Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Kettu KetunPoika

Sivuja: 1 2
1
Kasvit, päihteet ja lääkkeet / Vs: Ace Seeds Zamal Hash
« : Maaliskuu 19, 2014, 13:09 »
Valaisin: 315W Keraaminen Monimetalli.

Onko toi sama lamppu jota saa esim. Vp-luxista "plasman tappajana"?
http://www.vplux.fi/tuotteet.html?id=94/331
 
kiinnostavaa nähdä millasta settiä tulee.. onkohan hintansa arvonen =)

2


pekkapenaal1: Miten on tuulettelun laita? Onko rihmasto saanut tarpeeksi happea? Hiilidioksidi on raskaampaa kuin happi ja jos se keräänstyy terraarion pohjalle, se tukehduttaa sienien kasvua ja tekee lakeille noin. Sienet hengittävät happea ja uloshengittävät hiilidioksidia, aivan kuten mekin. Vika voi olla tosin myös genetiikassa.. :-[ Kerää kasvunsa lopettaneet, löysäksi lätsähtäneet pinnit pois ja odota uutta satoa. Tee tarvittaessa nopea kakkujen kosteutus jos kasvualusta tuntuu liian kuivalta.

Taidan tehdä lisää reikiä terraan. Ja tuuletella vielä aktiivisemmin. Kasvatustilassa ei siis voi olla liian korkea ilmankosteus? Harmillista kun pinnaa ihan mukavasti, mutta eivät vaan millään suostu kasvamaan:( Seuraan nyt vielä huomiseen asti miten käy kun tuulettelen, ja parannan ilmanvaihtoa. Jos ei auta, nesteytän kakun ja yritän uutta satoa?

Ilmankosteus terrassa tulisi olla mahdollisimman korkea, mieluiten yli 95%.. Samalla pitää tietty huolehtia ilmanvaihdosta, muutama kerta päivässä kannella tuulettelu riittää.

3
Osaisko joku sanoa mitä sieniä nämä ovat?

[smg id=3773]

[smg id=3774]


4
Laki ja päihdepolitiikka / Vs: Huumausaineen käyttörikos
« : Syyskuu 30, 2012, 21:32 »
mielestäni tuo käyttörikos tuli ainakin siitä tilaamisesta eikä siitä myöntämisestä. Koska kun kaverini jäi kiinni silokkien hallussapidosta (ei ollut syönyt eikä myöntänyt koskaan syöneen) mutta kuitenkin sakot tulivat nimikkeellä käyttörikos eikä hallussapito. se meni jotenkin käytön suunnittelun piikkiin tai jotenkin niin ja siksi käyttörikos. ja koska asiaa ei viedä käräjille vaan rangaistus tulee päiväsakkona niin rikosrekisteriin ei tule merkintöjä. :)

Kyllä se siitä myöntämisestä tuli. Sakkolapussakin lukee näin: "Huumausaineen käyttörikos; on huhtikuun 2012 aikana kerran laittomasti käyttänyt huumausainetta, eli noin 2 grammaa marihuanaa."

Hyvä kuitenkin tietää, ettei tule mitään merkintöjä rikosrekisteriin.

5
Laki ja päihdepolitiikka / Vs: Huumausaineen käyttörikos
« : Syyskuu 28, 2012, 14:06 »
Kävin sitten tänään nöyränä noutamassa sakon. Sain 10 päiväsakkoa ja mun tuloillani 11 euroa päivässä, eli yhteensä 110 euroa.. Kahdesta grammasta bubbaa, kallista touhua kylläkin.

Jos täältä löytyy joku oikeustieteiden maisteri tai muuten vaan tietävä henkilö, niin vinkkejä kaivataan. Mulla on viikko aikaa valittaa tosta, mutta en sitten tiedä kannattaako se.. Tuo sakko siis tuli, kun kuulusteluissa (huumausainerikoksesta epäiltynä, kun paketti jäi tulliin) myönsin kerran kokeilleeni kannabista kavereiden kanssa. Sanoin, etten osaa arvioida määrää ja heitin hatusta, noin 1-2 grammaa. Tekopaikaksi sanoin "keskustassa" eli tuohonkin voisi vetoa, vaikka Amsterdamin keskustassa.. vai? Tullimies itse sen päätteli niin, että sen paikan keskustassa, jossa olin kuulusteluissakin vaikka en edes siinä kaupungissa ole käynyt kuin ehkä kerran tai kaksi aikaisemmin.

6
Muu sienikeskustelu / Vs: Psilosybiini julkisuudessa
« : Syyskuu 24, 2012, 12:01 »
Sitähän se on, kun ei asioista oteta selvää ja kirjoitetaan asiat miten niiden luullaan olevan. Ja poliisisetähän on aina oikeassa. Joka asiassa..


7
Itse yleensä kuivattelen sienet lämpimän uunin luukun päällä tuulettimen avustuksella.. Ei mene kuin muutama tunti ja isompikin kasa sieniä on jo täysin rutikuivaa.

8
Erittäin mielenkiintoista. Voi olla, että tänään jo tulee lähdettyä sammaltamaan.. Katsotaan illemmalla, tarttuiko mitään käteen.

9
Laki ja päihdepolitiikka / Vs: Huumausaineen käyttörikos
« : Syyskuu 20, 2012, 14:26 »
Kuulusteluissa ei koskaan myönnetä tai kerrota mitään ylinmääräistä, se kun ei auta asioita yhtään vaikka kuulustelija niin väittäisi. Jos tulli/poliisi kysyy vaikka joitko kahvia eilen niin et kerro.

Jälkiviisautta kauneimmillaan. Haluatko, että annan karmaa? Tiedän muutamia henkilöitä, jotka ovat esim. kotietsinnässä myöntäneet käyttävänsä kannabista silloin tällöin saamatta kuitenkaan sakkoja.

10
Laki ja päihdepolitiikka / Vs: Huumausaineen käyttörikos
« : Syyskuu 20, 2012, 13:54 »
MISSÄ kerroit kokeilleesi kannabista? Jos olisit kokeillut esim. kaverin luona ulkomailla (Hollanti) niin en usko, että sakkoa ainakaan tästä kokeilusta kirjoitettaisiin.

En kertonut paikkaa tarkemmin, sanoin vaan että "keskustassa". Tullimies päätteli ja kirjasi sen niin, että sen kaupungin keskustassa, jossa olin myös kuulusteluissa..

11
Laki ja päihdepolitiikka / Huumausaineen käyttörikos
« : Syyskuu 20, 2012, 12:11 »
Tilasin viime keväänä kannabista Espanjasta. Pakettia ei näkynyt missään ja muutamien viikkojen kuluttua sain tullista kutsun saapua kuulusteluihin. Olin paikalla sovittuna ajankohtana ja kiistin kaiken. En siis ollut ikinä nähnyt tai kuullutkaan koko paketista yhtään mitään. Se meni hyvin, tullimies vain kyseli kysymykset ja kirjoitti pöytäkirjan jonka kuittasin kuulustelun lopuksi. Meni muutamia viikkoja ja sain syyttäjältä syyttämättäjättämispäätöksen.

Tänään kuitenkin tuli poliisilaitokselta kutsu saapua noutamaan sakko huumausaineen käyttörikoksesta. En ole ikinä jäänyt kiinni kannabiksen tai minkään muun päihteen käyttämisestä. Myönsin kuitenkin tullimiehelle kuulusteluissa KOKEILLEENI kannabista yhden kerran muutaman kaverin kanssa aikoja sitten.

Asia meni yli ymmärrykseni, miten voin saada sakon asiasta josta en ole jäänyt kiinni. Riittääkö muka sakon syyksi se, että myönsin kerran maistaneeni tätä kauhean vaarallista porttihuumetta? Syyttäjää varmaan ärsytti niin paljon se kun ei ollut mitään todisteita syyttää mua siitä, että tilasin paketin niin jostainhan se sakko sit piti vääntää?

12
mitäs tyyppejä nämä mahtavat olla? oletan että ei suippiksia koska löytyivät metsästä.

[smg id=2665] [smg id=2666] [smg id=2667]

En tiedä mitä ovat, mutta eivät ainakaan semejä.

14
Tämän näköisiä sieniä löysin spotilta tänään 7 semin lisäksi. Lakin "nänni" kiinnitti huomioni ja ajattelin muutaman poimia talteen kuvia varten. Osaako joku sanoa mitä ne ovat?

Ovat oikeasti hieman ruskehtavampia, nahan värisiä, niinkuin suippumadonlakkikin. Pska kännykkäkamera vääristää.

[smg id=2594]

[smg id=2593]

15
Laki ja päihdepolitiikka / Vs: Tulli avannut pakettini
« : Elokuu 10, 2012, 16:42 »
Jos salviat tuli läpi ni ei siinä mitää, turhaan niitä kuumottelet.. Mistä tilasit tryffelit ja millä tavalla maksoit? Ite tilasin joskus keväällä tor-verkosta Blackmarketista 10g budia Espanjasta  ja maksoin bitcoineilla, joita tällä hetkellä on varmaan mahdotonta jäljittää. Jäi tulliin ja sain kutsun kuulusteluihin, kiistin kaiken ja that's it. Ei tullut mitään, vaikka meinas lähteä kyttä hakee mun koneenkin himasta..  :D

Sivuja: 1 2