Psilosybiini.info
Uudistunut keskustelupalsta osoitteessa https://discourse.psilosybiini.info

Kansalaisaloite: Kannabiksen käytön rangaistavuuden poistamiseksi


Poissa ikke

 • Tulokas
  • Viestejä: 3
  • Karma: 0
  • Profiili
Tuleehan tähän aineeseen liittyen aina allekirjoitettua, mutta usko on kyllä mennyt kansalaisaloitteeseen täysin. Ei sitä kautta oikein mitään muuteta, ellei vallanpitäjät olisi ajatellu tehdä sitä muutosta jo muutenkin. :/


Poissa SieniKoira

  • Viestejä: 25
  • Karma: 1
  • Profiili
Joukkorahoituskampanja on avattu!

Käy tutustumassa joukkorahoituskampanjaan Mesenaatti.me -palvelussa ja tue työtä Suomen hyvinvoinnin edistämiseksi. Laajasta vastikevalikoimasta löydät varmasti budjettiisi sopivan tuotepaketin.

Rahoituksen tuotot tullaan käyttämään Kieltolaki kumoon 2020 kampanjan mainontaan radiossa, joukkoliikenteessä ja verkossa sekä varustamme kampanja-aktiivit ympäri Suomea suorittamaan kannatusten keräystä kansalaisaloitteelle kesän suurissa yleisötapahtumissa. Koska media ei halua antaa kampanjalle sekä aloitteelle ilmaista/sille kuuluvaa näkyvyyttä, lahjoituksestasi on enemmän kuin suuri apu.

Käy lahjoittamassa ensimmäisten joukossa: http://kk2020.fi/lahjoita

Allekirjoita myös tietenkin kansalaisaloite: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/4360
No sienikoirahan se täällä :)


Poissa SieniKoira

  • Viestejä: 25
  • Karma: 1
  • Profiili
Lainaus
Mesenaatti.me on palvelu, jolla yksityiset toimijat, yritykset sekä yhteisöt voivat hakea joukkorahoitusta hankkeelleen. Koska vastikkeeton varainkeruu on luvan varaista toimintaa perustuu palvelu vastikkeelliseen joukkorahoitukseen, eli rahoittajat saavat rahalleen aina vastineen.

Joukkorahoituskampanjalle määritetään kesto, tavoitesumma sekä minimitavoite. Kieltolaki kumoon 2020 kampanjan minimitavoite on 4 000€, jonka saavutettuamme voimme nostaa kerätyt varat kampanjan käyttöön. Varsinainen tavoitteemme on kuitenkin 20 000€, jolla voimme markkinoida kampanjaa ja aloitetta koko Suomen laajuisesti sekä toteuttaa laadukkaan kampanjan eduskunnan lobbamista myöden.

Kerätyt varat käytetään perinteiseen mainontaan mm. radiossa, julkisessa liikenteessä sekä verkossa sosiaalista mediaa unohtamatta. Osa varoista kohdistetaan myös aktiivien varustamiseen allekirjoitusten keräämiseksi kansalaisaloitteelle sekä kansakunnan valistamiseksi kieltolain haitoista.

Käy siis tutustumassa joukkorahoituksemme kattavaan vastikevalikoimaan. Tarjoamme vastineeksi lahjoituksista tuotepaketteja lähes jälleenmyyntihinnoin!

Tutustu ja rahoita: http://kk2020.fi/lahjoita
Allekirjoita: http://kk2020.fi/aloitePienenkin summan lahjoittaminen on nyt ensisijaisen tärkeää, jotta tuo minimitavoite 4000€ saadaan täyteen.
Mikäli minimitavoite ei täyty, mm. kampanjamateriaalien hankinta hankaloituu.
No sienikoirahan se täällä :)


Poissa SieniKoira

  • Viestejä: 25
  • Karma: 1
  • Profiili
Lainaus käyttäjältä: Kieltolaki kumoon 2020
Toisin kuin muutamat muut kansalaisaloitteet, emme saa ilmaista näkyvyyttä medialta - kenties siksi että aiheen mukana kantautuu Suomessa edelleen stigma. Joudumme siis rakentamaan kansallisen näkyvyyden itse vapaaehtoistyöllä ja tukijoiden rahoituksella.
Tulemme kohdistamaan rahoituksesta saatavia tuottoja mainontaan mm. radiossa, julkisessa liikenteessä sekä verkossa. Varainkeruuaikaa on jäljellä enää reilu viikko, joten toimi heti.

Minimitavoitteen saavuttamiseksi tarvitsemme vielä n. 100 kpl 25€:n vastikepaketteja tai 6 kpl 420€:n paketteja. Katso budjetillesi sopiva paketti 15€ - 1420€:n rahoituspaketeistamme ja auta korjaamaan kansakunnan kurssi osoitteessa http://kk2020.fi/lahjoita.

Muista myös allekirjoittaa aloite rangaistavuuden poistamiseksi osoitteessa http://kk2020.fi/aloite.

Kieltolaki kumoon 2020 on kampanja kansakunnan sivistämiseksi ja kannabiksen dekriminalisoimiseksi, eli tavoitteemme on korjata niin asenneilmapiiriä kuin lainsäädäntöäkin. Kansalaisaloitteemme poistaisi rangaistavuuden kannabiksen henkilökohtaiselta käytöltä, sekä henkilökohtaiseen tarpeeseen verrattavissa olevalta hallussapidolta ja kasvatukselta.

http://kk2020.fi

#kk2020 #kieltolakikumoon2020 #kasvuakannabiksesta

No sienikoirahan se täällä :)