Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - psilonautti

Sivuja: 1 2
1
Jee! Tulikin jo Discordin puolelle lopistyä kiitokset mutta kiitetään vielä lyhyesti täälläkin! Kiitos! Oli paljon kuvia mistä valita ja jälkikäteen tuli varmaan parempiakin otettua mutta kun hätähousuna innostuin osallistumaan niin en halunnut alkaa kikkailemaan. Mukavaa, että kävi silti hyvin. 😄

2
Sienten tunnistaminen / Vs: Suippumadonlakkien tunnistuspyynnöt
« : Marraskuu 01, 2020, 16:18 »
pentti: eivät ole suippumadonlakkeja. Väärät värit, tekstuuri ja muotokin kyseenalainen osassa kuvien sieniä.

3
areyouexperienced: kyllähän ne suippumadonlakkeja näyttäisivät olevan. Onnittelut löydöstä ja tervetuloa!

4
intoilija: ei ole kummankaan postauksen kuvissa suippumadonlakkeja. Vääriä värejä ja muotoja. Ensimmäisen postauksen sienistä en osaa tarkemmin sanoa, toisessa kenties jotain hiippoja.

5
Pernaränni: Saattaa siellä oikeitakin olla mutta kuva on todella huono tunnistamista ajatellen, kannattaisi edes levittää sienet erilleen niin ei tarvitse arvailla myyttisen kasan tarlempaa sisältöä.

6
Fairytale: eivät ole suippumadonlakkeja, jalka on liian jykevä minun silmääni ja sen sekä lakin tekstuuri ei näytä oikealta. Myös värit ja muoto ovat hiukan kyseenalaisia. Tarkempaa tunnistusta lajista en valitettavasti osaa antaa. Eikun vaan uutta yritystä, vielä ehtii! Tervetuloa!

7
Niitty: ei ole suippumadonlakkeja. Oikeastaan mikään muu kuin lakin muoto ei täsmää, ja sekin on vähän sinnepäin. Tarkempaa tunnistusta lajin suhteen en osaa antaa. Niinkuin sanoit itsekin epäileväsi, kasvupaikka on outo, tai tarkemmin sanottuna täysin väärä. Suosittelen menemään otollisemmille kasvupaikoille ja eikun uutta yritystä!

8
Kuinka pian spotille kannattaa palata, jos on poiminut kaikki pipot mitä löytyi?

Sanoisin että 4-7 päivää, mielummin lähempänä tuota seitsemää.

9
Taikadal: sinnikäs yrittäminen ja aiheeseen perehtyminen palkitaan, suippumadonlakkeja ovat! Onnittelut löydöstä!

Kannattaa tutkia ensimmäinen löytö läpikotaisin niin jää vielä paremmin mieleen, helpottaa tulevia tunnistamisia.

10
Taikadal: ei ole suippumadonlakki, värit ja tekstuuri näyttävät väärille. Myöskin nänni näyttäisi uupuvan.

11
Mafallda: Kuva on huonontunnistuskuvaksi, ei meinaa saada selvää joten ei voi sanoa. Osassa ainakin olen näkevinäni oikeita piirteitä mutta tuosta kuvasta en uskalla sanoa varmaksi. Suosittelen että otat paremman kuvan, enemmän valoa ainakin tarvitsee.

12
Avatanen: Ei ainakaan suippumadonlakkeja. Värit ja muoto ovat vääriä. Uutta yritystä kehiin vaan! Tervetuloa!

13
ROLLO19: Eivät ole suippumadonlakkeja. Väri on väärä ja jalkakaan ei näyttäisi täsmäävän. Tunnuspiirteet ja kasvupaikat kertauksen alle ja uutta yritystä kehiin! Tervetuloa!

14
Sienimarkku: Kyllä sinulla näyttäisi olevan siinä suippumadonlakkeja. Onnittelut löydöstä ja tervetuloa!

15
Hoad: linkkisi ei toimi

Sivuja: 1 2