Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Pehmo

Sivuja: 1 2 3 4 5 ... 14
31
Itsellä menee kipuun tällä hetkellä norspan 40mikrog/tunti laastari ja se ei ole blokannut sienen vaikutusta. pitäs varmaan ottaa joku 1-2 milliä jotta se blokkais. Ja samaten aamulla jos tarvinut diapami ottaa niin ei ole päivällä enään vaikuttanut. Voi olla että jos aamulla samaan aikaan ottaisi sienet ja diapamin niin heikentäisi vaikutusta.
Hyvä, että mainitsit tästä.

Se on kyllä täysi myytti, että opioidit tai bentsot blokkaisivat voimakkaasti psykedeelien vaikutusta. Kyseisten lääkeaineiden vaikutuskohteet ovat kaukana niistä serotonergisistä järjestelmistä, joissa psykedeelit pääasiallisesti vaikuttavat.

Redditissä joku anonyymi tutkija toteutti kyselytutkimuksen: https://www.reddit.com/r/DrugNerds/comments/9deg4g/lsdbenzodiazepine_crossuse_effects_on_anxiety_and/

Lainaus
In this 7 minute survey of 83 participants who took LSD, 78 have taken LSD in combinations with other drugs. 37 of these 78 of which reported taking benzodiazepine to reduce anxiety during the psychedelic experience, and finally 20 of the 37 finished the entire survey.

HADS Anxiety scale showed an extremely benefiting effect of benzodiazepine for LSD-induced anxiety (p=0.0001), and the amount diminishing of visual-audio distorting effects from LSD as a result of taking benzodiazepines appear to be individual-difference, and not dosage-dependent.

Tuloksista voidaan siis havaita, että bentsot vähentävät trippailuahdistusta, mutta eivät vähennä annossidonnaisesti audiovisuaalisia vääristymiä (joiden väheneminen on yksilöllistä), jotka ovat tosiasiallisia serotonergisten psykedeelien vaikutuksia.

Edes perinteinen lääke ahdistukseen, pääasiallisesti antihistaminerginen Atarax ei tutkimuksessa (PDF) vienyt kokonaan pois LSD:n aiheuttamaa visuaalista häikkää tai vaikutusta ajatuksenjuoksuun, vaikka aineen tiedetään blokkaavan serotoniinireseptoreja.

Ilmeisesti ainoastaan jotkin uuden sukupolven antipsykootit (joilla sattumoisin on voimakasta serotoniinireseptorivaikutteisuutta) ovat käypä ensihoito tripin keskeyttämiseksi, mutta niitäkin joudutaan käyttämään tolkuttoman suuria annoksia.

EDIT: Lisäyksenä vielä, että käytin itse bentsodiatsepiineja päivittäin reilut pari vuotta, ja trippailin tuona aikana kymmeniä kertoja. Toisinaan otin ~10 mg Diapamia vastaavia määriä ennen trippiä ja sen aikana. Trippien sisältö ehkä muuttui vähän tyhjäpäisemmäksi; saatoin vain venytellä ja tuijotella seinää täydellisen tyytyväisenä tuntikausia – mutta visuaalinen tykitys, euforiantuntemukset tai ajan- sekä paikantajun heikentyminen olivat efektejä, jotka havaittavasti säilyivät ihan ennallaan. Päästyäni eroon bentsodiatsepiineista, olen huomannut ehkä hentoista herkistymistä LSD:n vaikutuksille ja erityisesti kehollinen sähköisyyden tunne sekä ajatuksenjuoksun vilkastuminen on aspekteja, jotka ovata tripeissä enemmän läsnä.

Jos olet henkilö joka ei koskaan ole käyttänyt benzoja, tai olet käyttänyt niitä ehkä kerran tai kahdesti elämäsi aikana, ja et myöskään käytä muita vastaavan kaltaisia aineita, niin aivan takuuvarmasti benzot tappaa ainakin sienitrippisi. Visuaalit eivät välttämättä poistu täysin ja jos olet todella ison sieniannoksen alla ja otit siihen nähden vain pienen annoksen benzodiatsepiineja niin saattaa trippisi pysyä osittain päällä, mutta ei tuollaisella tilalla ole enään mitään tekemistä puhtaan sienitripin kanssa.

32
Vapaa aihe / Vs: Mitä näet tripillä?
« : Heinäkuu 13, 2019, 20:10 »
Kesti hiukan vastata tähän. Olet kyllä Pehmo aivan oikeassa kertomissasi asioissa. Myöskin mainitsemasi positiivinen ajattelu on tärkeää, minulta se on jäänyt hiukan vähälle koska olen yrittänyt keskittyä nykyhetkeen, aiemminhan elin vain ja ainoastaan ajatuksissani. En kuullut mitä muut minulle puhuivat enkä huomannut mitään tapahtumia ympärilläni. Positiivinen ajattelu on seuraava etappini, ja myös aion luoda jotain todella suurta.

Ainut mistä olen eri mieltä on tuo mielen hallinta. Minä juuri tein sen virheen, että yritin hallita mieleni eli hiljentää sen aina kun sinne ilmaantui jotain epämiellyttäviä ajatuksia. Sitä ei kuulu hallita, vaan ainoastaan tiedostaa ajatukset ja keskittyä taas nykyhetkeen, helpoin esimerkki on keskittyä hengitykseen.

Kun mieltä yrittää hallita, seuraa erilaisia jännitystiloja kehoon.

Ja tästä olen maininnut varmaan jokaisessa tekstissäni minkä kirjoitan, mutta keho on mielestäni käytännössä alitajunta. Kaikki mitä olet ikinä oppinut/kokenut, on siellä. Jos oman kehon ja mielen toimintaa pystyy tarkkailemaan sen vaatimalla keskittymisellä, huomaa että ensin tulee tunne, sen jälkeen ajatus. Tähän perustuu tämä ihmisten "autopilotti". Toimit ikään kuin autopilotilla, automaattisesti.

Otetaan esimerkki että tapaat uuden ihmisen kasvotusten. Sinulle tulee varmasti jokin tunne siinä yhteydessä. Tämä tunne aiheuttaa juuri tietynlaisten, siihen tilanteeseen sopivien ajatusten suman ja näitä edeltänyt tunne vain kasvaa, jossain tapauksissa hallitsemattomaksi. Jos olet esimerkiksi jossain vaiheessa elämääsi oppinut, että tuntemattomat ihmiset haluavat sinulta jotain tai haluavat tehdä sinulle jotain, sinulle tulee siinä tilanteessa sama tunne kuin jossain menneisyydessä kokemassasi tapaamisessa ja sitä seuraavat ajatukset siitä että tuo ihminen vain haluaa sinulta jotain. Toimit siis sen mukaan, tylysti tms. koska hänhän vain haluaa jotain sinulta. Todellisuus voi olla toinen mutta käyttäydyt vanhojen oppimiesi mallien mukaan.

Kehoon ja tunteisiin keskittyminen auttaa jos haluat toimia siten kuin oikeasti haluaisit, etkä autopilotilla. Tämä autopilotti tosin on yleensä todella vaikea huomata, olethan toiminut sen mukaan käytännössä koko elämäsi.

Laitetaan vielä selvennykseksi, että tunteet eivät tarkoita ainoastaan sitä, että olet vihainen, surullinen tai onnellinen. Tunteilla tarkoitan myös aivan pieniä tuntemuksia, kaikkea mitä vain voit tuntea kehossasi, pieniä pistelyitä esimerkiksi. Näitä on todella vaikea tiedostaa jos ei ole koko ikänsä aikana huomioinut tunteitansa.

Lasken myös kehoon/alitajuntaan jääviin tuntemuksiin erilaiset vammat, psyykkiset ongelmat yms. mitä on joskus tapahtunut. Ne jäävät sinne jos et keskity kipukohtaan ja paranna itseäsi. Ja nämähän tietenkin tuhoavat elämäsi, et pysty enää keskittymään mihinkään ja muutenkin olo muuttuu ehkä masentuneeksi tai et vain enää pysty tekemään jotain mitä aiemmin pystyit.

Kyllä, mainitsin itsensä parantamisen. Uskon että ihminen pystyy parantamaan itsensä kaikesta mikäli vamma ei ole sellainen että se vaatisi jotain kirurgista operaatiota. Paranevathan pienet haavatkin "itsestään", miksei siis isommatkin haavat? Puhun siis tässäkin myös kokemuksesta, minulta on jo tähän mennessä parantunut monia erikoisia ongelmia.

Jos joku haluaa haastaa näkemykseni, kokemukseni ja kaiken mitä olen kirjoittanut, otan sen aidosti innolla vastaan ja rakastan keskustelua näistä aiheista. Mainitsemani asiat ovat minun kokemuksiani, ja teillä muilla taas on omat kokemuksenne. Löytäkää omat tienne parantua ja löytäkää elämänilo uudelleen, yritän vain auttaa.


Ensinnäkin haluan sanoa että sinulla on paljon hyviä ajatuksia mielen toiminnasta.

Mielen hallinnalla en tarkoita ettäkö jokaista mieleen tulevaa ajatusta pitäisi yrittää erikseen hallita. Lentäviä ajatuksia on vaikea hallita koska niiden luonto on juurikin sellainen että niitä syntyy jatkuvasti lisää. Lentäviä ajatuksia ei siis voi suoranaisesti ehkä hallita, mutta niihin voi vaikuttaa epäsuorasti juurikin meditoinnin kaltaisella harjoituksella, jota voi harjoittaa vaikka pitkin päivää. Kun et anna noille ajatuksille valtaa, vaan keskityt sen sijaan juurikin siihen hengittämiseen, ja sinuun itseesi. Päästät irti niistä ajatuksista ja keskityt vain olemiseen. Tällä tavoin voit epäsuorasti vaikuttaa näiden lentävien ajatuksien kulkuun. Jos et lähde niihin mukaan, niin mielesi rauhoittuu hiljalleen.

Tällöin näitä ajatuksia ei synny enään niin paljoa ja niiden luonnekkin saattaa muuttua "vaisummaksi" esim negatiivisesta positiiviseen, jolloin niistä on myös helpompi pysyä irtaallaan. Tällöin pääset helpommin sellaiseen selvään mielentilaan jossa pystyt keskittymään paremmin tähän hetkeen ja pystyt myös ajattelemaan selvemmin vain niitä asioita mitä haluat ajatella.

Kaikenlainen viha ja negatiivisuus on lopulta vain sinulle itsellesi pahaksi. Vihasta luopuminen onnistui ainakin minulla hiljalleen kun ymmärsin ettei asioita kohtaan ole pakko synnyttää vihaa vaikkei niistä tykkäisikään. Tässä maailmassa on paljon asioita mistä en tykkää ja joissa näen paljon pahaa ja vääryyttä. Jos synnyttäisin vihan kaikkea tällaista kohtaan, niin täyttyisi mieleni vihasta hyvinkin nopeaan.

33
Vapaa aihe / Vs: Mitä biisiä fiilistelet tällä hetkellä?
« : Heinäkuu 06, 2019, 20:12 »

34
Vapaa aihe / Vs: Videoketju
« : Heinäkuu 06, 2019, 19:58 »
The Slow Mo Guys. Erityisesti happotripeille ihmeellistä katsottavaa.
35
Vapaa aihe / Vs: Mitä näet tripillä?
« : Kesäkuu 26, 2019, 23:47 »
Tässä on vähän nyt tuo alkuperäinen aihe karannut käsistä, mutta todella mielenkiintoista keskustelua kuitenkin. Itsehän siis otin jo monta vuotta sitten ajattelun "pahimmaksi vihollisekseni". Yksi näitä henkisen matkani alkupään aiheita oli ajattelu "haitallisena" ihmiselle. Eli tärkeintä olisi nykyhetkeen keskittyminen. Jos ajattelet, et siis ole täysin läsnä hetkessä. Esimerkiksi kun kuulet musiikkia tai haistat jonkin tuoksun, se tuo mieleesi jotain. Minä yritän skipata tämän "mieleen tulemisen" ja kuulla musiikin ääninä ja haistaa tuoksut tuoksuina, sellaisina kuin ne ovat. Olen tämän tekniikan avulla löytänyt aivan uusia ulottuvuuksia kaikkeen. Sama pätee näkemiseen: kun katsot esimerkiksi tuttua maisemaa, näet mielessäsi mitä esimerkiksi metsän takana on. Minä pyrin "skippaamaan" tämänkin. Pyrin näkemään maiseman sellaisena kuin se on, kauniina. Ajatukset pilaavat tämän mahtavan näyn, aivan huomaamatta näet päässäsi mitä maiseman takana on ja alat toistamaan mielessäsi että näkemäsi asia on esimerkiksi pelto. Kun ajattelu jää, näet kaiken kauniina ja mahtavana ja sellaisena kuin se on.

Voi olla että teen tämä liian pakonomaisesti. Meditoinnin perusperiaatteihinhan kuuluu että älä välitä ajatuksesta, vaan yksinkertaisesti tiedosta se niin se häviää. Minä esimerkiksi tunnen joka kerta jonkin epämiellyttävän tunteen kun tiedostan ajatuksen. Tämä tunne ikään kuin menee kurkusta alaspäin (kurkkuchakrasta sydänchakraan). Eli olen tehnyt ajattelusta epämiellyttävää. Korjattavaa siis on. Tästä samasta aiheesta vielä sen verran, että lapsethan eivät ajattele mitään vaan tarkkailevat ympäristöään ja asioita ihmetyksellä ja uteliaisuudella. Ajattelu joka myöhemmin tulee kuvaan, pilaa tämän ihmetyksen. Kaikki kaunis ja mahtava mitä meille on luotu, menettää merkityksensä ja lähdemme hakemaan merkitystä elämällemme esimerkiksi tavaroista ja rahasta.

Tottakai ajattelua tarvitaan, kun esimerkiksi suunnittelet jotain tai lasket jotain matemaattisia asioita. Mutta ajattelun tarkoitus onkin olla työkalu, sen tarkoitus ei ole muokata näkemiemme, haistamiemme, kuulemiemme, tuntemiemme ja maistamiemme asioiden tuottamia aistihavaintoja.

Mutta kuten itämaisissa filosofioissa mainitaan, ajatukset muokkaavat yksilön tulevaisuutta. Se mitä asiaa ajattelet paljon ja elät sen mukaan, tulee myös tapahtumaan. Ajatus on energiaa joka myöhemmin saattaa muuttua materiaksi. Mutta mikä on tämä kohta jossa tämä muutos tapahtuu? Olen miettinyt, että se tärkeä kohta on usko. Kun uskot johonkin asiaan, se on sinulle totta. Usko vaatii paljon saman asian toistoa, jolloin vakuutut siitä. Jos uskot raamatun Jumalaan, tämä on sinulle totta. Jos uskot, että Jumalaa ei ole vaan olet tiedemies henkeen ja vereen, se on sinulle totta. Ihminen näkee ja kokee sitä mihin uskoo. Jos saat itsesi uskomaan että olet maailman rikkain mies, tämä tulee todeksi. Harmi vain että usko ei tule helpolla varsinkin jos ajattelet päinvastaisia asioita, esimerkiksi keskityt siihen että miten muka saat itsestäsi rikkaan, eihän se voi onnistua koska tilanne on mikä on. Mutta tässäkin tapauksessa ajatukset ovat vain työkalu. Päätä siis mitä haluat elämältäsi, ja yritä löytää usko siihen. Silloin saat sen.

Tästä saattoi tulla hiukan rönsyilevää tekstiä ja jotain saattoi jäädä puuttumaan, kirjoitin ikään kuin automaatilla. Jatketaan myöhemmin lisää.. :)


Ajattelu ei pitäisi missään nimessä olla vihollinen. Ajatteleminen on kyky ja lahja jota käytetään juurikin työkaluna. Ajattelun avulla pystyt parantamaan omaa hyvinvointiasi ja myös muiden. Pystyt luomaan asioita. Pystyt tekemään hyvää. Ja mitä taitavempi olet, sitä paremmin onnistut tässä kaikessa.

Tärkeänä tässä on vain se että sinun täytyy osata hallita mielesi. Koska hallitsematon mieli voi aiheuttaa pahimmillaan hyvinkin suurta kärsimystä sekä sinulle itsellesi että myös ympäristöllesi.

Olet siis aivan oikeilla teillä sen suhteen ettet halua antaa mielellesi valtaa hyppiä silmillesi. Mutta älä sentään vihaa mieltäsi. Vaan opi hallitsemaan se.

Meditointia täytyy siis harjoittaa. Ja sitten niinä hetkinä kun et meditoi niin kokeile harjoittaa mieltäsi positiiviseen ajatteluun. Erilaiset harrastukset esim auttaa tässä. Kun rakennat positiivisen suhteen mielesi kanssa, niin sen pitäisi alkaa tuntumaan todellakin enemmän lahjalta kuin viholliselta.

Tämä on toki vain minun näkemys.


Mennään nyt hieman tämän aiheen reuna-alueilla, mutta näkisin tällä kaikella silti vahvan merkityksen trippien kulkuun.

36
Vapaa aihe / Vs: Mitä näet tripillä?
« : Kesäkuu 26, 2019, 19:38 »
Enpä ottanut huomioon tuota auditiivista puolta. Visuaalinen ja auditiivinen ajattelu ovat ikäänkuin yhtä ja samaa, ainakin omassa mielessäni. Siinä missä pystyn ajattelemaan asioita yksistään visuaalisella puolella, niin pystyn ajattelemaan esimerkiksi myös rytminä ja melodiana. Musiikkia säveltäessä tai kuunnellessa melodia ja rytmi pyörii mielessäni yleensä sekä auditiivisena ja myös visuaalisena käsitteenä. Tässäkin tapauksessa universaali logiikka/tieto on se minkä avulla asioita yhdistelen. Musiikin kanssa tämä tieto on ehkä tavallista enemmän yhteydessä tunteisiin.

Tunteet ja halut ovatkin tärkeänä osana mielen toimintaa. Asioita syntyy juurikin niiden voimittamana.

Kyllähän myös verbaaliselle ajattelulle löytyy tietysti ne omat tarkoituksensa. Pystyn puhumalla esim "selventämään" jonkin asian itselleni. Vaikka asia onkin valmiiksi tiedossa, niin joskus on tilanteita jolloin joudun vääntämään tämän tiedon itselleni ikäänkuin rautalangasta. Esim. tunteellisessa tilassa tällainen voi olla hyödyllistä. Tai muutoin todella vaikeiden asioiden havainnollistamisessa.

Tämän lisäksi onhan verbaalisella ajattelulla tietysti tärkeä rooli esim kirjoittamisessa ja tiedon jakamisessa. Sosiaalinen kanssakäyminen ja keskustelu toimii tehokkaasti kun mielikuvat jaetaan puhumalla. Vaikka voihan tähänkin käyttää myös esim kuvia, ääntä ja viittomista.

Pointtina nyt kuitenkin että ajattelu ihan yleensä, kun siis ajattelet itseksesi, niin onnistuu tehokkaasti pelkästään visuaalisella/auditiivisella puolella. Verbaalinen ajattelu toimii tapana havainnollistaa näitä asioita, mutta se ei ole missään nimessä pakollista ajattelun kannalta, ja usein se vain hidastaa/hankaloittaa ajattelemista merkittävästi. Trippejä ajatellen, niin jos ei koe visuaalista puolta niin vahvasti kuin haluaisi, niin omaan ajattelutapaan syventyminen ja sen muuttaminen voi mahdollisesti auttaa löytämään sen visuaalisen puolen.

37
Vapaa aihe / Vs: Mitä videoita katselit tänään?
« : Kesäkuu 23, 2019, 00:53 »
Uskomattoman kaunista.
38
Vapaa aihe / Vs: Mitä videoita katselit tänään?
« : Kesäkuu 22, 2019, 12:33 »
Laitan tähän myös ruojan jo toiseen ketjuun lisäämän videon. Sen verta hienosti kuvasi nykymaailmaa tietyiltä osin.


39
Vapaa aihe / Videoketju
« : Kesäkuu 22, 2019, 12:04 »


Edit: otsikko

40
Vapaa aihe / Vs: Mitä näet tripillä?
« : Kesäkuu 21, 2019, 16:50 »
Se miten sinun mielesi toimii, millä tavoin ajattelet ja havainnollistat asioita voi vaikuttaa trippeihin. Kuten esim juuri tuohon visuaaliseen puoleen, jos et koe sitä niin vahvasti. Voi johtua siitä miten mielesi on rakentunut. Uskoisin että tuohon visuaaliseen puoleen voi kuitenkin luoda yhteyden juurikin tripin aikana.

Oma ajattelutyylini on yleensä lähes täysin visuaalista. Rauhallisena päivänä mielessäni ei välttämättä pyörähdä yhtään sanaa, mutta visuaalisia kuvitteita ja tietoa vilisee jatkuvalla syötöllä. Tällä visuaalisella ajattelulla pystyn esimerkiksi suunnittelemaan asioita hyvinkin tehokkaasti ja nopeasti. Tällaisessa tilassa kaikki ajatukseni ovat siis visuaalisia kuvitteita jotka yhdistyvät jollain tapaa valmiiseen tietoon. Tämä tieto on universaalia tietoa jota mieleni vain vastaanottaa. Tietoa tulee sitä mukaan kun pyöritän visuaalista kuvitettani eteenpäin.
Mielipiteeni ja ajatukseni ovat kuin valmiita asioita mielessäni. Ikäänkuin mielikuvia jotka sisältävät myös sen tiedon. En koe tarpeelliseksi toistaa itselleni tätä tietoa verbaalisesti koska asia on jo tiedossa ennen sitä ensimmäistä sanaa jolla lähtisin tätä tietoa purkamaan. Koen siis verbaalisen ajattelun usein hyvin hitaaksi ja melkein jopa turhaksi.

Joillakin on ilmeisesti taipumus ajatella asioita visuaalisen puolen sijasta pääasiassa vain verbaalisesti. Olen kuullut ajattelutavasta joka toimisi ainoastaan verbaalisella puolella, kuin myös ajattelutavasta joka hyödyntää molempia puolia tasaisesti. Itse olen sitä mieltä että kaikki ajattelu kuitenkin pohjautuu juuri visuaaliseen puoleen jota pitkin myös se kaikki tieto tulee. Jokaisen sanan takana on aina se mielikuva ja tieto mitkä ajaa niitä sanoja eteenpäin. Jos pystyy vain irtaantumaan näistä sanoista kokonaan, jolloin jäljelle jää vain se itse mielikuva ja tieto, niin voi päästä käsiksi yksistään siihen visuaaliseen puoleen.

Edit: korjattu teksti

41
Vapaa aihe / Vs: Mitä näet tripillä?
« : Kesäkuu 19, 2019, 16:40 »
Vaikea puhua yksistään visuaalisesta puolesta kun tripit ovat yleensä niin visuaalisia kuin myös tunteellisia/aistillisia. Tunnen kaiken mitä näen. Olen yhteydessä kaikkeen. Näen ja tunnen miten pinnat alkavat elämään/hengittämään. Näen ja tunnen värit. Pinnat hohtavat ja kimaltelevat kauniisti. Tekstuurit korostuu. Hajut/tuoksut korostuu ja hengittämällä ilmaa pystyn aistimaan kaiken ilmassa olevan ja ilman kautta välittyvän. Myös äänet ovat välittömässä yhteydessä tunteisiin. Näkökentässä näkyy paljon erilaisia kuvioita jotka tuntuvat välillä olevan yhteydessä ympäröiviin pintoihin. Ne liikkuvat itsestään ja niitä voi myös itse koittaa liikuttaa. Silmät suljettuina nämä värikuviot korostuvat usein moninkertaisesti. Nämä kuviot voivat myös yhdistyä musiikin kanssa luoden aivan oman maailman johon pääsee uppoutumaan hyvinkin syvällisesti kaikkien aistien kanssa.

En ole koskaan nähnyt tripillä mitään mitä en uskoisi oikeasti olevan. Kaikki tripillä oleva tuntuu vain nousevan esille tai korostuvan.

Moniulotteinen maailma :)


Elokuvien antamat käsitteet tripeistä ovat mielestäni yleensä melko tai täysin harhaanjohtavia.

42
Vapaa aihe / Vs: Mitä biisiä fiilistelet tällä hetkellä?
« : Kesäkuu 07, 2019, 18:38 »

43
Vapaa aihe / Vs: Mitä biisiä fiilistelet tällä hetkellä?
« : Kesäkuu 02, 2019, 03:38 »
SOLAR FIELDS - ORIGIN # 03

Koko albumi: https://www.youtube.com/watch?v=C-k-hTXlAWA&list=OLAK5uy_kYSvFBGeFtsbgPYatiEGZNMCxF0erjdyg

Lemppari:
For the third time I felt inspired to dig through my archives for musical ideas and tracks which i had started working on many years ago yet never completed for various reasons. After going through my old hard drives I picked out 10 pieces to work on and finalize, some from as far back as 2006, which together now form this new album, Origin # 03.

The date of creation holds some significance for me, a reflection of the feelings alive then, recorded in sound. All Track titles in this series link you back to their original date of inception, their “Origin”, a journey through time.

Digital release 1 June 2019
Label: Droneform Records
http://www.solarfields.com/
https://www.facebook.com/solarfields

CD release date: 13 June 2019
Vinyl release date: 20 June 2019
Label: Sidereal
Released as Six panels digipack and double LP in gatefold cover with two vinyl colour options
(black and ultra clear)
Pre-orders starts on 1 June 2019 from https://sidereal.bigcartel.com/

Written and produced by Magnus Birgersson in Studio Jupiter, Gothenburg, Sweden. Mastered By
Robert Elster at elster.mastering@gmail.com


Mukavaa kesää kaikille :)

44
Vapaa aihe / Vs: Mitä biisiä fiilistelet tällä hetkellä?
« : Maaliskuu 21, 2019, 21:53 »
Wau!


45
Vapaa aihe / Vs: Mitä biisiä fiilistelet tällä hetkellä?
« : Maaliskuu 21, 2019, 20:04 »
Jos video ei toistu tässä ("Video unavailable"), niin suora linkki youtubeen: https://youtu.be/hZKFsstVALk


Sivuja: 1 2 3 4 5 ... 14