Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Pehmo

Sivuja: 1 2 3 4 ... 14
16
Vapaa aihe / Vs: Mitä biisiä fiilistelet tällä hetkellä?
« : Huhtikuu 14, 2020, 22:59 »
Jättimäisen avaruusaluksen sisässä matkustaen. Loputtomassa tyhjyydessä kaikkitietävän universumin ytimessä. Yhtenä unena muiden joukossa. Jakaantuen aina yhä laajemmalle loputtomuuteen. Hyvää yötä.17
Toimisto / Vs: Uuden keskustelupalstan testaus
« : Huhtikuu 02, 2020, 22:46 »
Yritin lisätä youtubelinkkiä painamalla youtube iconia tekstieditorin ylälaidasta ja lisäämällä linkin siihen keskelle. Kun painan "lähetä" niin saan ilmoituksen "Seuraavat virheet tapahtuivat lähetettäessä viestiä:
Viestikenttä jätettiin tyhjäksi."


Edit:

Viestikentässä oli siis teksti tähän tyyliin: "[youtube]youtubelinkki[youtube]". Kokeilin juuri uudestaan ja sain saman virheilmoituksen.

18
Sivuston toiminnasta ja käytöstä / Vs: Päivitysuutisia
« : Huhtikuu 02, 2020, 22:29 »
Mukava yllätys tämä sivuston päivitys. Piristävä ulkonäkö ja mukava myös kuulla ylläpidon aktivoitumisesta. Kiireen keskeltä kirjoittelen tämän joten jää valitettavan lyhyeksi tekstiksi.

Kiitos ylläpidolle!

19
Vapaa aihe / Vs: Mitä biisiä fiilistelet tällä hetkellä?
« : Helmikuu 03, 2020, 01:18 »20
Vapaa aihe / Vs: Mitä biisiä fiilistelet tällä hetkellä?
« : Tammikuu 29, 2020, 15:30 »
Kaukaa vuosien takaa. Mutta tempaisee mukaansa vieläkin.
Koko albumi:Edit: Lisätty albumi.

21
Vapaa aihe / Vs: Mitä biisiä fiilistelet tällä hetkellä?
« : Tammikuu 01, 2020, 02:28 »

22
Vapaa aihe / Vs: Mitä biisiä fiilistelet tällä hetkellä?
« : Marraskuu 04, 2019, 10:34 »

23
Vapaa aihe / Vs: Oskilloskooppi musiikki
« : Lokakuu 14, 2019, 15:39 »

24
Vapaa aihe / Vs: Mitä biisiä fiilistelet tällä hetkellä?
« : Lokakuu 12, 2019, 15:36 »
Happy life with the machines.

Hengellisyyttä, luontoa ja teknologiaa. Pienellä ripauksella sosiaalisuutta.


25
Vapaa aihe / Vs: Mitä biisiä fiilistelet tällä hetkellä?
« : Syyskuu 13, 2019, 20:07 »

26
Vapaa aihe / Vs: Musiikkia matkoille
« : Elokuu 24, 2019, 16:53 »

27
Puhutaan siis cubensiksesta. Mieti millaisen kokemuksen haluat ja tee päätös sen mukaan. Rennompaan matkailuun luonnon äärellä riittänee jo reilut 2 grammaa. Mutta jos haluat syvällisemmän kokemuksen niin voi mennä yli 3 gramman. Jos omaat ennestään kokemusta isoista annoksista niin voit varmaan melko huoletta ottaa sen 4 grammaa. Olettaen että tiedät mistä on kysymys.

Ja kyllä, luonto voi korostaa vaikutuksia huomattavasti.

Olen samaa mieltä tuosta että trippikaverin on todellakin oltava sellainen jonka on tuntenut kauan ja jonka seurassa ei tarvitse jännitellä.

28
Albumin kansikuvaan samaistuneena


29


"In my world of sleepers
everything will be erased

I'll be your religion
your only endless ideal

Slowly we crawl in the dark
swallowed by the seductive night

my torch has burnt out"

30
Itsellä menee kipuun tällä hetkellä norspan 40mikrog/tunti laastari ja se ei ole blokannut sienen vaikutusta. pitäs varmaan ottaa joku 1-2 milliä jotta se blokkais. Ja samaten aamulla jos tarvinut diapami ottaa niin ei ole päivällä enään vaikuttanut. Voi olla että jos aamulla samaan aikaan ottaisi sienet ja diapamin niin heikentäisi vaikutusta.
Hyvä, että mainitsit tästä.

Se on kyllä täysi myytti, että opioidit tai bentsot blokkaisivat voimakkaasti psykedeelien vaikutusta. Kyseisten lääkeaineiden vaikutuskohteet ovat kaukana niistä serotonergisistä järjestelmistä, joissa psykedeelit pääasiallisesti vaikuttavat.

Redditissä joku anonyymi tutkija toteutti kyselytutkimuksen: https://www.reddit.com/r/DrugNerds/comments/9deg4g/lsdbenzodiazepine_crossuse_effects_on_anxiety_and/

Lainaus
In this 7 minute survey of 83 participants who took LSD, 78 have taken LSD in combinations with other drugs. 37 of these 78 of which reported taking benzodiazepine to reduce anxiety during the psychedelic experience, and finally 20 of the 37 finished the entire survey.

HADS Anxiety scale showed an extremely benefiting effect of benzodiazepine for LSD-induced anxiety (p=0.0001), and the amount diminishing of visual-audio distorting effects from LSD as a result of taking benzodiazepines appear to be individual-difference, and not dosage-dependent.

Tuloksista voidaan siis havaita, että bentsot vähentävät trippailuahdistusta, mutta eivät vähennä annossidonnaisesti audiovisuaalisia vääristymiä (joiden väheneminen on yksilöllistä), jotka ovat tosiasiallisia serotonergisten psykedeelien vaikutuksia.

Edes perinteinen lääke ahdistukseen, pääasiallisesti antihistaminerginen Atarax ei tutkimuksessa (PDF) vienyt kokonaan pois LSD:n aiheuttamaa visuaalista häikkää tai vaikutusta ajatuksenjuoksuun, vaikka aineen tiedetään blokkaavan serotoniinireseptoreja.

Ilmeisesti ainoastaan jotkin uuden sukupolven antipsykootit (joilla sattumoisin on voimakasta serotoniinireseptorivaikutteisuutta) ovat käypä ensihoito tripin keskeyttämiseksi, mutta niitäkin joudutaan käyttämään tolkuttoman suuria annoksia.

EDIT: Lisäyksenä vielä, että käytin itse bentsodiatsepiineja päivittäin reilut pari vuotta, ja trippailin tuona aikana kymmeniä kertoja. Toisinaan otin ~10 mg Diapamia vastaavia määriä ennen trippiä ja sen aikana. Trippien sisältö ehkä muuttui vähän tyhjäpäisemmäksi; saatoin vain venytellä ja tuijotella seinää täydellisen tyytyväisenä tuntikausia – mutta visuaalinen tykitys, euforiantuntemukset tai ajan- sekä paikantajun heikentyminen olivat efektejä, jotka havaittavasti säilyivät ihan ennallaan. Päästyäni eroon bentsodiatsepiineista, olen huomannut ehkä hentoista herkistymistä LSD:n vaikutuksille ja erityisesti kehollinen sähköisyyden tunne sekä ajatuksenjuoksun vilkastuminen on aspekteja, jotka ovata tripeissä enemmän läsnä.

Jos olet henkilö joka ei koskaan ole käyttänyt benzoja, tai olet käyttänyt niitä ehkä kerran tai kahdesti elämäsi aikana, ja et myöskään käytä muita vastaavan kaltaisia aineita, niin aivan takuuvarmasti benzot tappaa ainakin sienitrippisi. Visuaalit eivät välttämättä poistu täysin ja jos olet todella ison sieniannoksen alla ja otit siihen nähden vain pienen annoksen benzodiatsepiineja niin saattaa trippisi pysyä osittain päällä, mutta ei tuollaisella tilalla ole enään mitään tekemistä puhtaan sienitripin kanssa.

Sivuja: 1 2 3 4 ... 14