Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Kettu KetunPoika

Sivuja: 1
1
Laki ja päihdepolitiikka / Huumausaineen käyttörikos
« : Syyskuu 20, 2012, 12:11 »
Tilasin viime keväänä kannabista Espanjasta. Pakettia ei näkynyt missään ja muutamien viikkojen kuluttua sain tullista kutsun saapua kuulusteluihin. Olin paikalla sovittuna ajankohtana ja kiistin kaiken. En siis ollut ikinä nähnyt tai kuullutkaan koko paketista yhtään mitään. Se meni hyvin, tullimies vain kyseli kysymykset ja kirjoitti pöytäkirjan jonka kuittasin kuulustelun lopuksi. Meni muutamia viikkoja ja sain syyttäjältä syyttämättäjättämispäätöksen.

Tänään kuitenkin tuli poliisilaitokselta kutsu saapua noutamaan sakko huumausaineen käyttörikoksesta. En ole ikinä jäänyt kiinni kannabiksen tai minkään muun päihteen käyttämisestä. Myönsin kuitenkin tullimiehelle kuulusteluissa KOKEILLEENI kannabista yhden kerran muutaman kaverin kanssa aikoja sitten.

Asia meni yli ymmärrykseni, miten voin saada sakon asiasta josta en ole jäänyt kiinni. Riittääkö muka sakon syyksi se, että myönsin kerran maistaneeni tätä kauhean vaarallista porttihuumetta? Syyttäjää varmaan ärsytti niin paljon se kun ei ollut mitään todisteita syyttää mua siitä, että tilasin paketin niin jostainhan se sakko sit piti vääntää?

Sivuja: 1