Kirjoittaja Aihe: Smart shopit  (Luettu 964 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Ujostella

  • Viestejä: 1
    • Profiili
Smart shopit
« : Tammikuu 01, 2018, 22:09 »
Täältä varmaan löytynee väkeä jotka on käyneet Hollannissa smartshopeissa? En tosin (puusilmänä) löytänyt aikaisempaa keskustelua koskien näitä kauppoja. Tässä nyt pari tolloa kysymystä kuitenkin!

Itselläni olisi tarkoitus pyyhkäistä keväällä Rotterdamiin ja tottahan toki asioida smartshopissakin. Vai paranisko käydä Amsterdamissa kaupoilla ja ostaa tryffelit sieltä mukaan Rotterdamiin? Kauppasuosituksia otetaan vastaan.

Entäpä itiöprinttien raahaus kotimaahan? Aika hintavia ovat, mutta ei kai pitäisi olla mitenkään laitonta kantaa niitä mukana. Ruiskujakin sais, mutta herättäneeköhän ne sitten enemmän huomiota. En ole itse ennen sieniä kotona kasvatellut, intoa löytyisi varmasti osaamista enemmän, joten pohdin että onkohan turhan tyyristä maksaa reipas 20 euroa printistä mistä kasvattaakin loppujen lopuksi komean kasan hometta. Saiskohan ruumalaukussa grow kitin raahattua ilman minkään näköistä ihmettelyä?

Poissa Symphony

  • Viestejä: 1
    • Profiili
Vs: Smart shopit
« Vastaus #1 : Tammikuu 03, 2018, 15:50 »
Heheh internet on ihmisapinan paras ystävä :D Mikä kannatta ja mikä ei on sinun hallussa :D Mutta tilaa vaan ja posti tuo.
P.S. Niin voi se jäädä matkalle, kuten niin monia asia oli "laitonta, jossain" tai ei... Niin se katos ihan normi kirja postin hallusta joten :D

Poissa Kukkahattusetä

  • Viestejä: 19
    • Profiili
Vs: Smart shopit
« Vastaus #2 : Tammikuu 16, 2018, 18:18 »
Damissa ainakin azarius on pätevä kauppa. Loistava palvelu ja snorttauskin kävi kätevästi myyntitiskillä kun ostettiin kannaa. Erikoinen tuote kyllä ja vetää hyvinkin vertoja heikolle pirille. Rotterdamista löytyy varmasti kaikki tarpeellinen eli ei sen takia Damiin tartte mennä. Tosin Dami on niin makee mesta kesällä dallailla ties missä päissään ja ihmetellä 🙃
Matkailu avartaa 😉