Psilosybiini.info
Uudistunut keskustelupalsta osoitteessa https://discourse.psilosybiini.info

#hippiestoo – ahdistelu, raiskaukset ja muut väärinkäytökset hippiskenessä

Poissa Matias

  • Luotettava tunnistaja
    • Viestejä: 691
    • Karma: 149
    • Profiili
Sosiaalisessa mediassa on nyt viikon sisään nostettu esiin tärkeää asiaa erilaisten alakulttuurien sisällä tapahtuvista väärinkäytöksistä ja rikoksista muita ihmisiä kohtaan. Nähdäkseni toiminnan yhtenä tarkoituksena on ollut osoittaa, että myöskään yleisesti "turvallisina" pidetyt yhteisöt ja skenet eivät ole immuuneja tällaiselle vaan paskaa käytöstä tapahtuu kaikkialla.

Näin on valitettavasti myös hippiskenessä mm. psykefestareilla, kokoontumisissa ja monissa muissa sosiaalisissa tilanteissa sekä yksityisesti, valitettavan usein kokemuksissa puhutaan myös psilosybiinisienten ja muiden psykedeelien käyttöön painostamisesta ja niiden vaikutuksen alaisena olevien ihmisten päätymisestä uhreiksi.

https://www.instagram.com/hippiestoo
https://greatfon.com/v/hippiestoo (toimii ilman instagramtunnuksia)

Koen että ilmiön painopisteenä ei ole pyrkiä maalittamaan yksittäisiä ihmisiä vaan keskeisempää on ongelmien saattaminen laajempaan tietoisuuteen, jotta jokainen voisi omalta osaltaan pyrkiä kitkemään ongelmallista käytöstä omissa skeneissään sekä omassa toiminnassaan. Tähän ketjuun eivät siis kuulu syytettyjen nimet, elleivät he itse ole myöntäneet tekojaan.

Todella surullisin ja pettynein mielin olen uhrien kertomuksia ja toisaalta myös heihin kohdistuvaa kritiikkiä lukenut, toivon että täällä näin raskaisiin syytöksiin voidaan suhtautua vakavasti ja niitä vähättelemättä.