Kirjoittaja Aihe: 4g Cubensis - Ensitrippi  (Luettu 1465 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Kolina

  • Viestejä: 46
    • Profiili
4g Cubensis - Ensitrippi
« : Huhtikuu 06, 2013, 11:33 »
Tervehdys kaikille foorumilaisille!

Muutamatkin tuntevat jo minut, eli ilmestyin tyhjästä ja täräytin heti unimaailmaan. Koko perjantain odotin tulevaa kunnes klo 17.30 nappasin jogurtin seassa kuivatut tatit. Menivät alas n. 25 sekunnissa lappaen jogurttipurkin alta aikayksikön. Olihan paastoa ollut aamusta asti. Vatsassa pyöri perhosia sienten nauttimisen jälkeen, sitä kaikkea ennenkokematonta odotellessa. Noin 40 minuutin kuluttua tattien vaikutus jyrähti. Istuin sohvalla saaden lopulta räjähdysmäisen naurukohtauksen.
Sohvalla istuessa, olohuoneen värit alkoivat muuttua utuiseksi. Ne jotka tietävät diffuusiohohteen, tämä kuvasi täysin sitä värimaailmaa jonka näin. Huone näytti älyttömän hienolta. Välillä nousin sohvalta kävelläkseni vessaan ja katsoakseni peiliin. Kävellessä tuntui kuin olisin leijunut pilvissä, kuin vedenalainen tunnelma. Missään vaiheessa en tuntenut minkäänlaista pahoinvointia. Televisiossa pyöri sitterin laittama joku hieno näytönsäästäjän kaltainen fraktaalilooppi ja taustalla soi Pink Floyd Shine on you crazy diamond. Tunnelma oli sanoinkuvaamattoman ihmeellinen, miellyttävä olisi myös oikea sana tähän. Keskustelin hilpeänä sitterin kanssa tuntemuksista, mutta välillä koko tv-ruutu kaappasi huomioni hienoihin frakteeleihin.
Nyt alkoi pinnat muuttua sileäksi ja näin kuvan ikäänkuin 3-D:nä pintojen vaihdellessa värejä näytönsäästäjän mukana, silmien kuva oli tosiaankin utuinen ja hohtava ja aivan sanoinkuvaamattoman hieno. Myös lievää aaltoilua oli näkökentässä, mutta huomioni kiinnittyi erityisesti värimaailmaan ja hohtoon. N. 2-3h sienien nauttimisesta halusin kovasti lähteä ulos. Menimme hakemaan sitterille olutta kaupasta. Kauppaan päästyämme minut valtasi entistä enemmän värien kirjo! Kaikki keltaiset tuotteet hyökkäsi silmille niiden kirkkaudessa. Kaupan kassalle tultaessa kassaneidin kaula alkoi venyä ja minulla oli suuria vaikeuksia pidätellä naurua myyjän näyttäessä kohta kirahvilta. Kaupasta pois kävellessä kerroin kaverille kaupassa tajuamani asian: "Tuntuu kuin olisin pelissä, missä ihmiset ovat 3D objekteja ja liian kauan tateissa heidän keskellään, joudut lähteä pois ja aloittaa alusta. Ikäänkuin game over :D"
Häntä nauratti kovasti minun oivallukseni ja sanoi tietävänsä juurikin mitä tarkoitan. Takaisin sisälle päästyämme istuin matolla. Tunsin aivan lainehtivan ja se oli erittäin rauhottava ja hiljaiseksi laittava hetki. Koko illan oli soinut loopilla Shine on you crazy diamond.

Missään vaiheessa en kokenut ns. syvempää tai laajempaa ajattelua, saattoi ehkä johtua siitä visuaalisen annin ihmettelystä. Suurkiitokset eräälle Taikasieni.net -foorumin käyttäjälle tästä mahdollisuudesta ja kiitokset kaikille jotka jaksoivat jatkuvaa kysymystulvaani sietää :) Täytyy ehdottomasti myöhemmin kokeilla vielä. Sen näkee sitten koska.
Tänään, lauantaina näen omankin asunnon täysin eri väreissä ja uskon että aloin ymmärtämään lopullisesti miten hienoja erilaiset värit ovat. Huomasin esim kauppaan kulkiessa että "Ohhoh. Onko tämä talo muka keltanen? En ole ennen huomannut!" Tuntui hienolta huomata kaikkia niin tavallisia asioita aivan uudessa valossa. Kelloa en katsellut missään vaiheessa koko perjantai-iltana. Nukkumaan pääsin vasta n. klo 2 yöllä.
Nyt on loistava olo :) Tatit on mun juttu.
Kosminen Nauraja [14/08 11:34]:Koli on foorumin Jesse Pinkman.

Poissa Klonkku

  • Viestejä: 1 375
    • Profiili
Vs: 4g Cubensis - Ensitrippi
« Vastaus #1 : Huhtikuu 07, 2013, 00:13 »
Hyvin samantyylisiä piirteitä kuin omissakin ensimmäisissä kokemuksissa. Se henkisyys ja mystisyys ja sen semmoiset tulee sitten myöhemmissä tripeissä, juurikin sitten kun ei kiinnitä enää läheskään niin paljon huomiota visuaalisiin asioihin. ^-^ Kuulostaa pehmeältä astumiselta taikamaailmaan, mutta annos on melko suuri vaikutusten lempeyteen nähden.. Maitotuotteet ilmeisesti hieman blokkaavat vaikutusta, olisikohan jugurtilla osansa asiassa. ::)
Elämän tarkoitus on tehdä sitä, mitä oikeasti haluaa, mutta satuttamatta toisia.

Poissa Kolina

  • Viestejä: 46
    • Profiili
Vs: 4g Cubensis - Ensitrippi
« Vastaus #2 : Huhtikuu 07, 2013, 13:47 »
Niin, mietin itsekin tuota maitotuotteen vaikutusta, toisaalta olin paastonnut koko päivän eli melko tyhjään mahaan sienet syötiin. Nousut tulivat aika selvästi vajaan tunnin jälkeen. Uskon, että jos olisin antanut katseen jämähtää ja visuaalien viedä, olisi ne ehkä vienyt miestä enemmän. Ens kerralla sitten ehkä samalla tai pienemmällä annoksella ja katsotaan mitä tulee. Harjoituskerta tämä  ;)
Kosminen Nauraja [14/08 11:34]:Koli on foorumin Jesse Pinkman.