Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - enomuumi

Sivuja: [1] 2
1
WOW!!

ISO KIITOS TÄSTÄ!

vaikuttaa pätevältä tekstiltä.. pitää lukea paremmalla ajalla tarkasti ja ajatuksen kanssa.

2
hiukan ot mut menköön..

ssri ja snri lääkkeetu (aloitus ja lopetus) on syytä tehdä suunnitelmallisesti ja vaiheittain annoskokoa muuttaen.

Ymmärrykseni on (Tutkinut näiden haittavaikutuksia lukemalla netistä tutkimuksia) että lääkkeiden aloittamiseen ja lopettamiseen liittyy erityinen haittavaikutsten laukeamis riski ja edelleen että mitä jyrkempi/ äkimpi muutos on sitä suurempi riski haittavaikutuksille.

3
Laki ja päihdepolitiikka / Vs: Trippikoti
« : Maaliskuu 26, 2019, 15:32 »
suomessa jokin ry. tms pyörittää jotain tämmöistä.

Satuin näkeen telkusta kun hastattelivat ..
teltta + (retki)patjaa + vilttiä/makuupussia/tyynyjä + huomion ohjailu leluja ja tavaroita.
kotilo  oli avainsana mut enpä löytänyt äkkiseltään mitään tietoa.

ensisijaisesti he kait keskittyvät festareihin .. festari järjestäjät kait hiukan nihkeitä kun pelkäävät että profiloituvat päihdefestareiksi jos ottavat nämä paikan päälle / kertovat että tälläinen on siellä.

Ulkomailla vastaavia ( lääkinnällinen käyttö ) yksittäisten ihmisten organisoimina. Toinen oli perun viidakossa (käyttö siellä ilm. laillista) toinen matkusti jenkeistä kanadan puolelle hoitokertoja antamaan (vaihtuva paikka).

Just tässäkin ketjussa mainittu muiden huumaavien aineiden ( jos ei käyttö tilassa niin se että on käytetty ennen saapumista ) iso haaste .. miten suhtaudutaan yms. yms.

Yksi iso asia on vuorovaikutukset lääkkeiden  (ja muiden päihteiksi luokiteltavien aineiden kanssa) Tämä voisi olla oman langan arvoinen aihe.

4
Kiitoksia vastauksistä ylläpidolle!

Arvaukseni varmuuskopioista:
Varmuuskopiointi varmasti pyörii erilliselle medialle ( olisin hämmästynyt mikäli ilman tätä olisi edetty ) .. Sivuston hajoaminen ja sitä seuraava palautus on haastava koska A) ylläpito resurssit vajaavaiset > pitkä , päivien? vasteaika jolloin modifioitu foorumi pyörii tai sivusto alhaalla. B) palautus ja systeemin ylösnosto vie aikaa jota nykyisillä ylläpitäjillä ei välttämättä ole annettavaksi.

Jeps, kun luin OP niin ymmärsin hiukan eri tavalla kuin mitä ylläpito ilmeisesti tarkoitti.

Kummastutti tietojen vähyys mutta ilmeisesti kyse onkin lähinnä tiedottamisesta eikä niinkään rekrytoinnista tai ratkaisun etsimisestä..

yksityishenkilöt toki parhaita anonymiteetin kannalta .. yritys tai ry. antavat erilaisia mahdollisuuksia rekrytoinnin suhteen. ( ymmärsin että luotettavuus arvioitaisiin kuten ns. normi rekryprosessissa .. ilmeisesti etsitään henk koht tuttua hlö - nämä ilmeisesti käyty läpi joten alasajo arkistoksi tms. ilmeinen jatkumo).

Jatkuvuutta käsitelty tässä ja toisessa ketjussa  ... aika hiljaista keskustelu ollut..  tämä ketju varmasti parempi paikka..

jos ja kun foorumi arkistoidaan niin käyttäjä tunnukset ilmeisesti suljetaan?
Toivon että tässä yhteydessä kaikki kirjoittamani viestit poistetaan (mielestäni ei mitään arkistoinnin arvoista) .. ja vähintään (mikäli viestejä ei haluta tuhota) viestin kirjoittaja ja kirjoitus aika poistetaan tai korvataan satunnaisella tunnuksella ja ajalla. mahdollisuuksien mukaan myös viestieni lainaukset.. .. Search & remove sekä search & replase quote with "   " ovat toteutettevissa kohtuu pienellä vaivalla. mikäli useampi käyttäjä haluaa vastaavan niin pieni scripti joka lukee tiedostosta tai ottaa syötteenä tunnukset ja poistaa näiden viestit ja heidän viestien lainaukset on toteutettavissa myös pienellä vaivalla.

Muutamaa arkistoitua foorumia selanneena toivoisi että tietosisällöllisesti tyhjät viesti olisi poistettu. (näissä on siis viestejä joiden viestikentässä ei ole mitään tai "." tai ":)" tms.

5
Tietoa kasvattamisesta / Vs: Itiöiden hankkiminen
« : Maaliskuu 18, 2019, 13:59 »
luotettavien foorumilaisten keskuudessa. Uusille käyttäjille ei ymmärrettävästi moista vastuuta anneta, kun asiaan kuitenkin liittyy osoitetietojen antamista.
Pätevä linjaus, peukutan tätä. .. hiukan kyrsii kun vaatimuksia ei speksata niissä viesteissä joissa apua kysellään eikä tarkentaviin kysymyksiin tule vastausta. (viittaan nyt juurikin foorumin ylläpitoon / arkistoksi muuttamis lankaan) Turhaan tuli puntaroitua ja pohdittua asiaa .. ..

Mitä tulee tähän yllämainittuun "keskusteluyhteyden säilyttämiseen", pitäisin fiksumpana vaikkapa shroomeryyn rekisteröitymistä ja siellä yleisen pölinän alueelle suomiketjun aloittamista tms. verrattuna johonkin randomiin uuden nimimerkin sähköpostirekisteriin liittymiseen.
Mjooh.. no tätäkään tietoa / keskustelua ei käytäisi ellei random käyttäjä olisi avannut suutaan..

eli ilman edellistä viestiä foorumin käyttäjät olisivat jakautuneet enemmän tai vähemmän satunnaisesti käyttämään eri ulkomaalaisia foorumeita.. tai jatkaneet jo käyttämiensä käyttöä .. kuitenkin käyttäjäkunta hajautuisi.. Nyt on sentään jonkinasteinen jatkuvuus suunnitelma (mitä ei 3pv sitten ollut)

6
Hei,

Mikä/ mitkä olisivat hyviä apuja aloittelevalle sienestäjälle joka lähestyy asiaa kokonaisvaltaisesti ( mahdollisimman laaja tieto sienen eri käyttömahdollisuuksista - mielellään ainakin lyhyt yhteenveto mahdollisista käytöistä ja mikä osa tarvitaan + kuinka ).

Suomen / pohjolan ilmanalassa esiintyvät pitäisi ainakin löytyä.

Tärkein ja kaiken perusta on sienten tunnistaminen.. erityisesti kuinka erottaa kaksi toisiaan muistuttavaa sienilajia joiden käytettävyys eroaa suuresti (esim toinen ruokasieni ja toinen myrkyllinen).

Perinteisissä sienioppaissa on VAIN ruokasienet käsitelty + myrkkysienet vain "kelvoton vältä" luokituksella (vaikka esim punaiselle kärpäs sienelle on mahdollisia käyttötarkoituksia).

Taikasieni oppaissa on taas vain nämä sienet.

Mieluusti siis jokin joka kattaisi KAIKKI.. Vaihtoehtona B on hankkia opas eri sektoreilta ja yrittää pomppia näiden kahden välillä.

Suosituksia kaivataan sekä ja ensisijaisesti kaikenkattavasta (jos tälläistä ylipäätään on olemassa) ja toisaalta hyvistä/ parhaista tiettyyn sektoriin keskittyvistä oppaista. (Suomi ja Englanti käy hyvin )

7
Kv toiminnassa ON RISKI että vastustaja havaitsee  ja sitten homma onkin jo reisillä.

vastustajan toimintamenetelmistä  suhteen on (minulla)  kohtuu vähän luotettavaa tietoa ..  En halua lähteä sepkuloimaan mahdollisuuksilla kovinkaan syvällisesti sillä tämä on julkinen foorumi ja vastustaja lukee nämä viestit.

Tämän keskustelualueen tulevaisuus on tällähetkellä hivenen usvan peitossa. Kirpputori lienee paras paikka kysellä.. käyttäjät jotka haluavat säilyttää edes jonkinasteisen keskusteluyhteyden aihepiirin tiimoilta voivat niin halutessaan lähettää sposti osoitteen minulle yv:llä. (varautuminen foorumin muuttumisesta arkistoksi tilanteeseen).

Jokainen varmasti ymmärtää että foorumille ja tähän on syytä käyttää erillistä anonyymiä sposti osoitetta.

8
...

9
heips,

kurkkasin ylläpidon profiilia.. tuorein logini OP aikaan eli kysymyksiäni ei vielä luettu ..

JOS kiinnostusta on varmistaa jonkinasteinen viestintäyhteys muihin harrastajiin niin saa lähettää yv minulle. (nyt kun foorumi on vielä toiminnassa)

tiedot järjestyksessä (alla esim. omilla tiedoilla)

Foorumi:   psilosybiini.info
Nick:   enomuumi
Nick luotu:  201812 (yyyymm)
viesti lkm foorumilla: 12
kiinnostuksen kohteet. Lääkinnällinen käyttö psilosybiini, kannabis. DIY.  kierrätys/kirpputor
sposti: en.nyt@tahan.laita

edit: lisätään että ajatus on saada backup keskusteluyhteys siltä varalta että JOS foorumi menee kiinni. Käyttäjien haaliminen kasaa on yksi iso kynnyskysymys minkä tahansa yhteisön rakentumisessa.. eli pitää saada tietty massa ennenkuin yhteisö on tarpeeksi vahva ja orgaaninen kasvu käynnistyy.

En näe että listaamassani informaatiossa olisi mitään mikä vaarantaisi käyttäjän anonymiteetin suojan.. toki kiinnostuksen kohteet teoriassa.. mut vähemmän kuin suosikki biisit, mitä kuuntelet nyt ja kuvia lemmikeistä ketjuihin postaaminen (mikä on yleisesti ottaen hyväksyttyä.. toki osa vain jättää postaamatta ja heillä on mahdollisuus jättää vastaamatta)..

10
Tämän lisäksi voitaisiin vaikka yrittää pitää esim "joulukolehti" joka joulu tai jokin muu vastaava rahankeruu ylläpitokustannuksia varten. Muistetaan ettei tämä ole ilmaista ylläpidolle.

Tätä tutkittu pikkasen.. modelta tuli hiukan nihkeän oloinen viesti et ei oikeestaan tarvetta.

Edelleen odotan ylläpidolta tarkennusta asioiden tilaan.

kirppis on ehkä 'tärkein' koska tavara yms. pääsääntöisesti suomen sisällä .. tätä palvelua ei ulkomaan foorumit pysty tarjoamaan!! ..
Edelleen paikallisella foorumilla paljon paremmin tietoa täläläiseen asoiden laatuun mikä merkittävä syy tämän foorumin käyttöön.


11
En, ainakaan omasta, tietoturvasta olis huolissani, enkä siten näe tietoturvaa riittävänä syynä foorumin jäädyttämiselle.  Muistaakseni rekisteröityminen ei vaadi edes nimeä.
kyse taitaa olla enemmänkin että jos tietoturva jää jälkeen niin kaikenlaista ikävää uiskentelee käyttäjän koneeseen foorumin kautta (kolmas osapuoli hyödyntää foorumin heikkoa tietoturvaa ) .. joka sitten altistaa käyttäjän lukuisille erilaisille uhkakuville.

12
Pyörittelin asiaa päissäni ..

Ylläpito käyttäjän pitää pystyä avaamaan case paljon tarkemmin auki jotta ratkaisuja voidaan miettiä.
Aikaisemmassa viestissä olikin joitain kysymyksiä .. tässä yleisemmällä tasolla.

Nykytila.

Mitä koetaan uhkaksi. eli mitä pitää hoitaa.

Käytettävissä olevat resurssit. Esim järjestelmän rakentajat / aikaisemmin ylläpitäneet henkilöt? ovatko he suostuvaisia auttamaan sisäänajossa tai antamaan etäkonsultointia?

Jos/kun noihin esittämiini kysymyksiin löytyy vastauksia niin saa postata tähän ketjuun tai lähettää yv. allekirjoittaneelle.

13
Onko mahdollista sijoittaa foorumi palvelu luotettavan ulkomaalaisen (?)  palveluntarjoajan palvelimelle?

palveluntarjoaja siis huolehtisi backend ohjelmistojen päivittämisen yms. (joka tässä ilmeisesti koetaan riskiksi?) oma porukka hoitaisi moderoinnin yms.

En tiedä paljonko moinen kustantaa tai onko varteenotettava vaihtoehto.. Koska nykytilaa on kuvattu varsin vähän on haastava mieltää muutosprojektin laajuutta.

Edelleen mikä on pyörittävän tahon olemus? ry? yksityinen henkilö? joku muu mikä?

itse käytän vain foorumia - en chattiä.

aika hiljaistahan täällä on.. onko pohdittu voimien yhdistämistä toisen foorumin kanssa? (jos palvelin ja ohjelmisto halutaan pitää ns. lähellä kotia)

14
...

15
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Rihmaston jatkaminen...
« : Tammikuu 30, 2019, 12:10 »
Siemestäjä, Ideakonsultti ..
Onko projektista mitään raporttia/ noottia tms. jaettavaksi - olisi kiva kuulla onnistuiko vai failasiko (miksi)?

Sivuja: [1] 2