Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Tattis

Sivuja: 1
1
Vapaa aihe / PsychedSubstance ja SWIM kanavat youtubessa
« : Toukokuu 17, 2016, 18:34 »
En oikeen tiedä kuuluisiko tämä tuonne yhteisön puolelle vai tänne, mutta kirjoitan nyt tähän.

Eli oletteko seuranneet youtubesta PsychedSubstance kanavaa ja saman henkilön pitämää SWIM kanavaa? Erittäin fiksun oloinen kaveri joka kertoo psykedeelien käytöstä, hyödyistä kuten myös haitoista. Ja puhuu myös muista aiheeseen liittyvistä jutuista.

Linkki PsychedSubstance kanavaan: https://www.youtube.com/channel/UCn8V3KNSgDr1Dai77_y8JrQ

Linkki SWIM kanavaan: https://www.youtube.com/channel/UCOWGNAei4hIjOna_JgWGCOA

2
Vapaa aihe / Tryffelien säilyttäminen
« : Toukokuu 17, 2016, 14:59 »
Tervehdys!

Mikähän olisi paras tapa säilöä tuoreet tryffelit? Tähän asti olen säilönnyt jääkaapissa sellaisenaan mutta koska tryffelit säilyttävät tehonsa parhaiten tuoreina niin pitäisi keksiä jokin keino säilyttää niitä ainakin kuukauden ilman että niistä haihtuisi kosteutta kovin paljoa. Sellainen kävi mielessä että laittaisin pieneen lasipurkkiin kuten esim pilttipurkkiin. Pilttipurkki olisi tiivis ja ilmatilaa ei jää paljoa joten kosteutta ei pääsisi haihtumaan kovin paljoa ellei purkkia avaa vähän väliä. Mietin myös että pitäisikö purkin pohjalle laittaa vettä jotta ilmankosteus pysyttelisi lähellä 100%. Olisiko hyvä jos kastelisi talouspaperin palasen ja laittaisi sen purkin pohjalle ja sen päälle sitten tryffelit ja purkki jääkaappiin

Sivuja: 1