Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Ystävällinen Apina

Sivuja: 1 2 3 4
16
Kerran kun mulla oli ikävän puoleinen trippi huomasin, että mun mieliala on suoraan verrannollinen siihen minkälaista musiikkia on soimassa. Kun huomasin olevani hermostunut ja ahdistunut, vaihdon musiikin rauhallisempaan ja mieliala muuttui myöskin rauhallisempaan suuntaan. Myös kaikki muut äänet näyttäis vaikuttavan voimakkaasti. Tämä siis keskitason tripeillä, tiedä häntä sitten isoilla annoksilla vaikuttako enää niin paljon.

Paras neuvo mitä pystyn antamaan kun sisäinen maailma tuntuu liian raskaalta tai sekavalta ja on tunne että ajatuksia ei voi mitenkään hallita on, että ei niitä yrittäkään hallita antaa vaan niitten myllertää täydellä voimalla ja katsoa mitä tapahtuu. Katso sitä myllerrystä ja hämminkiä. Vaikka tuntuisi epämukavalta, hyväksy se kokonaan, älä vastustele äläkä myöskään toivo mitään. Se huono olokin menee ohi.

Ja sitten vielä yks juttu. Tee se trippi silloin kun sä olet selkeimmilläs. Itselleni paras aika tuntuu olevan illalla, kun oon saanut päivän olla rauhassa maailman häiriöiltä.

Onnea matkaan ja hyvää kesän alkua  ^-^

18
Kaunista  :) Sienien kanssa kaikki värit on jotenkin niin voimakkaita. Ja se mukavuuden tunne sohvannurkkassa. Voin vain kuvitella.

19
Vapaa aihe / Vs: Kuoleman jälkeinen todellisuus
« : Toukokuu 03, 2012, 01:38 »
Ennen kun voi kysyä kysymyksen mitä tapahtuu kuoleman jälkeen, pitää ensin selvittää kuka kuolee. Siis: kuka minä olen.

Kun tuohon kysymykseen löytää vastauksen, niin myös tämä kysymys aukeaa.

Se on muuten siinä mielessä jännä kysymys että sitä ei voi kukaan toiselle kertoa (kuka minä olen) vaan se täytyy itse tulla selvyyteen omakohtaisen kokemuksen kautta.

Lyhyesti: sinä et ole sinun ruumiisi, etkä myöskään ajatuksesi. Joten, kuka kuolee? Sinä et voi koskaan kuolla.

20
Hmm... Eikö sitten olisi ongelma jos tilauksessa ja henkkareissa lukee eri nimi?

21
Muakin kiinnostaisi mikä on ton poste restanten virhemarginaali oikeasti? Siis noi paketithan silloin tällöin jää tulliin mutta jos sen tilaisi esim. paypalin kautta väärällä nimellä poste restanteen niin mitkä on sen riskit että jepet vois jäljittää sen että kuka tilasi paketin? En ole koskaan poste restantella tilannut itse. Ne ei siis kysy henkkareita poste restante tilausten kanssa?

22
Vapaa aihe / Vs: Inspiroivia juttuja
« : Huhtikuu 20, 2012, 01:06 »
Mooji - Don't do anything

Tai mitä tahansa muuta tältä tyypiltä.

23
Muu sienikeskustelu / Hallusinogeeniturismi
« : Huhtikuu 06, 2012, 16:45 »
Heipä hei pitkästä aikaa!
Eipä ole tullut vähään aikaan kirjoiteltua tänne. Toivottavasti kaikki voivat hyvin. :)

Kiinnostaisi kuulla matkakertomuksia ja mahdollisia vinkkejä ihmisiltä jotka ovat matkailleet päihtymistarkoituksessa maissa joissa esim. sienet tai kannabis ovat laillisia ostaa tai helpommin saatavilla kuin Suomessa. Hollanti eli Alankomaat, Portugali ja Etelä-Amerikka ainakin tulevat mieleen. Eli onkos tullut harrasteltua tälläistä aktiviteettia?

Itseä kiinnostaisi tehdä tässä kevään korvilla tryffeli/kannabis retki Hollantiin tässä kesän alkuvaiheilla koska tällä hetkellä kotikasvatus ei ole minulle mahdollista. Sieniähän sieltä ei enää pysty ostamaan sitten 2007(muistelisin näin) ja kannabiksen myynnistä turisteille tällä hetkellä en ole myöskään nyt ihan varma. Tryffeleitä muistaakseni kuitenkin saa. Pitää toki tarkistaa ennen mahdollista lähtöä. Lennothan sinne on aika halpoja ja ihan vaan sen fiiliksen takia kun astelee kauppaan ja selailee psilosybiinitryffeli valikoimaa ihan legally voisi olla aika muikea fiilis.

24
Vapaa aihe / Vs: Mitä biisiä fiilistelet tällä hetkellä?
« : Tammikuu 20, 2012, 23:11 »
Mainio kotimainen löytö. Löytyi kun jumitin bassoradiota yksi päivä.

http://soundcloud.com/karitapiiri/kari-tapiiri-maailmanpyora

25
Vapaa aihe / Vs: Mitä biisiä fiilistelet tällä hetkellä?
« : Joulukuu 18, 2011, 01:06 »
Aivan loistavaa musiikkia. Tyylisuuntana Trip Hop (hmm.. epäilyttävä tyylisuunta :D). Uusi tuttavuus niin artisti (soittaa itse aivan kaiken syntikalla, UPEAA!!) kuin tyylilajikin. Kannattaa hankkia koko levy tavalla tai toisella. Ensilumet ovat täällä ja ulkona on kaunista. Menkää, kuunnelkaa ja fiilistelkää! ;)
Kiitos! Aivan loistava uusi tuttavuus. Löysin tämän seuraavan itse asiassa samaisen artistin biisin vierestä tubesta. Tykkään kovin.
Bonobo - Black Sands

Tämän taas löysin kerran kirjastosta randomilla. Ja nyt uudestaan vuosien jälkeen äskeisen artistin videon kappaleen sivusta. Jännää  :)
Múm - Ballad of the broken birdie records

26
Pitää tähän lisätä vielä että itsehän varasin ensimmäiselle tripille aikaa kokonaisen päivän, minkä luulin riittävän. Toisin kävi: stressi seuraavasta työpäivästä oli omiaan pilaamaan trippiä. Tiesin kyllä että 6 tunnissa tripin pitäisi olla ohi mutta panikoin silti ja mietin että palaudunko ollenkaan. Ajoittaiset kellotaulun lukemisen ymmärtämisen ongelmat eivät auttaneet asiaa  :D Loppu hyvin kaikki hyvin mutta nykyisin tapani on varata aikaa tripille vähintään 3 päivää. Yksi ennen trippiä henkiseen ja ruumiilliseen(ruokavalion sienille sovittaminen, kevyt liikkuminen esim. luonnossa) valmistautumiseen, 1 trippipäivä ja vielä yksi päivä tripin jälkeen palautumiseen ja sen takia ettei tarvitse tripin aikana miettiä että huomenna on jotain.

27
Hieno kertomus kerrassaan, joka sai minut hyvälle tuulelle huonosti menneen aamupäivän jälkeen. Suurkiitos Apina!  ;) ja lämmintä sydäntä kaikille <3
Jos se oikeesi sai sut hyvälle tuulelle ni oon kyllä tosi onnellinen  ^-^ En uskonut että tolla kertomuksella vois olla niin suurta positiivista vaikutusta. Kiitos itsellesi!

28
Elämäntavat ja harjoitteet / Vs: Meditaatio
« : Marraskuu 02, 2011, 04:35 »
Samoilla linjoilla olen OP:n kanssa. Meditaatio ja psychedeelit: kas siinäpä vasta mainio parivaljakko. Olen onnellinen siitä että kiinnostuin meditaatiosta ennen psykedeelejä. Uskon meditaation valmistaneen minua henkisesti psykedeelejä varten. Mikään ei kuitenkaan voi valmistaa tarpeeksi ensimmäistä isoa trippiä varten. Sen verran sanoinkuvailemattomia psykedeelit ovat.

Aloitusviesti oli niin vakuuttava mainospuhe, että päätin kokeilla. Se oli ihan hiton tylsää, joskin siinä vaiheessa kun kello soi, hämmästyin, miten nopeasti aika loppujen lopuksi meni. Edellisestä meditaatiokerrasta oli aikaa ainakin puoli vuotta, enkä ole koskaan aiemmin jaksanut meditoida säännöllisesti. Nyt kuitenkin päätin, että jatkan näitä päivittäisiä kymmenen minuutin kokeiluja ainakin seuraavan kahden viikon ajan ja katson miten se vaikuttaa viime aikoina hivenen raskaaksi käyneeseen trippailuun ja muuhunkin elämänlaatuun.

Quote: "Oddly enough, people want to live forever who don't even know what to do on a rainy afternoon" -Joku

Ja
Yksi suosikeistani:
"Vain tylsillä ihmisillä on tylsää" -Joku

Ei ole tarkoitus nälviä tai viitata siihen että sinä olisit tylsä. Kukaan ei ole tylsä. Kyse on asenteesta. Suosittelen että yrität sinnikkäästi jatkaa kymmenen minuutin harjoituksia ja ehkä sen jälkeen nostaa aikaa viitentoista minuuttiin. Se on sen vaivan arvoista.

 Koeta lievittää tylsyyttä ajattelemalla tai paremmin, kokemalla että jokainen hengitys on erilainen. Aika ei mene nopeasti tai hitaasti koska aikaa ei ole olemassa. On olemassa vain ikuinen tämä hetki. Kun pääset ensimmäisen kymmenlaskun ohi unohda laskeminen ja keskity siihen että vain yksi sisään hengitys ja uloshengitys tapahtuu kerrallaan. Tunne viileä ilma sieraimissasi. Anna hengityksen tapahtua mahdollisimman luonnollisesti. Älä pakota mitään. Anna ajatusten harhailla ja keskity jatkuvasti läsnä olevaan ajatukseen taikka tuntemukseen. Pyri kuitenkin tarkoituksellisesti myös ajatuksettomuuteen/tyhjyyteen keskittämällä silloin tällöin ja mahdollisimman pitkiksi aikaväleiksi mielesi hengitykseen. Mutta muista: ei pakotusta. Anna mielesi vaeltaa kuin tuuli tasangolla. Tämä ei johda lopullisesti siihen että mielesi olisi tyhjä, vaan ajatuksia tulee kyllä lisää mutta näin vältät 'juuttumisen' yhteen ajatukseen ja mielesi on aina raikas kuin kirkkain vuoristopuronen. Tämä on zazen.

Jokaiselle meistä varmaan kehittyy lukuisten kokeiluitten ja opetusten jälkeen se oma ja persoonallinen tapa meditoida. Tuo yllämainittu tapa oli minun vakioni vuosia. Viimeaikoina olen myös kokeillut (miellyttävin tuloksin) liikunnalisempaa joogaa, mantran lausuntaa ja erilaisia palleahengitystekniikoita (hapesta voi päästä pilveen  ???)

Ja ainiin, tervetula palstalle!  :)

30
Vapaa aihe / Vs: Runoja ja muuta sanataidetta
« : Lokakuu 13, 2011, 13:06 »
 ??? Nautin! Haluaisin mielelläni lukea lisää näitä  :)

Siinä teille vähän asennetta.  O0
Todellakin  ;)

Sivuja: 1 2 3 4