Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - psilonautti

Sivuja: 1 2
16
Rumahiski: Valitettavasti huti tuli, eivät ole suippumadonlakkeja. Tunnusmerkit seuraavalle kerralle tarkemmin haltuun vaikkapa valokuvausopasta lueskelemalla ja uutta yritystä kehiin vaan! Tarkempaa tunnistusta lajista en valitettavasti osaa antaa. Ja tervetuloa joukkoon!

17
Randy Marsh: Suurin osa suippumadonlakkeja! Ensimmäisen postauksesi toisiksi alimmassa kuvassa tuli huti. Kuvassa ei ole suippumadonlakkeja, saattaisivat olla jotain kirjohelttoja. Neljännessä kuvassa viides sieni vasemmalta sekä ihan oikeassa reunassa oleva sieni ovat molemmat hiukan kuivahtaneita joten en henkilökohtaisesti uskalla satavarmaksi sanoa kuvien perusteella. Oikeita piirteitä on kyllä nähtävissä mutta kuivuneista sienistä useimmiten on vaikea/mahdoton varmuudella tunnistaa joten tämä pätee myös toisen postauksen sieniin jotka ovat kuivuneet liikaa varman tunnistuksen antamiseksi. Muuten ekan postauksen kuvissa näyttäisi olevan suippumadonlakkeja joten onnittelut lienevät paikallaan!

18
Sienipsykoosi: Pari viimesyksyn hyvinkin antoisaa spottia myllättiin traktorilla kauden lopussa ja tänä vuonna ei ole näkynyt liiemmin nurmilauhaa eikä sieniäkään kyseisillä paikoilla, kahta tai kolmea yksilöä lukuunottamatta. Ei voi hyvänä päivänäkään silti verrata sienten määrää siihen mitä siellä ennen mylläystä oli.

Todennäköisesti kannattaa katsella uusia spotteja ja ehkä kauden lopussa käydä vilkaisemassa myllättyjä paikkoja uudestaan, josko olisi minkäänlaista muutosta tapahtunut.

Voin olla väärässä mutta yleensä peltoja pidetään kesannolla joka toinen tai kolmas vuosi. Joku paremmin maataloushommista tietävä korjatkoon. 😄

19
Ensimmäinen kuva on viimesyksyltä mutta hyvä informaatio tuskin koskaan vanhenee. Kyseessä metsätien varrella oleva kesantopelto jossa kasvaa runsaasti nurmilauhaa. Kyseiseltä paikalta löytyi runsaasti suippumadonlakkeja kauden aikana.

Toinen kuva tältä kaudelta, vanha heinittynyt pelto metsän keskellä jonka reunoilta kuvan kaltaisista kohdista suippumadonlakit löytyivät.

20
Ja kuva numero 3. Aamulla rymytessä bongasin tämän parivaljakon.

21
Kuva numero 2. Napattu tämänpäivän rämpimisen yhteydessä ihan lähestulkoon kodin tuntumasta.

22
Tämänpäiväisen notskittelu- ja sienikuvausretken satoa. Metsäpolun sivusta bongattu ja kameralla ikuistettu.

23
Vapaa aihe / Vs: Normiyhteiskuntaan kuulumattomuuden tunne
« : Maaliskuu 27, 2020, 09:58 »
Tämä on mielenkiintoinen ketju ja osuu omaan elämääni paikoin hyvin vahvasti.

Viimeisen vuoden aikana koen havahtuneeni siihen, että olen koko elämäni taistellut saavuttaakseni jonkin lopullisen päämäärän joka kuitenkin aina elää ja kasvaa jääden juuri ja juuri saavuttamattomiini. Kun heräsin huomaamaan tämän asian, tuntui kuin koko siihenastinen elämäni olisi ollut unta, täysin epätodellista ja typerää egon ajamaa hölmöilyä. Muutama kuukausi meni käytännössä katsoen syvän masennuksen kourissa kun tuntui, että suurin osa ystävistänikin olisi täysin eri aaltopituudella, ihan kuin he olisivat edelleen unessa ja itse hereillä. Laajasta ystäväpiiristäni on nyt vuoden aikana jäänyt jäljelle oikeastaan vain kaksi ihmistä, heille voin puhua mistä vain.

Pikkuhiljaa alkaa tuntumaan, että oma mieli alkaa eheytymään kun muutin kaupungin keskustasta luonnon keskelle kauas muista ihmisistä. Asiat joista ennen nautin kovastikin ovat menettäneet merkityksensä ja ne on korvannut melkein täysin yksinkertaiset asiat, kuten ajan viettäminen luonnossa, kotiaskareet jotka aikaisemmin tuntuivat tylsältä pakkopullalta antavat nyt nautintoa ja iloa ja vaikkapa puutarhan hoito. Täytän mielummin vapaa-aikani lukemalla kirjoja kuin katsomalla netflixistä hömppää. En vieläkään tiedä mitä minun kuuluisi tehdä kehittyäkseni eteenpäin mutta yritän perustaa elämäni tämän hetken varaan, menneisyyttä on turha vatvoa ja tulevaisuuteen katsominen tuntuu enemmän ahdistavan ja ajavan takaisin vanhoihin ajattelumalleihin.

Sosiaalisena ihmisenä kuitenkin kaipaan vuorovaikutusta muiden ihmisten kanssa, en vain halua vuorovaikuttaa sellaisten ihmisten kanssa joiden kanssa olen koko elämäni niin tehnyt. Samanhenkisiin ihmisiin tutustuminen pienellä paikkakunnalla on kuitenkin vaikeaa ellei mahdotonta. Pärjään kyllä ilmankin mutta ajatuksia olisi kiva vaihtaa ihmisten kanssa kasvotustenkin eikä ainoastaan internetin välityksellä. Mitä enemmän riisun koko elämäni ylläpitämääni roolia, sitä enemmän haluan elää eristyksissä muusta maailmasta itseni näköistä elämää. Kaukana muurahaiskeon lailla kuhisevasta koneistosta joissa erilaisuus ja oma ajattelu pyritään kitkemään minimiin. Haluan palata siihen paikkaan mistä ihminen on tämän kaiken seurauksena niin vieraantunut. Ainakin siinä määrin kuin se nykymaailmassa on mahdollista.

Päihteiden käyttö on jäänyt kokonaan elämästäni pois jos ei lasketa harvakseltaan iltaisin imaistua kannabishittiä tai yleensä itsekseen luonnon keskellä tapahtuvaa sienitrippiä. Käytin ennen psykedeeleihin tutustumista paljon alkoholia. Ongelmaksi asti se ei koskaan muodostunut mutta vasta lopetettuani huomasin miten isosti se omaan hyviinvointiin siitä huolimatta pääsi pureutumaan. Muutama kuukausi sitten yritin viettää kaveriporukassa saunailtaa olutta juoden ja metelöiden. Se ei kuitenkaan saanut aikaan yhtään mitään fiiliksiä, ei hyviä eikä pahoja. Sitäkin enemmän se kyllä sai huomaamaan miten suuressa roolissa alkoholi on koko yhteiskunnassa ja miten se saa ihmisistä niin paljon piileviä negatiivisiä puolia pulpahtelemaan pintaan. Olkoonkin, että tuona iltana ne negatiiviset puolet eivät olleet kenenkään paikalla olleen kohdalla mitenkään dramaattisia mutta kuitenkin ainakin itseni huomattavissa.

Ei tämä helppoa ole ollut tai vieläkään ole mutta olen kyllä moninkerroin onnellisempi kuin koskaan aikaisemmin elämässäni. Luopumalla monimutkaisesta elämästä olen huomannut, että ongelmanikin ovat pääsääntöisesti yksinkertaisempia, samaten kuin ilon aiheetkin. Ja se ilo on paljon syvempää ja todellisempaa.

Pahoittelut jos teksti on epäselvää, kirjoitin ihan suoraan sen kummemmin pysähtymättä miettimään ja nyt sitten tässä hämmästelen, että sitä tekstiä tuli noinkin paljon koska en ole omasta mielestäni kovin hyvä jäsentelemään ajatuksiani tekstimuotoon muutenkaan.

Sivuja: 1 2