Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Laama

Sivuja: [1]
1
Käyttökokemukset / kärpässienitestailua
« : Tammikuu 19, 2011, 22:23 »
Niin. Ei menny iha as planned, en tiiä johtuukse miusta vai määrästä vai mistä ettei ne oo toiminu. Viime keskiviikkona kokkeilin tehä ekakerran punakärpässieniteetä, tai itteasiassa ystävä teki sen ja laitto siihen sopivaksi katsomansa määrän kärpässientä mutta ei mulle tullu siitä oikeestaan muuta ku unetusta ja huippailua, eikä minkäänlaista huonoa oloa, ja siihen se sit jäi. Poltin kans aika paljon pilveä jonkuaikaa sen jälkeen ku olin juonu teen, en oo ihan varma johtuko se unetus ja huippailuki siitä sitten : D

Tännään kokkeilin uuestaan, laitoin vähä enemmän ku viimeksi ja tein teetä. Vetäsin naamariin eikä vaikuttanu taas mitenkää moneen tuntiin, sit kokeilin polttaa sitä bongista ja poltin aika reilustikki. Siitä tuli vähän jotenki oudosti pilvenkaltanen fiilis, aika kevyt, jonku ajan päästä alko unettaan ja koitin ottaa nokoset, mutta tuli niin huono olo ettei nukkumisesta tullu sitte mitää. Oksetti ja tuli hirveän kylmä vaikka olin kaikkien völlyjen alla ja pää tuli kipeäks, eikä mistään hallusinaatioista tietookaa.

Aattelin vaa tällasen muistutuksen tänne, ettei aina onnistu eikä kaikki sovi kaikille c__c mulla ei ainakaa tee mieli enää kokeilla uuestaan näitä.

Tästä puuttuu varmaan sitä sun tätä mut en jaksa nyt kirjottaa enempie, muokkailen huomenna sit. Mikään safka ei tunnu vieläkään pysyvän mahassa.

Sivuja: [1]