Psilosybiini.info

Perheellisen henkilön sieniharrastus ja siitä koituvat mahdolliset sanktiot

Poissa Spectrum

  • Viestejä: 5
  • Karma: 0
  • Profiili
Heippa.

Mitä mahtaisi tapahtua, jos henkilö jolla on huollettavanaan alaikäisiä lapsia,jäisi kiinni käyttörikoksesta tahi jopa kasvatuksesta? Tuleeko vain sakkoa vai laittavatko viranomaiset viestiä esimerkiksi lastensuojeluun? Voiko sieniharrastus johtaa lastenhuostaanottoon?

Ja nyt hiukan avautumista.

Tuntuu aivan kerrassaan kummalta tämä nykyinen lainsäädäntö. Erinäiset kasvit , sienet ja rohdokset joita on käytetty hyvällä menestyksellä jo tuhansia vuosia onkin nyt sitten valtaapitävien mielestä aivan kamalan turmelluttavia ja moraalisia rakenteita tuhoavia.

Teen töitä, maksan veroni ja laskuni, hoidan kotini ja lapseni. Kun naapurin mummon menee lonkkaleikkaukseen, käyn kastelemassa mummon kukat, haen postit  ja hoidan hänen koiraansa.  Koen siis olevani kaikin puolin kelpokansalainen. En tupakoi, en juo viinaa, en käytä edes kahvia. Ainoat paheeni on suklaa, salmiakki, sauna  ja sienten himo. Tätä himoa en kuitenkaan pääse toteuttamaan. En ole ryhtymässä viihdekäyttäjäksi. En ole suunnittelemassa yhteiskunnan moraalisen selkärangan rapauttamista sieni övereillä.  Olen oravanpyörässä kuoliaaksi tallottu loppuun palanut itsensä kadottanut äiti ihminen, joka tahtoo matkata omaan itseensä löytääkseen jälleen itsensä ja kenties jotain muutakin. Maailmassa on paljon kaikenlaista rikollista ja pahaa, mutta satutanko ketään, jos tahdon vastuullisesti tutkimus matkailla itseeni? Miksi näin luonnollisesta ja kauniista asiasta on tehty ruma ja pelottava?

Your heart is your compass.


Poissa Avalon

  • Viestejä: 410
  • Karma: 28
  • Profiili
Tämä on valitettavasti täysin mutua, mutta luulisin lastensuojeluilmoituksen tulevan kysymykseen, jos vain viranomaisten välillä kulkee tieto huollettavista lapsista.

Huostaanotot sun muut lienevät aina tilannekohtaisia päätöksiä, joissa lapsen kokonaisetu arvioidaan. Luulisin, että niin pitkälle meneminen on hyvin epätodennäköistä, jos muuten lapsen kehityksen ei voida arvioida vaarantuvan. Mutta tämä kaikki tosiaan silkkaa mutua.
Psykoosi se siellä vain surisee.