Psilosybiini.info

Itiöiden hankkiminen

Poissa ganja67

  • Viestejä: 1
  • Karma: 0
  • Profiili
Fsre:stä tilaamisesta ja lähetyksen saamisesta kotiin saakka sen verran että allekirjoittanut lahjoitti fsre:lle 2€ ja jäi innokkaana odottamaan paluupostia. Meni viikko,toinen ja kolmaskin. Aika mateli ja olin jo lähestulkoon maani myynyt ja luovuttanut kokonaan ja jään suremaan menetettyä aikaa ja kahta euroa. Mutta muutama päivä sitten tuli tutun näköinen kirjekuori laatikkoon. Lokakuussa lahjoitettu 2€nen toi kun toikin omakätisesti kirjoitetun paluukuoren jossa toivomani itiöprintti olisi. Mielessäni tulvahteli jo kasvualustan tekeminen ja muut preppaukset, kasvulaatikot kun jo odottivat eteisen komerossa. Ryntäsin sisälle avaamaan kirjekuorta ja hehkuin elämäni voimissa. Se hehku hyytyi hyvin nopeaan kun käänsin kirjekuoren ja näin keltaisen teipin jossa mustilla kirjaimilla TULLIN AVAAMA...Sisällä kirjekuori Tullilta. "Ilmoitus tullivalvontaan ottamisesta. Lähetyksenne on pysäytetty tullissa maahantuonti-edellytysten selvittämiseksi.Tutkimusten valmistuttua Tullista otetaan teihin yhteyttä. Mikäli teillä on lupa tai muu selvitys voitte asian käsittelyn nopeuttamiseksi ottaa yhteyttä virka-aikana. Tyt. M. Onttonen. Asia nro: se ja se. Lähetyksestä poistettu: foliokäärö, jossa sieni-itiö." Ja sama ruotsiksi ja englanniksi. Alla puh.nro. Itiötaidettahan minä siitä olisin tehnyt. Mutta palataan asiaan kunhan olen Onttoseen ollut yhteyksissä ja tiedän asiasta enemmän. Ja toinen koukero tässä jutussa on kun olin tilannut sen poikani osoitteeseen omalla nimellä. c/o siis. Poikani oli saanut kirjeen Poliisilta kirjeen jossa pyydettiin ottamaan yhteyttä tulliylitarkastaja Mäkelään kuulusteluajankohdan sopimiseksi. Että tällee. Olkaahan varovaisia. Palataan asiaan!


Poissa enomuumi

  • Viestejä: 38
  • Karma: 2
  • Profiili
Fsrea puh.nro. Itiötaidettahan minä siitä olisin tehnyt. Mutta palataan asiaan kunhan olen Onttoseen ollut yhteyksissä ja tiedän asiasta enemmän. Ja toinen koukero tässä jutussa on kun olin tilannut sen poikani osoitteeseen omalla nimellä. c/o siis. Poikani oli saanut kirjeen Poliisilta kirjeen jossa pyydettiin ottamaan yhteyttä tulliylitarkastaja Mäkelään kuulusteluajankohdan sopimiseksi. Että tällee. Olkaahan varovaisia. Palataan asiaan!

Yv laitettu. Siinä rakentavampi osuus.

. tässä yleisempää  lapasen lyömistä omaan naamaani.   Ensiksi .. kiitos kokemusten jakamisesta.. näin voimme oppia ja kehittyä paremmiksi.

Mikä oli logiikkasi tilata cotraband tuotetta OMALLA nimelläsi POIKASI osoitteeseen? JOS tulli poimii niin molemmat joutuvat kuseen.. eli mitä kuvittelit saavuttavasi käyttämällä poikasi osoitetta oman nimesi kera ?!?

Vaikka kysymys saattaa tuntua vittuilula niin haluan oikeasti ymmärtää ajatus ja pääyöksentekoprosessisi.

Oma vaatimaton mielipiteeni on että on selvä että eri viranomaiset tarkkailevat tilannetta.. tulli ensisijaisena tässä tapauksessa. Oma ymmärrykseni on että koiria EI ole kolutettu havaitsemån itiölakeumia. VOIMMEKO tästä päätellä että tulli JOSSAINMÄÄRIN ( mikä % ?? ) läpivalaisee postia ja tutkii folio yms. Lähetykset?

Vai toivommeko että kyse on erityisen pätevästä virkailijasta joka syystä XX  sai kirjeen pysäytettyä?  JOS tämä on tapaus niin nostan hattua ko. Virkailijalle .. saa kommentoita .. lähdemme olettamasta että luette foorumeille kirjoitetut viestit.

....... edit lisäys...

Lisäystä edelliseen.. pahoitteluni ehkä turhan äänekkäästä meuhkaamisestani tai saarnaaminen vain patouman purkamiseksi.. viesti onnistui painamaan erästä turhautumisnappiani ja paine purkautui hiukan turhan räväkästi. Yritin pitäytyä asiallisessa tekstissä ja rakentavampi osuus lähetetty luottamuksella yv.

Fiilikseni on vähän kun näkisi perheen ajavan kuolonkolarin 80kmh .. kenelläkän ei ollut turvavöitä...  valtaava tunne on pöyristynyt tyrmistys ja miksi kysymys eri muodoissaan lähtee läpikäymään syitä miksi joku jättäisi turvavöiden käytön mainituissa nopeuksissa pois.

Halit ja pusut .. tsemppiä tilanteeseen ja maksimi panostus et voitto kotiin!!
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 28, 2019, 10:50 kirjoittanut enomuumi »


Poissa poisheitto

  • Viestejä: 1
  • Karma: 0
  • Profiili
Oon lukenut niin useasti että tulli avaa kirjekuoren niin en uskalla alkaa ulkomailta tilaamaan. Onko suomessa mitään mistä voisi luotettavasti saada?


Poissa enomuumi

  • Viestejä: 38
  • Karma: 2
  • Profiili
Kv toiminnassa ON RISKI että vastustaja havaitsee  ja sitten homma onkin jo reisillä.

vastustajan toimintamenetelmistä  suhteen on (minulla)  kohtuu vähän luotettavaa tietoa ..  En halua lähteä sepkuloimaan mahdollisuuksilla kovinkaan syvällisesti sillä tämä on julkinen foorumi ja vastustaja lukee nämä viestit.

Tämän keskustelualueen tulevaisuus on tällähetkellä hivenen usvan peitossa. Kirpputori lienee paras paikka kysellä.. käyttäjät jotka haluavat säilyttää edes jonkinasteisen keskusteluyhteyden aihepiirin tiimoilta voivat niin halutessaan lähettää sposti osoitteen minulle yv:llä. (varautuminen foorumin muuttumisesta arkistoksi tilanteeseen).

Jokainen varmasti ymmärtää että foorumille ja tähän on syytä käyttää erillistä anonyymiä sposti osoitetta.


Poissa Eni

  • Viestejä: 400
  • Karma: 80
  • Profiili
Tosiaan tällä hetkellä foorumin puolesta ei toimi printinvälitystä, eikä sitä hoitamaan vaikuta olevan kiinnostuneita ns. luotettavien foorumilaisten keskuudessa. Uusille käyttäjille ei ymmärrettävästi moista vastuuta anneta, kun asiaan kuitenkin liittyy osoitetietojen antamista.
Fiksuinta lie kysellä kirpputorilla asiaa varten perustetussa ketjussa yleisesti tai vastata jako- tahi myynti-ilmoituksiin. Myös pikakeskustelun puolelta voi toki kysellä.
Mitä tulee tähän yllämainittuun "keskusteluyhteyden säilyttämiseen", pitäisin fiksumpana vaikkapa shroomeryyn rekisteröitymistä ja siellä yleisen pölinän alueelle suomiketjun aloittamista tms. verrattuna johonkin randomiin uuden nimimerkin sähköpostirekisteriin liittymiseen.
"aha"
-PsyKhoZ


Poissa enomuumi

  • Viestejä: 38
  • Karma: 2
  • Profiili
luotettavien foorumilaisten keskuudessa. Uusille käyttäjille ei ymmärrettävästi moista vastuuta anneta, kun asiaan kuitenkin liittyy osoitetietojen antamista.
Pätevä linjaus, peukutan tätä. .. hiukan kyrsii kun vaatimuksia ei speksata niissä viesteissä joissa apua kysellään eikä tarkentaviin kysymyksiin tule vastausta. (viittaan nyt juurikin foorumin ylläpitoon / arkistoksi muuttamis lankaan) Turhaan tuli puntaroitua ja pohdittua asiaa .. ..

Mitä tulee tähän yllämainittuun "keskusteluyhteyden säilyttämiseen", pitäisin fiksumpana vaikkapa shroomeryyn rekisteröitymistä ja siellä yleisen pölinän alueelle suomiketjun aloittamista tms. verrattuna johonkin randomiin uuden nimimerkin sähköpostirekisteriin liittymiseen.
Mjooh.. no tätäkään tietoa / keskustelua ei käytäisi ellei random käyttäjä olisi avannut suutaan..

eli ilman edellistä viestiä foorumin käyttäjät olisivat jakautuneet enemmän tai vähemmän satunnaisesti käyttämään eri ulkomaalaisia foorumeita.. tai jatkaneet jo käyttämiensä käyttöä .. kuitenkin käyttäjäkunta hajautuisi.. Nyt on sentään jonkinasteinen jatkuvuus suunnitelma (mitä ei 3pv sitten ollut)


Poissa VeePee

  • Viestejä: 14
  • Karma: 3
  • Profiili
Mielessä käynyt myös tuo sporeringin kautta tilaaminen, onko Ganja67 tapaus edennyt? 

Voiskohan noita printtejä ottaa muulle kuin foliopinnalle, jos kerran tulli läpivalaisee?

Täytyy panostaa tuohon printtien tekemiseen ja laittaa hyvä kiertämään. Nyt toistaiseksi kasvatellut vain B+, sienet suhteellisen pieniä ja printit ei niin "puhtaita" että kehtaisi jakoon laittaa.


Poissa Igor

  • Viestejä: 12
  • Karma: 0
  • Profiili
2 kertaa on tullut FSRE printit moitteetta läpi.


Poissa heikkomieli6

  • Viestejä: 1
  • Karma: 0
  • Profiili
Heipparallaa,

Itsekin lähettelin kirjeen joskus Marraskuussa FSRE:lle, ja sitten sen jälkeen tästä ketjusta luin tammikuussa tuon ganja67:n viestin, josta hieman säikähtäneenä koitin peruuttaa tuota paluukirjeen lähettämistä sähköpostilla pariinkin otteeseen - valitettavasti ei sähköpostiviestintä tainnut onnistua, ja tänään tupsahti postiluukusta tutun näköinen kirje, jonka sisällä komeili minigrip pussissa pieni folion palanen, jossa päällä teksti mazatapec 2018 august.

Kirje on kertaalleen avattu, ja läpinäkyvällä teipillä teipattu takaisin kiinni, mutta ei tosin lue mitään, että olisi kenenkään avaama eikä ole muitakaan terveisiä kirjeen sisällä. Kertooko Suomen tulli jos ne availeevat kirjeitä, niinkuin ganja67:n tapauksessa? Voisiko kirje olla avattu lähettäjän maan postin toimesta?

Mahtaakohan tässä olla nyt syytä varautua johonkin?

Edit:

Pari pikaisen googletuksen tulosta:

https://www.ts.fi/lukemisto/1074163389/Aimo+annos+Milloin+tulli+voi+avata+kirjeen

Tuolla sanotaan että:
"Kirjettä ei saa avata tulli, ei posti eikä mikään viranomainenkaan. Kun tässä tapauksessa oli kuitenkin kysymys ulkomailta tulleesta tavaralähetyksestä, putkilosta, jonka sisällön voi ainakin epäillä olevan tavalla tai toisella laiton, postitulli voi sen avata ja tarkistaa. Läpivalaisussa näitä tapauksia tulee usein esiin. Jos kysymyksessä on paketti, avattuun lähetykseen pannaan aina teippi "TULLIN AVAAMA". Sen sijaan kirjeisiin, joissa on pieni tavaralähetys, tuota teippiä ei välttämättä aina laiteta. Ehkä olisi syytä."

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2010/04/07/kuka-avasi-kirjeen

Täällä taas sanotaan, että:
"...joku viranomainen, esimerkiksi tulli voi avata kirjeen tutkimusmielessä. Mutta näistä avaamisista jätetään aina merkintä kirjeeseen, Hallanoro jatkaa."

Edit 2:

https://tulli.fi/artikkeli/-/asset_publisher/tullin-maarays-avattuun-lahetykseen-tehtavista-merkinnoista

Sitten itse Tulli on näköjään 2016 antanut määräyksen:

"Kun tullilain 8 §:n 2 momentissa tarkoitettu lähetys on avattu sen vuoksi, että avaaminen on ollut välttämätöntä sen toteamiseksi, sisältääkö lähetys tulliselvitettävää tavaraa, avattu lähetys on varustettava ”Tullin avaama” -teipillä ja siihen on merkittävä ajankohta, jona lähetys on avattu. Jos lähetyksestä on otettu näyte, myös tästä on tehtävä lähetykseen merkintä."


Edit 3:

https://tulli.fi/henkiloasiakkaat/netista-tilaajalle/missa-pakettini-on#

Tämä antaisi toivoa siihen suuntaan, että lähetys on avattu lähtömaassa, kun merkintää ei ole:

"Voiko Tulli avata lähetykseni?
Kyllä. Tullilla on oikeus avata kirjeitä, paketteja ja muita lähetyksiä perustellusta syystä, luottamuksellisen viestin salaisuutta loukkaamatta. Suomen tullin avaama lähetys on suljettu ”Tullin avaama” -teipillä, ja siinä on Tullin merkintöjä.

Joskus lähetys avataan ja tarkastetaan sen lähtömaassa tai muussa maassa kuljetusreitin varrella. Lisätietoja saat tarvittaessa lähettäjältä tai rahdinkuljettajalta."
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 12, 2019, 17:21 kirjoittanut heikkomieli6 »