Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Kettu KetunPoika

Sivuja: 1 2 3 4
16
klumbs: Ei ole.

Psk: Ei ole.

Marsu: Kyllä ovat suippumadonlakkeja. Onnittelut löydöstä!


17
Laki ja päihdepolitiikka / Vs: Huumausaineen käyttörikos
« : Syyskuu 20, 2012, 14:26 »
Kuulusteluissa ei koskaan myönnetä tai kerrota mitään ylinmääräistä, se kun ei auta asioita yhtään vaikka kuulustelija niin väittäisi. Jos tulli/poliisi kysyy vaikka joitko kahvia eilen niin et kerro.

Jälkiviisautta kauneimmillaan. Haluatko, että annan karmaa? Tiedän muutamia henkilöitä, jotka ovat esim. kotietsinnässä myöntäneet käyttävänsä kannabista silloin tällöin saamatta kuitenkaan sakkoja.

18
Laki ja päihdepolitiikka / Vs: Huumausaineen käyttörikos
« : Syyskuu 20, 2012, 13:54 »
MISSÄ kerroit kokeilleesi kannabista? Jos olisit kokeillut esim. kaverin luona ulkomailla (Hollanti) niin en usko, että sakkoa ainakaan tästä kokeilusta kirjoitettaisiin.

En kertonut paikkaa tarkemmin, sanoin vaan että "keskustassa". Tullimies päätteli ja kirjasi sen niin, että sen kaupungin keskustassa, jossa olin myös kuulusteluissa..

19
Laki ja päihdepolitiikka / Huumausaineen käyttörikos
« : Syyskuu 20, 2012, 12:11 »
Tilasin viime keväänä kannabista Espanjasta. Pakettia ei näkynyt missään ja muutamien viikkojen kuluttua sain tullista kutsun saapua kuulusteluihin. Olin paikalla sovittuna ajankohtana ja kiistin kaiken. En siis ollut ikinä nähnyt tai kuullutkaan koko paketista yhtään mitään. Se meni hyvin, tullimies vain kyseli kysymykset ja kirjoitti pöytäkirjan jonka kuittasin kuulustelun lopuksi. Meni muutamia viikkoja ja sain syyttäjältä syyttämättäjättämispäätöksen.

Tänään kuitenkin tuli poliisilaitokselta kutsu saapua noutamaan sakko huumausaineen käyttörikoksesta. En ole ikinä jäänyt kiinni kannabiksen tai minkään muun päihteen käyttämisestä. Myönsin kuitenkin tullimiehelle kuulusteluissa KOKEILLEENI kannabista yhden kerran muutaman kaverin kanssa aikoja sitten.

Asia meni yli ymmärrykseni, miten voin saada sakon asiasta josta en ole jäänyt kiinni. Riittääkö muka sakon syyksi se, että myönsin kerran maistaneeni tätä kauhean vaarallista porttihuumetta? Syyttäjää varmaan ärsytti niin paljon se kun ei ollut mitään todisteita syyttää mua siitä, että tilasin paketin niin jostainhan se sakko sit piti vääntää?

20
vertasin tuota ensimmäistä kai liikaa tähän: http://www.taikasieni.net/smf/index.php?action=media;sa=item;in=2463
Joo, itellenikin tuli jotenkin semmonen olo, että oon nähnyt tuon ennenkin kun katoin ensimmäistä kuvaa.  :)

Lainaus
jokainen vääräksi osoittautuva sieni auttaa etsinnöissä myös  :D

Tottahan tuokin.

21
no joko nyt?

[smg id=2815]
[smg id=2814]

muok. itiölaskuma on musta, jos sillä jotain merkitystä sattuisi olemaan.

Tuosta ylemmästä kuvasta näkee suurentamattakin, että ei ole. Kiinnitä huomiota esim. jalan väriin. Ei tuossa mun mielestä ole mitään järkeä, että summanmutikassa haetaan kaikennäkösiä sieniä ja toivotaan sitten että olisivat oikeita. Toki itsekin ennen ensimmäistä suippumadonlakkilöytöäni napsin ja kuvasin monta vääräksi osoittautunutta sientä, jotka vähänkin muistuttivat semejä.. Ja siinä vaiheessahan kaikki yleensä näyttävät niiltä, kun halu löytää on suuri.

Tunnistukseen liittyvät yksityiskohdat kannattaa painaa tarkasti mieleen tai kirjoittaa vaikkapa muistiin lapulle jos ei muuten. Olisit voinut nuokin sienet jättää huomiotta ja jatkaa etsintöjä säästäen aikaa ja vaivaa..ihan vaan vinkkinä..muillekin.

22
mitäs tyyppejä nämä mahtavat olla? oletan että ei suippiksia koska löytyivät metsästä.

[smg id=2665] [smg id=2666] [smg id=2667]

En tiedä mitä ovat, mutta eivät ainakaan semejä.

24
Tämän näköisiä sieniä löysin spotilta tänään 7 semin lisäksi. Lakin "nänni" kiinnitti huomioni ja ajattelin muutaman poimia talteen kuvia varten. Osaako joku sanoa mitä ne ovat?

Ovat oikeasti hieman ruskehtavampia, nahan värisiä, niinkuin suippumadonlakkikin. Pska kännykkäkamera vääristää.

[smg id=2594]

[smg id=2593]

25
Laki ja päihdepolitiikka / Vs: Tulli avannut pakettini
« : Elokuu 10, 2012, 16:42 »
Jos salviat tuli läpi ni ei siinä mitää, turhaan niitä kuumottelet.. Mistä tilasit tryffelit ja millä tavalla maksoit? Ite tilasin joskus keväällä tor-verkosta Blackmarketista 10g budia Espanjasta  ja maksoin bitcoineilla, joita tällä hetkellä on varmaan mahdotonta jäljittää. Jäi tulliin ja sain kutsun kuulusteluihin, kiistin kaiken ja that's it. Ei tullut mitään, vaikka meinas lähteä kyttä hakee mun koneenkin himasta..  :D

26
tollasia löyty takapihalta=D onko mitään toivoa että olisi semejä??
http://imageshack.us/photo/my-images/560/20120802150217.jpg/

Ei ole.

27
Tämän paikan löysin jo viimevuonna sattumalta, kun tarkoitukseni oli mennä vieressä olevalle pellolle. Hyvä paikka, kun mistään ei ole suoraa näköyhteyttä niin ei tarvitse turhaan kuumotella.

Erittäin hyvän paikan oot löytänyt. Pitääpä itsekin katsella tuollaisia "metsäisempiä" paikkoja enemmän. Kävitkö muuten viereisillä pelloilla, löytyikö sieltä kans?

Siinä pellolla en ole käynyt, kun (ilmeisesti) pellon omistajat asuvat ihan siinä lähellä ja välillä näkee auton pihassa. Tuokin spotti on laajalta alueelta ympäröity piikkilangalla..   :-\

28
Tämän paikan löysin jo viimevuonna sattumalta, kun tarkoitukseni oli mennä vieressä olevalle pellolle. Hyvä paikka, kun mistään ei ole suoraa näköyhteyttä niin ei tarvitse turhaan kuumotella.

[smg id=2468]

[smg id=2467]

29
Sienten tunnistaminen / Vs: Suippumadonlakkien tunnistuspyynnöt
« : Heinäkuu 18, 2012, 19:35 »
osaako joku tunnistaa näitä herkkutaikatatteja?
http://imageshack.us/photo/my-images/837/asdawwww.jpg/

Oikealta alhaalta katsottuna kolmas sieni näyttäisi mun silmääni jonkun verran suippumadonlakilta. Kuva on kuitenkin epätarkka ja suippumadonlakit ovat muutenkin tähän aikaan vuodesta aika harvassa, joten vaikea sanoa.

Jos et ole ennen löytänyt suippuja niin suosittelen vertaamaan löytämäsi sieniä galleriassa olevien tunnistettujen yksilöiden kanssa. Sillä saisit aika monta vaihtoehtoa karsittua pois ja lopuista sitten itiöprinttiä. Jos ja kun joku varmistuu oikeaksi, niin tietää ensi kerralla paremmin minkänäköistä sientä lähtee etsimään.

30
Voisko nää olla jotain taikaa sisältäviä kirjohelttoja tjsp? Löytyi samaiselta paikalta mistä käyn suippuja noukkimassa, kasvoivat ryppäissä sellaisessa maatuvassa heinäkasassa. Edelleenki paska kuvanlaatu, mutta toivottavasti ei tuota hirveästi ongelmia tunnistamisen kanssa....

[smg id=2417]

[smg id=2416]

[smg id=2415]

[smg id=2414]

Sivuja: 1 2 3 4