Psilosybiini.info
Uudistunut keskustelupalsta osoitteessa https://discourse.psilosybiini.info

Itsenäisyyspäivän puhe 6.12.2014

Poissa Kosminen Nauraja

  • Viestejä: 374
  • Karma: 111
 • Narkkinointipäällikkö
  • Profiili
Tattikansalaiset! Toppis smörgåsare!

Suomen varjelluimman myytin mukaan sotaveteraanit taistelivat maallemme itsenäisyyden Talvi- ja Jatkosodassa.

Siellä minunkin molemmat isoisät taistelivat. Molemmat palasivat rintamalta hengissä - haavoittuneina ja henkisesti riekaleina, mutta uskoen että heidän työllänsä oli merkitystä.

Todellisuus on kuitenkin tarua ihmeellisempää. Suomi ei itsenäistynyt 1939 vaan 1917. Itsenäisyyden meille antoi muuan Vladimir Lenin Venäjän vallankumouksen tiimellyksessä. Tuskin hän teki sitä hyvää hyvyyttään, tai edes kiitoksena siitä  että me suomalaiset piilottelimme häntä vuosikausia kodeissamme vallankumousta edeltäneenä aikana. Karu totuus on se, että Lenin-sedällä oli kädet täynnä työtä maan sisäisten jännitteiden, länsimaiden interventioyritysten sekä petollisten tovereidensa kanssa. Suomi sai itsenäisyyden koska se oli senhetkisen valtatasapainon näkökulmasta tarkoituksenmukaista. Mahdollista se oli siksi, että olimme jo ehtineet harjoitella itsenäisyyttä sadan vuoden ajan siirryttyämme Ruotsin vallan alta Venäjän autonomiseksi suuriruhtinaskunnaksi.

Talvisodassa Moskovan Tiltu lupasi sotilaille leipää palkaksi antautumisesta. Tiltu oli oikeilla jäljillä, mutta joko hän ei osannut painaa oikeista napeista tai suomalaisilla oli vielä selkärankaa jäljellä. 50 vuotta myöhemmin lupaukset halvasta viinasta ja halvoista autoista saivat suomalaiset täysin sekaisin. Ironisesti se missä miljoona Puna-armeijan sotilasta epäonnistui, toinen suurvalta onnistui lopulta täysin ilman laukaustenvaihtoa. Bilderbergiläisten organisoiman tehokkaan propagandakampanjan siivittämänä 56,89% suomalaisista äänestäjistä harhautettiin antamaan jaa-ääni EUrostoliittoon liittymisen puolesta 16. lokakuuta 1994. Kansalaisille ei tässä vaiheessa kerrottu että EU-jäsenyys tarkoittaa Suomen kohdalla myös rahaliittojäsenyyttä, koska siitä eduskunta päätti lopulta ilman kansanäänestystä tai merkittävää julkista keskustelua.

Nyt 20 vuotta myöhemmin alamme pikkuhiljaa nähdä mihin EU-liittovaltiokehitys johtaa. Kansallisomaisuutemme on myyty alehinnalla, yhteiskunnan infrastruktuuri rapautuu ja samalla valtio velkaantuu niin että pian olemme riippuvaisia ulkoisesta "kriisirahoituksesta". Pian emme omista edes pohjavesiämme. Kyseessä on härskiydeltään ja toteutukseltaan hyvin samankaltainen puhallus kuin se missä Neuvostoliiton valtiovarallisuus jaettiin oligarkeille yhteiskunnan romahdettua. TTIP sopimuksen myötä valtaa siirretään valtioilta ja edustukselliselta demokratialta ylikansallisille korporaatioille. Kuten Obama asian sanaili, tavallinen kansa on niin ahdaskatseista että todellista kehitystä tapahtuu vasta kun he luovuttavat valtansa ylöspäin.

Miten tämä kaikki liittyy Taikasienifoorumiin?

Avaruus on käymättömistä korpimaista viimeinen.

Star Trek Original Series Intro (HQ)

Tarkkaan ottaen niitä on kaksi: Sisäavaruus ja Ulkoavaruus.

Sisäavaruus on ollut pitkään hyökkäyksen alaisena. Ensin sitä vainottiin uskonnon varjolla ja viime vuosikymmeninä erityisesti huumekieltolain voimalla. Tällä hetkellä ehkä voimakkain hyökkäys on käynnissä Big Pharman taholta. Meille markkinoidaan hoitoja sairauksiin joita meillä ei ole, lääkkeillä jotka eivät paranna. Jos olet eri mieltä olet lääkevastainen.

Alkukristityt ja Inkvisition aikana vainotut parantajaeukot ammensivat voimansa ja viisautensa niistä samoista lähteistä mistä me Taikasienifoorumin shamaanit ammennamme. Hyödynnämme Luonnon antimia etsiessämme Merkitystä ja Merkityksen Merkitystä, kulkien rohkeasti sinne minne kukaan ei ole ennen meitä kulkenut.

He voivat vangita meidät, he voivat myydä omaisuutemme ja viedä henkemme. Mutta Henkeämme he eivät voi viedä. Olemme Vapaita.

Charles Manson - I'm Free Now

Gong - You Can't Kill Me

P.S. Nähdään Linnan Juhlissa 8)
Printtiversio Taika -oppaasta on tilattavissa Tajunta -kaupasta.
Kaikki pdf-kieliversiot nyt Magiska Molekyler Wikissä


Poissa mansikkapelto

  • Viestejä: 46
  • Karma: 0
  • Profiili
hyvä topik
life's a piece of shit and when you look at it
life's a laugh and death's the joke it's true
you see it's all a show keep 'em laughin as you go
just remember the last laugh is on you.

always look at the bright side of life.
and always look at the bright side of life.