Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Rölli

Sivuja: 1
1
Käyttökokemukset / Vs: Psilosybiinisienet pienillä annoksilla
« : Marraskuu 06, 2016, 19:03 »
Noh, nyt se on sitten pitkällisen odottelun jälkeen koettu. Neitsytmatka. 1g cubensiksia kotona musiikkia kuunnellen lähes koko matka sohvalla istuen/makoillen. Jauhoin jonkin verran kuivia sieniä morttelissa jauhoksi ja siitä sitten mittasin tasan gramman ja kylmän veden seassa huuhtelin kurkkuun. Maku oli mielestäni mieto. Lievähköä huonoa oloa oli havaittavissa 15-20min jälkeen ja selkeää liikkeiden keveyttä hieman myöhemmin.

Kun P-vitamiini rupesi kunnolla vaikuttamaan oli koko loppumatka pelkkää puhdasta ja täydellistä euforiaa. Itkin ja nauroin onnesta sen kolmisen tuntia mitä sitä nyt kestikään. Musiikki kuulosti aivan mahtavalta ja todellakin ohjaili matkaa kauniisti ja tuntuikin kuin ääni olisi hyvällä tavalla möyhinyt kehoa kuntoon. Niin ja sitä lievää huonoa oloa vatsan yläosassa lukuunottamatta tuntui kehossakin mielettomän hyvältä. Rennolta ja lämpöiseltä. En olisi uskonut että koskaan voisi tuntua omassa kropassa niin hyvältä.

Erikoisinta kuitenkin oli se, että se euforia ja rakkaus kohdistui niin paljon juuri ihmisiä ja ihmisyyttä kohtaan. Minä kun nimenomaan olen melko ihmisvihainen ja kyyninen ollut aina. Eläinrakas jne. Älypuhelin ja tietokone tuntuivat sen takia mahtavilta laitteilta kun sai kontaktia ihmisiin, vaikka ajattelin olla ilman internettiä yms. Katselin muutenkin ympärillä olevia tavaroita ja ajattelin että muiden ihmisten ansiosta mulla on sohva missä pötköttää jne. Oli hyvin erikoista.

En kyllä lukemani perusteella olisi odottanut ollenkaan tälläistä matkaa. Ei mitään visuaaleja tms. Pelkkää euforiaa ja rakkautta ja kehollista hyvää oloa. Ainoa mikä vastasi odotuksia oli se, että musiikki kuulosti erilaiselta, eli monin verroin hienommalta. Tälleen jälkeenpäin en oikein ole huomannut mitään erikoista. Ei ns. afterglowta ainakaan kummemin. Jotenkin myös tuntuu siltä että kyseisestä tapahtumasta olisi jo vuosia, vaikka todellisuudessa se oli eilen. Jotenkin niin epätodellisen hyvä ja täydellinen olo kaikin puolin.

Saa nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan suurempien annoksien myötä :)

2
Onkohan kokemuksia vanhoista laitumista? Eli siis lehmän/hevosen laitumista missä ei selkeästikään hetkeen ole eläimiä pidetty. Vai vaatiiko se suippumadonlakki nimenomaan tuoretta lannoitusta kasvaakseen laitumilla hyvin?

Kuitenkin sinänsä ihan hyvän näköistä heinikkoa tuossa eräällä vanhalla laitumella, mutta ei se sitä kuuluisaa nurmilauhaa taida olla, eikä kovinkaan mättäissä kasvavaa muutenkaan.

3
Kiitoksia vastauksesta! :) Nuo itiöprintit kyllä mielenkiintoisen näköisiä.

4
Piha-alueelta löytyi moisia sieniä.

1. sekä 2. kasvoivat lähekkäkin kuolleesta kasvimassasta. 1. vielä tarkemmin lahosta puunpalasesta. 3. kasvoi nurmelta kolmen ryppäässä.

Itiöprintti 1:llä tummempi ruskea kuin 3:lla. 2:lla ilmeisesti valkoinen. (Kuuluisiko noita sieniä kuivata ennen printin ottoa kun tuli tuollainen märkäläntti paperiin?)

Mitähän mahtavat olla? :)


5
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakki havaintoja 2016?
« : Elokuu 09, 2016, 06:55 »
Havaintoja ei ole, mutta parin viikon päästä ajattelin järkkärin laittaa kaulaan ja jalkautua luonnon helmaan. Sateita on ollut runsaasti ja lupaa jatkossa lämpötilojen laskua öisin jo sinne 10 tuntumaan. Eikä tässä malta kauempaa enää odotellakaan.

6
Muu sienikeskustelu / Vs: Sieniaiheinen kirjallisuus
« : Heinäkuu 03, 2016, 16:25 »
Olisikohan jollakulla suositella hyvää ja kattavaa suomalaista sieniopasta? Onhan noita varmaan muutamia erilaisia, mutta lähinnä teoksen tuoreus/helppo saatavuus kiinnostaa ja toki jos joku on selkeästi ylitse muiden jostain syystä. Tuossa pihalla kasvaa muutamaakin eri sientä, niin olisi mukava kokeilla kirjan kanssa tunnistaa mitä nyt tuleekaan vastaan :)

Sivuja: 1