Kirjoittaja Aihe: Itiöiden hankkiminen  (Luettu 43417 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa ganja67

  • Viestejä: 2
    • Profiili
Vs: Itiöiden hankkiminen
« Vastaus #90 : Tammikuu 27, 2019, 21:23 »
Fsre:stä tilaamisesta ja lähetyksen saamisesta kotiin saakka sen verran että allekirjoittanut lahjoitti fsre:lle 2€ ja jäi innokkaana odottamaan paluupostia. Meni viikko,toinen ja kolmaskin. Aika mateli ja olin jo lähestulkoon maani myynyt ja luovuttanut kokonaan ja jään suremaan menetettyä aikaa ja kahta euroa. Mutta muutama päivä sitten tuli tutun näköinen kirjekuori laatikkoon. Lokakuussa lahjoitettu 2€nen toi kun toikin omakätisesti kirjoitetun paluukuoren jossa toivomani itiöprintti olisi. Mielessäni tulvahteli jo kasvualustan tekeminen ja muut preppaukset, kasvulaatikot kun jo odottivat eteisen komerossa. Ryntäsin sisälle avaamaan kirjekuorta ja hehkuin elämäni voimissa. Se hehku hyytyi hyvin nopeaan kun käänsin kirjekuoren ja näin keltaisen teipin jossa mustilla kirjaimilla TULLIN AVAAMA...Sisällä kirjekuori Tullilta. "Ilmoitus tullivalvontaan ottamisesta. Lähetyksenne on pysäytetty tullissa maahantuonti-edellytysten selvittämiseksi.Tutkimusten valmistuttua Tullista otetaan teihin yhteyttä. Mikäli teillä on lupa tai muu selvitys voitte asian käsittelyn nopeuttamiseksi ottaa yhteyttä virka-aikana. Tyt. M. Onttonen. Asia nro: se ja se. Lähetyksestä poistettu: foliokäärö, jossa sieni-itiö." Ja sama ruotsiksi ja englanniksi. Alla puh.nro. Itiötaidettahan minä siitä olisin tehnyt. Mutta palataan asiaan kunhan olen Onttoseen ollut yhteyksissä ja tiedän asiasta enemmän. Ja toinen koukero tässä jutussa on kun olin tilannut sen poikani osoitteeseen omalla nimellä. c/o siis. Poikani oli saanut kirjeen Poliisilta kirjeen jossa pyydettiin ottamaan yhteyttä tulliylitarkastaja Mäkelään kuulusteluajankohdan sopimiseksi. Että tällee. Olkaahan varovaisia. Palataan asiaan!

Poissa enomuumi

  • Viestejä: 19
    • Profiili
Vs: Itiöiden hankkiminen
« Vastaus #91 : Tammikuu 28, 2019, 00:16 »
Fsrea puh.nro. Itiötaidettahan minä siitä olisin tehnyt. Mutta palataan asiaan kunhan olen Onttoseen ollut yhteyksissä ja tiedän asiasta enemmän. Ja toinen koukero tässä jutussa on kun olin tilannut sen poikani osoitteeseen omalla nimellä. c/o siis. Poikani oli saanut kirjeen Poliisilta kirjeen jossa pyydettiin ottamaan yhteyttä tulliylitarkastaja Mäkelään kuulusteluajankohdan sopimiseksi. Että tällee. Olkaahan varovaisia. Palataan asiaan!

Yv laitettu. Siinä rakentavampi osuus.

. tässä yleisempää  lapasen lyömistä omaan naamaani.   Ensiksi .. kiitos kokemusten jakamisesta.. näin voimme oppia ja kehittyä paremmiksi.

Mikä oli logiikkasi tilata cotraband tuotetta OMALLA nimelläsi POIKASI osoitteeseen? JOS tulli poimii niin molemmat joutuvat kuseen.. eli mitä kuvittelit saavuttavasi käyttämällä poikasi osoitetta oman nimesi kera ?!?

Vaikka kysymys saattaa tuntua vittuilula niin haluan oikeasti ymmärtää ajatus ja pääyöksentekoprosessisi.

Oma vaatimaton mielipiteeni on että on selvä että eri viranomaiset tarkkailevat tilannetta.. tulli ensisijaisena tässä tapauksessa. Oma ymmärrykseni on että koiria EI ole kolutettu havaitsemån itiölakeumia. VOIMMEKO tästä päätellä että tulli JOSSAINMÄÄRIN ( mikä % ?? ) läpivalaisee postia ja tutkii folio yms. Lähetykset?

Vai toivommeko että kyse on erityisen pätevästä virkailijasta joka syystä XX  sai kirjeen pysäytettyä?  JOS tämä on tapaus niin nostan hattua ko. Virkailijalle .. saa kommentoita .. lähdemme olettamasta että luette foorumeille kirjoitetut viestit.

....... edit lisäys...

Lisäystä edelliseen.. pahoitteluni ehkä turhan äänekkäästä meuhkaamisestani tai saarnaaminen vain patouman purkamiseksi.. viesti onnistui painamaan erästä turhautumisnappiani ja paine purkautui hiukan turhan räväkästi. Yritin pitäytyä asiallisessa tekstissä ja rakentavampi osuus lähetetty luottamuksella yv.

Fiilikseni on vähän kun näkisi perheen ajavan kuolonkolarin 80kmh .. kenelläkän ei ollut turvavöitä...  valtaava tunne on pöyristynyt tyrmistys ja miksi kysymys eri muodoissaan lähtee läpikäymään syitä miksi joku jättäisi turvavöiden käytön mainituissa nopeuksissa pois.

Halit ja pusut .. tsemppiä tilanteeseen ja maksimi panostus et voitto kotiin!!
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 28, 2019, 10:50 kirjoittanut enomuumi »