Psilosybiini.info

Suprium ja sienet

Poissa Jeesbox

  • Viestejä: 2
  • Karma: 0
  • Profiili
Mietin tässä, kun mul on otsikon mukainen lääke käytössä, että vaikuttaakohan se estävästi sienien toimivuuteen? Kyseinen lääke vähentää ilmeisesti jollain tapaa dopamiinin määrää aivoissa, tai blokkaa sen vaikutusta. Se taasen vaikuttaa kai jotenkin niin, ettei ajatus "lennä" enää samalla tapaa ylikierroksilla.

Toi on aika harvinainen lääke, mut ajattelin silti kysyä, et olisko tääl jollakin kokemusta sienistä tuon lääkkeen kanssa.


Poissa ruoja

  • Viestejä: 105
  • Karma: 1
  • Profiili
Varma en missään nimessä ole, tai kokemusta ei ole tämän kyseisen lääkkeen ja psilosiinin vaikutuksesta mutta yleisesti ottaen kaiken sortin mielialalääkkeiden sekä psykedeelien kanssa on syytä olla varovainen. Vaikka lääke ei merkittävää fyysistä vaaraa välttämättä aiheuttaisikaan, tuppaa ne kuitenkin vähentämään itse sienten vaikutuksia. Tää ko. lääke näyttää olevan antipsykoottinen jotka tuovat oman lusikkansa soppaan. Kaverini on syönyt sieniä ketiapiininilääkityksen vaikutuksen alaisena ja hän ainakin väitti sen vähentävän varsinki noita sienten visuaalisia / "psykoottisia" vaikutuksia.

Sitä voi myös mietiskellä että mikäli mielialalääkitys ylipäätään on päällä, onko silloin oikea aika muutoinkaan psykedeeleille. Ehkä joku voi psykedeeleillä yrittää saada selvyyttä niihin pohjimmaisiin syihin miksi niitä mielialalääkkeitä ylipäätään joutuu syömään. Tässä on lukuisia toisiinsa vaikuttavia variaabeleja joista osa hyvinkin subjektiivisia.

Ja vaikka näitä mielialalääkkeitä on käytetty vuosikymmeniä, niiden (tarkasta) toimintamekanismista tiedetään silti hyvin hyvin vähän edelleen. Eli kaikenlaisia tuntemattomiakin riskejä voi olla mihin ei mistään internetin syövereistäkään vastausta löydy. Niinkuin aina kaikessa elämässä :)