Psilosybiini.info

Dimetyylitryptamiini (DMT)

Poissa umbra

  • Viestejä: 14
  • Karma: 1
  • Profiili
Kemiallinen tietämykseni ei riitä vahvistamaan, toimiiko tämä.

Ei munkaan, mut aistihavainnot kertoo et about näin tuli dmt:tä. Toimii.
tehtäväni on kadota
ja karkoittaa ihmiskunnan merkityksen kahleet
toivottaa tervetulleeksi kaaoksen todennäköisyydet
nauttia kanssanne uudenlaisen maailman tulien maljat


Poissa Mädi

 • Edesmennyt
  • Viestejä: 1 008
  • Karma: 79
  • Profiili
Tuo tekniikkahan on siis "Straight To Base" eli STB.

-Esimerkiksi tuolta voi katsoa tarkempia määriä ainesosille: http://wiki.dmt-nexus.com/Noman%27s_tek
-Kaikki dmt-nexuksen STB tekniikat täältä: http://wiki.dmt-nexus.com/Category:Straight_To_Base

Tuo STB on ihan käypä tekniikka, jos DMT:tä tekee Mimosa Hostiliksesta. Acid/Base eli A/B on hieman monimutkaisempi, mutta sillä saa puhtaampaa lopputulosta, varsinkin jos tekee jostain muusta ei niin puhtaasta lähtemateriaalista.

Natriumhydroksidia voi tilata esim. http://www.wanhawiljami.fi/shop/product_info.php?manufacturers_id=13&products_id=509
I haven't failed. I've just found 10,000 ways that won't work. ~ Thomas Edison


Poissa Avalon

  • Viestejä: 359
  • Karma: 28
  • Profiili
Mää en kans tiiä tosta freebasesta  O:-)

Freebase tarkoittaa ymmärtääkseni aineen (tässä tapauksessa DMT:n) puhdasta, jauhomaista muotoa.
Psykoosi se siellä vain surisee.


Poissa Mädi

 • Edesmennyt
  • Viestejä: 1 008
  • Karma: 79
  • Profiili
Mää en kans tiiä tosta freebasesta  O:-)

Freebase tarkoittaa ymmärtääkseni aineen (tässä tapauksessa DMT:n) puhdasta, jauhomaista muotoa.

Juu tässä tapauksessa, mutta voi se aine olla freebasena jossain lioksessakin (esim. dxm erottelu). Tarkoittaa yhdisteen vapaaemäsmuotoa, eli se ei muodosta suoloa minkään toisen aineen kanssa. http://en.wikipedia.org/wiki/Free_base (en ole kyllä varsinaisesti kemisti).
I haven't failed. I've just found 10,000 ways that won't work. ~ Thomas Edison


Poissa Klonkku

  • Viestejä: 1 247
  • Karma: 133
  • Profiili
Trippipedia toimii jälleen!! Jihuu! 8) Laitetaampas tämä tänne kuitenkin talteen. Vähän epäselvät ohjeet, mutta kyllä noista jotain tolkkua saa..

Lainaus
Mimosa Hostiliksen juurikaarnasta - Tek 100

Huomioita työvälineistä: Älä käytä astioita tai muita työvälineitä jotka voivat reagoida kyseessä olevan liuottimen tai emäksen kanssa. Ruostumaton teräs, lasi tai keraamiset astiat ja sekoitusvälineet ovat turvallisia näillä kemikaaleilla. Käytä aina suojalaseja ja kumihanskoja ja noudata normaaleja turvallisuuskäytäntöjä kun työskentelet kemikaalien ja liuottimien kanssa.
VAROITUS: Natriumhydroksidi (lipeä) on vaarallista. Se voi aiheuttaa vakavia palo- ja silmävammoja. Käytä suojalaseja ja hanskoja. Natriumhydroksidi synnyttää myöskin paljon lämpöä kun se kostuu - Niin paljon että seos voi kiehua yli. Tästä syystä lisää ja sekoita vain vähän lipeää veteen kerralla. ÄLÄ KOSKAAN sekoita vettä lipeään, vaan lisää lipeä veteen.

1. Sekoita 125ml 5% valkoviinietikkaa litraan tislattua vettä (keitetty vesikin käy).

2. Jauha 100g Mimosa Hostiliksen juurikaarnaa hienoksi jauheeksi käyttäen hyvää tehosekoitinta tai kahvimyllyä.

3. Lisää jauhettu juurikaarna ja puolet etikka-vesi seoksesta höyrykeittimeen (Mahdollista tehdä myös kahdella kattilalla, isompi kattila täytetään vedellä ja asetetaan liedelle ja pienempi kattila asetetaan sen sisään). Sekoita hyvin ja kuumenna n. 2 tuntia miedolla lämmöllä, kunnes seos alkaa kiehua. Tämän jälkeen kaada suurin osa nesteestä muoviastiaan.

4. Lisää jäljelle jäänyt etikka-vesi seos samaan keittimeen ja toista kuumennus. Kuumennuksen jälkeen kaada neste samaan muoviastiaan kuin kohdassa 3. Painele lopuksi kasvijauhetta saadaksesi kaikki nesteet ulos ja kaada nämäkin samaan muoviastiaan. Hävitä jäljelle jäänyt kasvijauhe.

5. Aseta tämä muoviastia pakastimeen kahdeksi tunniksi.

6. Kahden tunnin jälkeen kasvinosat pitäisi olla erottautuneena liejuksi muoviastian pohjalle. Kaada neste esimerkiksi vanhan t-paidan lävitse 750ml kirkkaaseen lasipulloon ja hävitä jäljelle jäänyt lieju.

7. Kuumenna valmiiksi vettä höyrykeittimessä ja aseta pullo tähän kuumavesihauteeseen.

8. Kaada 100ml lämmintä vettä pieneen pulloon ja lisää siihen hitaasti 1 ruokalusikallinen Natriumhdydroksidia (lipeää). Pyöritä pulloa sekoittaaksesi.

9. Lisää vesi-lipeä seos hitaasti vesihauteessa olevaan 750ml pulloon. Kallistele pulloa kunnes neste on väriltään kokonaan "Mustaa". Avaa korkki joka kallistelun jälkeen. Jätä pullon kaulaan tarpeeksi tilaa 20ml puhdistetulle bensiinille. Tässä vaiheessa olisi hyvä tarkistaa nesteen PH minkä pitäisi olla 13.4.

10. Aseta pieni pullo jossa on puhdistettua bensiiniä toiseen kuumavesihauteeseen. Bensiiniä tarvitaan vain noin 60ml. Jätä pullon korkki hieman auki.

11. Kun bensiini on lämminnyt, lisää sitä noin 20ml vesihauteessa olevaan 750ml pulloon ja kallistele pulloa muutama minuutti. Avaa korkki aina kallistuksen jälkeen paineen poistamiseksi. Aseta pullo takaisin kuumavesihauteeseen ja odota bensiinin erottumista erilliseksi kirkkaaksi kerrokseksi seoksen pinnalle.

12. Käytä pipettiä erottaaksi bensiinin tiivistettyyn purkkiin. OLE ERITTÄIN VAROVAINEN ETTEI MUKANA TULE TUMMEMPAA NESTETTÄ!

13. Toista kohdat 10 - 12 vielä kaksi kertaa.

14. Aseta tiivistetty purkki pakastimeen. Valkoisia hiutaleita alkaa muodustumaan muutaman tunnin kuluttua, mutta odota yön yli että kaikki hiutaleet ovat irronneet bensiinistä.

15. Raaputa purkin pohja ja sivut irroittaaksesi hiutaleet, tee tämä kylmässä tilassa.

16. Kaada bensiini kahvinsuodattimen läpi toiseen astiaan. Anna hiutaleiden kuivua kokonaan suodattimessa. Bensiinin voi käyttää uudelleen

17. DMT on jo tässä vaiheessa käytettävää, mutta on suositeltavaa suorittaa ammoniakkipesu poistaaksesi epäpuhtauksia. Tämä tekee DMT:stä mukavampaa käyttää.
Jäähdytä pieni seos joka on 50% puhdasta ammoniakkia ja 50% tislattua vettä. Kun seos on jäähtynyt kaada vain muutama millilitra kuivien kiteiden läpi kahvinsuodattimessa siten että ne kostuvat.

18. Anna kiteiden kuivua ainakin 4 tuntia tai yön yli.

Tulos: 100g tuotti noin 570mg DMT:tä

Omat välineeni:
Lipeä, ihan normaalia jauhetta
Tislatun veden sijasta Akkuvettä
Valkoviinietikan sijasta Väkiviinaetikkaa
Puhdistetun bensiinin sijasta Pienmoottoribensiiniä (4-tahti)

Katsotaas nyt mitä mimosajauhe sanoo moisista aineista..  ::)
Elämän tarkoitus on tehdä sitä, mitä oikeasti haluaa, mutta satuttamatta toisia.Poissa Samuli

  • Viestejä: 111
  • Karma: 7
  • Profiili
Kiitos Klonkku ohjeen pelastamisesta. Täytyy varmaan harjoittaa tuota, kun minun raaka-aineeni on lojunut tuolla kaapissa käyttämättömänä.


Poissa Klonkku

  • Viestejä: 1 247
  • Karma: 133
  • Profiili
Kiitos Klonkku ohjeen pelastamisesta. Täytyy varmaan harjoittaa tuota, kun minun raaka-aineeni on lojunut tuolla kaapissa käyttämättömänä.
Olkaapas hyvät. Pakko oli ottaa nyt visusti talteen, ihan tulostin tuon. :D Tästä saadaan siis tätä poltettavaa (lue: höyrystettävää) DMT:tä -> intensiiviset ja tajunnanräjäyttävät 15min. 8)

Raporttia tulee, kunhan saan loputkin vehkeet hommattua.. (Kaverilta isomman kattilan..) Ammoniakkia en ole löytänyt mistään ainakaan netin kautta.. Ammoniakkipesu on ilmeisesti ihan hyvä tehdä kiteille.. (Voisiko joku tarkastaa vielä DMT-nexuksen puolelta, oliko se hyvä tehdä vaiko ei..?) Toki voisihan tuota mennä kyselemään rautakaupoista, penskana tehtiin kuparisia löylykauhoja metallityöntunnilla, ja lopuksi kauha pyyhittiin ammoniakilla (haisee ihan kissan kuselle). (HAH! Nyt minulla on tekosyy.. >:D)
Elämän tarkoitus on tehdä sitä, mitä oikeasti haluaa, mutta satuttamatta toisia.


Poissa Mädi

 • Edesmennyt
  • Viestejä: 1 008
  • Karma: 79
  • Profiili
Uskallat käyttää pienmoottoribensiiniä? Tarkista nyt ainakin haihduttamalla, ettei siitä jää mitään jäljelle. Ei ole varmaan kovinkaan terveellistä  höyrystää mahdollisia jäänteitä keuhkoihinsa.
I haven't failed. I've just found 10,000 ways that won't work. ~ Thomas Edison


Poissa Aivina

  • Viestejä: 195
  • Karma: 24
  • Profiili
Tällaisissa hommissa käytetään sitä puhdistettua bensaa ihan syystä. Muunlainen bensiini sisältää epäpuhtauksia, eikä sellaisen itseensä hankkiminen liene suotavaa.
Puhdistettua bensaa saa apteekista, eikä se nyt ihan tuhottoman kallista ole.
Ammoniakkiakin saanee apteekista.


Poissa Mädi

 • Edesmennyt
  • Viestejä: 1 008
  • Karma: 79
  • Profiili
Kahlaa nyt ainakin nämä perusteet läpi dmt-nexuksesta vaikka googlen kääntäjällä http://wiki.dmt-nexus.me/DMT_Extraction_Overview

Lainaus
(Optional) Wash Crystals with Cold Aqueous Ammonia (Not Recommended!!!)
I haven't failed. I've just found 10,000 ways that won't work. ~ Thomas Edison


Poissa Klonkku

  • Viestejä: 1 247
  • Karma: 133
  • Profiili
Kiitos vinkistä Mädi, täytynee haihduttaa vähän ainetta lasivuoassa..

Pienmoottoribensiinistä:

"se valmistetaan vain ja ainoastaan tarkoin valikoiduista rikittömistä, hyvin puristusta kestävistä parafiineistä. Neste-pienmoottoribensiinissä ei siis ole alkuunkaan olefiineja eikä aromaatteja, varsinkaan bentseeniä. Bentseenittömyytensä ansiosta Neste-pienmoottoribensiiniä ei luokitellakaan myrkylliseksi aineeksi."

Jostai netin syövereistä sain käsityksen, että pienmootoribensiini olisi lähes sama kuin puhdistettu bensiini, ettei  esim. nelitahtipienmoottoribensiini ei sisältäisi voitelevia öljyjä, vaan olisi mahdollisimman puhdasta. Katsotaas nytten..

Ammoniakkipesua en siis suorita. ;)
Elämän tarkoitus on tehdä sitä, mitä oikeasti haluaa, mutta satuttamatta toisia.


Poissa Samuli

  • Viestejä: 111
  • Karma: 7
  • Profiili
Ammoniakista sen verran, että jos apteekista ostaa, niin täytyy perustella aika hyvin mihin sitä käyttää. Tämä nykyajan pelko pomminrakentajista on saanut viranomaiset vaatimaan tarkkaavaisuutta myös apteekeilta tämän suhteen.

Reilu kolme vuotta sitten kaveri tilasi suoraan Tamrolta 24% ammoniakkia. Hän tarvitsi sitä mahonkiveneen puuosien puhdistukseen. Venekerhon nimissä osti sitä tai siis venekerholle ja erityisesti puuveneharrastajille.

Muut jotka käyttävät ammoniakkia ovat mm. kello-, kultasepät ja hienomekaanikot.

Komas ryhmä on akvaarioharrastajat. Akvaario ns. kypsytetään pienellä määrällä ammoniakkia. Olikohan merivesiakvaarioharrastajat. Täytynee tarkastaa asia.

Kallista se ainakin on, mutta rasvan poistamiseen ei tarvitsekaan paljoa kyseistä ainetta.


Poissa Samuli

  • Viestejä: 111
  • Karma: 7
  • Profiili
Täällä saa muuten ruokakaupasta ostaa 93% metanolia ja kerosiinia  :D
Ihmettelin, että mihin ihmeeseen tarvitsee kerosiinia ja ruoka kaupasta vielä?
Sitten katsoin netistä ja huomasin, että saattaapi olla kotoisalla nimellä petroolia grillin sytytysnesteeksi :)


Poissa Ilviselmä

 • ihmekös tuo
  • Viestejä: 475
  • Karma: 48
  • Profiili
Näkyjä suljetuin silmin
http://psykedeeliuutiset.blogspot.com/2011/09/nakyja-suljetuin-silmin.html

Lainaus
Rio Grande do Norten yliopiston aivoinstituutin tutkija Draulio de Araujo kutsui tutkittavaksi kymmenen ayahuascaa säännöllisesti käyttävää koehenkilöä. Heidän aivojaan kuvattiin kolmessa vaiheessa: Kun he katselivat tavallisia valokuvia, kuvittelivat kyseisiä valokuvia silmät suljettuina, ja katselivat sotkettuja versioita samoista kuvista. Sen jälkeen osanottajat joivat ayahuascateetä ja, vaikutusten alettua, toistivat mainitut toimet, tutkijoiden kuvatessa heidän aivonsa uudelleen.

Tutkijat vertailivat aivoja ennen ja jälkeen ayahuascan. Kuten odotettua, luonnollisten ja sotkettujen valokuvien katselu aktivoi aivojen takaraivolohkon primääristä näköaivokuorta sekä useita muita näköön liittyviä alueita. Kun koehenkilöt sulkivat silmänsä ja kuvittelivat valokuvia ayahuascan vaikutuksen alaisena, samat alueet olivat kuitenkin vielä aktiivisempia. Tämä ei ole täysin yllättävää, sillä aiemmat funktionaalisen aivokuvauksen tutkimukset ovat osoittaneet visuaalisten hallusinaatioiden kytkeytyvän aivokuoren tavallisesta poikkevaan toimintaan.
Artikkelissa mainitut havainnot pätevät otaksuttavasti jossain määrin muidenkin psykedeelien, esimerkiksi tattien, toimintaan.