Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - ruoja

Sivuja: 1 2 3 ... 7
1
Pahoittelen kirjoittamaani. En yleistänyt annos kokoa. Näistä saama hyöty on suurempi kuin määrä. Olen  hoitanut Hortonin pois sienillä.

Ei ollut itsellänikään tarkoitus nillittää, mutta tämän kaltaiset topicit on juuri niitä mihin aiheesta kiinnostuneet monesti ensimmäisinä törmäävät random surffauksen ja googlettelun seurauksena (ainakin itse aikanaan :)). Ja kun tämän foorumin tarkoitus on kaiketi kuitenki jakaa  tietoa ja edistää turvallista tietoisuuden tutkimista tjsp. niin siksi otin asian esille. Pahoittelut topicin aloittajalle off-topicista.

2
Aika pienellä annoksella olet oloihin päässyt. Yleensä joutuu sen 3-4g semejä nauttimaan että jotain hyvää tapahtuu. Lievänä..

Tämä on kyllä todella yksilöllistä, ja myös yksilön kohdalla reissukohtaista. Tuosta helposti lukee että tarkoitat yleistäen, etkä itseäsi.

Sinä joka harkitset sienien kokeilemista ja luet tätä: ei ole vastuullista eikä välttämättä kovin järkevää päihteiden käyttöä tempasta 3-4g (kuivia) suippumadonlakkeja ainakaan ekalla kerralla. En ainakaan henk. koht. suosittele :) Aika iso annos tuo taitaa olla mille vaan cubensis lajikkeellekkin, ainakin ensimmäiselle kerralle..

Doctor Fungalle: hieno homma ja kuulostaa oikein hyvältä "perehdytykseltä" sienimaailmaan :)

3
Toimisto / Vs: Discord-serverin tunnistautumiset
« : Maaliskuu 18, 2020, 22:20 »
abcd

4
Otsikon teksti on vähän tyhmä. Tämä kaikki lähti siitä että eilen söin sieniä, join kaljaa, kaikki oli kivaa ja silleen.

Tänään sitten päätin testata että toimiiko sienet toisena päivänä? Söin 0,8g sieniä viskipaukun mukana. Olin jo unohtanut sienet (eli evät toimineet) kunnes katsoin tietokonetta:
tietokoeneella eiro ohjelmien tekstit näyttivät tavallista pienemmiltä. Sama tapahtuu normaalistikin sienten vaikutuksen alaisena. Mutta mitään muuta vaikutusta en huomannut.

Joo. Hieman samanlainen tapaus on meikällä kans. Nappasin gramman silokkeja oluen kyydittämänä. Edellispäivänä oli tullut testattua pienempi annos. Tunnin jälkeen luovutin jo efektien odottelun mutta sitten tietokoneella huomasin kuinka kaikki näkyi vähän niinku 3d:nä. Kirjaimet tuli ulos näytöstä jne. No siitäpä sitten lähtiki aivan jytkällä reissu lopulta :D

Omalla kohdalla vaikuttaa turhalta syödä sieniä toisena päivänä. Olen lukenut että joillakin toimii sienet useampana päivänä? Pitääkö silloin ottaa isompi annos kuin tavallisesti?

Omien kokemusten perusteella joo. Harvemmin voi omassa tapauksessa perustella toisen päivän reissua oikein millään tapaa. Mutta toimii se, riippuen varmasti paljolti ihmisestä. Niinhän ne sanoo että keskimääräisesti pitäs ottaa seuraavana päivänä 300% annos että saavuttaa samat efektit kuin edellisellä kerralla.

Tässä toinen anekdootti: Mökillä 3g teet naamaan kaverin kans kumpikin. ~4h päästä toinen 3g (jotkut puhuu kohtuu välittömästä toleranssista, tuntien sisällä nouseva). Kaverilla tuntui hyvin vähän (oli MT lääkitys joka tiettävästi vaikuttaa, ensimmäinen reissu oli kaverin eka ja oli kyllä jytäkkä reissu sekin :D) ja meikällä tuntu aivan uudelta reissulta. Henkisesti vaan semmosta haipakkaa kaks erillistä reissua (todella) lyhyen ajan sisään että tuskin tulee toistettua :)

5
Käyttökokemukset / Vs: Psilosybiinisienet suurilla annoksilla
« : Joulukuu 25, 2019, 19:09 »
Shamaanirummutus varmasti boostaa trippiä, kun ihan ilman mitään tajustetta on jotkut matkailleetkin sillä. Shamaanimatka on vaan kuulemma jonkunverran erilainen, kuin psykedeelimatka.

Sieniteestä ei kokemuksia, eikä erityisemmin silokeistakaan. Jonkinverran voimakkaammilta ne kyllä vaikuttaa. Eikä oo mitään huonoa matkaakaan tullu koettua, mikä on sinällään vähän huono homma kun ei tiedä mitä se tulee omalla kohdalla olemaan, ja miten siihen kuuluu suhtautua jne.

Shamaanirummutusta ois tosiaan voinu avata vähän enemmän. Itelle se nyt tarkottaa mahdollisimman ns. neutraalia musiikkia. Tähän viittasin tarkalleen, mutta eipä tämä ainoa mahdollinen musiikki ole https://www.youtube.com/watch?v=ivCOrc1HWxI

Kukaan ei tiedä millainen seuraava psykedeelinen reissu tulee olemaan, tai onko se hyvä tai huono, vaikka ois käyny miten monta reissua.

Sieniteen subjektiivinen hyvä puoli: nousu on nopeampaa, ehkä hieman tykimmin vaikuttaa
Huono puoli: matka on ehkä sitten hitusen lyhempi. Mutta se nyt voi tietyissä tilanteissa olla hyväkin asia.

6
Käyttökokemukset / Vs: Psilosybiinisienet suurilla annoksilla
« : Joulukuu 25, 2019, 16:48 »
Niin eli, jos meditaatio on hallussa voi egon saada hajoamaan periaatteessa vaikka jo 2g annoksilla?
Sillä viime +4g tripillä en vastustellut ollenkaan matkaa, eikä se ollut missään nimessä huono matka, yksi parhaimmista.
Silti koko matkan ajan varsinaista egokuolemaa ei tullut koettua, ja koko matkan ajan olin silmät auki. Varmaan kokemus ois ollut intensiivisempi pimeässä huoneessa McKennan tyyliin matkailtuna.

Varmasti auttaa. Mutta en minä ainakaan koe olevani ollenkaa aloittelevaa meditoijaa kummempi. Jos sitä selvinpäin kokeilen siis. Mutta trendi omilla sienireissuilla ainakin on ollut siihen suuntaan että on aina vaan helpompi päästää irti. Tai aina ei tarvi edes varsinaisesti päästää irti. Silmät kiinni, shamaanirummut soimaan ja peiton alle pötkölleen. Mutta nämä on yksilöllisiä juttuja. Ja ihan varalta mainitten että omat kokemukset ovat lähinnä suippumadonlakeilla. Annokset suhteutettuna laskennalliseen potenssieroon lajikkeiden välillä. Omalta osaltani voin sanoa että tuo neutraali musiikki oli, jos ei nyt avain, niin ainakin todella iso vaikuttava tekijä.

Liekkö tuo egokuolemakin vähän semmonen häilyvä sana, ja minkälainen kokemus sen piiriin lasketaan.

No oman kokemuksen puolesta voin todeta vähän samaa mitä aiemmin on todettu: mitä isompi annos, sen vähemmän muilla variaabeleilla on väliä jos haluaa kokea jotain tuollaista egokuoleman kaltaista. Se on aivan toinen tarina että onko kokemus sitten miten värittynyt muutoin. Ns. haastava, vai positiivinen, vai vähän kaikenlaista sekaisin. Pienemmillä annoksilla tulee lisää kokemukseen ja sen intensiivisyyteen vaikuttavia muuttujia, mutta jos ne on lähtökohtaisesti suotuisia, tai ne saa omalla vaikutuksella tarpeeksi suotuisiksi niin kunnon reissutkin ovat mahdollisia annoskoosta huolimatta.

Nautiskelumetodina suosittelen ehdottomasti teetä, jos tuollainen sanotaan vaikka avaruussurffailu on tavoite (vaikka odotuksia ei silti kannata olla.)

EDIT: ja tietystikkää mikään annosmäärä ei siltikään itsessään takaa mitään, senhän me jo kaikki tiedämme :)

7
Käyttökokemukset / Vs: Psilosybiinisienet suurilla annoksilla
« : Joulukuu 25, 2019, 11:53 »
Neljä grammaa ei riitä. Jos mielii kokea totaalisen dissoluution, niin tulee syödä niin isoja annoksia, että oikeasti vähän pelottaa. Ainakin yli kuusi grammaa. Ehkä enemmän. 10 g riittää varmasti.

Noilla annostuksilla ei settingillä ole enää mitään merkitystä, koska kyky vastaanottaa aisti-informaatiota katoaa valkoiseen valoon, kehoaan ei enää tunne ja kielellinen käsityskyky assimiloituu ajattomaan totuuteen.

Luultavasti tripin sisällöstä ei muista muuta kuin nousut ja laskuvaiheen, mutta tietynlainen syvän oivaltamisen tunne tulee olemaan kaikessa läsnä.
Vanha viesti, mutta siis 5g annoksilla on turha odottaa mitään egon hajoamista?
Tähän mennessä isoin on ollut jonkun reilut 4g cubensista kuivana, ja vielä sillonkin tiedosti oman olemassa olon jne.
Liikkuminen oli vaan aika paljon vaikeampaa, ja tripin suuntaa ei pystyny yhtään ohjailemaan.

Vaikkei mitään kannata sienten kanssa odottaa niin kyllä voi 5g cubeilla odottaa melkosta haipakkaa, myös tuota egon hajoamista. Sanosin että se on suuremmalla osalla jopa todennäköistä. Nämä on käyttäjäkohtaisia juttuja joihin vaikuttaa paljon asioita, joihin kaikkiin taas ei välttämättä voi itse vaikuttaa. Tämä on ehkä myös liian yleinen väite mutta sanosin että mitä paremmin osaa päästää irti, sen pienemmällä annokselle tuommosiin tietoisuuden tiloihin voi päästä. Ja tuo tuntuu nyt ainakin omalta osalta olevan se avain, ei niinkään se annoksen koko, vaikka ovatkin molemmat osa funktiota. Isommalla annoksella sieni vaan vie helpommin, ja irtipäästäminenkin on ehkä helpompaa.

8
Nämä (nännittömät( kummittelee..Mitä kummaa?? Kuvien 1. lakit noin 2E kokoinen. samaa lajia kaikki ne.

Kovasti samanlaisilta silokeilta näyttää mihin itsekin törmännyt omalla spotilla. Yhessä mättäässä on toistuvasti tommosia leveälakkisia. Samassa sarjassa kasvaa myös hyvin tyypillisen näkösiä silokkeja. Ja noista leveä lakkisista otin viime kaudella myös printin. Kyllä sen verta luotin tunnistukseeni että kitusiin meni nekin :) En silti noista voi mitenkää varmasti todeta että ovat, mutta kovasti samalta näyttävät. Ja nuo heltat, ja tuo tumma purppura väri. Aika kaunis.

9
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2019
« : Lokakuu 17, 2019, 23:16 »
Pitänee käydä vielä spotilla kun ilmat olleet suotuisat. Omalta pihaltani keräsin aikamoisen satsin. On niitä varmaan ollut aiemminki enemmän mutta en vain ole osannut katsoa niin tarkasti. Lyhyessä nurmessa osaavat jotenki piiloutua paradoksaalisesti paremmin entä pellon heinikossa :D

Mutta joo. Siihen omien pihojen kasvattelu/viljely -settiin, mistä on täällä puhuttu, voisin todeta että todennäköisimmin mulla on tullu silokit mullan mukana. Se oma "kylvö" ei välttämättä edes onnistunu. Kymmenien metrien päästä löytäny itiöemiä siitä minne "kylvin" lakkeja. Mutta samapa sille, pihalla kasvaa oli lähde mistä hyvänsä :D

EDIT: löyhästi chattiin kirjoittamaani lainaten: Semmonen havainto vielä että tuntuu nämä oman nurmen sienet sinertävän enemmän entä spotilta kerätyt. Tämä voi olla joku subjektiivisuudesta johtuva illuusiokin. Sehän merkkaa toki vaan psilosiinia joka hapettuu pois mutta kuitenkin.

10
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2019
« : Syyskuu 25, 2019, 13:33 »
Oli tässä viikon aikana jotain uuttakin kasvanut spotille, mutta kyllä on kato käynyt täällä. Tietysti aina on mahdollista että joku muukin siellä käy mutta pidän sitä aika epätodennäköisenä kuitenkin.

11
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2019
« : Syyskuu 20, 2019, 12:30 »
Jaa-a, yöpakkaset tuli. Liekköhän tuo oli kausi tässä. Spotti oli aika tyhjä kyllä.

13
Mokko, eivät valitettavasti ole suippumadonlakkeja.

14
alexis: ei ole oikeita ainakaa meikän silmään.

15
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2019
« : Syyskuu 11, 2019, 19:42 »
Omalta pihalta poimin parikymmentä kuivinta. Spotilta löytyy kyllä enemmän ku tarvii joten jää ainaki tälle syksyä tämä pihaprojekti vähän niinku tarkkailun alle ja saavatpahan levitellä itiöitään rauhassa. Onhan nuo levinneet aivan käsittämättömästi, ja todella kuivissakin kohdissa näytti kasvavan. Eipä tässä voi ku pyöritellä päätä ja silmiä ja ihmetellä että on se tuo luonto ihmeellinen :D

Mielenkiintonen microdosing skenaario ens syksylle. Käy nappaa tuoreen silokin aamukahvin ohella ja eiku töihin..

EDIT: lisäys pihan kuvaukseen. Ainoastaan yhdessä paikassa on sitä hevosen lantaa ja siinäkin kyllä kasvaa silokkia mutta kokonaan eri nurmialueella noita on enemmän ja siellä ei hevosen lantaa pitäisi olla. Liekkö tullut sitten multien mukana rihmastoa tms. Jotenkin vaan liian jännä ajatus että nuo kaikki ois peräisin niistä mitä itse kylvin viime syksynä. Vaikka niin, luonto on kyllä aika ihmeellinen.

EDIT2: laitan vielä pari huonoa kuvaa jo poimituista: https://imgur.com/a/0jZYsUk

Sivuja: 1 2 3 ... 7