Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - bobber2

Sivuja: 1
1
Kuinkahan isoa satoa (kpl sieniä) voi odottaa yhdestä kilosta maissia?

2
Kiitos, Kosminen Nauraja. Onko tuo annoksen paino josta yleisesti puhutaan, juuri kuivattujen sienten paino?


Vielä hiukan hirvittää. Olen sanonut ja tehnyt typeriä asioita, ehkä loukannut joitakin ihmisiä. En fyysisesti, en ehkä kovin pahasti muutenkaan, mutta ne sanat ja teot vaivaavat välillä vieläkin. Entä jos tripillä iskee niin kova häpeä, että haluan vahingoittaa itseäni?

3
Kiitos vastauksista Eni ja Lähiötonttu. Pyrin valmistautumaan hyvin, ilman kiireitä ja ahdistavia ajatuksia. Toivottavasti pystyn avautumaan sille mitä vastaan tulee. Se voi olla rajua, mutta jotain muutosta tässä varmaan haetaankin.

Flashbackeilla tarkoitin juuri tuota, että kauppajonossa lähtee todellisuus alta ja kohta trippaankin ilman sieniä. Hyvä jos ei sellaista ole tapahtumassa, korkeintaan normaalia uppoutumista vahvoihin muistoihin.

Paljonkohan yksi sieni keskimäärin painaa? Minulla ei ole vaakaa. Syödäänkö sieni kokonaan vai pelkkä lakki?

4
Olen jo pidempään miettinyt että kokeilisin sieniä. Sillä mielellä että niistä saisi apua sosiaalisiin pelkoihin ja muuhun ahdistukseen, pakko-oireisiin (lieviin mutta olemassa oleviin), ja yleiseen motivaation puutteeseen. Itsesyytökseen ja häpeään siitä mitä on tullut tehtyä ja sanottua. Pikkuasioitahan ne, mutta edelleen ahdistavat.

Mulla menee elämässä päällisin puolin ihan hyvin. Mutta olen eksyksissä. Hukassa. Sosiaalinen elämä menee loivaa ja suoraa alamäkeä. Tulevaisuus on mysteeri. Ja se pelottaa. Auttaisivatko sienet?

Lukaisin psykedeelisen kokemuksen FAQ:in ja se antoi vähän vastauksia. Siinä korostettiin aika paljon porukassa trippaamista ja oppaan läsnäoloa. Mulle tuli vähän yllätyksenä, että ulos ja ihmisten ilmoille lähteminen tripillä on sen mukaan ihan hyvä idea. Mutta vielä on kysymyksiä.


Onko opas pakollinen?
Problem on se että mulla ei ole yhtään sellaista kaveria jonka kanssa trippaisin. En halua edes kertoa aikeistani muille. Trippi tapahtuisi yksin kotona, omassa rauhassa. Riittävästi aikaa, ei kiireitä mihinkään. Ovet lukkoon, verhot eteen, puhelin kiinni ja piiloon.

Entä jos vinksahdan jotenkin?
Jos yhtäkkiä tekeekin mieli hypätä parvekkeelta? En ole oikeastaan itsetuhoinen mutta joskus saatan pelätä että mitä jos vaan yhtäkkiä huomaisin kiipeäväni parvekkeen kaidetta?
Jos rupean huutamaan ja riehumaan niin että naapurit soittaa poliisille?
Jos lähden alasti ulos juoksemaan ilman vaatteita?
Ja se klassinen, luulen itteäni appelssiiniks ja rupean kuorimaan itteäni!!1!
Vai onko tämä vain peruskoulun huumepropagandaa? Kertokaa!

Entä huono trippi? Se tulee jos on tullakseen?
Jos näen jotain mistä traumatisoidun loppuelämäkseni?
Joudun psykoosiin joka jatkuu tripin jälkeen?
Tyhmenen jotenkin?
Tulee flashbackeja? LSD:n kohdalla puhutaan näistä. Vai ovatko nekin huumepropagandaa?
Kusen/paskon housuihini, oksennan matolle? Aiheutan vesivahingon, tulipalon? Rupean hajottamaan paikkoja?
Huumepropagandaako? Vai realistisia uhkakuvia?

Koukkuun en jää. Tahdonvoima riittää kyllä. Mutta pysyvät negatiiviset vaikutukset silti pelottavat. Kauanko sienet näkyvät testissä? En luultavasti joudu testiin. Mutta on varauduttava. Kaikkeen.


Oikeastaan suurin este on että en tiedä mistä hankkia sieniä. En tunne diilereitä.
Netistä postitse en halua tilata. Liikaa mahdollisuuksia jäädä kiinni, varsinkin jos ulkomailta. Mahdollisuus menettää rahat, saada paskaa tai ei mitään. En halua edistää hyysäreiden asenteita. "Netistä narkkari pojat vaan tilailee huumeita!! Hyi!"
Kasvattelu vähän sama juttu. Itiöt ja tarvikkeet pitää tilata jostain.
Luonnosta kerääminen ei oikeen nappaa. Paljon vaivaa. Mahdollisuus erehtyä ja kerätä jotain myrkkysieniä. Kiinnijäämisriski. Ihmisten katseet. "Mitähän toiki tuolta tonkii. Huumesieniä kuitenkin. Ihan narkkarin näköinenki!!"


Konkreettisiin kysymyksiin. Montako sientä kannattaa ottaa ensimmäiselle matkalle? Haluan kunnon tripin. Perusteellisen, ei pintaliitoa. Mutta ei extremeäkään.
Kannattaako ottaa jotain tiettyä ruoka-ainetta samalla? Joku puhui muistaakseni mustikoista, jossain trippikertomuksessaan?
Mitä ei kannata ottaa? Mitään lääkkeitä en käytä. Enkä ainakaan sienten kanssa.


En ole käyttänyt ns huumeita. Alkoholia ja tupakkaa kyllä. Molemmat aika paskoja, varsinkin savukkeet.


Kiitos jos jaksoit lukea. Vielä enemmän kiitos jos jaksoit vastata.

Sivuja: 1