Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 10
21
Vapaa aihe / Vs: Vapaa aihe
« Uusin viesti kirjoittanut Pehmo Joulukuu 31, 2018, 16:20 »
Ihmisten käsitys jumalasta ja mitä siitä on muodostunut vuosien saatossa. Elliotin "God Rant":

22
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Rihamstoa ja reissua pukkaa.
« Uusin viesti kirjoittanut Wildchild Joulukuu 31, 2018, 13:46 »
Kiitoksia nopeasta vastauksesta ja avusta tilanteeseen!

Vastaus antaa tukea itselle vielä varsin uuteen asiaan ja toimin ensimmäisen vaihtoehdon mukaisesti ja uskon, että se johtaa hyvään lopputulokseen aikanaan.
23
Vapaa aihe / Musiikkia matkoille
« Uusin viesti kirjoittanut Pehmo Joulukuu 31, 2018, 12:32 »
Linkataan tänne kaikenlaiset musiikit joissa tuntuu olevan taikaa :) Jos haluat niin kirjoita mukaan pienimuotoinen kuvaus. Kerro myös millä tavoin kuuntelit musiikin (Esim. kuulokkeilla, makuultaan, silmät suljettuina), koska sillä voi olla suuri merkitys musiikin "toimivuuden" kanssa.


Jon Hopkins - Immunity (2013) -Albumi

Viimeisin matka oli lyhyt mutta ytimekäs. Reilu gramma silokkeja. Juuri kun vaikutus alkoi kunnolla tuntumaan niin istahdin sängylle, laitoin kuulokkeet päähän ja menin siitä selälleni makuulleen. Huone oli lähes pimeä, tietokoneen näyttö valaisi hiukan että näki tarvittaessa liikkua. Laitoin albumin soimaan alusta loppuun ja suljin silmäni jolloin keskittymiseni kiinnittyi pelkästään musiikkiin. Albumi tempaisi mukaan heti ensimmäisen parin kappaleen aikana. En yritä kuvailla sitä mitä näin ja koin sen tarkemmin muutakuin sanomalla että musiikki todella vei mukanaan tavoin joita en voinut kuvitella ensin selvinpäin tämän albumin kuunnelleena.
 
24
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Homeiden tunnistuspyynnöt
« Uusin viesti kirjoittanut Angel_Dust Joulukuu 31, 2018, 11:59 »
Kiitos nopeasta vastauksesta
25
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Homeiden tunnistuspyynnöt
« Uusin viesti kirjoittanut Eni Joulukuu 31, 2018, 11:47 »
Liila on itiöitä tuosta vieressä olevasta lakista (kannattaa laittaa printtaantumaan), sininen normaalia bruisingia ja käkkyräsienet ovat vaan rumia/mutantteja (ihan harmittomia, voidaan käyttää, kuten nätimmätkin).
26
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Homeiden tunnistuspyynnöt
« Uusin viesti kirjoittanut Angel_Dust Joulukuu 31, 2018, 11:25 »
2vk ollut nyt terrassa, pinnejä tullut jonkun verran, suurin osa ei ole isommaksi lähtenyt kasvamaan. Kaksi sientä takana olevassa kakussa vähän hassun näkösiä, lakit ovat 'rytyssä'? Viime yönä edessä olevaan oikeaan kakkuun ilmestynyt hiukan lilanväristä rihmastoa. Mahtaako olla hometta? Kakuissa on myös pumpulimaista valkoista kerrosta päällisinpuolin.
27
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Rihamstoa ja reissua pukkaa.
« Uusin viesti kirjoittanut Eni Joulukuu 31, 2018, 10:54 »
Laita kokonaan rihmastoituneet purkit sinne viileämpään ja anna muiden olla huoneenlämmössä
TAI
Annat vaan kaikkien olla huoneenlämmössä.
Rihmasto kyllä pysyy hyvänä monta viikkoa ja saattaapi alkaa pinnaamaankin tai ainakin on erittäin valmis pinnaamaan, jos saa vakautua kunnolla.
Jos siirrät umpeenkasvaneet kakut nyt fruittaukseen, on aina riski etteivät ehdi tehdä satoa tässä parissa viikossa, mikä ei toki ole hyvä.
Jos sinulla on hyvin automaattisesti toimiva fruittaustila, niin toki voit jättää kakkusi viikoksi sinne. Mikäli manuaalisen tuulettelun tarvetta on, en korkkaisi purkkeja ennen reissua. Lisäksi jos lakit vaikkapa aukeavat reissusi alkupäivinä, niin laatikkosi on mustanaan itiöistä kotiin palatessa, mikä on myös aika perseestä.
28
Tietoa kasvattamisesta / Vs: Desinfiointi ja sterilointi
« Uusin viesti kirjoittanut Wildchild Joulukuu 31, 2018, 10:21 »
Hei.

Nostin tämän ketjun uudelleen henkiin, koska aihe osuu riittävän hyvin pohdintaani. Meillä on erillinen höyryuuni jossa voi tehdä myös esim tuttien sterilisoinnin. Tähän ohje on 15 minuuttia ja tämän sivuston aihe alueessa tarve on vielä kovempi.

Mutta kuitenkin olen miettinyt kannattaisiko tuota tapaa kokeilla kasvatuksessa tarvittavassa sterilisoinnissa, aikaa voi laittaa vaikka useamman tunnin ja lämpötila on silloin 100C höyryä.

Aiempaa kokemusta aiheesta ei vielä itsellä ole ja idean saa osaavammat ampua alas ja sitten on mentävä ostoksille.

Nim. Kaapit on täynnä ilman painekattilaakin.

Höyryuunissa sterilointi onnistui ainakin ensimmäisellä kerralla 100%:sesti ja missään ei ole alkanut kasvaa hometta, vaan pelkkää valkoista rihamstoa. Tämä tosin on kestänyt pidempään mitä odotin, mutta puhtauden kanssa sillä ei käsittääkseni ole mitään tekemistä.
29
Kysymyksiä kasvattamisesta / Rihamstoa ja reissua pukkaa.
« Uusin viesti kirjoittanut Wildchild Joulukuu 31, 2018, 09:36 »
Hei. Ensimmäinen kasvastus meneillään ja alun pienistä sähläyksistä huolimatta PF-tek:illä rihmastot ovat alkaneet kasvamaan eri tahdeissa kaikkiin lasipurkkeihin. Ongelmaksi on tullut nyt aikataulut. Luin Hullu Mytologia ja hiukan tulkitsin väärin pelkkää kuvaa kasvatuksen kaaresta ja ajattelin aikatulut sen mukaan.

Rihmaston kasvaminen onkin kestänyt pidempään mitä ajattelin (tekstissähän tämä selkeästi lukee, että saattaa kestää parikin kuukautta) ja nyt osassa purkeista on täysi rihmasto ja osa on vasta puolessa välissä. Minulla on reilu viikon reissu joka alkaa 13.1 ja nyt en oikein tiedä kuinka toimisin tässä tilanteessa.

Eli kannattaisiko yrittää laittaa täydet rihmastot nyt kasvatukseen ja yrittää saada yksi sato ennen reissua?
Onko vasta kehittyvillä rihmastoilla mahdollilsuutta olla purkeissa vielä kolme viikkkoa?

Tai sitten yksinkertaisesti, kuinka tekisitte asian suhteen tässä tilanteessa? Minulla on mahdollisuus siirtää purkit esim erittäin tasaiseen +17C lämpötilaan jos se hiukan hidastaa rihmamastojen kehitystä ja parantaa "säilyvyyttä".

Kaikesta huolimatta olen tyytyväinen, että käsittääkseni haastavin prosessi näyttää onnistuneen varsin hyvin, koska kaikissa purkeissa on vain valkoista rihmastoa. Itiöt kakkuihin on ruiskutettu 20.11.

Kiitoksia kaikillle jotka jaksavat antaa vinkkejä ja hyvää uutta vuotta kaikille!

30
Laki ja päihdepolitiikka / Vs: Trippikoti
« Uusin viesti kirjoittanut FellowDuck Joulukuu 31, 2018, 00:51 »
Parantaa yleisesti tilannetta koska käyttäjä voi varmentua tuotteen turvallisuudesta .. (se että käyttäjällä on ylimääräinen riski (ja siksi välttäisi aloittamista/käyttöä) terveydelle siitä että jotain paskaa seassa on mielestäni olemattoman pieni pelote suhteessa siihen kustannukseen mikä paskan aineen piikittämisestä tulee - sairaalakulut, invaliiditeetit). eos olisiko yhteiskunnalle järkevä ??

Täysin samaa mieltä. Tosin mä nyt luulen että tuon vastustamisessa on kyse vaan yleisestä kielteisestä suhtautumisesta huumeisiin, jolla ei pystytä eikä haluta nähdä muuta kuin mihin itse jo uskoo.


Pistotiloja koskien ( trippikodin 'seuraava' versio ) .. onko vastaavia maailmalla ja onko näillä ollut tilastollisesti havaittavaa vaikutusta?

Onhan niitä maailmalla, lähde: https://yle.fi/uutiset/3-10275859 En ole ottanut asiasta enempää selvää.

Pistotilan naapurit toki pelkäisivät häiriökäyttäytymistä. Trippikodin funktio varmaan ymmärrettäisiin huonommin, mutta olisi varmaan turvallisempi (*), jahka siellä käytetään tiettyjä aineita .. mutta mihin ne rajattaisiin? Psykedeeleihin (kaikki?), vai myös dissosiatiiveja? Miten valvoa tuota? Miten toimittaisiin häiriökäyttäytymisen suhteen?
* se, että olen tavannut tietääkseni vain psykonautteja ja pössyttelijöitä enkä omaa kokemusta kovista huumeista, synnyttää minussa varautuneisuutta muita huumeita ja niiden käyttäjiä kohtaan ;)
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 10