Kirjoittaja Aihe: Tutustumismatka Psilocybe Cubensis  (Luettu 7812 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Herra käpy

 • Viestejä: 30
  • Profiili
Tutustumismatka Psilocybe Cubensis
« : Maaliskuu 12, 2012, 14:28 »
Kokeilimme sieniä muutaman ystävän kanssa viikonloppuna. Olimme kasvattaneet onnistuneen sadon ja halusimme päästä jyvälle sienimaailmasta. Yksi kokijoista oli jo muutaman kerran käynyt sienimaailmassa, mutta muille kokijoista tämä oli uutta.

Mennemme ystävämme treenikämpälle aika myöhään iltasella. Tilat ovat ihan mukavat. Keskellä huonetta on pyötäfutispeli, jokaiselle löytyy oma sohva tarvittaessa, ja raikasta vettä saa kanisterista. Pieni stressin ilmapiiri tuntuu, koska osalla jäsenistä on ollut pitkä päivä takana. Avaamme jokaiselle oluen ja rupeamme miettimään miten toimimme. Kovin montaa minuuttia ei ehdi kulua, kunnes sienilaatikko avautuu ja rupeamme mittailemaan vaa'alla annoksia. "koska nää on vielä vähän märkiä, niin ehkä semmonen 3-4gr on ihan hyvä". Jokainen syö sellaisen pienen kourallisen sieniä. Maku on yllätykseksemme ihan hyvä. Maukas peräti. Märät sienet maistuvat jopa paremmilta kuin kuivat, eivätkä ole yhtään ällöttäviä vaikka näyttävätkin sellaiselta.

Sitten odotamme. Istumme sohvalla ja juttelemme. Kuuntelemme 90-luvun Impulse Tracker musiikkia iPodilta.

Minulla sienet alkavat toimimaan todella nopeasti. Luullakseni olin pilvessä alle puolessa tunnissa. Tämä johtui varmaan siitä, että olin ehtinyt syödä kovin vähän päivän aikana. Eräs seurueesta on aivan mahdottoman analyyttinen: Hän tuskastuu odotteluun ja ihmettelee miksi sienet eivät toimi. Niimpä hän napsii pikkuhiljaa lisää illan mittaan.

Pelkään hieman. Olo on ihan mukava, mutta tietyllä tapaa sekava. Tuntuu että koko tunnemaailma muuttuu kun vain käännän päätäni. Ajatukseni ovat erittäin herkkiä vaihtumaan. En voi mitenkään pahoin, mutta pieni stressitila rajoittaa rentoutumistani*. En koe mitän kovin suurta ja psykedeelistä. Tilantuntu on hyvin dynaaminen, ja yhdistyy kaikinlaisiin aistimuksiin, kuten kaikumiseen.

*Itselläni oli ikävä kyllä seuraavana päivänä menoa, ja tiesin etten pääse kunnolla nukkumaan yöllä sen takia. Tämä haittasi trippailua.

Yhdellä kavereistani ei toimi ollenkaan. Toinen kaverini on napsinut kokoajan lisää sieniä. Hänkin alkaa tuntemaan jotain. Minulla alkaa olla jo korkein vaihe ohitse. Päätämme kyhätä paukut. Polttamisen jälkeen kaverini siirtyy aivan toisenlaiseen vaiheeseen tripissä. Otan kynän ja paperia ja dokumentoin kaiken mitä hän kertoo.

Ulosanti on hyvin sekavaa. Ystäväni on ihmetyksen vallassa. Hänen pääasialliset teemat illan aikana ovat:
"mitä jos olisin ottanut enemmän?"
"tämä on kuin aivan vitun vahva pilvi!"
"Mitä jos en olisi lukenut toisten kokemuksista? Mitä jos en olisi valmistautunut tähän?"
"Hyvä että mulla on kavereita täällä mukana"
"Tämä on tutkimusmatka!"
"Tämä on aivan fantastista! Upeaa!"

Hän tykkää olla aktiivinen ja tekee kokoajan jotain. Hän on kokoajan seisaaltaan ja kiertää huonetta. Hän katselee seiniä ja asioita. Hän selittää jotain [objekteista]. Hän ei ymmärrä mistä tämä uusi hahmotuskyky johtuu. Koska se on kaikki TOTTA. Hän toteaa näin monta kertaa. Hän odotti että sienet vääristävät maailmaa, mutta hän näkee pelkästään tosiasiallisia asioita. Ja hän ei ymmärrä mistä se johtuu. Hän ei ymmärrä miksi hän ei näe tätä selvinpäin.

"kuin olisin selvinpäin, mutta en kuitenkaan ole"
"Kyllä sen tuntee sitten, kun sienissä on"
"Tämä on tutkimusmatka!"

Yhdessä vaiheessa ystäväni rupeaa kärsimättömäksi.

"Voiko tämä tarjota vieläkin enemmän???"

Hänestä tuntuu että hän ei pääse enää yhtään syvemmälle. Tavallaan syvempää tasoa ei ole. Tai on, jos vain keskittyisi. Hän muuttuu yhä kärsimättömämmäksi, ja rupeaa vaatimaan lisää stimulointia tripilleen.

"Musaa! Haluan musaa! Haluan hatsit!... Noi seinät näyttää niin ihmeelliseltä. Tämä puoli huoneesta on paljon siistimmän näköinen. Missä ne hatsit on???! Haluan stimuloida tätä trippiä mahdollisimman paljon. Viinaa."

Hän liikkuu kokoajan. Hänen järkensä on kokoajan mukana. Hän ei tee mitään sekavaa, paitsi alkuvaiheessa kun hän sai mikrofonin käteensä. Hänestä se oli todella hauskaa, ja kun hän vahingossa tiputtaa naurun takia jaffapullonsa maahan, hän romahtaa itsekkin lattialle nauramaan.

Yhdessä vaiheessa hän ottaa paitansa pois. Se tuntuu niin hyvältä. Keho on lämmin. Hän makaa lattialla. Hänestä tuntuu myös että hän on vähän niinkuin piirretyssä. Tätä hän toistaa useaan otteeseen. Minusta näyttää että hänellä on kokoajan valtava tarve selittä ja ymmärtää mitä hänelle tapahtuu.

Kaikenkaikkiaan illan tapahtumat olivat aika sekavia. Yksi tyyppi ei tuntenut sieniä lähes ollenkaan, ja oma trippini oli suht lievä. Käytännössä katsoimme kun yksi meistä kertoi sekavia [mutta kuitenkin ihan järkeviä] ja arkielämän kannalta "merkityksettömiä" asioita. Tämä tyyppi pyöri kokoajan huonetta ympäri, nauroi, katsoi kuvia seinillä ja analysoi mielentilaansa. Hän tahtoi tehdä kaiken, ja oli huolissaan siitä ettei ehdi tehdä sitä kaikkea.

Ensi kerralla enemmän. Paljon enemmän. Jälkifiilikset olivat hieman kummalliset. Henkilökohtaisesti pelkkää positiivista.

Poissa Samuli

 • Viestejä: 115
  • Profiili
Vs: Tutustumismatka Psilocybe Cubensis
« Vastaus #1 : Maaliskuu 12, 2012, 18:16 »
Ihan hauska kirjoitus kokemuksestanne. Tuttuja tuntemuksia.

Itsekin otin 1.3grammaa lauantaina. Ajattelin hieman rentoutua, mutta meni aika synkäksi. Ei mitenkään paha, mutta varsin surumielinen olotila oli. Koitin vapautua tästä lievästä synkkyydestä panemalla musiikkia soimaan, mutta se lisäsi ikävän tunnetta ja ehkä aavistuksen masensikin. Tämän jälkeen on ollut pari päivää mietteliäällä päällä, että miksi näin.
Varsinaista terapiaa  :D

Poissa Tattiritari

 • Slaavish warrior
 • Viestejä: 299
  • Profiili
Vs: Tutustumismatka Psilocybe Cubensis
« Vastaus #2 : Maaliskuu 12, 2012, 18:56 »
Kertomuksesta päätellen suosittelen jokaisen ottamaan omassa rauhassa vaikka kotonaan koneella ollessan tai telkkaria katsellessa, taikka kitaraa soitellessa.
Se että yhdellä ei toiminu johtui todennäköisesti siitä että hän selvästikkin odotti aivan liikaa (huomannu että tehot sitä pienemmät mitä enemmän oot korva tarkkana että milloin kuuluu sienien soitto). Jos oisitte esimerkiksi pelannut kokoajan pöytäfutista kunnes nousut alkaa tuntumaan sillein ettei enään pysty pelaamaan (kädet ei suostu tai on epämukava fiilis pelata sillä hetkellä :D ) niin ois ollut erittäin hyvä kokemus ja vahva kaikilla.

Tapana ollut laittaa konsoli päälle ja pelata kunnes on mahdotonta edes ajatella pelaamista, toiminut aina!!! silloin kun ei tehnyt mitään vaan katsoi jotakin itseään kiinnostamatonta, siinä tuli pakostikkin mietittyä ja tunnusteltua ajatuksin sitä fiilistä että "sieltä se nousee" ja tehot jää huonoiksi tämän takia.

Yks on myös jos tahtoo sosiaalisen tripin ja ei tahdo jumittua niin juo ~+6 päkin ennen tatteloisia, sosiaalinen + riemastuttava matka.
Karma kiertämään jos olin avuksi!

Poissa Axnst4r

 • Viestejä: 17
  • Profiili
Vs: Tutustumismatka Psilocybe Cubensis
« Vastaus #3 : Maaliskuu 15, 2012, 20:16 »
Tattiritarin tarjoama vaihtoehto et pelailee jotain kunnes ei enää pysty niin on toimivaksi todettu! Hävettää vaan joskus kun on tullut pelattua netissä porukalla jotain peliä ja sit itse vaan ihastelee maisemia kun pitäisi oikeasti pelata. Siinä vaiheessa yleensä tajuaa, että parempi lähteä tekemään muuta, ettei muiden pelit kärsi. Tämän jälkeen onkin jo sen verran sekaisin että voi alkaa keskittyä itse trippiin ja tuntemuksiin. :)

Poissa kasipallo

 • Viestejä: 61
  • Profiili
Vs: Tutustumismatka Psilocybe Cubensis
« Vastaus #4 : Maaliskuu 15, 2012, 21:23 »
Joo kyllä Tattiritarin vinkit toimii. Pelailin netissä pokeria niin kauan kunnes jäin omalla vuorolla miettimään pelimerkkien merkitystä mailmankaikkeuteen :D

Poissa Sclerotia

 • Viestejä: 162
  • Profiili
Vs: Tutustumismatka Psilocybe Cubensis
« Vastaus #5 : Maaliskuu 15, 2012, 22:03 »
:) Shakki on myös hyvä. Pelattiin kerran kaverin kanssa nousuissa, ja jossainvaiheessa nappulat alkoivat hohtaa. Pidettiin sitten pieni ulkoilutauko shakista.

Poissa VXA

 • Viestejä: 31
  • Profiili
Vs: Tutustumismatka Psilocybe Cubensis
« Vastaus #6 : Maaliskuu 16, 2012, 21:21 »
Tunnistin osasta tekstiä vähän aikaisemman itseni.

Liikaa "ideoita" kuosaukseen liittyen. Kannattaa droppaa odotukset ja tarkat suunnitelmat.

Ja kokemushakuisuus osittain. Kuosata pitkälti huvin ja hyödyn vuoksi.

Elikkäs, mainio trippistoori harvoin käytetystä näkökulmasta.

Poissa Klonkku

 • Viestejä: 1 375
  • Profiili
Vs: Tutustumismatka Psilocybe Cubensis
« Vastaus #7 : Maaliskuu 17, 2012, 16:26 »
Kiitos jakamisesta!

Annostelu on aika vaikeaa puolikuivalla sadolla, eli kannattaa ottaa märkänä n. 10-50g tai kuivana n. 1-5g. Kannattaa tsekata Shroomeryn annoskokolaskuri keskimääräisen annoskoon mittaamiseen trippitasoille 1-5. Tosin trippiin vaikuttaa moni muukin tekijä kuin pelkkä annoskoko, mm. savut buustaa aika paljon matkaa, ja mainitsemasi huoli esim. seuraavasta päivästä vaikeuttavat täysin heittäytymistä matkalle.

Ensi kerralle heittäkää huolenne pois älkääkä keskittykö mihinkään ylimääräiseen. Antakaa itsellenne kuusi tuntia aikaa keskittyä vain tuohon upeaan kokemukseen. Tripillä vapaus tuntuu mahtavalle. ;)
Elämän tarkoitus on tehdä sitä, mitä oikeasti haluaa, mutta satuttamatta toisia.

Poissa Samuli

 • Viestejä: 115
  • Profiili
Vs: Tutustumismatka Psilocybe Cubensis
« Vastaus #8 : Maaliskuu 17, 2012, 19:53 »
Ensi kerralle heittäkää huolenne pois älkääkä keskittykö mihinkään ylimääräiseen. Antakaa itsellenne kuusi tuntia aikaa keskittyä vain tuohon upeaan kokemukseen. Tripillä vapaus tuntuu mahtavalle. ;)

Tämä muistutus tuli tarpeeseen. Alkoi heti trippi saada enemmän positiivisuutta.

Poissa Heleppo

 • Viestejä: 67
 • Oonpa aika körny.
  • Profiili
Vs: Tutustumismatka Psilocybe Cubensis
« Vastaus #9 : Maaliskuu 21, 2012, 09:55 »
Kiva tarina.

Miten sulla Käpy sujui tuo kirjoittaminen, tapahtumien dokumentointi? Siinä ei tarinastasi päätellen ollut sen suurempia vaikeuksia, erityispiirteitä, tms.