Psilosybiini.info
Uudistunut keskustelupalsta osoitteessa https://discourse.psilosybiini.info

Erinäisten yrttien siemenet

M · 6 · 1879

Poissa M

  • Viestejä: 37
  • Karma: 4
  • Profiili
Hola

Pitkästä aikaa tännekin jtn.  8)
Miten tulli toimii nykyään vähän erikoisempian siementen kohdalla? Jossain kohtaa pitivät listaa hampun siementen tilaajista, mutta se touhu lopetettiin tietääkseni laittomana.
Listalle päätyminen saattoi kuitenkin silloin, mitäköhän siitä olisi aikaa no 5-10 vuotta sitten johtaa kotietsintään.

Maailma on pullollaan kiehtovia kasveja ja esim kratom tai khat olisi kaunis koriste.

On vaan aika paljon pelissä niin en viitsisi turhan isoa riskiä ottaa. Vaikka varmasti suurin osa laittomuuksistakin tulee läpi..


Poissa Shutter

  • Viestejä: 25
  • Karma: -12
  • Profiili
Moi, tuliko tilattua mitään siemeniä?
Kaikkien siemenien tilaus suomeen pitäisi olla laillista. Ehkä tulli on pitänyt kirjaa hampunsiementen tilaajista, tai sit tämä on vasikoiden selitys/ poliisin, mutta ainakin 20v on aina kannabiksen siemenet tulleet minulle sekä tuttaville perille Hollannista, Espanjasta ja Briteistä ainakin. Aina siemenet eivät idä tai  itää muttei kasva ja tulee mieleen onko tulli mikrottanut tai muuten käsitellyt siemeniä tai sit siemenpankit lähettää vuosia vanhoja siemeniä asiakkaille? Itse olisin Yopo siemenien tilaamisesta kiinnostunut ja mietin onko kukaan näitä tilannut Euroopasta? 5-meo-dmt on kielletty kuluttajamarkkinoilta, eli saa käyttää ja pitää hallussaan, muttei maahantuoda tai levittää.


Poissa Diogenes

  • Viestejä: 143
  • Karma: 16
  • Profiili
En usko että tulli "mikrottaa" tai muuten käsittelee siemeniä vaan kyseessä on normaalia vaihtelua. Joskus siemenet eivät vain idä.

Suomen lain mukaan siementen tilaaminen huumausaineiden valmistamista varten on laitonta mutta jos ei voida osoittaa että kyseessä on huumausaineiden valmistus (muutenhan esim. unikonsiemensämpylöiden ostajat syyllistyisivät rikokseen) vaan esim. keräilyharrastuksen vuoksi niin kyseessä tulisi olla laillinen tuote. Eri asia sitten onkin jos jollakin tullin jäärällä on oma tulkinta asiaan siementen lopullisesta käyttökohteesta. Eli riski on sille että tulli ottaa lähetyksen hallintaansa ja sitä voi kääntää ja väätää miten haluaa mutta harva tuskin haluaa asiasta tapella huvikseen.

Lakihan on hyvin epäselvä asiasta. Esim. vastikään oli puhetta että Mimosa Hostilis on nykylain sisällä laillinen koska sitä ei määritellä DMT:tä sisältäväksi kasviksi (tähän oli lakimuutos tulossa) mutta tämän muutoksen jälkeenkin esim. Bufo Alvarius (joka on 5-MEO-DMT:tä erittävä trooppinen rupisammakko) tilaaminen olisi laillista koska entisen ja nykyisen lain puitteissa kyseessä ei ole 5-MEO-DMT:tä sisältävä kasvi vaan eläin (jätetään kuitenkin sammakot rauhaan jookos :D).
The awareness of luminous emptiness in all things is the radiant dawn of the stainless peace.


Poissa Shutter

  • Viestejä: 25
  • Karma: -12
  • Profiili
Joo no laki ei saisi olla epäselvä, koska rikosoikeudellinen legaliteetti periaate on vahva laissa ja sen täsmällisyysvaatimus.
Eli ei saa tuomita ketään, jos teko ei ole sillä hetkellä ollut lain vastainen, eli ei voi jälkikäteen sätää lakeja ja laittaa ihmisiä vankilaan. Täsmällisyys vaatimus on että lain on oltava selkeä, eikä epämääräinen.

Olen myös miettinyt Bufo alvarius sammakon tilaamista:) ovat vaan jokseenkin uhanalaisia ja EU alueen ulkopuolelta tilatessa on paljon tiukempaa kuin EUn sisällä. Ja sammakkoa pitäisi lypsää ja erotella myrkyt. Sammakkoa jos menee luonnossa nuolemaan, niin siihen voi kuolla ja on kuollut ihmisiä.

Yritin vielä eilen tutkia, että saako San Pedro kaktuksen tilata ulkomailta, mutta en usko ainakaan Amerikasta tulevan perille. Tullilla oli joku uhanalaisten kasvien EU haku kone, mutta asia jäi vähän epäselväksi. Amsterdamista voisi tilata 60cm pistokkaan, missä luulisi jo olevan meskaliinia.

Tuo huumausaineena käyttäminen on vähän epäselvää, koska itselläni on lääkekäyttöä, sekä artistisiin tarkoituksiin olevaan päihteiden käyttöä. Niin missä menee raja onko se huumausainekäyttöä, vai jotain muuta?


Poissa Shutter

  • Viestejä: 25
  • Karma: -12
  • Profiili
Vastataan nyt tähän siemen asiaa vielä. Että ei tule Yrttiladosta päivänsinet perille 1-3päivän toimitus ajalla, mennyt jo melkein viikko. Ovat vielä kalliita ja mukamas olivat loppumaisillaan, nii tilasin viimeisillä ylimääräisillä rahoilla. Täytyisi etsiä parempi toimittaja.
Onko kellään linkkiä Eurooppalaiseen päivänsinisiementen toimittajaan, jolta saisi 100g-1kg paketteja varmasti käsitelemättömiä siemeniä. Olen yrittänyt etsiä, mutta ei ole löytynyt sellaista mistä saisi juuri nyt tilattua. Loppu oli mistä noin 100e saisi 1kg käsittelemättömiä päiväsini siemeniä. Minulle on myös tämä foorumin kautta tarjottu päivänsinensiemeniä, mutta täytyisi olla varmasti käsittelemättömiä.


Poissa Ziliacus

  • Viestejä: 5
  • Karma: 0
  • Profiili
Kandee samal testaa harmalan polttoa tai juontia.
Lsa mielestäni hieman epävakaa trippien tuottaja...