Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Karmakoira

Sivuja: 1
1
Onko lähelläkään. Kiitokset etukäteen

2
Suippumadonlakki / Vs: Silokit ja uv-salama
« : Syyskuu 16, 2020, 17:52 »
😂 Näinpä😂. Isommat pojat kertoivat joskus ja väittivät että loistavat uv valossa samalla tavoin kuin vaikka skorpoionit.

3
Suippumadonlakki / Silokit ja uv-salama
« : Syyskuu 16, 2020, 15:07 »
? Urbaan legend vai? 🙄 Etkä elikkä aikoinaan kuullut läpän et uv salaman ja kameran avulla ois mahdollista löytää esim isoilta nurmikentiltä semit pimeen aikaan kertokaa jos on jotain totuus perää.

4
😂.. Kiitos nopeasta vastauksesta eipähän printtejä  tarvii ottaa.  ; en ymmärrä mikä on kun en onnistu löytämään varmaan startterin  yli-innokkuus joskus vuosia sitten kun oli 'mestari' mukana Ni onnistu legendaariselta Tattarisuon alueelta  vaikkakin sitä oli enää ihan pikkumetsä pläntti jäljellä ja oli pakkasetkin alkaneet Ehkä se oli se kun näki ne pystyyn jäätyneen. Mut hyvät kuvaukset kaikille ja pidetään skutsit putsein..

5
Heips tämmönen yritys tällä kertaa jos joku viittis vilkasta printtejä en kerennyt ottaa aattelin et turha vaiva jos on ihan metsään mennyt ja kiitoksia jo etukäteen maasto oli sekametsä Nurmi alueen rajoilla kosteahko.

Sivuja: 1