Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Pehmo

Sivuja: 1 ... 10 11 [12]
166
Solar Fields :)167

168
169
Kosmoksen spacetimessa soi kyllä mieleistä musiikkia. Hinkstep jäi harmi kuulematta, mutta jälkeenpäin sen tuotantoa selaillen löytyi paljon hyvää kuunneltavaa ja erityisesti mieleen jäi Easily Distracted biisi170
Vapaa aihe / Vs: Kuinka usein käytät psykedeelejä?
« : Elokuu 03, 2017, 18:44 »
Melko vaihtelevasti nuita tulee käytettyä. Kaikki alkoi vähä reilun parin gramman sienitripistä. Sen jälkeen meni kuukauden välein annosta isontaen ja lopuksi pari kertaa 5 gramman annoksella. Väliin mahtui myös pari happotrippiä noin 150µg annoksella ja yksi noin 200µg annoksella. Muutaman kuukauden tauon jälkeen meni yhden kesän aikana lähemmäs 50 grammaa sieniä kun niitä ensimmäistä kertaa luonnon äärellä testailin. Tämän jälkeen vähän reilumpi tauko psykedeeleistä ja niitten sijasta tuli kokeiltua MDMA:ta (tosin onhan sekin ainakin osittain psykedeeli). Tyhmyyttäni otin välillä liikaakin ja vauhtiakin tuli kokeiltua muutama kerta. Raja tuli vastaan kun huomasin näiden aineiden tuhoavan pääni ja psyykkeeni. Tästä vähän viisastuneena lopetin näiden aineiden testailun ja pidin vähän pitemmän tauon kaikesta. Tauon aikana otin sieniä muutaman kerran lähinnä mikrodoseja sillon tälloin ja pari kertaa noin puolen gramman annoksen. Nyt on alkanut taas pienen pienet sieniannokset maistumaan kun huomasin kuinka ne nostatti mielialaani. Isompia annoksia testailen pikkuhiljaa kun alkaa tuntuun että pääni on palautunut MDMA:n käytön jäljistä.

Tästä taas vähän viisaampana eteenpäin. Alkaa tuntumaan siltä että nyt ja tulevaisuudessa mennään pelkästään psykedeelien voimin.

171
Kasvit, päihteet ja lääkkeet / Vs: Ayahuasca
« : Heinäkuu 30, 2017, 19:49 »
Ayahuasca seremonia kiinnostaisi myös minua. Tuntuu että psykedeeleillä on minulle vielä paljon näytettävää ja että jokin voimakkaampi psykedeeli kuin sienet ja lsd voisi olla kokeilemisen arvoista. En siis pidä edellämainittuja mitenkään mietoina psykedeeleinä, vaan päinvastoin. Mutta ayahuasca olisi ainakin sieltä vahvimmasta päästä ja asiantuntevassa seurassa matkustellessa siitä saatavat hyödyt voitaisiin vielä maksimoida. Trippiä olisi varmasti helpompi purkaa kun pääsisi puhumaan kokeneempien kanssa ja myöskin ohjattu meditointi matkailun ohessa auttaisi.

Melko kovissa hinnoissa nuo seremoniat kuitenkin ovat, kun katsoo nuita "kaupallisia" valmiita 7, 14 tai 21 päivän seremonioita joita järjestetään laillisesti. Vajaasta tuhannesta eurosta näyttäisi hinnat alkavan 7 päivän reissuilla ja siihen lentoliput päälle. Uskon kuitenkin että tällaisen reissun arvoa ei voi lopen oikeen rahassa edes punnita.

Nuo suomessa järjestettävät seremoniat kyllä kiinnostaisi jos täältä asiantuntevaa porukkaa löytyy, mutta saattavat olla vähän kiven alla. Ainakin ensimmäisen seremonian käyn luultavasti ulkomailla niin ei tarvitse kuumotella mitään. Ehkä sen jälkeen olisin vähän valaistuneempi ja lähtisi myös turhat kuumotukset pois.

Onko täällä kellään kokemusta ayahuasca seremonioista, tai ayahuascan käytöstä ihan yleensä? Onko vinkkejä mitä tehdä ennen seremoniaa ja miten kannattaisi varautua tuollaiseen matkaan?

172
Kasvit, päihteet ja lääkkeet / Amfetamiini
« : Heinäkuu 28, 2017, 22:00 »
En löytänyt keskustelua aiheesta, joten kirjoitetaan tänne mietteet kyseisestä aineesta. Hyödyt ja haitat. Käyttötarkoitukset, kokemukset jne.

Viihdekäytöllä varmaankin melko suosittu aine ympäri maailmaa. Ja niin taitaa olla myös reseptilääkkeenäkin. Onkohan kyseisellä aineella pysyvää parantavaa vaikutusta adhd:n ja add:n hoitoon vai onko vaikutukset aina hetkittäiset ja loppuvat sitä mukaan kun aine poistuu elimistöstä? Millaisia sivuvaikutuksia aineesta tulee pitempiaikaisen käytön seurauksena? Ja ehkä tähän samaan liittyen, mitä kyseinen aine tekee psyykkeelle pitemmän päälle?

Omakohtaisia kokemuksia aineen käytöstä löytyy vain muutama kerta. Jonkin asteisen adhd:n omaavana ainakin lisääntynyt puhuminen on ihan positiivinen vaikutus niin kauan kun sitä kestää. Myöskin mieliala kohenee jollain tasolla. Tosin en voisi sanoa oloa mitenkään hyväksi, koska melko kemiallinen olo siitä tulee, mutta sillä hetkellä se tuntuu positiiviselta, niinkuin melkeen kaikki muukin mikä nyt ei todellisuudessa niin positiivista olisikaan. Keskittyminen parantuu ja pysyn paremmin keskusteluissa mukana ja puhuminen on myös paljon sujuvampaa. Aine on omalla kohdallani melko koukuttava koska yhden annoksen vaikutus on hyvin rajallinen joten uudelleen annosteluja täytyy tehdä usein jotta olotila pysyisi halutulla tasolla. Myöskin tuo haluttu taso tahtoo nousta korkeammalle sitä mukaan mitä ainetta käyttää ja sitä mukaan aineen käytön kontrolointi vaikeutuu. Kun aineen käyttö lopetetaan ja vaikutus laskee, niin laskee sitä mukaan hyvin nopeasti myös puheliaisuus ja tilalle tulee ahdistus, alakuloisuus ja yleisesti ottaen aivan järkyttävä olo ja jopa paniikkikohtauksia. Aikaisemmin koettu "ihmisläheisyys" ottaa tilalleen vastakohdan ja ihmisten lähellä oleminen tuntuu painajaiselta ja ahdistus nouseekin yleensä sille tasolle että on poistuttava omiin oloihin. Loppuilta meneekin pelkotiloissa ja niistä selvetessä.

Kun aine on suurimmaksi osaksi poistunut elimistöstä, jää seuraavalle päivälle joksekkin tyhjä olo. Omat ajatukset sinkoilee ympäriinsä ja tuntuu niinkuin adhd oireet olisi pahentuneet entisestään. Olon tasaantumiseen menee useita päiviä, tai jopa viikkoja ja sinä aikana esim puheliaisuus on normaalia vähäisempää ja myös sekavuutta esintyy paljon enemmän jos yritän jostain puhua.

Lääkärin ohjeiden mukaan otettuna aine toimisi varmasti vakaammin kun laskuja ei pääsisi tulemaan ja annostelu olisi muutenkin tasaisempaa. Oloa pystyisi ylläpitämään ottamalla lisää. Ja toleranssin kasvaessa annoskokoa nostettaisiin. Mutta herää kysymys mihin aineen käyttö lopulta johtaa? Kasvatetaanko annosta loputtomiin ja sivuoireisiin määrättäisiin uusia aineita, kuten bentsodiatsepiiniä jotka taas saisivat aikaan uusia sivuoireita jne. vai voidaanko aineella todella parantaa adhd oireita pysyvästi käyttämällä sitä hallitusti jonkin aikaa ja lopen vähentämällä annosta ja lopettamalla sen käyttö kokonaan ilman sen suurempia ongelmia?

173
Sienten tunnistaminen / Vs: Suippumadonlakkien tunnistuspyynnöt
« : Heinäkuu 28, 2017, 13:59 »
tva101, kuvissa näkyvät sienet eivät ole suippumadonlakkeja

174
Kasvit, päihteet ja lääkkeet / Vs: MDMA ja ekstaasi
« : Heinäkuu 26, 2017, 16:54 »
Oman kokemukseni pohjalta voisin sanoa että MDMA:ta on ehkä jopa hyvä kokeilla. Tosin yksikin kerta riittää jo siihen mitä MDMA pystyy näyttämään ja olisi ehkä jopa hyvä jättää se siihen yhteen kertaan mikäli haluaa huolehtia omasta hyvinvoinnista ja pitää pääkopan kunnossa.

Voi toki kokeilla useampiakin kertoja jos haluaa kokea samat euforiavyöryt uudestaan. Ja kyllähän se etenkin ensikertalaiselle usein niin hyvältä tuntuu että sitä saattaa ehkä liiankin helposti lähtä kokeilemaan uudestaan. Ensimmäisten käyttökertojen aikana ei välttämättä vielä huomaa niitä negatiivisia vaikutuksia tai niihin ei kiinnitä tarpeeksi huomiota. Joillekkin MDMA:n käytöstä saattaa muodostua jopa jonkinlainen elämäntapa ja totutaan siihen että käyttökertojen jälkeen tulee ne huonot olot joksikkin aikaa ja niistä selviydytään aina tavalla tai toisella. Taukoja pidetään uusien parempien nousujen toivossa. Ajan saatossa aletaan ehkä huomata ettei aine enään toimi niinkuin ennen vaikka kuinka pidettäisiin taukoa. Tässä pisteessä olisi viimeistään hyvä jättää aineen käyttö kokonaan, tai pitää ainakin yli vuoden tauko ja katsella elämää välillä selvinpäin. Pitemmän tauon jälkeen voi huomata mihin suuntaan MDMA:n jatkuva käyttö on omaa elämää vienyt ja minkälaista jälkeä se on jättänyt päähän. Ahdistus, masennus, keskittymiskyvyn heikentyminen ja yleinen kiinnostuksen puute on melko yleistä pitempiaikaisilla MDMA:n käyttäjillä.

On toki myös "vastuullisia" MDMA:n käyttäjiä jotka pitävät käyttökerrat minimissä ja annoskoot kurissa. Jotkut sanovat että yksi käyttökerta puolen vuoden välein noin 150mg annoksella olisi turvallinen. Joka saattaa hyvinkin pitää paikkaansa, mutta on hyvä muistaa että jokainen käyttökerta tekee tuhoa pääkoppaan enemmän tai vähemmän. Aivot toki palautuvat ajan kanssa näistä, mutta mitään 100% palautumista etenkin isoista annoksista tuskin tulee.

Tämä on nyt sieltä MDMA:n synkältä puolelta kirjoitettu. Kyllähän tuolla aineella niitä hyviäkin puolia on ja esim terapiakäyttöön erittäin tervetullut aine.

175
Kasvit, päihteet ja lääkkeet / Vs: Sähkötupakka
« : Heinäkuu 24, 2017, 19:22 »
Itse tupakkaa polttaneena ja nuuskaa käyttäneenä siirryin nyt sähkötupakan pariin. Välillä olen lopettanut sekä tupakan polton että nuuskan käytön ja onnistunut olemaan muutaman kuukauden ilman, mutta tuo paha tapa tahtoo ainakin itsellä tulla helposti takaisin. Melkoista myrkkyä nuo kuitenkin ovat, joten päätin että tästä lähtien sähkötupakka on se ainut nikotiinin lähde.

Parilta kaverilta löytyy myös sähkötupakat ja niillä ne ovat mallia iso modi + tankki joista saa tujut höyryt. Itsekkin päädyin tällaiseen malliin ja on mielestäni aivan hyvä ostos. Isoilla modeilla ja tankeilla josta höyryä piisaa "normaalia" enemmän voidaan helpommin korvata se savun vetämisen tarve ja nikotiinimäärät voidaan pitää alhaisempana. Tällä hetkellä 2mg/ml nesteet tankissa ja näillä olen pärjännyt.

Eihän tämä haitatonta ole, mutta huomattavasti parempi keino nikotiinin saamiseksi. Tupakan tuoma paha olo on suurimmaksi osaksi poissa, ja jäljellä enään riippuvuus josta olisi kyllä hyvä päästä eroon. Uskonkin että tällä se onnistuu hiljalleen nikotiinimäärää tiputtamalla ja lopettaminen olisi pysyvämpää.

Sähkötupakan laillisuudesta sen verran että 1.7.2017 tulleen lakimuutoksen jälkeen suomessa ei saa enään tilata postitse sähkötupakkeja eikä nikotiininesteitä. Ulkomailta tilatut jäävät tullin haaviin (mikäli huomaavat), mutta käsittääkseni siitä ei mitään merkintää kuitenkaan tule. Pohjanesteitä (glyseroli, propyleeniglykoli) ja makunesteitä saa kuitenkin tilata. Sähkötupakat ja nikotiininesteet täytyy siis nyt käydä ostaan sähkötupakkaliikkeistä paikanpäältä ja niitä saa nyt myös hyvin varustetuista ruokakaupoista tiskin takaa kuten perinteistä tupakkaa (tosin erilaiset modit + tankit ja niitten varaosat löytynee varmaan paremmin sähkötupakkaliikkeistä). Nikotiininesteiden vahvuudet on nyt myös rajattu enintään 20mg/ml vahvuuteen ja hintoja nostettu veronalaisuuden vuoksi. Vahvempia nikotiininesteitä (100mg/ml) saa käsittääkseni edelleen ruotsin puolelta, mutta en ole varma miten laillista niitä on tuoda suomeen.

Sivuja: 1 ... 10 11 [12]