Kirjoittaja Aihe: Paluu hyviin trippeihin: 11kpl Psilocybe cubensis (z-strain) + Kärsimyskukka  (Luettu 2250 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Ashley

  • Viestejä: 9
    • Profiili
Nautittuani aiemmin keväällä 7g hyvin potentteja cubensiksia, olivat sitä seuraavat tripit (2kpl) luultavasti elimistön vaimennussäätelystä johtuen päätyneet usein huomattavaan pahoinvointiin ja oksenteluun, ja sitä kautta kaikenlaiseen negatiiviseen. Tästä ikäänkuin lopulta traumatisoituneena (XY) teki jälleen tuttavuutta tryptamiinimaailman kanssa, seuranaan erittäin hyvä ja läheinen, naispuoleinen (aka XX) ystävä, joka ei siis itse nauttinut mitään, vaan huolehti ja mm. kirjoitti tämän raportin paperille. Kello oli noin 11 illalla, aurinko oli juuri laskenut, huoneessa oli rauhallista. XY vietti trippinsä fyysisesti lähinnä sängyn vieressä lattialla istuen ja XX:n kainalossa/vieressä/sylissä maaten.

Annoskoko oli luultavasti 1,5-2,5g, sieniä oli 11kpl, suurin osa 'keskikokoisia' sekä yksi huomattavasti suurempi. Lisäksi käytettiin RELAXOR kärsimyskukkauutetta, jota todettiin mahdollisesti toimivaksi MAOI:ksi.

XY:n matka:

XY sytyttää kaksi kynttilää ja syö piparminttu/kärsimyskukkatabletin. Hän istuu lattialla tutkailemassa ja maistelemassa kuivattuja sieniä.
-Miltä maistuu?
-Miltäköhän muulta tää maistuis kuin siltä itseltään. Hmm. Kummallisuudelle. Muistan sen tunteen, kun keho on täynnä jotenkin tätä makua tai tunnetta.
Ei kiirettä.
Kerroin XY:lle jotain hauskaa. Eipä paljoa naurattanut. XY haluaa paremman muistin ja keskittymiskyvyn, sekä olla parempi ihminen ja kiltti.

"Oleminen on virittäytymistä"
Ei tunnu vielä mitään.
Rauhallinen olo minun ansiotani. Kiitos kiitos :)

XY soittaa kalimbaa. Musta tuntuu, että kaikki on täydellistä. Pieni kämppishäirikkö tunkeutui hetkeksi sykä'hteleviin auroihin, mutta olemme jälleen harmoniassa. Sienet alkavat puolivälin jälkeen himottaa XY:tä. Kertoo tarinan lapsuudesta, jossa spurgu antoi rahaa muutaman markan ja mummi suuttui niiden vastaanottamisesta.

Hetki sitten sujahti viimeinen tatti suuhun. Iso. Nyt se kiinnostui tästä raportista. Nyt se pahoittelee sienille huonoa kohtelua, että ovat joutuneet kasvaman vankeudessa. Mun kusiaisten puremia kutittaa.

Ompas piparminttuista piparminttua, tosi vahvaa (syö ikkunalaudalta). Katselee ikkunasta maisemia. Selkäkipu piinaa. Nyt se venkuroi ja puuskuttaa (joogaa).

Ensimmäinen näkymä. Aavistus pihlajakranssista. Muuten pimeetä. Hyvin keskittyy. Etunimestä varioituja vitsejä.

Rinnan alla lievää painovoimattomuutta.

Fyysinen valppaus lisääntyy pykälällä. Kurkun kansi madaltuu. Nyt se on höpsismipäissään. Huimaa. Lievä pahoinvointi.

Nyt ollaan puomin ohi ja matkaa ei voi peruuttaa. Vähän jänskättää.

Välähdyksiä tulevaisuudesta 3kpl. XY jännittää hymyään.

"Jos runkkaa tai käy huorissa tai tupakoi, niin tee niin. Älä vastustele. Sukella pää edellä. Vain niin voi päästä sen yläpuolelle." Liian nopeaa. Hidastus. XY:stä tuntuu, että se kuolee. Kaikki kuitenkin ok. Vitsailee, että minkä takia tekee aina näitä trippejä kun ei niissä ole mitään järkeä.

Katossa näkyy kuvioita. Mielikuvitus maalaa ne sinne ja yhdistää. Mun jalka ei kuitenkaan ole jännä. "Sushumna". Lisää köynnöksiä ja enttejä. DNA-rihmoja joka suuntiin. 2 3 5.

Ei väsytä, mutta haukotuttaa.

"Kupliva mielikuvitus. Antaa sen kasvaa. Kun se on valmis, se kantaa hedelmää." Viileys. Olotilat huijaa. Ei vastustella. Kaunista, mutta merkityksetöntä. RIIKINKUKKOPUU WOU! Nauraa, ei päitä, pelkkiä pyrstöjä.¨¨

Joskus XY halusi vahvoja ja selkeitä näkyjä. Nyt aavistuksetkin on OK. Riikinkukkopuu. XY on jossain eli ei todellakaan ei-missään. Tämä on kuolemaa, koska mikään ei manifestoidu..? Lujaa menee. Keskellä punaa, suunta hukassa, sateenkaarnkaltaisia sivuilla. Elimistön järjestys ihmetyttää. XY asettaa palatsinsa öisin asentoon, jota henget fiilistelevät.

XY keksii vitsin laboratorioon "Laimea mielikuvitusliuos 0,1mol/l".

Elimistö tuntuu vieraalta, kuin osa olisi poistunut. Hengittäminen tietää kuolemaa soluille. Ne palaa.

Pidättäytyminen on osa nautintoa. Nollan toisella puolella on ääretön potentiaalia. Muotoja.

2 faaraota vilahtaa kohti. Mokasin. Ne tallensi itsensä jonnekin. Siellä hyppii.

Palatsi, pylväitä, laahustava nainen. "Saakohan tätä kertoa?" Huutomerkki on jes. Egyptin hautaholvin seinät. Usein ne haluaa että niihin kiinnitetään huomiota. Hyi, voimakas tunne selkärangassa, faaraokoobria luikertelee kimppuna ylöspäin. Lähestyessä ääni, yksi voimakas nuotti.

Kuuntelee juttuja. Hyvä olo. Mielisairaus? Jos, niin kaunein sellainen. Kokee saavansa ruiskeen ymmärrystä. XY häiritsi niitä, ne lensi pois puhumalla. Ihmiset puhuu liikaa.

Puhu vähemmän, laula enemmän (Hyvä XY!) RAUHAA

KUOLEMAA, vähättely on liioittelua.

Antaudu.

Kiltti myrkky.

Hölmö kokoajan.

Mysteerikoulu. Ei XY:n mielikuvitusta tai alitajuntaa? Järjestys ja kauneus. Kaaos ja kauneus.

Kiitos elämä! Ihana erillisyys!

Kuolema on nyt kyl niin POP

"Minä en ole totta, oletko sinä?"

Tämän jälkeen XX:n käsi väsyi, eikä loppuja tallennettu. Lopulta XX nukahti, itse valvoin n. aamu viiteen ja kirjoittelin muunlaisia ajatuksia ylös.

Mainittakoon että XX on itsekin luonnostaan hieman hullunkurinen ja tekisi hieman mieleni korjailla/tarkentaa hänen lauseistaan, mutta annoin niiden pääasiassa olla.
Poissa Klonkku

  • Viestejä: 1 375
    • Profiili
Ruiske ymmärrystä ja elämänintoa täynnä olevaa solujen palamista, kuolemaa. Kaunista!

Kiitos helvetisti. :) Aivan vitun mukavaa vaihtelua tämä tällainen trippiraportointi! Jes!
Elämän tarkoitus on tehdä sitä, mitä oikeasti haluaa, mutta satuttamatta toisia.

Poissa Silo-P

  • Luotettava tunnistaja
  • Viestejä: 450
    • Profiili
Jestas, olipas erilainen kertomus, millaiseen täällä on tottunut törmäämään. Mutta huono asia se ei missään nimessä ole, päinvastoin ;)
Välillä lukiessani tuli mieleen, että kirjoittaja (XX) on päässyt pääsi sisään kurkkaamaan, missä mennään :D
Joitain asioita en ymmärtänyt lainkaan, mutta sehän on täysin ymmärrettävää, koska sellaisia sienet on. Jotkin jutut ja ajatukset tulee puskista ja päätyy puskiin, eikä sen kummempia selityksiä tarvita.

Hienoa!
''Nauti siitä mistä eniten sä pidät!''