Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - apatin

Sivuja: 1 2 3 4 5 ... 21
31
Vapaa aihe / Vs: Matkoille jäänyt
« : Elokuu 30, 2012, 23:54 »
Mun on pitänyt tilata ihan testimielessä täältä jotain purnukoita.
http://www.onnit.com en nyt muista miten oli kuljetus suomeen.  :(

Kaverini Hollannissa ainakin suositteli New Moodia.

Aika raflaavat sivut..
Ehkä ilmankin pärjää... ;)

32
Vapaa aihe / Vs: Matkoille jäänyt
« : Elokuu 29, 2012, 18:59 »
Moi fzile mun vastaus voi kuulostaa kornilta,
mutta suosittelen lämmöllä ja hyvällä liikuntaa, ehdotonta pidättäytymistä kannabiksesta ja elämän rytmittämistä.

Itselläni on - hieman nuorempana - tullut kannabiksen liiallisesta käytöstä (ja "liian vahvan" kannabiksen arvaamattomasta käytöstä) pidempiaikaisia jaksoja joissa tuntuu, kuin olisi.. ei nyt ehkä pilvessä kokoaikaa, mutta pumpulissa. Liiallisella käytöllä tarkoitan useaa pajautuskertaa viikossa.
Nämä tilat ovat kestäneet muutamasta viikosta kuukauteen. Se on todella inhottava ja surullinen tila. Mikään ei silloin tunnu miltään ja asiat menevät ohi. Tuntuu, kuin kaikki olisivat muualla, kuin olisi jonkin kuoren sisällä. Tunne oli, kuin aivoissa jokin olisi huonosti. Tunne oli sulkeutunut.

Sienistä - niitä olen näistä psykedeeleistä aktiivisimmin käyttänyt - ei ole jäänyt sen kaltaista tilaa, että jokin olisi päässä napsahtanut tai, että olisi muualla. En kuitenkaan usko, että ne olisivat oloosi ehdoton ratkaisu.

Mä uskon, että on hyvä alkuaskel kohti parempaa, kun olet tiedostanut tilasi. Ole avoin, puhu ystävillesi ja koita mennä niiden mukaan menoihin! :)

33
--

Eihän bruisingin kuuluisi alkaa itsestään leviämään ympäri kakkua?

Ei ainakaan tolla tavalla, mun silmiin toi näyttää kovasti joltain homeelta jota on itselläkin joskus ollut.
 Itse sienet ovat todella terveen ja kauniin näköisiä!

34
Ei kysyttävää.
Hyvä postaus, voisithan laittaa vielä lopputuloksesta kuvia, jotta kontaminaatio-kyselyt saavat suoran vastauksen.

35
Elämäntavat ja harjoitteet / Vs: Kasvien kasvattaminen
« : Elokuu 19, 2012, 15:48 »
Vaikka kesän säät ovat olleet aika kehnot on ulkona ollut ihan hyvä kasvukausi. Tein uusia kasvipenkkejä joihin otin mullat ja maat edellisvuotisista kasvimaista ja kompostista. Tämä oli hyvä ratkaisu. Ulkona ruukuissa olleet chilit yms. koristekasvit ovat myös viihtyneet aurinkoisella seinustalla ja nyt elokuussa enemmän kasvihuoneessa.

[smg id=2603]
Caleat, oon ottanut runsaasti pistokkaita.

[smg id=2602]
Tupakkia

[smg id=2601]
Vuoden ikäinen Boliwian rainbow chili

36
Mää tein tälläsen suuntaa-antavan taulukon noiden extractien kanssa pelaamiseen - polttamiseen. Pohjaan tämän hyvään postaukseen DTM-nexuksen salvia-annostusketjussa. Lainaus siis ko. postauksesta.
Tarkoituksena on selventää noiden extractien annostelua. Ite oon vähän annostelufriikki/vaakariippuvainen.

Salvinoriinin annostuksesta:
Lainaus
A threshold dose of salvinorin A is about 200μg (micrograms), a moderately strong dose is about 1mg, and an uncomfortably strong dose is 2-3mg.

Extractit on luokiteltu X-määreellä, esim. extractissa joka luokitellaan 5X on siis 5 kertainen määrä salvinoriini a:ta, kuin pelkässä lehdessä. Eli 5 X 2,5 mg
Tässä pelataan nyt tälläisellä oletuksella, että tuo 2,5 mg on standardi. Pitää muistaa, että tuotteissa nämä määrät voivat vaihdella. Tälläiset suuntaakinantavat laskutoimitukset vaativat kuitekin määreitä - siksi näin.

  • 1 g kuivattua Mazatecinsalvian lehteä sisältää noin 2,5 mg salvinoriini A:ta
  • 1 g 5X extractia sisältää 15,5 mg
  • 1 g 10X sisältää 25 mg
  • 1 g 15X sisältää 37,5 mg
  • 1 g 20X sisältää 50 mg
  • 1 g 25X sisältää 62,5 mg

Tästä voi siis laskeskella, että kuinka paljon tiettyä extractia täytyy annostella saadakseen tarvittavan määrän salvinoriinia kehoonsa.

37
Elämäntavat ja harjoitteet / Vs: Superfoodit
« : Elokuu 16, 2012, 20:16 »
Onko maca boostannut energisellä vaikutuksella vai peräti hormonaalisesti?

Mä en osaa sanoa tosta hormonaalisesta.
Energisellä näistä kahdesta.

38
Kiitoksia vastauksista, hyvä ettei ole hirveän samannäköistä myrkyllistä sientä.

Matokeskustelu oli jokseenkin häiritsevää luettavaa, ite oon aika nirso elävien eläinten syömisessa niin pitää varmaan koittaa tota liotusta, tai jos heittäisi ihan vähäksi aikaa kiehumaan että madot ja niiden mahdollisesti kantamat taudit eliminoituu.

Älä heitä kiehumaan, se tekee pahaa näille taikasienten taika-ainesosille. Ne eivät kestä kuumaa.
Toki on syytä ryöpätä sienet jos aikoo niistä vain ruokaa tehdä ja haluaa välttää myrkytyksen. ;)

Muista nyt, että sun ei ole pakko syödä matoja tai multaa vaikka täällä foorumilla muut syö. Ehkä sitten myöhemmin, kun olet syönyt sieniä ja avaruushenget julistavat sulle, että "hei, on ihan ok syödä yks mato kerran vuodessa".

39
Elämäntavat ja harjoitteet / Vs: Superfoodit
« : Elokuu 16, 2012, 17:34 »
Toi hampun meneminen iloisesti suolistosta läpi vähän herättää kysymyksiä imeytyvyydestä..
Kaikki niin kova kuorinen menee elimistöstä läpi. Siksi suosittelin sitä murskaamista, jotta se paljon mainostettu, puhuttu ja kiistelty rasvahappokoostumus pääsee vaikuttamaan.

Kellään muulla kokemuksia macasta?

Muutama vuosi sitten mussitin sitä aika innolla. Itsekkin olen huomannut sillä olevan eniten/huomattavammin vaikutusta stondikseen ja seksuaaliseen innokkuuteen.

Jotenkin mulla mennyt maku näistä superfoodeista. Osittain ihan tämä käsitteen hehkuttaminen on vienyt innostustani pois. Edelleen keittelen pakuriteetä ja suosin raakakaakaota, mutta en osaa tai jaksa olla kauhean fanaattinen jokaisesta uudesta jauheesta joka ilmestyy ekokaupan hyllyyn prameassa paketissa. Taidan kuitenkin alkaa pian kuurittamaan taas macaa, sillä jotenkin (juuri tämä todistaa sitä, että ainakin mun kohdalla nää toimii niin kuin odotan, varmaan jotain placeboa) se on boostannut mun innostusta rajussa bodausharrastuksessa.

40
Elämäntavat ja harjoitteet / Vs: Superfoodit
« : Elokuu 16, 2012, 16:23 »
No se menisi liian vakavaksi jos vain nielisit siemeniä :D

41
Elämäntavat ja harjoitteet / Vs: Superfoodit
« : Elokuu 16, 2012, 14:01 »
...
inhottavana yksityiskohtana ja esimerkkinä voisin kertoa että siemenet kestävät kokonaisina suoliston lävitse, sen huomaa pyyhkiessä :D joten niihin ei voi ujuttaa mitään. Kaiken lisäksi siemenet ovat luomua.


Kannattaa murskata ne kokonaiset ja tuoreet siemenet jotenkin - huhmareella, tehosekoittimella tai blenderillä, ennen, kuin nauttii ne. Siemenistä ei imeydy hirveästi mitään, jos ne kulkevat elimistön läpi kovan kuoren niitä suojatessa. Kivempi sitten pyyhkiäkkin..

42
Vapaa aihe / Vs: Musiikki ja matkailu
« : Elokuu 10, 2012, 19:43 »

Monelle käy aivan päin vastoin kuin sinulle, populääristä siirrytään pikkuhiljaa kaikenlaiseen. Substanssit tuovat toisaalta kyvyn huomioida David Guettan biisin übersfääreihin, mutta aivojen kaipaessa enemmän yksityiskohtia ja monimuotoisia fiiliksiä, alkaa proget ja ambientit kolahtamaan.

Olen vielä nuori poika, mutta jonkinlaista pientä populaarimusiikin lonkeroa on ujuttautumassa tajuntaani. En kuitenkaan vieläkään pysty kuuntelemaan suurinta osaa radiosoitossa olevasta musiikista sen kaavamaisuuden ja pakoon pääsemättömän toistomäärän vuoksi. Onneksi lopetin kokonaan NRJ:n kuuntelemisen. Tuo Springsteen on ehkä kuitenkin vähän eri asia kuin NRJ:n kallonporaus.

Totta. Pomo on pomo.

Uskon, että mulla tää on mennyt osaksi näin myös siksi, että mulle on syötetty monenmoista musiikkia lapsesta alkaen ja ympärillä on soittoharrastuksista ja -töistä johtuen ollut monenmoista pakkodiggailua. Siksi on oppinut diggaamaan sitä mikä todella kolahtaa. Avoin olen kaikelle, mutta rehellinen itselleni.

43
Vapaa aihe / Vs: Musiikki ja matkailu
« : Elokuu 10, 2012, 15:25 »
Mulla jotenkin nämä musiikkijutut ja trippailu aukeaa niin, että itse tripillä ei valtava äänimaisema miellytä, mutta tripin jälkeen monet tutut, toki uudetkin, biisit/levyt saavat syvyyttä.

Trippaillessa suosin enimmäkseen Brian Enoa, hiljaisia levyjä. Toki ambienttimusiikkikin muuttuu välillä painostavaksi.

Se on on mulla niin, että  vuosien varrella kannabis ja sienet on vienyt mua kohti populaarimpaa musiikkia.
Ennen, teinimpänä, kuuntelin vanhaa progea ja muuta "vaikeaa" ja "harvinaisempaa" musiikkia. Ehkä se liittyi yleiseen psykedelia-/avantgarde innostukseen.

Lähivuosien aikana musiikkimaku on siirtynyt vakautunut (esim. juuri mainitusta Pekka Strengistä) lähemmäs Bruce Springsteeniä.
Tämä johtunee siitä, että elämä opettaa ja tsaikedeelit ja pajauttelu opettaa, että tärkeintä on digata siitä mistä itse diggaa, eikä siitä mistä ehkä todennäköisesti tulisi digata jos on kiinnostunut LSD:stä.

44
Elämäntavat ja harjoitteet / Vs: Kasvien kasvattaminen
« : Elokuu 08, 2012, 15:53 »
Mä oon havainnut sen, että mitä enemmän (ei kuitenkaan liikaa) kasveja on juurtumassa vedessä, sitä paremmin uudet pistokkaat alkavat kasvattamaan juuria.
Liika valo on usein myös pahaksi juurruttaessa.

45
Kuukauden kivivillassa eläneet San Pedrot (Echinopsis pachanoi)
[smg id=2529]

Kasvunopeudessa kivivillan ja mullan (hiekkaa yms.) välillä en ole huomannut eroa, mutta tässä lyhyessä ajassa kivivilla on osoittautunut helppohoitoisemmaksi ratkaisuksi - ei pääse kuivumaan niin helposti.

Sivuja: 1 2 3 4 5 ... 21