Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Pehmo

Sivuja: 1 2 3 ... 14
1
Clippi JRE #1035


2
Kun tuli tuo LD50 annos mainittua, niin huomion arvoista tietysti se että LD50 annokset on pääosin vain hiirille ja rotille. Vaikka human estimated LD50 annoksiakin löytyy joillekkin aineille kuten esim nikotiinille (oral) 0,8mg/kg.

Muutama esimerkki LD50 annoksista:

Nikotiini LD50 (intravenous) hiirelle 0,3mg/kg.

Kofeiini LD50 (intravenous) hiirelle 62mg/kg.

Dextroamphetamine (adhd lääkkeet, vauhti) LD50 (intravenous) hiirelle 25mg/kg

Fentanyl (kipulääkkeet) LD50 (intravenous) hiirelle 2,9mg/kg


N,N-Dimethyltryptamine (DMT) LD50 (intravenous) hiirelle 32mg/kg.

Psilosybiini LD50 (intravenous) hiirelle 275mg/kg

Psilosiini LD50 (intravenous) hiirelle 74mg/kg

Lähteet:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3880486/
https://chem.nlm.nih.gov/chemidplus/rn/54-11-5
https://chem.nlm.nih.gov/chemidplus/rn/58-08-2
https://chem.nlm.nih.gov/chemidplus/rn/51-64-9
https://chem.nlm.nih.gov/chemidplus/name/phentanyl
https://chem.nlm.nih.gov/chemidplus/rn/61-50-7
https://chem.nlm.nih.gov/chemidplus/name/psilocybin
https://chem.nlm.nih.gov/chemidplus/name/psilocin


Vaikka noistahan ei voi vetää suoria johtopäätöksia oikein mihinkään suuntaan johtuen siitä että ihmisille nuo määrät ovat todennäköisesti eri suhteessa, niin voi noista silti saada hiukan käsitystä aineen toksisuudesta.

Hyvä muistaa että ihan kaikelle mitä suuhunsa laittaa tai keuhkoihinsa vetää löytyy se LD50 annos. Jopa puhtaalle vedelle ja ruokasuolalle. Mikään ei ole vaaratonta. Ei edes kävely.


Nyt tässä tapauksessa kun DMT:stä puhutaan, niin kyseessä on kyllä yleisesti melko turvalliseksi havaittu aine. Kunhan DMT:tä nautitaan edes etäisesti normaalien annosmäärien puitteissa niin ei siitä pitäisi ainakaan fyysistä vaaraa syntyä, kunhan henkilö ei vain käytä mitään muuta siinä ohella.

3
DMT:n turvallisuudesta kertonee myös se että ihmisen LD50 annosta tälle aineelle ei ole edes löydetty.

https://psychonautwiki.org/wiki/DMT

"The median lethal dose (LD50) of DMT in humans has never been reached in any setting, nor is this expected to change due to its pharmacological properties. "

Edit:

En myöskään löydä yhtään kuolemaan johtanutta tapausta joka olisi yksistään DMT:n aiheuttama.

4
Mistähän tuota pilviharmikkia voisi saada? Ja missä suhteessa sitä kannattaisi sekoitella mimosan kaarnajauheen kanssa?

Jos noiden kahden yhdistelmä vain toimii sellaisenaan niin olisihan nuo varmasti kokeilemisen arvoisia, kerran vielä laillisiakin ovat.
No ainaki siemeniä ihan Suomessa näyttäisi olevan laillisena tuolla; https://www.yrttilato.fi/Peganum-Harmala

Mimosa Hostilista taas löytyy ulkomailta googlettamalla, kun ei nykyisenkään lainsäädännön myötä tahdo löytyä Suomesta :/

Suhteetkin varmasti löytyy googlettamalla, vaan edelleen näissä tulisi olla tarkkana; luettujen/kuultujen juttujen perusteella Ayahuascaan on mahdollista jopa kuolla (Siis ihan fyysisesti myös), niin miksei muihinkiin MAOI-estäjä + tryptamiini- comboihin? ???

Ehkä se tunnetuin näistä vaarallisista ns. "tappoyhdistelmistä" on se MDMA + MAOI-estäjä, noin niinku tän asian tiimoilta.


Hmm. No ainakin DMT itsessään on suhteellisen turvallinen aine. Hyvä muistaa että ihmisenkin keho tuottaa DMT:tä, joten mistään vieraasta aineesta ei ole kyse. Ainoat potentiaaliset vaarat esiintyy kait juurikin vain noiden MAOI-estäjien käytön yhteydessä. DMT + MAOI-estäjä yhdistelmän pitäisi olla suhteellisen vaaraton, kunhan mitään muita tajusteita tai lääkkeitä ei sotketa mukaan.

5
Vapaa aihe / Vs: Mitä biisiä fiilistelet tällä hetkellä?
« : Toukokuu 15, 2020, 22:22 »
Freedom Fighters x Pspiralife x Hypogeo - Subconscious6
Sen verran että pääsin noihin edellämainittuihin tiloihin :) Annoskoot on hyvin henkilökohtaisia. Esimerkiksi itse huomasin pääseväni myöhemmin egokuolemaan asti huomattavasti vähemmällä annostelulla kuin mitä ensimmäisillä kerroilla. Ja pitemmän tauon jälkeen saikin taas ottaa enemmän.
Niin varsinkin jos tiettyjä harjoitteita tekee matkoilla, voi hyvinkin päästä syvemmälle. Varmaan kokemusta on?

Onko MAOI-estäjiä mahdollista saada laillisessa muodossa, kuten vaikkapa jonakin kasvina? Yhdistämällä Mimosaa noistahan voisi tehdä kotitekoista Ayahuascaa :)
Ainiin, unohtu mainita eikös pilviharmikki oo just laillinen MAOI-estäjä?
Ja tuo combo olisi ilmeisesti mimosahuasca(?). Noitten MAOI-estäjien kanssa vaan tulee olla vähän tarkka mitä suuhunsa laittaa, kun se serotoniinisyndrooman riski on aina olemassa.

E: Niin ja jos nyt tuo pilviharmikki ja mimosa hostilis on laillisia kasveja, niin tämähän tarkoittaisi sitä, että ns. mimosahuasca olisi laillinen seos. Ainaki periaatteen tasolla.
Sinänsä vähän hullunkurista, että sieniä ei saa syödä ja tätä voi periaatteessa ihan laillisesti nauttia. Ja tämä seos olisi ilmeisesti vielä psilosybiiniä voimakkaampaa.
Ehkä vähän ohi aiheen, mutta eihän hulluruohonkaan syömistä taida olla kriminalisoitu... ???


Musiikki ja meditointi on ainakin itsellä ne pääasialliset "harjoitteet" sienitripeillä ellen sitten ole luonnon äärellä. Musiikkia tulee kuunneltua ja meditointia harjoitettua vähän vuorotellen. Jos egokuolemaan asti pääsee niin musiikin kuuntelut loppuu yleensä siihen ja ne jatkuu vasta joskus aivan tripin loppupäässä.


Mistähän tuota pilviharmikkia voisi saada? Ja missä suhteessa sitä kannattaisi sekoitella mimosan kaarnajauheen kanssa?

Jos noiden kahden yhdistelmä vain toimii sellaisenaan niin olisihan nuo varmasti kokeilemisen arvoisia, kerran vielä laillisiakin ovat.

7
Sen verran että pääsin noihin edellämainittuihin tiloihin :) Annoskoot on hyvin henkilökohtaisia. Esimerkiksi itse huomasin pääseväni myöhemmin egokuolemaan asti huomattavasti vähemmällä annostelulla kuin mitä ensimmäisillä kerroilla. Ja pitemmän tauon jälkeen saikin taas ottaa enemmän.

Annostelussa on muuten hyvä ottaa huomioon Cubensiksen vaihteleva vahvuus.


DMT kokemuksista olisi kyllä kiva kuulla. Annosmäärät ja eroavaisuus syötynä vs. vaporisoituna.

8
Vapaa aihe / Vs: Mitä biisiä fiilistelet tällä hetkellä?
« : Toukokuu 14, 2020, 00:35 »
 :)


9
Onko MAOI-estäjiä mahdollista saada laillisessa muodossa, kuten vaikkapa jonakin kasvina? Yhdistämällä Mimosaa noistahan voisi tehdä kotitekoista Ayahuascaa :)

Sienitripit on keskivertoannoksilla yleensä melko hengellisiä ja käytännön läheisiä. Mutta sienet voivat kyllä viedä hyvinkin vahvoille matkoille, aivan sinne egokuolemaan saakka ja siitäkin vielä syvemmälle kunhan annos on riittävän tuhti. Silti vahvoillakin annoksilla pystyy yleensä kuitenkin liikkumaan ja näkemään ympärilleen, kun taas DMT trippi on ymmärtääkseni ainakin vaporisoituna sitä tasoa että heti hittien jälkeen voi ja pitääkin ottaa tukeva lepoasento koska vahvempi trippi vie sinut totaalisesti mukanaan dissosiatiivimaisesti katkaisten näköyhteyden ympäroivään tilaan vieden sinut siitä kertaheitolla suoraan universumin ytimeen, tai toisin sanoen tehden sinusta hetkellisesti osan universumia (jota kyllä olet tälläkin hetkellä).

En tiedä miten paljon DMT:n vaikutukset eroaa sitten vaporisoituna vs. syötynä tai juotuna. Lukemani käsittää vain tuon vaporisoidun tilan.

Minkä kokoinen annos DMT:tä yleensä otetaan syötynä tai juotuna jotta päästään niin sanotusti kaiken lävitse? Ja paljonko sama on vaporisoituna?

10
Omat kokemukseni silokkiteestä lyhyesti kuvailtuna: Vaikutus alkaa nopeasti, on myös vahvempi ja hiukan kirkkaampi. Kesto jonkin verran lyhyempi.

Itse tein silokkiteen lämpimään (ei kuumaan) veteen laittamalla silokit yksinkertaisesti vain kuppiin veden sekaan ja sekoittelin sitä sitten seuraavat 15min. Jonka jälkeen poimein silokit kupista, söin ne ja join nesteen kerralla alas. Maku nyt oli mitä oli. Normaali sienimäinen maku. Ja tuo maku nyt ei tuossa paljoa mieltä paina kun mielenkiinnon kohde on jossain aivan muualla kuin maussa.

Edit:

Joskus kaverin luona tehtiin myös kahvinkeittimellä laittamalla kuivat murskatut silokit suodattimeen, sitten vain vedet säiliöön ja keitin päälle. Vaikutukset oli muistaakseni hyvin saman kaltaiset tuon ensimmäisen metodin kanssa, mutta vain huomattavasti miedommat. Jonka vuoksi en tätä tapaa suosittelisi.

Jos sieniä ei halua jostain syystä syödä ja haluaa nauttia sienet teenä, tai jos haluaa muuten vain kokeilla sieniteetä niin itse tekisin sieniteen seuraavasti:

1. Kiehauta vesi ja kaada tyhjään kuppiin.

2. Jos haluat laittaa sekaan esim teepussin niin laita se tässä kohtaa.

3. Odota että vesi jäähtyy noin 50 - 60 asteiseksi.

4. Laita sienet kuppiin murennettuna.

5. Sekoittele vähintään 15min.

6. Kaada neste siivilän läpi toiseen kuppiin.

7. Nauti.

11
Mielenkiintoista. Tuota voisi siis nauttia yhdessä MAOI-estäjien kanssa syötävässä tai juotavassa muodossa. DMT:n erottelu tuosta olisi varmaan hiukan liian vaivalloista kotikonstein, jos edes mahdollista.

DMT:n vaikutuksista en uskalla kommentoida muuta kuin että eroavat sienten vaikutuksista (kait) huomattavankin paljon. Tripin kestosta aina tripin luonteeseen.

12
Jokin virallinen tiedonlähde (linkki) tälle uutiselle olisi kyllä tervetullut.

13
Vapaa aihe / Vs: 30 päivän DMT tutkimusmatka (Actualized.org)
« : Toukokuu 04, 2020, 15:55 »
Uusi video Leolta. Tämä toimii mielestäni todella hyvänä jatkona tuolle edelliselle videolle. Syvempien oppien integrointia omaan elämään ja sen rakentamiseen.

Otsikko on hiukan harjaanjohtava koska nämä asiat ovat yhtälailla tärkeitä myös vanhemmille.14
Vapaa aihe / Vs: 30 päivän DMT tutkimusmatka (Actualized.org)
« : Huhtikuu 30, 2020, 16:57 »
Mielenkiintoinen kertomus.

27 päivää putkeen näin voimakasta psykedeelistä-päihdettä kuulostaa kyllä omaan korvaan tarpeettomalta overkilliltä.
Samanlaiseen ymmärrykseen kuin mistä hän kertoo ja jauhaa kun voi päästä jo hyvällä sieni-tripillä.

Puhe tajunnan eri tasoista ja niiden vertailu kuulostaa omaan korvaan samalta kun dickkien mittailu ja siitä tehty johtopäätös ostaa isompi hummeri.
Lisäksi väite siitä ettei tällaista heräämistä voi kokea ilman psykedeelejä on yhtä totta kuin väite siitä ettei todellista euforiaa voi tuntea ilman heroiinia.
Siihen sanon vain sen että hyppää poika avantoon ja opettele uimaan.
Pitkään henkisissä piireissä on pyörinyt vääristynyt käsitys siitä että herääminen olisi tai johtaisi pysyvään tajunnantilan muuttumiseen, mutta miksi herääminen olisi jotain muuta kuin se mitä koet juuri nyt?
Jos etsit jotain muuta kuin sitä mikä on suoraan silmiesi edessä kannattaa suunnata psychonautwikiin ja sieltä valkata sellane sopiva motivoiva vaihtoehto.
Eikö Totuus/Rakkaus/jumala ole universaali ja siten tarkkaavaisen ja päättäväisen etsijän löydettävissä kaikkialta? Tai kai tälläkin kolikolla on kääntöpuolensa...

Yksi pulmallinen tilanne näin voimakkaissa kokemuksissa on se että niihin alkaa uskomaan totuutena. Psykedeelisten kokemusten integrointi ja aktualisointi on äärimmäisen tärkeää, mutta ei se tarkoita sitä että niihin kannattaisi uskoa. Avoin perspektiivi voi vinoutua vuosiksi kun puhutaan mieltä murtavista kokemuksista, oli kyseessä sitten trauma tai transsendentaali tila.
Maadoittuminen ja kokemuksesta irti päästäminen on yhtä tärkeää kuin totuuden toteuttaminen käytännössä. Helppoihin ja valmiisiin vastauksiin ei kannata tyytyä tai uteliaisuuttaan tappaa uskomalla että on vihdoin kräkännyt kaiken. Olisikin mielenkiintoista kuulla vaikkapa vuoden tai viiden vuoden päästä, miten tämä koe on käytännössä muuttanut miestä. Videollahan hän on vielä silminnähden high ja jälkihehkuissa.
Sanottakoon vielä se että erilaiset tzaikedeelisen metafyysiset kuvaukset maailman rakenteesta on about yhtä mielenkiintoisia kuin aamuripuli ja yhtä monipuolisia kuin mäkkärin ruokalista. God damn mä haluun tietää kuinka hellä sun kosketus on ja kuulla kuinka kyynel vierähtää sun silmäkulmasta, kuinka sä kävelet kärsimyksen keskellä avoimin jaloin ja miten sä hengität hiljaa yksin kotona.

Varoituksena vielä, tällainen syväsukellus voi nostaa mielensyövereistä ja pohjamudista siellä aiemmin uinuneita krotteja. Vaikka psykedeelit voivatkin tarjota näitä solmuja avaavia ja parantavia tunteita niin todellisen Jaakobin painin joutuu käymään aina arjessaan. Joskus esiin nousseet asiat voivat patologisoitua jos aloittamaansa prosessia ei voikkaan voimillaan viedä loppuun. Kaikkea ei voi Thanoksen logiikalla napsauttaa rakkaudeksi. Tuntekaa itsenne, tuntekaa päihteenne ja ennen kaikkea rakastakaa.

Kyseessä on extreme tason kokemus. Kuten videon alussa mainitaan.

Todella harvat haluavat matkustaa edes paria päivää putkeen johtuen psykedeelien luonteesta. Kuten Leo videolla sanookin, hän joutui pakottamaan itsensä ottamaan lisää.

Itse en löydä videosta mitään mikä kuvastaisi psykedeelien negatiivisia puolia. Leo on etsimässä totuutta ja tuon kertomuksen perusteella sinne totuuden lähettyville myös päästiin.

Psykedeelisestä kokemuksesta "maadoittuessa" on tärkeää olla tarkkana mikä on lopulta totta. Koska ego taistelee totuutta vastaan viimeiseen asti niin se vetää sinut aina hiljalleen takaisin siihen vanhaan tuttuun ja turvalliseen mielentilaan. Tämän vuoksi onkin tärkeää opiskella psykedeelejä myös teoriapuolelta.

Video toimii mielestäni hyvänä pohjana sellaisille jotka ovat halukkaita käymään syvemmillä tripeillä. Ajatellaan esimerkiksi Ayahuasca seremoniaa. Jos matkustat yksinäsi, niin et ole täysin yksin kokemuksesi kanssa vaan voit tämän avulla löytää samankaltaisuuksia omasta matkastasi ja sitä kautta ymmärtää sitä paremmin.


Toivon ettei tällanen ”urhea” hanke inspiroi tai yllytä ketään mihinkään vastaavanlaiseen.. Taas yks oppikirjaesimerkki psykedeelien vaaroista. Mielenkiintosta nähdä jälkipyykki, tuleeko kosmisen mopon etupyörä hallitusti alas vai meneekö keula pystyssä päätyyn(seinään) asti..

Mitä nämä videolla näkyvät oppikirjaesimerkilliset psykedeelien vaarat ovat??

15
Vapaa aihe / 30 päivän DMT tutkimusmatka (Actualized.org)
« : Huhtikuu 19, 2020, 16:00 »
30 päivää kestävä 5-MeO-DMT tutkimusmatka. Yksi trippi päivässä. 27 päivää putkeen. <3Sivuja: 1 2 3 ... 14