Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Kettu KetunPoika

Sivuja: 1 [2] 3 4
16
klumbs: Ei ole.

Psk: Ei ole.

Marsu: Kyllä ovat suippumadonlakkeja. Onnittelut löydöstä!


17
Laki ja päihdepolitiikka / Vs: Huumausaineen käyttörikos
« : Syyskuu 20, 2012, 14:26 »
Kuulusteluissa ei koskaan myönnetä tai kerrota mitään ylinmääräistä, se kun ei auta asioita yhtään vaikka kuulustelija niin väittäisi. Jos tulli/poliisi kysyy vaikka joitko kahvia eilen niin et kerro.

Jälkiviisautta kauneimmillaan. Haluatko, että annan karmaa? Tiedän muutamia henkilöitä, jotka ovat esim. kotietsinnässä myöntäneet käyttävänsä kannabista silloin tällöin saamatta kuitenkaan sakkoja.

18
Laki ja päihdepolitiikka / Vs: Huumausaineen käyttörikos
« : Syyskuu 20, 2012, 13:54 »
MISSÄ kerroit kokeilleesi kannabista? Jos olisit kokeillut esim. kaverin luona ulkomailla (Hollanti) niin en usko, että sakkoa ainakaan tästä kokeilusta kirjoitettaisiin.

En kertonut paikkaa tarkemmin, sanoin vaan että "keskustassa". Tullimies päätteli ja kirjasi sen niin, että sen kaupungin keskustassa, jossa olin myös kuulusteluissa..

19
Laki ja päihdepolitiikka / Huumausaineen käyttörikos
« : Syyskuu 20, 2012, 12:11 »
Tilasin viime keväänä kannabista Espanjasta. Pakettia ei näkynyt missään ja muutamien viikkojen kuluttua sain tullista kutsun saapua kuulusteluihin. Olin paikalla sovittuna ajankohtana ja kiistin kaiken. En siis ollut ikinä nähnyt tai kuullutkaan koko paketista yhtään mitään. Se meni hyvin, tullimies vain kyseli kysymykset ja kirjoitti pöytäkirjan jonka kuittasin kuulustelun lopuksi. Meni muutamia viikkoja ja sain syyttäjältä syyttämättäjättämispäätöksen.

Tänään kuitenkin tuli poliisilaitokselta kutsu saapua noutamaan sakko huumausaineen käyttörikoksesta. En ole ikinä jäänyt kiinni kannabiksen tai minkään muun päihteen käyttämisestä. Myönsin kuitenkin tullimiehelle kuulusteluissa KOKEILLEENI kannabista yhden kerran muutaman kaverin kanssa aikoja sitten.

Asia meni yli ymmärrykseni, miten voin saada sakon asiasta josta en ole jäänyt kiinni. Riittääkö muka sakon syyksi se, että myönsin kerran maistaneeni tätä kauhean vaarallista porttihuumetta? Syyttäjää varmaan ärsytti niin paljon se kun ei ollut mitään todisteita syyttää mua siitä, että tilasin paketin niin jostainhan se sakko sit piti vääntää?

20
vertasin tuota ensimmäistä kai liikaa tähän: http://www.taikasieni.net/smf/index.php?action=media;sa=item;in=2463
Joo, itellenikin tuli jotenkin semmonen olo, että oon nähnyt tuon ennenkin kun katoin ensimmäistä kuvaa.  :)

Lainaus
jokainen vääräksi osoittautuva sieni auttaa etsinnöissä myös  :D

Tottahan tuokin.

21
no joko nyt?

[smg id=2815]
[smg id=2814]

muok. itiölaskuma on musta, jos sillä jotain merkitystä sattuisi olemaan.

Tuosta ylemmästä kuvasta näkee suurentamattakin, että ei ole. Kiinnitä huomiota esim. jalan väriin. Ei tuossa mun mielestä ole mitään järkeä, että summanmutikassa haetaan kaikennäkösiä sieniä ja toivotaan sitten että olisivat oikeita. Toki itsekin ennen ensimmäistä suippumadonlakkilöytöäni napsin ja kuvasin monta vääräksi osoittautunutta sientä, jotka vähänkin muistuttivat semejä.. Ja siinä vaiheessahan kaikki yleensä näyttävät niiltä, kun halu löytää on suuri.

Tunnistukseen liittyvät yksityiskohdat kannattaa painaa tarkasti mieleen tai kirjoittaa vaikkapa muistiin lapulle jos ei muuten. Olisit voinut nuokin sienet jättää huomiotta ja jatkaa etsintöjä säästäen aikaa ja vaivaa..ihan vaan vinkkinä..muillekin.

22
mitäs tyyppejä nämä mahtavat olla? oletan että ei suippiksia koska löytyivät metsästä.

[smg id=2665] [smg id=2666] [smg id=2667]

En tiedä mitä ovat, mutta eivät ainakaan semejä.

23
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2012
« : Elokuu 18, 2012, 17:44 »
Tällänen spotti löytyi viimeviikolla
[smg id=2597]

Muutama yksilökin löytyi
[smg id=2596]

24
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2012
« : Elokuu 18, 2012, 16:27 »
Jotenkin epänormaaleilta nuo aikaisemmat löydöt tuntuivatkin. Nyt ainakin on ollut kovin lämmintä silokkikauteen.
Keskustelu obscuren sienistä on tosiaan jatkunut shroomeryn puolella. Kovin ristiriitaisia mielipiteitä sielläkin. Ehkä obscure saa lähetetyksi näytteen jollekin, joka voisi varmistaa asian.

Olen ollut yhteydessä Jan Borovičkaan ja hänen mielestään sienet ovat aika varmasti semilanceataa. Kuitenkin joitain erilaisuuksia löytyy, mutta se saattaa johtuakin tästä "epänormaalista" kasvupaikasta. Ensi viikon aikana todennäköisesti lähetän näytteen.

26
Tämän näköisiä sieniä löysin spotilta tänään 7 semin lisäksi. Lakin "nänni" kiinnitti huomioni ja ajattelin muutaman poimia talteen kuvia varten. Osaako joku sanoa mitä ne ovat?

Ovat oikeasti hieman ruskehtavampia, nahan värisiä, niinkuin suippumadonlakkikin. Pska kännykkäkamera vääristää.

[smg id=2594]

[smg id=2593]

27
Laki ja päihdepolitiikka / Vs: Tulli avannut pakettini
« : Elokuu 10, 2012, 16:42 »
Jos salviat tuli läpi ni ei siinä mitää, turhaan niitä kuumottelet.. Mistä tilasit tryffelit ja millä tavalla maksoit? Ite tilasin joskus keväällä tor-verkosta Blackmarketista 10g budia Espanjasta  ja maksoin bitcoineilla, joita tällä hetkellä on varmaan mahdotonta jäljittää. Jäi tulliin ja sain kutsun kuulusteluihin, kiistin kaiken ja that's it. Ei tullut mitään, vaikka meinas lähteä kyttä hakee mun koneenkin himasta..  :D

28
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2012
« : Elokuu 07, 2012, 19:58 »
Joka kerta löytynyt enemmän ja enemmän, ehkä se kausi alkaa pikkuhiljaa lähtee kunnolla käyntiin.
Nyt on täällä ainakin muutama päivä satanut vettä ihan kivasti ja lämpötilatkin laskeneet roimasti, viikonloppusuunnitelmissa siis silokkeja.

29
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2012
« : Elokuu 03, 2012, 19:44 »
Vaikutat niin tietävältä, niin kerrohan sitten mitä ne ovat jos ei suippuja. Jos ei tunnistusta tule, niin ethän kirjoittelisi enää.

Joo kyllä on testattu ja todettu toimiviksi, yhteensä löytynyt n. 6-7g kuivaa.

En halua mitenkään trollata, mutta miten voit sanoa noista poikkeuksellisistä "semeistä" niiden olevan oikeita, jos syöt ne muiden varmojen kanssa yhdessä. Selvästikään ne eivät ole ns.myrkyllisiä. Ethän kirjoittelisi enää  ;)
Mutta ovatko ne toimivia, joudut kokeilla syömällä pelkästään noita epämääräsiä. Sotkematta mukaan noita varmoja yksilöitä. Itse en uskalla olla noin rohkea.

Lähden tänään käymään spotilla ja jos löytyy lisää niin otan itiöprinttiä.
Pistä ihmeessä kuvia vaikka oliskin muuta kuin purppuraa kuvissa.

30
tollasia löyty takapihalta=D onko mitään toivoa että olisi semejä??
http://imageshack.us/photo/my-images/560/20120802150217.jpg/

Ei ole.

Sivuja: 1 [2] 3 4