Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10
11
Käyttökokemukset / Vs: Psilosybiinisienet suurilla annoksilla
« Uusin viesti kirjoittanut tattinen Joulukuu 24, 2019, 23:52 »
Neljä grammaa ei riitä. Jos mielii kokea totaalisen dissoluution, niin tulee syödä niin isoja annoksia, että oikeasti vähän pelottaa. Ainakin yli kuusi grammaa. Ehkä enemmän. 10 g riittää varmasti.

Noilla annostuksilla ei settingillä ole enää mitään merkitystä, koska kyky vastaanottaa aisti-informaatiota katoaa valkoiseen valoon, kehoaan ei enää tunne ja kielellinen käsityskyky assimiloituu ajattomaan totuuteen.

Luultavasti tripin sisällöstä ei muista muuta kuin nousut ja laskuvaiheen, mutta tietynlainen syvän oivaltamisen tunne tulee olemaan kaikessa läsnä.
Vanha viesti, mutta siis 5g annoksilla on turha odottaa mitään egon hajoamista?
Tähän mennessä isoin on ollut jonkun reilut 4g cubensista kuivana, ja vielä sillonkin tiedosti oman olemassa olon jne.
Liikkuminen oli vaan aika paljon vaikeampaa, ja tripin suuntaa ei pystyny yhtään ohjailemaan.
12
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Printin säilyvyys
« Uusin viesti kirjoittanut Eni Joulukuu 23, 2019, 19:54 »
Oikein säilytettynä vuosia.
13
Kysymyksiä kasvattamisesta / Printin säilyvyys
« Uusin viesti kirjoittanut Termiitti Joulukuu 23, 2019, 18:28 »
Kauanko itiöprintit säilyy?
14
Tietoa kasvattamisesta / Vs: Riisitek
« Uusin viesti kirjoittanut Eridanus Joulukuu 21, 2019, 21:41 »
Riisitek erä 2 tehty, mutta saldo jäi jostain syystä surkeaksi. Sain neljästä kakusta vain muutaman pienen kitukasvuisen näköisen tatin. Kakuissa oli seuraavanlaiset muutokset edelliseen:

- riisi ehkä vähän väljempää (koska ravistelin niitä kerran kolonisoitumisen alussa)
- riisi ehkä vähän enemmän keitettyä kuin aiemmin
- itiöt tuupattu n 6kk ikäisistä itiöruiskuista vs aiemman erän suoraan printistä karistetut

Nämä kakut kolonisoituivat ennätysvauhtia. Yhden kakun vihreähomekin jäi rihmaston jalkoihin ja katosi täysin. Sieniä ei silti tullut. Dunkkasinkin vielä toisen kerran, jotta varmasti olivat kosteita, ja kerran vielä pyöritin vermikuliitissakin. Ei auttanut.

Yksi huomio vielä on lievästi tunkkainen haju terraariossa (myös ilman kakkuja). Voisiko tässä olla syy? Ts jos tuolla on alkanut bakteerit muhimaan ja syövät hapen pois?

Bulkkitestikin lähti käyntiin. Katsotaan mitä tulee.
15
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Kasvatusboxin ilmanvaihto
« Uusin viesti kirjoittanut Eni Joulukuu 12, 2019, 19:33 »
Ilman olisi hyvä vaihtua noin neljästi tunnissa, joten voisi olla isompikin pumppu käytössä. En kuitenkaan usko, että tuossa tulee ilmanvaihdon puolesta ongelmia. Monella täysin passiivinen ilmanvaihto toimii täysin ongelmitta. Pumppujen kanssa ilmankosteuden pitäminen riittävänä voi olla haaste, eli sitä kannattaa (ainakin aluksi) hieman tarkkailla. Optimilämpötila on siinä 24 kieppeissä, joten hyvältä vaikuttaa.
16
Kysymyksiä kasvattamisesta / Kasvatusboxin ilmanvaihto
« Uusin viesti kirjoittanut Tresnio Joulukuu 11, 2019, 10:27 »
Terve, mulla on käytössä tilavuudeltaan 140l boxi,johon olen tehnyt ilmanvaihtoreikiä alaosaan. Käytössä on membraanipumppu, joka pumppaa ilmaa 350l/h sinne https://www.aquaristikshop.com/aquaristic/SCHEGO-Membrane-pump-M2K3/328371/. Lämpötila 23. Onko tuo ilmamäärä ja reiät riittäviä? Tarvitseeko lisähuiskutusta?
17
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Homeiden tunnistuspyynnöt
« Uusin viesti kirjoittanut Angel_Dust Joulukuu 06, 2019, 15:17 »
k
18
Kärpässienet / Muskimolin erottelu
« Uusin viesti kirjoittanut PerusJamppa Joulukuu 05, 2019, 03:42 »
Pari kuukautta sitten Reddittiä selaillessa tuli vastaan jonkun Australialaisen kaverin kärpässieni kokeilut ja innostuin itekkin kokeilemaan :D

Eli siis muskimolihan on vesiliukoista joten ei tarvita mitään monimutkaista tähän. Itsehän poistin sienen jalan ja heltat, eli jäljelle jää vaan se punainen nahka (nahassa pitäisi olla suurin osa muskimolista/ iboteenihaposta) ja vähän sitä keltaista "lihaa" mitä siihen väkisinkin jää, ja tietty kuivaus. Revin nahan pieniksi paloiksi ja laitoin purkkiin ja vettä perään, purkki jääkaappiin 3-4 pvä ajaksi sekoitellen/ ravistellen pari kertaa päivässä. Tämän jälkeen otetaan esim. suodatinpaperi ja kaadetaan neste tämän läpi niin että kaikki kiinteä jää pois. Laitetaan vielä pariksi päivää jääkaappiin, jolloin alkaa noita "klimppejä" muodostumaan sinne.

Tämän jälkeen pidin uunissa 110° lämmössä ja annoin veden haihtua ja raavin kiinteän aineksen pois astialta. Itse käytin vajaan 2 grammaa kuivattua nahkaa, eli lopputuloskin oli odotetun kokoinen.

Vielä en lopputuotetta ole vielä kokeillut mutta ainakin tuon kaverin mukaan lopputuotteesta "suositeltu" aloitusdose olisi n. 100mg ja siitä kokeilemalla ylöspäin, toimii ainakin suun kautta ja polttamalla. Olisi ihan mielenkiintoista kuulla onko täällä kukaan muu kokeillut tätä.
19
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Sekalaisia kysymyksiä kasvattamisesta
« Uusin viesti kirjoittanut Myoni Joulukuu 04, 2019, 11:24 »
Noh joo nyt selvisikin syy, kun just mainitsin et viimeks MUKA täytin ilmavasti ja kakut näytti karseelta.... niin tosiaan viimeksikin olin tehnyt ilmavia nättejä kakkusia mutta  painekeittimessä käyttö tuhos sen ilmavuuden :D Lasit on ollut ilman koroketta kattilassa eli kun oon laittanut kakut sisään ja minimi määrän vettä, niin vesi on yltänyt korkealle lasien teippaukseen asti -> ilmeisesti tuhoten teipin liiman -> nestettä ja painetta päässyt lisää kakkuun ja koko kakku lässähtänyt lasin pohjalle. Kakut tuli tälläkin kertaa painekeittimestä täytenä sementtinä, voi surku.

 Nyt kysyisinkin, millasia korokeviritelmiä te käytätte, joilla on myös tollanen 6L painekeitin?
 
Kyllä tää amatöörinä vähän sähläystä on, mut en mä vielä lannistu. Positiivisena yllärinä yhteen viime kokeilun sementtikakuista on ilmestynyt rihmastoa, tosin vasta 1,5kk jälkeen, mutta tämä luo toivoa että itiöruiskuni on kuitenkin onnistunut :D 
20
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Sekalaisia kysymyksiä kasvattamisesta
« Uusin viesti kirjoittanut M Joulukuu 04, 2019, 09:27 »
Ihan hyvä on.
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10