Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - ruoja

Sivuja: 1 2 3 ... 7
1
Käyttökokemukset / Vs: Kolmas trippi, 1,7g cubensiksia
« : Elokuu 07, 2020, 12:20 »
Hieno kertomus ja määrästä päätellen taidat olla sinäkin kaveriani lainaten "lahjakas" näiden taikatattien suhteen. Itse en varsinaisesti ole tuollaisia portinvartijoita kokenut mutta parikin kaveriani on. He kuvailivat kokemusta juuri sellaisena teaserinä tai trailerina tai DMT-kuvioissa käytettävänä odotushuoneena. Isommilla annoksilla molemmat eivät ole odotushuoneitssa pyörineet vaan rysäyttäneet suoraan koko klinikan läpi  ;D

Se vaan on aina se toinen juttu että mitäs sieltä sitten lopulta löytää. Hyvin vaikeahan näitä on tulkita itsellä (eli tässä tapauksessa valokvantilla) ja vielä vaikeampi jollain toisella, mutta olisiko tosiaan nyt käynyt vain niin että ns. löpö loppu kesken. Ehkä kokemuksen karttuessa voi pienemmälläkin annostuksella toivottaa portinvartijalle vaan hyvää päivää ja jatkaa matkaa.

2
Voisin oman lusikkani uittaa soppaan. Eipä tuohon ylläolevaan lisättävää ole, eli juurikin noin myös meikän mielestä. Mutta jos tarkastelee sitä mikä on huono kokemus tai bad trip ylipäätään. Mulla on niitä ollut monenlaisia ja erottelen ne karkeasti kahteen kategoriaan. Suurin osa johtunee juuri tuosta huonosta set & settinginstä. Se kuningasidea mahdollisesti muiden päihteiden höystämänä täräyttää pikku silokkiteet keskellä yötä. Tai vaikka lievempänä, vähemmän typeränä ideana ns. adhoc reissailu vähän turhan isoilla annoksilla. "Kappas, lapset lähteekin mummulaan yllättäen, käytämpä tilanteen hyväksi. Onhan tässä ollu vähän kaikenlaista MUTTA.." tjsp.

Toisenlaiset huonot reissut, joita en itse pidä huonoina, vaan sanotaanko haasteellisina tai opettavaisina. Sukelluksena oman psyykkeen syövereihin, myös sinne synkemmälle puolle. Ne mahdollisesti johtuvat jostain asioista mitä tulisi käsitellä. Näitä voi olla vaikka ja mitä toki. Itse koen että nämä ovat ehkä enemmän aloittelevien matkailijoiden ongelma. Itse tiedostamatta se pää vaan on joissain asioissa hartioita myöten hanurissa ja sieni kun alkaa läksyttämään siinä ei aina karttakeppiä säästellä. Joku täältä jossain joskus sanoikin jollekkin aloittelijalle jotain ekan reissun niistä mahdollisista riskeistä (ja pääteehän se toki muihinki reissuihin) että "Ehkä korkeintaan harmistut kun huomaatkin olevasi mulkku."

Sitten on näitä matkoja tuhannen kuoleman ja merkityksettömän elämän helvetteihin, tyhjiöihin ja ties mihin jotka johtuu mielestäni todnäk. molemmista. Sekä huonosta set & settingistä, että omista ongelmista. Tosin tuohon Set:iinhän toki kuuluu se että on myös henkisesti sopivassa tilassa, elämäntilanteessa jne. Sen verran haastan tuota Set:n määritelmää, tai oikeastaan en määritelmää vaan sen noudattamista, että jos on valmis kohtaamaan niitä omia demoneja ja käsittelemään ikäviäkin asioita, voi sieni toimia siinä oikein hyvänä katalyyttinä. Näin mulla ainakin, vaikka eipä tuota tietysti voi varsinaisesti suositella. Tai tuollasilla matkoilla voisi olla luotettava opas (tai tämä utopinen psykedeelipsykoterapeutti) mukana. Reissuja on joskus niin vaikea analysoida omin avuin. Dennis McKennaa löyhästi lainaten sienestä: "It is what it is and you just go with it" tjsp.

Paljon siis lopulta riippuu matkojen tavoitteista. Myös annostus. Jos tässä nyt suosituksia voi tai saa heittää niin vaihtasin tosiaan Trip Stopperin (tai minkä vaan tripkillerin) luotettavaan, asiaan vihkiytyneeseen oppaaseen johon tosiaan luotat ja jonka tunnet hyvin. Jos fyysinen läsnäolo ei ole mahdollista, voi kokeilla vaikka ns. puhelinoptiota.  Sovit jonkun kanssa että lähet matkalle ja että onko mahdollista soittaa jos tulee semmosia haasteita matkan aikana mistä ei itse koe selviänsä. Jos se ajatus siitä että tuollainen optio on, voi rauhottaa haasteellisessa tilanteessa riittävästi. Tokikaan kaikilla ei tuollaista henkilöä tai ystävää vain yksinkertaisesti ole olemassa. Toki jos noita tripkillereitä on saatavilla, voi se tehdä saman pelkällä olemassa olollaan ja mahdollisuudella semmonen napata.

Sanon vielä sen omasta puolestani että eipä yksikään matka, oli se haasteellinen tai ei, varsinaisesti kaduta. Aina sieltä jotain tarttuu mukaan. Joskus tosiaan läsähtää karttakeppi kynsille ja lujaa, mutta useimmiten se on juuri siitä syystä että kaivaa ihan itse sitä verta nenästään.

EDIT: editoin sen tuhat kertaa viestiä. Esikatselua voisi ehkä harkita ensi kerralla.

EDIT2: tuo "että jos on valmis kohtaamaan niitä omia demoneja ja käsittelemään ikäviäkin asioita" meinaa siis oikeastaan vähän neutraalimmin sanottuna: on valmis antautumaan kokemukselle, tuli vastaan mitä tahansa. Joskus kuvittelee olevansa valmis ja huomaakin että eipä ollutkaan. Joskus taas pystyy todellakin surffailemaan tai kellumaan virran mukana ottamatta yhtään vetoa vastavirtaan, vaikka virta välissä kuohuis koskeksi. Ne on niitä parhaita kokemuksia.

3
Eli periaatteessa sillä ei ole merkitystä, vaikka takana olisi useampi sata matkaa, kun jokainen matka on aina erilainen, uusi ja intensiivinen kokemus?

Näin meikä asian ainakin ajattelee, näkee, tai sille tuntuu :D Intensiivisyys toki on aina monesta asiasta kiinni. Jo ihan juuritasolla annostuksen koosta. Mutta jokainen matka annoksesta huolimatta on erilainen ja sinällään uniikki. Ja se tunnepuoli myös. Tosin monesti on se tuttu tunne että "jahas, tänne taikamaailmaan sitä taas tupsahdettiin :D" että ei ne ihan täysin erilaisia kuitenkaan ainakaan itselläni ole. Ja harvoinpa tulee semmosta fiilistä että "onhan tämä jo nähty.." vaikka sattuis olemaan useampi reissu vähän lyhemmän aikavälin sisällä takana.

EDIT: mutta niin ja kuten sanottu, jokainen matka on erilainen. Varmaa on se että joskus tulee se viimeinen matka. Tavalla tai toisella  :)

4
Niinku meinaan sitä että vaikka kuinka tarkasti muka muistaa kokemuksen, on se sitte taas melkonen perseelleen lentäminen kun se seuraava jykevä kokemus on ns. päällä.
Tää on kyllä ihan totta. Helpolla muistaa vaan ne "kohokodat" mut kaikesta muusta vaan vähän hataria muistikuvia. ???

Tai kyllä ne itellä voi olla varsin tarkkojaki muistikuvia myös niistä ei-niin-kohokohdista mutta siitä puuttuu se tunne vai miten sen sanois. Sitten kun se kokemus taas on päällä, vaikka jokainen kokemus on erilainen, tulee se "niin tämmöstäkö tää oliki, wau". Muistaa sen tunteen jotenki, mutta kun ei tunne sitä niin siitä sitten kuitenki puuttuu 80%. Niistä muistikuvista. No ehän mää tätä osaa selittää :D

5
Miksi olisi? Miksi isompi annos vaikuttaisi psilosiinin hajoamiseen?
No siis tarkoitin lähinnä sen matkan luonteen yms. takia, et olisiko niissä tarpeeks korkealle mennessä jotain samaa ???

Pitäisi päästä testaamaan DMT:tä että voisi sanoa, mutta anekdoottina sanon että muiden DMT kokemuksia lukeneena oon kyllä päässy samankaltaisiin kokemuksiin sienillä. Mutta tässäki on niin monta kysymysmerkkiä että eipä sitä pysty sanomaan lopulta mitään ennenku testaa. Se miten ite tulkittee toisen kirjotettua tekstiä kokemuksesta jota on yleensä liki mahdoton selittää ainakaan tarkasti ja sen vertaaminen omaan kokemukseen, joka sekin on kokemuksen jälkeen taas tuollainen "pelkkä" muistikuva. Niinku meinaan sitä että vaikka kuinka tarkasti muka muistaa kokemuksen, on se sitte taas melkonen perseelleen lentäminen kun se seuraava jykevä kokemus on ns. päällä.

6
Kärpässienet / Vs: Kärpässienet
« : Heinäkuu 23, 2020, 17:59 »
Eipä tuohon oikein kukaan voi vastata kenenkään puolesta. Vain itse testaamalla selviää. Huomioitavaa on (jos testaamaan päädyt) että ruskokärpässienissä on enemmän myrkkyä entä punakärpässienessä. Tuossa Enin linkissä heti ensimmäisissä viesteissä jo sanotaan asioita minkä perusteella varmasti voi muodostaa jonkin sortin käsityksen haluaako edistää tutkimuksia vaiko eikö.

7
Noista määristä vielä sen verran, että oon kuullu et esimerkiks 5 ja 8g matkojen ero on kuulemma lähinnä vaan matkan pituudessa.
Vaikka kyllähän tuo maalaisjärjellä ajateltuna vähän oudolta tuntuu, et jos vaikuttavaa ainetta x elimistössä on enemmän, niin kuuluisihan myös vaikutusten olla kovemmat tietysti.
Joka tapauksessa kyllä jo 10g kuulostaa aivan hullulta määrältä, puhumattakaan 20 grammasta..

Väittämät lienee parhaimmillaankin anekdootteja mutta on jotain kohinaa ollut internetissä jonkin sortin saturaation saavuttamisesta, eli sen puoleen "esimerkiks 5 ja 8g matkojen ero on kuulemma lähinnä vaan matkan pituudessa." voisi ollakkin noin. Oma anekdootti on silokeilla mutta esim. 3,6g (keskiarvoiltaan vastaa aktiivisen aineen osalta 5g cubea kait suurinpiirtein) ja 4,4g (vastaa vajaata 7g) ja ero oli kuin yöllä ja päivällä. Tosin sen verta haipakkaa oli tuo isomman annoksen reissu että en välttämättä edes halua selvittää sitä omaa saturaatiopistettä, jos sellainen on :) Lisää pseudotieteellistä mutuilua: ehkä tuo oletettu saturaatiopiste on myös yksilöllinen. Tai miksipäs ei olisi, kuten on herkkyys, toleranssi yms.

8
Oletko muuten testannut koskaan suippumadonlakkeja? Jos niin millaisia määriä niillä ja miten ne vertautuu vaikkapa nyt 10g cubereissun kanssa? Oletko testannut pienempiä (vai pitäisikö uskaltaa sanoa "normaalimpia :D") määriä cubensiksia? Minkälaisia määriä ja minkälaisia efektejä noilla "universaaleilla standard doseilla" (vaikka nyt 2g, 3,5g, 5g) jos olet testannut? Oletko mahdollisesti jotenkin resistiivinen psilosiinille/psilosybiinille?


9
Jotku juo teensä kupista, jotku tynnyristä :D

10
Pahoittelen kirjoittamaani. En yleistänyt annos kokoa. Näistä saama hyöty on suurempi kuin määrä. Olen  hoitanut Hortonin pois sienillä.

Ei ollut itsellänikään tarkoitus nillittää, mutta tämän kaltaiset topicit on juuri niitä mihin aiheesta kiinnostuneet monesti ensimmäisinä törmäävät random surffauksen ja googlettelun seurauksena (ainakin itse aikanaan :)). Ja kun tämän foorumin tarkoitus on kaiketi kuitenki jakaa  tietoa ja edistää turvallista tietoisuuden tutkimista tjsp. niin siksi otin asian esille. Pahoittelut topicin aloittajalle off-topicista.

11
Aika pienellä annoksella olet oloihin päässyt. Yleensä joutuu sen 3-4g semejä nauttimaan että jotain hyvää tapahtuu. Lievänä..

Tämä on kyllä todella yksilöllistä, ja myös yksilön kohdalla reissukohtaista. Tuosta helposti lukee että tarkoitat yleistäen, etkä itseäsi.

Sinä joka harkitset sienien kokeilemista ja luet tätä: ei ole vastuullista eikä välttämättä kovin järkevää päihteiden käyttöä tempasta 3-4g (kuivia) suippumadonlakkeja ainakaan ekalla kerralla. En ainakaan henk. koht. suosittele :) Aika iso annos tuo taitaa olla mille vaan cubensis lajikkeellekkin, ainakin ensimmäiselle kerralle..

Doctor Fungalle: hieno homma ja kuulostaa oikein hyvältä "perehdytykseltä" sienimaailmaan :)

12
Toimisto / Vs: Discord-serverin tunnistautumiset
« : Maaliskuu 18, 2020, 22:20 »
abcd

13
Otsikon teksti on vähän tyhmä. Tämä kaikki lähti siitä että eilen söin sieniä, join kaljaa, kaikki oli kivaa ja silleen.

Tänään sitten päätin testata että toimiiko sienet toisena päivänä? Söin 0,8g sieniä viskipaukun mukana. Olin jo unohtanut sienet (eli evät toimineet) kunnes katsoin tietokonetta:
tietokoeneella eiro ohjelmien tekstit näyttivät tavallista pienemmiltä. Sama tapahtuu normaalistikin sienten vaikutuksen alaisena. Mutta mitään muuta vaikutusta en huomannut.

Joo. Hieman samanlainen tapaus on meikällä kans. Nappasin gramman silokkeja oluen kyydittämänä. Edellispäivänä oli tullut testattua pienempi annos. Tunnin jälkeen luovutin jo efektien odottelun mutta sitten tietokoneella huomasin kuinka kaikki näkyi vähän niinku 3d:nä. Kirjaimet tuli ulos näytöstä jne. No siitäpä sitten lähtiki aivan jytkällä reissu lopulta :D

Omalla kohdalla vaikuttaa turhalta syödä sieniä toisena päivänä. Olen lukenut että joillakin toimii sienet useampana päivänä? Pitääkö silloin ottaa isompi annos kuin tavallisesti?

Omien kokemusten perusteella joo. Harvemmin voi omassa tapauksessa perustella toisen päivän reissua oikein millään tapaa. Mutta toimii se, riippuen varmasti paljolti ihmisestä. Niinhän ne sanoo että keskimääräisesti pitäs ottaa seuraavana päivänä 300% annos että saavuttaa samat efektit kuin edellisellä kerralla.

Tässä toinen anekdootti: Mökillä 3g teet naamaan kaverin kans kumpikin. ~4h päästä toinen 3g (jotkut puhuu kohtuu välittömästä toleranssista, tuntien sisällä nouseva). Kaverilla tuntui hyvin vähän (oli MT lääkitys joka tiettävästi vaikuttaa, ensimmäinen reissu oli kaverin eka ja oli kyllä jytäkkä reissu sekin :D) ja meikällä tuntu aivan uudelta reissulta. Henkisesti vaan semmosta haipakkaa kaks erillistä reissua (todella) lyhyen ajan sisään että tuskin tulee toistettua :)

14
Käyttökokemukset / Vs: Psilosybiinisienet suurilla annoksilla
« : Joulukuu 25, 2019, 19:09 »
Shamaanirummutus varmasti boostaa trippiä, kun ihan ilman mitään tajustetta on jotkut matkailleetkin sillä. Shamaanimatka on vaan kuulemma jonkunverran erilainen, kuin psykedeelimatka.

Sieniteestä ei kokemuksia, eikä erityisemmin silokeistakaan. Jonkinverran voimakkaammilta ne kyllä vaikuttaa. Eikä oo mitään huonoa matkaakaan tullu koettua, mikä on sinällään vähän huono homma kun ei tiedä mitä se tulee omalla kohdalla olemaan, ja miten siihen kuuluu suhtautua jne.

Shamaanirummutusta ois tosiaan voinu avata vähän enemmän. Itelle se nyt tarkottaa mahdollisimman ns. neutraalia musiikkia. Tähän viittasin tarkalleen, mutta eipä tämä ainoa mahdollinen musiikki ole https://www.youtube.com/watch?v=ivCOrc1HWxI

Kukaan ei tiedä millainen seuraava psykedeelinen reissu tulee olemaan, tai onko se hyvä tai huono, vaikka ois käyny miten monta reissua.

Sieniteen subjektiivinen hyvä puoli: nousu on nopeampaa, ehkä hieman tykimmin vaikuttaa
Huono puoli: matka on ehkä sitten hitusen lyhempi. Mutta se nyt voi tietyissä tilanteissa olla hyväkin asia.

15
Käyttökokemukset / Vs: Psilosybiinisienet suurilla annoksilla
« : Joulukuu 25, 2019, 16:48 »
Niin eli, jos meditaatio on hallussa voi egon saada hajoamaan periaatteessa vaikka jo 2g annoksilla?
Sillä viime +4g tripillä en vastustellut ollenkaan matkaa, eikä se ollut missään nimessä huono matka, yksi parhaimmista.
Silti koko matkan ajan varsinaista egokuolemaa ei tullut koettua, ja koko matkan ajan olin silmät auki. Varmaan kokemus ois ollut intensiivisempi pimeässä huoneessa McKennan tyyliin matkailtuna.

Varmasti auttaa. Mutta en minä ainakaan koe olevani ollenkaa aloittelevaa meditoijaa kummempi. Jos sitä selvinpäin kokeilen siis. Mutta trendi omilla sienireissuilla ainakin on ollut siihen suuntaan että on aina vaan helpompi päästää irti. Tai aina ei tarvi edes varsinaisesti päästää irti. Silmät kiinni, shamaanirummut soimaan ja peiton alle pötkölleen. Mutta nämä on yksilöllisiä juttuja. Ja ihan varalta mainitten että omat kokemukset ovat lähinnä suippumadonlakeilla. Annokset suhteutettuna laskennalliseen potenssieroon lajikkeiden välillä. Omalta osaltani voin sanoa että tuo neutraali musiikki oli, jos ei nyt avain, niin ainakin todella iso vaikuttava tekijä.

Liekkö tuo egokuolemakin vähän semmonen häilyvä sana, ja minkälainen kokemus sen piiriin lasketaan.

No oman kokemuksen puolesta voin todeta vähän samaa mitä aiemmin on todettu: mitä isompi annos, sen vähemmän muilla variaabeleilla on väliä jos haluaa kokea jotain tuollaista egokuoleman kaltaista. Se on aivan toinen tarina että onko kokemus sitten miten värittynyt muutoin. Ns. haastava, vai positiivinen, vai vähän kaikenlaista sekaisin. Pienemmillä annoksilla tulee lisää kokemukseen ja sen intensiivisyyteen vaikuttavia muuttujia, mutta jos ne on lähtökohtaisesti suotuisia, tai ne saa omalla vaikutuksella tarpeeksi suotuisiksi niin kunnon reissutkin ovat mahdollisia annoskoosta huolimatta.

Nautiskelumetodina suosittelen ehdottomasti teetä, jos tuollainen sanotaan vaikka avaruussurffailu on tavoite (vaikka odotuksia ei silti kannata olla.)

EDIT: ja tietystikkää mikään annosmäärä ei siltikään itsessään takaa mitään, senhän me jo kaikki tiedämme :)

Sivuja: 1 2 3 ... 7