Psilosybiini.info

Tuoreimmat viestit

1
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Sekalaisia kysymyksiä kasvattamisesta
« Uusin viesti kirjoittanut hemulaattori Tammikuu 24, 2021, 19:28 »
eepos purkit lämpimämpään ja hyvä tulee

feder feder rihmastolta näyttäis
2
Laki ja päihdepolitiikka / Käyttäjän opas kieltolakiin
« Uusin viesti kirjoittanut syväluoto Tammikuu 24, 2021, 14:11 »
Täällä onkin jo vanhempaa koontia lainsäädännöllisistä asioista mutta tässä nyt kuitenkin linkki tällaiseen kuin Käyttäjän opas kieltolakiin https://www.paihdepolitiikka.fi/opas

Siellä on myös oma kappaleensa sienten kasvattamiseen liittyen.
3
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Sekalaisia kysymyksiä kasvattamisesta
« Uusin viesti kirjoittanut Feder-Feder Tammikuu 24, 2021, 11:54 »
Ensimmäinen kokeilu menossa. Tässä ollut viikon kasvamassa ja samealta näyttää, onkohan hometta vai rihmastoa? https://ibb.co/RC9wZx1
4
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Sekalaisia kysymyksiä kasvattamisesta
« Uusin viesti kirjoittanut Eepos Tammikuu 22, 2021, 18:17 »
Tuolla komerossa oli melko viileää, 18 astetta mittasin juuri. Purkit on sen verran tiiviitä ettei vesi pääse valumaan vaikka olisivatkin ylösalaisin. Eikä sitä vettä niin paljoa ole että lilluisivat siellä.
Nyt kasvanut lisää, ennen oli aika tarkasti puoliksi mutta nyt levittäytynyt hieman eikä niin tarkkarajainen. Tuosta ei oikein hyvin saa kuvaa kun vesipisaroita paljon.
 Ja juu, ehkä nyt vaan maltan odotella rauhassa!
5
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Sekalaisia kysymyksiä kasvattamisesta
« Uusin viesti kirjoittanut BadTrip Tammikuu 22, 2021, 12:38 »
Kuva helpottaisi diagnosointia.

Jos rihmastossa on selvä tasainen raja mihin lopettaa kasvamisen niin todennäiköisimmin bakteerikontaminaatio. Rihmasto kyllä kasvaa ihan normaalissa huonelämpötilassakin 19-23 vaikkakin toki viileämmässä hieman hitaammin. Odottaisin rauhassa, ei kannata lähteä sörkkimään ilmareikiä tai vaihtamaan kansia. Jos rasiat eivät ole täysin tiiviinä ylösalaisin kääntäminen altistaa myös kontaminaatioille kun ylimääräinen neste valuu purkista ulos.
6
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Sekalaisia kysymyksiä kasvattamisesta
« Uusin viesti kirjoittanut Eepos Tammikuu 21, 2021, 22:20 »
Kolonisoituminen on pysähtynyt. Maissirasian Pohjasta puolet paljaana. Ollut toki vasta muutaman päivän tuossa pysähtyneessä tilassa, siirsin nyt takaisin lämpimään (27astetta) kun olivat hieman viileämmässä päivän-pari.
Kannattaako kanteen koittaa tehdä kaasunvaihtoreikää? Vaihtaa foliokanteen, johon reikä?  En haluaisi turhaan altistaa kontaminaatioille.
Toisessa purkissa vain muutamassa jyvässä valkeaa,  mitäköhän tälle kannattaisi tehdä? Odottaa rauhassa? Molemmissa purkeissa oli melko kosteaa pohjalla. Käänsin ne ylösalaisin 1päivä sitten.
Mietin jo myös jatkoa, uskaltaako kokeilla toissijaista kasvualustaa vai mennäänkö vain maissilla..  Jos kontaminoituukin niin sitten harmittaa..
7
Psilosybiini lääkkeenä ja päihteenä / Vs: Skitsoaffektiivinen syndrooma ja psilosybiini
« Uusin viesti kirjoittanut Pehmo Tammikuu 21, 2021, 17:23 »
Tähän liittyen...

Julma Henri, RPK - Pilvien Yläpuolella

8
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Sekalaisia kysymyksiä kasvattamisesta
« Uusin viesti kirjoittanut Eni Tammikuu 21, 2021, 15:41 »
Uskaltaa ja kannattaakin kerätä. Jos joku pinni abortoituu, niin ne jotka ovat aivan poimittavan tatin vieressä.
Alkaa olla printtausvalmiina nuo pari avointa lakkia muuten.
9
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Sekalaisia kysymyksiä kasvattamisesta
« Uusin viesti kirjoittanut siiri Tammikuu 21, 2021, 15:11 »
Sellainen kysymys vielä, että kun noi muutamat sienet näyttäisivät olevan jo valmiita ja muut vasta pinni asteella, niin miten niiden valmiiden käy kun joutuu noita muita odottamaan vielä? Kuoleeko ne pystyyn jos ei niitä kerätä ajoissa vai uskaltaako ne kerätä ettei tulisi muille abortteja?
10
Psilosybiini lääkkeenä ja päihteenä / Vs: Skitsoaffektiivinen syndrooma ja psilosybiini
« Uusin viesti kirjoittanut Mental Tammikuu 21, 2021, 13:07 »
Luin vastauksia ja taidan olla aika varovainen. Tattien saanti ei minulle ilmeisesti olisi mikään ongelma mutta lääkityksen alasajo saattaa olla. Saan säännöllisesti bentsoja joilla ilmeisesti tripin voi katkaista jos menee huonoon suuntaa. Myös ystäväni valisti psykoosin mahdollisuudesta ja pään ehkä totaalisesta sekoamisesta. Lääkitys saattaa vaikuttaa myös kannabiksen poltteluun. Eräs ystäväni tuli erittäin suulaaksi ja idearikkaaksi poltettuaan budia. Toinen taas polttaa gramman kerralla ja seuraa on yhtä paljon kuin vihanneksesta.

Kuitenkin minulla on vahva viehtymys kokeilla sieniä. Odotukseni eivät ole kovin korkealla. Pahin pelkoni on huono trippi joka voisi olla painajainen. Yhdessä vastauksessa pohdittiin skitsofrenian historiaa ja mahdollista yhteyttä shamanismiin tai vastaaviin. Psykoosissa nähdäkseni piilotajunta nousee esiin arkipäivään. Äänet joita kuulin olivat todella toden tuntuisia ja niiden kanssa saattoi keskustella syvällisistä filosofisista ongelmista. Ihmisen tietoisuus on mysteeri ja piilotajunta vielä isompi. Normaali ihminen kohtaa piilotajunnan lähinnä unimaailmassa. Skitsofreniassa unimaailma tulee valveilla oloon, arkipäivään.

Tällä hetkellä aivot ovat jumissa ja ulospääsyä ei ole. Kaikki ratkaisut johtavat umpikujaan (Opiskelu, taide kuten piirtäminen, ohjelmointi, lukeminen jne...). On kaksi universumia. Toinen on tuolla ulkopuolella ja toinen päämme sisällä. Harmi että piilotajunnan tutkimenen on jotenkin jäänyt aika vähälle nykyään ja hoitomuodot ovat pelkästään kemiallisia. Unissa luovuus tulee esiin. Ja varmaan myös tripeissä jos ne ovat hyvälaatuisia. Jatkan vastausten lukemista ja aiheen tutkimista.