Psilosybiini.info

Tuoreimmat viestit

1
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Sekalaisia kysymyksiä kasvattamisesta
« Uusin viesti kirjoittanut Eni tänään kello 11:55 »
Bulkkia olisi hyvä olla ainakin sellainen viiden sentin kerros, hieman paksumpi on ehkä parempi. Sinun laatikossasi viiden sentin kerros tekisi noin 7 litraa, eli ymppiä pitäisi olla reilu litra. Väittäisin kuitenkin, että Uncle Ben's -pussi piisaa, jos bulkkimateriaali on valmistettu hyvin (so. kunnolla pastöroitu). Riisinjyvät toimivat ymppinä erinomaisesti pienen jyväkoon ansiosta. Kun murskaat kakun hyvin, rihmasto kasvaa niin monesta pisteestä, että bulkki kolonisoituu ripeästi.
Tietääkö myös joku matemaattista kaavaa jos halutaan tietää kuinka monta senttiä bulkkia tulis jos tiedetään paljon sitä olisi niin vois laskeskella että riittää varmasti.
Tästä en nyt aivan saanut kiinni.
2
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Sekalaisia kysymyksiä kasvattamisesta
« Uusin viesti kirjoittanut Kalankontit tänään kello 11:32 »
Hei vaan kaikille, eka postaus täällä. Mulla ois polttava kysymys teille. Mulla on yks kappale rihmastoitunutta uncle bens valmisriisiä 250g. Jos substraattia tulee olla suhteessa 4:1 tai 3:1 niin materiaalia tulee aika vähän, fruittausboxi on 47cm x 30cm x 27,5cm. Kysymys kuuluu kuinka monta senttiä pitäisi bulkkia olla pohjalla, voiko sitä laittaa enemmän kuin ym. suhde, se rihmastohan joka tapauksessa valtaa koko alusta. Tietääkö myös joku matemaattista kaavaa jos halutaan tietää kuinka monta senttiä bulkkia tulis jos tiedetään paljon sitä olisi niin vois laskeskella että riittää varmasti.
3
Elämäntavat ja harjoitteet / Vs: Jooga, meditaatio ja muut henkiset harjoitteet
« Uusin viesti kirjoittanut Diogenes Huhtikuu 10, 2021, 22:41 »
Nyt mennään polvia myöten salatieteisiin mutta suosittelen lämpimästi tutustumaan Evans Wentzin kirjaan nimeltä  "Tibetan Yoga and Secret Doctrines" joka avaa hyvin laajasti meditaation ja joogan sisäistä logiikkaa:

https://selfdefinition.org/tibetan/Evans-Wentz-Tibetan-Yoga-and-Secret-Doctrines.pdf

Toinen kirja mitä vahvasti suosittelen on Culadasan (John Yates Ph.D.) kirja "The Mind Illuminated: A Complete Meditation Guide Integrating Buddhist Wisdom and Brain Science" joka käsittelee samoja aiheita mutta enemmän käytännön ja neurotieteellisen/sekulaarin näkökulman kautta:

https://archive.org/details/TheMindIlluminatedByCuladasaJohnYatesPh.D.MatthewImmergutJeremyGraves2017
4
Kasvit, päihteet ja lääkkeet / LSA
« Uusin viesti kirjoittanut Diogenes Huhtikuu 10, 2021, 19:43 »
Tietämättömille: https://psychonautwiki.org/wiki/LSA

Mielestäni hyvin ala-arvostettu psykedeeli. Itse kokeillut sekä päivänsinen siemenien (Morning Glory) että HBWR:n (Hawaian Baby Woodrose seeds) muodossa. Nausea verrattavissa sieniin mutta se poistuu äkkiä. Vaikutukset muistuttavat enemmän psilosybiiniä kuin LSD:tä.  Molemmista poiketen LSA ei ole juuri ollenkaan visuaalinen ja vaikutukset ovat kokonaisuudessaan erilaisia mutta selvästi serotonergisen psykedeelisiä. Temaattisesti, mutta ei tunnesisällöltään - synkkä. Itse tykkäsin paljon.

Jos vaikutuksia kuvailisi musiikillisesti, tämä olisi lähin vastine: https://www.youtube.com/watch?v=5vOpZRbqdEE

Onko muilla kokemuksia?
5
Vapaa aihe / Vs: Kävellen kohti kuuta
« Uusin viesti kirjoittanut DMTalien Huhtikuu 09, 2021, 16:16 »
Kiitos kommenteista, molemmat hyviä. Kaipaan tavallaan vapautta kaikesta, voisipa maata niityllä ikuisuuden ja katsoa pilviä. Oikeastaan kaikki tavalliseen elämään liittyvä syömisestä ja nukkumisesta ihmissuhteisiin ja työhön tuntuu turhalta ja ei-houkuttelevalta. En ole silti ollut masentunut muutamaan vuoteen lainkaan; herään onnellisena joka aamu ja nukahdan onnellisena joka ilta, olen sisäistänyt elämän äärettömän kauneuden ja ihastelen sitä joka päivä. Itsetutkiskelua pitäisi harjoittaa paljon enemmän, en ole löytänyt minulle tarkoitettua "jumalan työtä", tarkoitusta tällä planeetalla. Lahjani eivät ole akateemisia tai urheilullisia, vaan henkisiä, mutta taito jakaa oivalluksiani muita edistävällä tavalla puuttuu. En isäni lisäksi tunne ketään joka ymmärtäisi minua, eikä hänkään ole tuntunut riittävältä tässä asiassa noin vuoteen.

Kuulin viime viikolla ystävältäni että kylälle, jossa asun, on muuttanut joku porukka kommuuniin. Ilmeisesti aika nuoria suurin osa. En tiedä heistä mitään, mutta ajattelin käydä lähipäivinä siellä katsomassa meininkiä, mitäpä siinä menettäisikään. Ei ole toiveissa tai suunnitelmissa muuttaa tuonne (vaikka ei sekään mahdottomalta kuulosta) mutta ehkä sieltä voi löytyä jonkinlaista tietoa tai suuntaa johonkin :)

6
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Sekalaisia kysymyksiä kasvattamisesta
« Uusin viesti kirjoittanut siiri Huhtikuu 09, 2021, 13:50 »
Kertokaas tietäjät, että jos on tehty itiöistä itiövettä ja se ruiskittu riisipussiin jne, niin laatikossa alkaa rihmasto levittäytyä säteittäin niin kuin normaalistikin (ylin kuva). Olen myös tehnyt nesteviljelmän ja siitä imenyt ruiskuun  nestettä, mutta kun sen laittaa laatikkoon tai niinkuin kuvassa näkyy maissi purkkiin, niin se tekee todella nopeasti vaalean hunnun joka puolelle? Purkkeja mulla on samassa tilassa 4kpl, mutta muuta kuin tuo huntu ei niissä näy.
Siis mielenkiinnosta kyselen, että ovatko muut huomanneet saman? :)8
Psilosybiini lääkkeenä ja päihteenä / Vs: Psilosybiinilla eroon masennuksesta?
« Uusin viesti kirjoittanut Matias Huhtikuu 06, 2021, 12:48 »
Tosiaan, hyvä huomautus. Itse siis tarkoitin aiemmassa viestissä 2 grammaa kuivaa cubensista.
Ja jos vielä haluaa lisää tarkentaa, niin kantana sanotaan vaikka Golden Teacher.

Kiitos lisätiedoista! Cubensiksen kannalla ei ole merkitystä annostelun tai vaikutusten suhteen.
9
Kasvit, päihteet ja lääkkeet / Vs: Ayahuasca
« Uusin viesti kirjoittanut M Huhtikuu 05, 2021, 15:57 »
Tämä itselläkin listalla. Freebase on koettu. Hurjaa menoa mutta vähän käytännön sovellutuksia.

Syy miksi oli pakko kommentoida on se että tässäkin ketjussa väitetään ayahuascaa vahvemmaksi psykedeeliksi kuin esim sienet.

Liaanille on luotu mystinen aura ympärille. Väitän että syy miksi liaania pidetään vahvempana kuin muita perinteisiä psykedeelejä on annostus ja setting.

Ihmiset matkustavat välillä tuhansia kilometrejä näihin keskuksiin opastetuille matkoille. Mitä veikkaatte onko shamaanilla paineita varmistaa että annostus ei jää ainakaan ihan hirveästi vajaaksi jos hänen luokseen on tullut ihminen toiselta puolelta maapalloa? + huaskan annostelu ei tietääkseni ole ihan yhtä helppoa kuin sienten fiktaaminen.

Ja jos edelleen pidät huaskaa jotenkin muiden deelien yläpuolella olevana "äitipsykedeelinä" niin syöppä 15g sieniä. Alkaa universumi avautumaan  ;D

(Älkää kukaan vaan missään nimessä syökö 15g !!! Kunhan käytin esimerkkinä)
10
Psilosybiini lääkkeenä ja päihteenä / Vs: Psilosybiinilla eroon masennuksesta?
« Uusin viesti kirjoittanut tattinen Huhtikuu 05, 2021, 14:59 »
Tuskastuttavaa lukea, kun useampi keskustelija puhuu tarkoista annosmääristä mainitsematta aluksi ollenkaan käytettyä sienilajia, osa puhuu kuivatuista, joku tuoreista ja sitten lukuja vielä ryhdytään vertailemaan keskenään vaikka mitään yhteisymmärrystä puhutusta asiasta ei oikeasti ole.
Tosiaan, hyvä huomautus. Itse siis tarkoitin aiemmassa viestissä 2 grammaa kuivaa cubensista.
Ja jos vielä haluaa lisää tarkentaa, niin kantana sanotaan vaikka Golden Teacher.