Psilosybiini.info

Kysy sienten käyttämisestä tässä viestiketjussa

Matias · 366 · 118105

Poissa Arvalis

  • Viestejä: 835
  • Karma: 27
  • Profiili
Se ahdistus alkaa laantumaan viimeistään siinä vaiheessa, kun vaikutus alkaa hiipumaan, ja useasti mahdottomaltakin tuntuva ahdistus raukeaa siinä psykedeelisen prosessoinnin myötä.
Niin, ja tämä todistaa sen että varsinainen trippi ei voi "jäädä päälle"?
Tietty jonkun ihan hullun tripin jälkeen voi seuraavana päivänä olla vähän omituinen olo.
Kirjoittamani lause ei todista mitään muuta kuin omakohtaisia havaintojani. Mutta joo, tripit menevät ohi, koska psilosiini poistuu elimistöstä ja hermosolut palautuvat hetkellisestä virittyneisyyden tilasta vahingoittumattomina.

Tarkoitin sanoa, että sen ahdistuksen voi kohdata ja viisastua kokemuksesta, tai sitten odotella, että se menee ohi. Se menee ohi.

Elämänasenteen muutokset ovat kuitenkin tavanomaisia jälkivaikutuksia; masennus saattaa lakata kalvamasta, ihminen saattaa hyväksyä lähestyvän loppunsa ja suhde omien (mahdollisesti väkivallan-) tekojen seurauksiin voi muuttua tiedostavammaksi - tällaisten asioiden, kuten, että ikäänkuin ihmisen päässä syttyisi valot, tavallaan soisikin "jäävän päälle".
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 28, 2019, 10:53 kirjoittanut Arvalis »
"Instant gratification takes too long."
-- Carrie Fisher


Poissa tattinen

  • Viestejä: 53
  • Karma: 1
  • Profiili
Elämänasenteen muutokset ovat kuitenkin tavanomaisia jälkivaikutuksia; masennus saattaa lakata kalvamasta, ihminen saattaa hyväksyä lähestyvän loppunsa ja suhde omien (mahdollisesti väkivallan-) tekojen seurauksiin voi muuttua tiedostavammaksi - tällaisten asioiden, kuten, että ikäänkuin ihmisen päässä syttyisi valot, tavallaan soisikin "jäävän päälle".
Tämä on kyllä tuttua, ja varmasti monelle muullekkin.
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 23, 2019, 11:16 kirjoittanut tattinen »


Poissa Kaaleppi

  • Viestejä: 5
  • Karma: 0
  • Profiili
Itse meinasin tulevana syksynä sienestää ensimmäistä kertaa. Olen mietiskellyt tapoja nauttia sieneni ja päädyin lopulta käsitykseen, että teen kanssa kävisi parhaiten. Haluaisin kysellä kokeneemmilta mielipiteitä toteutuksestani:
 1. Kuumenna vettä (ei ihan kiehumispisteeseen saakka),
 2. Kaada puolet vedestä (1 kupillinen) sienimurskan sekaan ja anna hautua n.20 min.
 3. Siivilöi sienimurska toiseen kuppiin ja lisää kuuma vesi.
 4. Nauti sitruunamehun ja teepussin kera.
Tässä taka-ajatuksena siis lieventää näitä pahanolon tunteita jättämällä sienimurska syömättä. Kahteen otteeseen kuumassa vedessä haudutettuna kaikki (tai suurinosa) vaikuttavista aineista kerkeää sekoittua teen sekaan. Samalla kahdesta teekupillisesta juotuna aineet imeytyvät hiljalleen ja trippi kestää vähän pidempään eikä iske yhtä kovaa nyrkillä :)

Onko seteissä mitään perää? Vai olenko ihan ulapalla?


Poissa Eni

  • Viestejä: 400
  • Karma: 80
  • Profiili
Kuulostaa ihan asialliselta, tosin vartin haudutus riittänee, sekoittele ainakin ajoittain.
Jos juot puolet annoksestasi ja odotat vaikutuksen tasaantumista ja olet tyytyväinen oloihisi, luultavasti voit pidentää tasaista vaihetta ainakin hieman hörppäämällä toisenkin puolikkaan. Jos kuitenkin toivoisitkin pääseväsi kauemmas matkallasi, ei lisäannos välttämättä sinua paljoa syvemmälle puske.
Ymmärtääkseni on jonkinlainen konsesus siitä, että se sitruunamehu sellaisenaan saattaisi olla riittävän hapanta hydrolysoimaan psilosybiiniä psilosiiniksi, mikä siis johtaisi nopeampiin nousuihin, kun sitä fosfaattiaei tarvitse maksassa metaboloida.
En kuitenkaan usko, että joku pieni loraus sitruunamehua teekupillisessa vaikuttaa juuri muuhun, kuin makuun (mikä ei välttämättä ole huono asia).
Psilosybiinin biosaatavuus on po. annosteltuna enivei jotain 50 % luokkaa, niin sitruunan lisääminen on pitkälti makuasia.1

Lähteet:
1. T. Passie, J. Seifert, U. Schneider ja H.M. Emrich, The pharmacology of psilocybin, Addict. Biol., 2002, 7, 357–364.
2. Dude, trust me.
"aha"
-PsyKhoZ


Poissa Pehmo

 • Luotettava tunnistaja
  • Viestejä: 203
  • Karma: 2
  • Profiili
Omat kokemukseni silokkiteestä lyhyesti kuvailtuna: Vaikutus alkaa nopeasti, on myös vahvempi ja hiukan kirkkaampi. Kesto jonkin verran lyhyempi.

Itse tein silokkiteen lämpimään (ei kuumaan) veteen laittamalla silokit yksinkertaisesti vain kuppiin veden sekaan ja sekoittelin sitä sitten seuraavat 15min. Jonka jälkeen poimein silokit kupista, söin ne ja join nesteen kerralla alas. Maku nyt oli mitä oli. Normaali sienimäinen maku. Ja tuo maku nyt ei tuossa paljoa mieltä paina kun mielenkiinnon kohde on jossain aivan muualla kuin maussa.

Edit:

Joskus kaverin luona tehtiin myös kahvinkeittimellä laittamalla kuivat murskatut silokit suodattimeen, sitten vain vedet säiliöön ja keitin päälle. Vaikutukset oli muistaakseni hyvin saman kaltaiset tuon ensimmäisen metodin kanssa, mutta vain huomattavasti miedommat. Jonka vuoksi en tätä tapaa suosittelisi.

Jos sieniä ei halua jostain syystä syödä ja haluaa nauttia sienet teenä, tai jos haluaa muuten vain kokeilla sieniteetä niin itse tekisin sieniteen seuraavasti:

1. Kiehauta vesi ja kaada tyhjään kuppiin.

2. Jos haluat laittaa sekaan esim teepussin niin laita se tässä kohtaa.

3. Odota että vesi jäähtyy noin 50 - 60 asteiseksi.

4. Laita sienet kuppiin murennettuna.

5. Sekoittele vähintään 15min.

6. Kaada neste siivilän läpi toiseen kuppiin.

7. Nauti.
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 10, 2020, 16:14 kirjoittanut Pehmo »
The world is a battleground of good and evil. Be aware. Be good.


Poissa Nevermore

  • Viestejä: 1
  • Karma: 0
  • Profiili
Moi, mulla ois semmonen kysymys sienien kanssa kombottamisesta eli oisin saamassa thc karkkeja niin onko kellään kokemuksia sienien ja thc karkkien syönnistä, voiko koventaa trippiä vahvemmin kuin polttamalla jos vaikka annostus olisi 25-50mg thc syömällä. Vai kannattaako jättää syötävät väliin ja pysyä poltettavassa.