Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Kasvit, päihteet ja lääkkeet / Mdma outo kokemus.
« Uusin viesti kirjoittanut RebelYell tänään kello 09:36 »
Muutama päivä sitten ostin pienen määrän kivenä/kristallina olevaa ainetta jota myytiin mdma:na. Kokemus kylläkin jotain muuta.
Annostin 110mg ja otin tämän 23:45. Normaalisti mämmistä huomaan vaikutukset 30min jälkeen ja tunnin kohdalla uin euforiassa. Nyt ensinmäiset vaikutukset alkoivat vasta tunnin kohdalla ja hyvään eufoorisee oloon kesti melkein 2h.
Vaikutukset oli kummalliset. Euforia ei ollut läheskään niin voimakas kuin mämmissä yleensä vaikkakin oli vahva. Empaattista oloa ei tullut lähes ollenkaan enemmänki hälläväliä tyyppinen olo ja erittäin seksuaalinen olo kokoaika panetti.
Käytös oli sellast levotont pyörimist ja selitin kaikkea paskaa ja en välittänyt hetkeäkään mitä muut ajattelevat. Vaikutus oli myös hieman visuaalinen näin lyhyitä tracereita ja jos tuijotti jotain kohtaa pitkään sen alkoi näkemään kahtena. Loppua kohti alkoi myös hämmästelemään ku yleensä jos ennen 00:00 on ottanut annoksen illan jälkeen eli siinä 4-5 aikaan aamusta vaikutukset alkavat laskemaan selkeästi ja silmät palautuvat normaaliksi. Nyt en saanut unta edes 7 aikaan aamulla ja silmät oli edelleen lautaset. Viellä näin lyhyesti sanottuna tuntui paljon mämmiltä mut mämmin maagisuus puuttui.
Mistähän substanssista vois olla kyse? Onks jollain ollut samanlaisia kokemuksia? Ehkä mda tai jotai meta sotkua? Tai sit joku tutkari
2
Tietoa kasvattamisesta / Vs: Riisitek
« Uusin viesti kirjoittanut Eni tänään kello 07:49 »
Juu kolonisaation ajan kansi kiinni ja valot pois. Kun on kokonaan rihmastoitunut, sitten fruittaamaan.
3
Tietoa kasvattamisesta / Vs: Riisitek
« Uusin viesti kirjoittanut SieniKoira Marraskuu 15, 2018, 23:16 »
Joo mietin tuon kolonisoitumattoman alueen leikkaamista mutta sinne meni sellaisenaan.
Mutta oliko se nyt niin että tuo pidetään vielä pimeässä kunnes myös sekundäärinen on myös kolonisoitunut? Sitten kansi auki ja valojen alle?

Kiitos kamikami vastauksista.
4
Tietoa kasvattamisesta / Vs: Riisitek
« Uusin viesti kirjoittanut kamikami Marraskuu 15, 2018, 12:41 »
Nopee noihin kakkuihin, leikkaa kolonisoimaton alue pois.
EDIT vähän huonosti luin eli jos menee toissijaiseen ni ei oo niin tarkkaa mut ite olisin ottanut pois alueet mitkä ei oo kolonisoitunu
5
Tietoa kasvattamisesta / Vs: Riisitek
« Uusin viesti kirjoittanut SieniKoira Marraskuu 14, 2018, 22:59 »
Nyt aletaan olla jännän äärellä. Oikea kakku ei rihmastoitunut kunnolla pohjaan asti kuten vasemmanpuoleinen ja siksi päätin kumota myös sen kontaminaation pelossa.

Oli tuoksut kyllä varsin raikkaan sienimäiset<3

Kiitos kamikamille vahvoista Thai-itiöistä<3!
Bulkkia rasioissa on 1-1.5L johon sekoitin rihmaston.
Annetaanko rasioiden olla vielä pimeässä niin kauan että myö bulkki on täysin kolonisoitunut vai laitetaanko ne nyt jo valon alle?

Jos humyä tulkitsen oikein että ”kasvualustat siirretään kasvatustilaan (jossa myös valaistus) vasta kun bulkki on kokonaan rihmastoitunut. Kantta ei ilmeisesti myöskään avata ennen kuin rihmasto on vallannut koko bulkin?
Kanteen tein muutamia reikiä jotka peitin micropore-teipillä.
6
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Sekalaisia kysymyksiä kasvattamisesta
« Uusin viesti kirjoittanut Ju55i Marraskuu 14, 2018, 19:27 »
Onkohan ihan normaalia että kahden viikon jälkeen inokuloinnista ei oo viel näkyvää rihmastoa PF-tek kakuissa? Yhen kakun uhrasin tieteen nimissä ja avasin folio kannen, niin neulanreijässä oli jotain joka aluksi näytti rihmastolta mut en oo vieläkään varma mitä se oli saatto olla cobwebbiäkin.

Tutkiskelin kakkua vielä vähän lisää ja lusikalla otin sieltä substraattia poies ja nuuskuttelin eikä vieläkään oikeen näkyvää rihmastoa, mut tuoksu oli sienimäinen kylläkin ei ollenkaan paha, laseissa ei myöskään näy minkäänlaisia kontaminaatioita ulospäin.

 Nää on steriloitu normaalis kattilassa , ku lainaan saatu P-keitin ei käynykkään induktio liedelle.

Aijoin pitää näitä kyllä vielä jonkun aikaa ja kattoo mitä tapahtuu, laitoin uudet PF-tekit myöskin tulemaan muutama päivä sitten ja tein kaiken paljon huolellisemmin.

Kannattaisko noi aikasemmat vaan suosiolla viskata menemaan vai ootella rauhassa vielä jonkin aikaa, 2 vk kuitenki kulunut eikä ulkopuolella näkyvää kasvua.
7
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Sekalaisia kysymyksiä kasvattamisesta
« Uusin viesti kirjoittanut Eni Marraskuu 12, 2018, 20:01 »
Olen vain pessyt perliitin kiehuvalla tai ainakin mahdollisimman kuumalla vedellä ennen uutta käyttöä.
Oudon näköinen itiöemä on varmaan vain vammainen/saanut kipeää, niitä tulee jos vaikka minkälaisia aina silloin tällöin.
8
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Sekalaisia kysymyksiä kasvattamisesta
« Uusin viesti kirjoittanut belladonna33 Marraskuu 12, 2018, 19:33 »
1. miten perliittiä on tapana uusiokäyttää? Siis pf tekissä. Ei kai sitä joka kertaa tarvi uutta laittaa vai minkälaisia kokemuksia on?
2. mini monotubissa toinen flushi menossa. Ilmaantu yksi muista poikkeavan näköinen sieni. Lajike b+ ja muut ovat kauniinvärisiä ja pulleita, toi on tommonen harmaa ja ohut ja kelmeä. Mistäs kyse? Voiko olla eksyntyt erilajiketta sekaan vai onko  toi joku zombie-yksilö?
9
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Rihmaston jatkaminen...
« Uusin viesti kirjoittanut Lahottaja Marraskuu 12, 2018, 13:25 »
Kauankohan ottaa että toissijainen kolonisoituu (kookos,vermis,kahvi)? Jokasessa about 1/4 suhteella kolonisoituneita jyviä joissain voi olla 1/6. Varmaan jostain viikosta puhutaan?
En ole hetkeen tehnyt, mutta veikkaisin paria viikkoa. Moni muuttuja vaikuttaa tuohon.
10
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Rihmaston jatkaminen...
« Uusin viesti kirjoittanut Ju55i Marraskuu 12, 2018, 11:22 »
Kauankohan ottaa että toissijainen kolonisoituu (kookos,vermis,kahvi)? Jokasessa about 1/4 suhteella kolonisoituneita jyviä joissain voi olla 1/6. Varmaan jostain viikosta puhutaan?
Sivuja: [1] 2 3 ... 10