Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - jihadebener

Sivuja: 1
1
Yksi silokkeihin enemmän tuttavuutta tehnyt kaverini tiivisti saman näin: "Cubet on tylsiä sieniä". Ja intensiivisyyttä suippumadonlakeista löytyy ehdottomasti enemmän.

2
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Homeiden tunnistuspyynnöt
« : Tammikuu 15, 2019, 13:22 »
Viivamaisia vihertäviä kohtia. Sienet pullossa ja pullon laita ollut siinä, mihin viivat muodostuneet. Eli painautunut siis kovaa pintaa vasten. Samasta alustasta otettu "pohjapinni" toisessa kuvassa. Ahtaan tilan takia epämuodostunut, mutta jalka sinertää aikalailla. Onkohan kyse hapen reaktioista vaikko homekasvustosta? Tuoksu kasvualustassa sekä yksittäisessä itiöemässä normaali.

https://imgur.com/a/ZxKXPVA

3
Homettahan on siis muuallakin kuin näkyvällä alueella ja tehokkaasti et saa homeita hävitettyä leikkaamalla palaa pois, joten mahdollisten muiden kasvualustojen (kakkujen) suojelemisen kannalta on tärkeää hävittää helposti leviävät homeet. Sitten taas ne homeet saa kyllä pidettyä kohtalaisen helposti kurissa. Pullolla "NEO-AMISEPT":ia pääsee jo pitkälle.

Sivuja: 1