45
  • Karma: 2
  • Profiili
Mistäkö tiedän että maailmanuvani on oikea? Mistä itse tiedät ettei kuu ole juustoa?

Sen lisäksi, että voimme arvioida jonkin tiedon absoluuttista paikkansapitävyyttä, voimme myös arvioida sen todennäköisyyttä. Kyllä, absoluuttisessa mielessä emme voi tietää onko kuu juustoa, mutta keräämiemme todisteiden valossa se on lähes mitättömän epätodennäköistä.

Todisteiden laatu on merkittävän tärkeää. Filosofinen absoluuttisen totuuden kieltäminen ei aseta kaikkia totuusväitteitä samalle viivalle.