Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10
11
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Sekalaisia kysymyksiä kasvattamisesta
« Uusin viesti kirjoittanut Jedfox Toukokuu 19, 2019, 10:07 »
Eipä sieltä kuin muutama jaksanu ylös nousta loput kuolivat astian sivuun. Kakattaako nuo kuolleet nytten ottaa pois vi haittaavatko kakussa mitenkään. Ja sienet tulivat valmiiksi ja laskivat itiönsä astiaan kannattaako minun nytten ottaa pinnalta maa ainesta hieman pois ja jäädä odottelemaan uutta kasvua vai ola vain sörkimättä ja odottaa. Kiitos vastauksista jo etukäteen
12
Vapaa aihe / Vs: Kesän avaus
« Uusin viesti kirjoittanut Ideakonsultti Toukokuu 15, 2019, 13:24 »
Täytyy se viikonloppuna mennä mettään kävelemään ja istua nauttimaan sieniteetä ja ihmetellä luonnon kauneutta.
13
Tietoa kasvattamisesta / Vs: Riisitek
« Uusin viesti kirjoittanut harhakuva Toukokuu 14, 2019, 12:46 »
Viimekerralla tein 3 purkkia täysjyväriisistä, joista 2 steriloin ihan normaalisti tavallisella kattilalla ja yhden jätin ihan kokeen vuoksi steriloimatta. Tähän kokeelliseen purkkiin alkoi kuitenkin ilmestyä hometta (sitä vihreää), mutta annoin kuitenkin kolonisoitua rauhassa ja tarkkailla tilannetta. Lopulta rihmasto valtasi purkin kokonaan ja kaikki vihreä katosi, jonka jälkeen sekoitin rihmaston kookoskuituun ja kahvinpuruihin, kohtalainen sato tuli ja sienet toimi hyvin. Kanta oli GT.
14
Käy hakemassa lähikirjastosta tai osta AdLibriksestä Sienten biologia. Järeä, elegantisti suomenkielellä kirjoitettu perusteos, jossa lähdetään liikkeelle ihan solutasolta ja käsitellään sieniä mitä moninaisimpina organismeina. Sanoisinpa melkein, että tuota enempää ei alkuun tarvitse; nuo pohjatiedot kun omaksuu, niin tietää jo aika hyvin, että miltä suunnalta haluaa tätä aihealuetta lähestyä.
15
Muu sienikeskustelu / Vs: Sienet ja hoitosuhde psykiatriselle
« Uusin viesti kirjoittanut hsudak Toukokuu 10, 2019, 01:14 »
Itse en ole kertonut, vaikka sellaisia hetkiä on ollut psykiatrisella puolella, että on meinannut mainita asiasta. Kaverille kävi niin, että kertoi avoimesti ja sillä seurauksella asiat kirjattiin hänen tietämättään potilasrekistereihin. Hän huomasi asian hieman myöhemmin potilastietoja selatessaan. Tämä tieto taas vaikuttaa jatkoon niin tulevien lääkemääräysten kuin erinäisten hoitoasioiden suhteen. Työntekijän suhtautuminen sinänsä riippuu toki hoitavasta ihmisestä, mutta tuo asioiden kirjausasia pistää mietityttämään.

Omalla kohdalla on ollut 50+ ikäisiä rouvia, jotka ei taatusti suhtaudu näihin asioihin kovin myötämielisesti ihan jo siksi, että tähän ikäpolveen iskostettu huumevalistus on sitä pahinta 70-80 - lukujen pelottelupropagandaa.

Lisäyksenä, että totesin kaupalliset mielialalääkkeet itselle huonoiksi. Otin selvää kannabidiolista ja päädyin lääkitykseen itse kasvattamalla CBD-kannabiksella, jossa CBD:THC - suhde on 2:1. Enää ei erilaiset ahdistushäiriöt vaivaa toimintakyky on taas hyvä pari vuotta kestäneiden haasteiden/pulmien jälkeen.
16
Muu sienikeskustelu / Denver dekriminalisoi taikasienet
« Uusin viesti kirjoittanut Arvalis Toukokuu 09, 2019, 20:44 »
Historiallisessa päätöksessä Denverin kaupunki (Coloradon osavaltio, Yhdysvallat) asetti määräyksen, jonka mukaan psilosybiiniä sisältävien sienten käytöstä ja hallussapidosta ei enää rangaista. Kaupungin varoja ei enää ohjata psilosybiinisieniä koskevien rikosten selvittämiseen, mutta paikallislainsäädäntö ei voi puuttua liittovaltiotason luokitteluun, jonka mukaan psilosybiini on vaarallinen huumausaine.

Liittovaltion lainsäädännössä psilosybiini on listattu ns. Schedule I:een, joka sisältää yhdisteet, joilla nähdään olevan korkea väärinkäyttöpotentiaali ja vastaavasti mitätön lääkinnällinen arvo. Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto FDA on kuitenkin jo ryhtynyt höllentämään psilosybiiniä koskevaa säätelyä ja antanut aineelle "breakthrough therapy"-statuksen, jonka on tarkoitus vauhdittaa psilosybiiniä koskevaa tutkimusta ja lääkkeellistämistä.

Aloite sai alkunsa pienimuotoisen kansalaisliikkeen ehdotuksesta. Kaupunki myös vuonna 2014 laillisti ensimmäisenä kannabiksen hallussapidon ja kaupan.

CNN: Denver becomes the first city to decriminalize hallucinogenic mushrooms
https://edition.cnn.com/2019/05/08/us/denver-magic-mushrooms-approved-trnd/index.htmlex.html

Lainaus
Denver has approved a city ordinance to decriminalize hallucinogenic mushrooms, the city's elections division said.

The Initiated Ordinance 301, or the Denver Psilocybin Mushroom Initiative, was approved Tuesday by less than 2,000 votes, according to preliminary results from the elections division.
About 50.5% of voters supported the ordinance, while about 49.4% were against it, election officials said.
The results will not become official until May 16.

Vice on HBO: How Denver Decriminalized Magic Mushrooms

17
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Rihmaston kasvu, ja varsinkin itiöemien, kestää iäisyyden
« Uusin viesti kirjoittanut Eni Toukokuu 09, 2019, 12:08 »
Painekeitin on toki varmempi, mutta hyviä tuloksia ihmiset ovat saaneet ihan tavan kattilallakin.
18
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Pitääkö olla huolissaan
« Uusin viesti kirjoittanut Eni Toukokuu 09, 2019, 12:03 »
Ihan normaalia sivupinnaamista. Voit ottaa koko kakun pois purkista ja asettaa vaikkapa kannen päälle. Toisaalta jos pidät asiat ennallaan, saat hieman litteitä sieniä.
19
Kysymyksiä kasvattamisesta / Pitääkö olla huolissaan
« Uusin viesti kirjoittanut Jedfox Toukokuu 09, 2019, 07:28 »
Sienet alkaneet kasvaa kuvan mukaisesti. Pitääkö tästä olla huolissaan
20
Liekö painekeitin käytännössä välttämättömyys? Parin tunnin keittely ja viimeisen päälle varmisteltu puhtaus ei ilmeisesti ollut vielä riittävä suoritus.
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10