Psilosybiini.info

Säännöt

Poissa Ylläpito

    • Viestejä: 6
    • Karma: 2
    • Profiili
1 § Psilosybiini.info on tarkoitettu ainoastaan tietouden levittämiseen, haittojen vähentämiseen sekä sananvapauden toteuttamiseen. Ylläpitäjät tai käyttäjät eivät yllytä ketään rikkomaan Suomen lakia.

2 § Ylläpito ei vastaa käyttäjien kirjoituksista. Lopullinen vastuu on viestien laatijalla.  Jos käyttäjä syyllistyy lainrikkomukseen, hän itse on siitä vastuullisena.

3 § Foorumi on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Hyväksymällä keskustelupalstan säännöt vakuutat olevasi yli 18-vuotias.

4 § Palstalla ei myydä psilosybiinisieniä tai niihin rinnastettavia huumausaineita. Tämä koskee kaikkea psilosybiiniä sisältävistä nesteviljemistä tai rihmastosta aina kuiviin itiöemiin asti. Myös ostattelu on kiellettyä. Itiöiden välittäminen tarkastelua varten on sallittua.

5 § Kaikkien Suomen laissa huumausaineluetteloitujen (myös hampun ja meskaliinikaktuksen pistokkaiden), lääkeaineluetteloitujen tai kuluttajamarkkinoilta kiellettyjen psykoaktiivisten aineiden (myös Salvia divinorumin pistokkaiden), sienten, edellämainittuja aineita sisältävien kasvimateriaalien ja aineiden kauppaaminen taikka niitä koskevien osto- tai vaihtopyyntöjen esittäminen foorumin välityksellä on kiellettyä.

Myös edellämainittuja aineita tai esimerkiksi growboxeja kauppaavien sivustojen linkkaaminen on kielletty.

6 § Ylläpidolla on täysi oikeus sensuroida, oikoa tai poistaa viestejä erityistapauksissa. Ylläpito ilmoittaa tällöin tekemästään muokkauksesta perusteluineen.

7 § Mainostaminen ja kaikenlainen spämmääminen on kiellettyä. Hillitty mainonta voidaan poikkeuksellisesti hyväksyä, jos se edustaa yhteisiä intressejä.

8 § Fleimaaminen, trollaus ja sukkanukkien luominen dissaustarkoituksiin on kiellettyä. Foorumilla ei ole suotavaa käyttäytyä ketään kohtaan syrjivästi.

9 § Sääntörikkomuksiin puututaan huomautuksella ja väliaikaisella porttikiellolla. Toistuvat ja törkeällä tavalla säännöistä piittaamattomat rikkomukset johtavat pysyvään porttikieltoon.

Muuta huomioitavaa:

IP-osoitteita tai muita tunnistetietoja ei luovuteta ylläpidon toimesta muille osapuolille missään tapauksessa. Käyttäjät ovat silti vastuussa omasta tietoturvastaan.

Kirjoittajien tulisi kunnioittaa kanssakeskustelijoita asianmukaisella kieliopilla ja oikeinkirjoituksella, noudattaa yleisiä käytöstapoja, pyrkiä tarkastamaan onko askarruttavasta aiheesta olemassaolevaa keskusteluketjua ja postata asianmukaiseen ketjuun, sekä pitäytyä postaamasta mahdollisesti loukkaavaa materiaalia. Pyritään säilyttämään kaikille hyvä keskusteluilmapiiri.

Tervetuloa foorumille!
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 23, 2020, 13:19 kirjoittanut Matias »