Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Ystävällinen Apina

Sivuja: 1 2 3 4
46
Laki ja päihdepolitiikka / Vs: BUSTED - poliisi ja sieneni
« : Syyskuu 12, 2011, 18:27 »
Jos jotakuta vielä kiinnostaa miten toi mun juttu eteni tuosta, niin voinen antaa pienen päivityksen:

Kuulustelukertoja tuli kaksi. Ensimmäisellä kerralla yritin "no comment, en myönnä mitään" strategiaa. Tämä osottautui vikatikiksi, sillä tulli katsoi sitten parhaaksi onkia esiin tilitietoni joiden tuloisteita sain sitten itsekin pällistellä kakkoskuulustelussa. kävipä vielä niinkin epäonnisesti että tilitiedoista paljastui toinenkin tilaus josta tullilla ei vielä ykköskuulustelun aikoihin ollut mitään tietoa, joten huumausainerikoksia tulikin kaksi yhden sijaan. Eli tämä selväksi: tullilla on valtuudet tarkistaa rikosesta epäillyn tilitiedot.

No, olin jo kuulusteluun nro.2 mennessä ehtinyt pohtia asiaa ja koko tätä "kapulana poliisikoneistossa toimimista" ja katsoi että minulla ei ole tällä hetkelle aikaa eikä kiinnostusta muuntua tuoksi kapulaksi kun vielä tuon toiminnan hyödyt tällä kyseisellä areenalla ovat kovin kyseenalaiset niinkuin Avalon mainitsikin. Joten jätin tuon "no comments, en myönnä mitään linjan" (todisteethan olivat liiankin selvät minua vastaan) ja myönsin kummatkin rikokset. Minua ei kiinnostanut tuhlata aikaani ja mahdollisesti myös muiden ihmisten aikaa järjestämällä ylimääräistä oikeussali rulijanssia.

Long story short: Odottelen nyt postilaatikkoon summan X sakkomaksua.
Olkoon tämä opiksi kaikille jotka haikailevat helpon psilosybiinin perään postimyynnistä. Ei ole riskin arvoista, ellei sinulla satu olemaan ylimääräista rahaa sakkoina maksettavaksi ja tykkäät käydä virkavallan kuulusteltavana.

47
Laki ja päihdepolitiikka / Vs: BUSTED - poliisi ja sieneni
« : Toukokuu 25, 2011, 00:48 »
Kiitos Silakka, helpottava kuulla :)

Avalon, hyvä tietää ja ymmärrän ja kiitollinenkin melkein olen siitä että kauhean kovia sanktioita ei tälläisestä suomessa saa. Omantunnon tuskilla lähinnä hain sitä että en todellakaan katso tehneeni mitään väärää, vaan koko huumausaine laki on mielestäni väärin. Ja siksi tuntuu että pitäisi voida jotenkin protestoida sitä vastaan ja sen takia valehtelu tuntuu väärältä, koska en ole mitään väärää mielestäni tehnyt. Ehkä tämä on väärä areena, koska siitä tuskin kukaan hyötyy siitä että minä lahjoitan valtiolle rahaa?

Mutta lakihan on väärin, ja satun tässä olemaan aitiopaikalla seuraamassa vääryyden tapahtumista. Siksi tuntuu väärältä käyttäytyä kuin syyllinen vaikka oikeita syyllisiä rikokseen, eli varkauteen(tavara on luonnollisesti takavarikoitu) sekä laittomaan uhkailuun minua kohtaan(vapauden riisto) ovat viranomaiset.

Saatko tästä mun selityksestä mitään tolkkua vai höpisenkö omiani?

48
Laki ja päihdepolitiikka / Vs: BUSTED - poliisi ja sieneni
« : Toukokuu 23, 2011, 22:13 »
Kiitos.. En myönnä mitään koska koskaan en ole "huumeita" edes mistään tilannut. Mutta pahoin pelkään että todisteita riittää jos niitä haluaa etsiä. Ja tottakai haluan tehdä kaiken mahdollisimman vaikeaksi virkavallalle.

 Ja koko homman vääryys painaa rintaa ja omatunnon ääni sanoo että pitäisi yrittää tehdä muutakin kun vain yrittää luikerrella koukusta pois... Turhuutta?

Vielä kerran kiitos avusta ja onnentoivotuksesta.

49
Laki ja päihdepolitiikka / Vs: BUSTED - poliisi ja sieneni
« : Toukokuu 23, 2011, 17:50 »
Hyvää päivää sieni.fi
Voisin kertoa aiheesta tarinan. Olen harrastanut psilosybiiniä noin puoli vuotta. Ehkä, enkä ehkäkään, kuten kohta selviää, vähän tyhmän rohkea olen ollut, koska olen tilannut kasviksia suoraan hollannista. Kyseessä ovat olleet ns. tryffelit.

Kaikki on mennyt hyvin ja useaan kertaan posti on tuonut hyvän sadon suoraan ovelle. Valittamista ei ole ollut ja olen matkat ovat olleet ihmeellisiä ja opettavaisia. Nyt kuitenkin on ehkä astetta virkaintoisempi tullivirkailija katsonut kirjettä vähän tarkemmin huomannut laittoman sisällön, joten postissa tulikin tryffeleiden sijasta kutsu käymään Hki- vantaan tullissa, huumausaineriksesta epäiltynä. Kirjeessä myös selkeästi mainitaan että ellen paikalle ilmaannu 'sovittuna' aikana, niin vapauteni riistetään ja saan kyydin kuulusteluun.

 En katso olevani syyllinen mihinkään enkä varsinkaan rikollinen ja aion sen myös ilmoittaa. En ole vielä päättänyt ilmaannunko haastatteluun laisinkaan. Vihaksi melkeen pistää ikävä tapa sotkeutua toisten asioihin.

Kaikki mitä äsken kirjoitin oli täysin fiktiivistä. Terveisiä isoveljelle  C:-)

Olisiko teillä hyvät taikasieni.fi:läiset jotain neuvoja miten voisi ihminen toimia tässä tilanteessa? Vinkkejä, sympatiaa, nuhteluita?  :D

Sivuja: 1 2 3 4