Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - TankMan

Sivuja: 1
1
Mä saan pf-tekit kolonisoitumaan ihan normaalisti, mutta muilla tekniikoilla ei tule mitään - ei siis edes pientä rihmaston määrää. Aloitin harrastuksen kuitenkin vuosia sitten Matyaksen popcorntekillä ja sain useita onnistuneita satoja. Haluaisin siirtyä jyviin oikeastaan sen vuoksi, että mä saan popcorneista neljä satoa kun pf-tekistä kaksi kunnon satoa ja yhden hyvin vajaan. En siis jaksaisi joka välissä olla tekemässä hommia vaan mieluummin kerralla tekisin vuoden tarpeisiin.

Nyt jostain syystä en saa rihmastoitumista alkamaan jyvätekniikoilla millään. Tähän mennessä kokeiltua:
1. Matyaksen popcorntek, eli gettostaililla printtiä raapustellen, useita yrityksiä eri kosteuksilla kokeillen
2. Matyaksen popcorntek inokulointiportilla ja nesteellä, astiat huolellisesti desinfioiden ennen jyvien lisäämistä
4. Popcornia Hullun mykologin sivun 41 kolmannen ohjeen mukaan
3. Linnunsiemenillä HM:n s.41 ensimmäisen ohjeen mukaan + tunnin sterilointi, usealla eri sekoituksella

Kämppä on eri missä olen onnistunut poppareilla. Lisäksi tyttöystäväni avasi joskus pari vuotta sitten pahasti homehtuneen purkin keittiössä, jonka jälkeen on kyllä siivottu useaan otteeseen huolella. Voiko olla että tämä kämppä on vaan niin homeessa tai se muinoinen aukaiseminen voisi aiheuttaa sen, että en saa hommaa onnistumaan millään? Epästeriilit tekniikat kyllä ymmärrän tavallaan, mutta mä olen yrittänyt jyvien kanssa pelailua myös steriileillä tekniikoilla. Popparit ovat olleet samoja luomupoppareita joilla aikoinaan onnistuin, linnunsiemenissähän voinee olla jotain homeenestoainetta?

Tosiaan tilanne on se, että rihmastoituminen ei ala ollenkaan, mutta eivät kyllä myöskään mene homeeseen vaan useinmiten bakteerit/näkymätön home voittaa kilpajuoksun. Hämmentää kun mitään ei tapahdu, en saa pientäkään rihmastoitumista alkamaan. Hieman alkaa turhauttamaan tämä tilanne ja kaipailisin apuja mysteerin ratkaisemiseksi.

2
Mulla on ensimmäiset kasvattelut käynnissä ja homman nimi on se että kakut ei suostu pinnaamaan. Mulla on Australian ja B+ tulossa Matyaksen maissitekillä ja ne ovat jo siis kasvatuslaatikossa. Inkubaatio kesti aika tarkkaan 10 päivää jonka jälkeen annoin niiden vielä olla about viikon ennen kasvatustilaan siirtämistä. Kasvatustila oli alunperin shotgun laatikko akvaariopumpulla höystettynä, mutta koska koska laatikko tuntui kuivuvan liiaksi sumutusten (3krt/vrk) välissä, niin teippailin niitä tuuletusreikiä paljolti kiinni. Nyt suunnitelmissa on tehdä toinen laatikko PMP:nä ja katsoa kokeilenko tuolla shotgunilla vielä myöhemmin. Tilanne on kuitenkin se, että siirsin kakut kasvatustilaan viisi päivää sitten ja ainakaan vielä ei ole nähtävissä mitään merkkejä pinnaamisesta. Pitäisikö olla vai odottelenko vielä kiltisti, ja jos odottelen, niin milloin pitäisi huolestua? Tein samalla myös 4 kakkua PFtekillä ja niiden inkubaatio on pahasti kesken 22 päivän jälkeen, mutta se ei kai ole mitenkään tavatonta?

[smg id=5181]
[smg id=5182]
[smg id=5183]

Sivuja: 1