Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - mansikkapelto

Sivuja: 1 2 3
31
joskohan tulis pian se neljän kuukauden palvelusaika niin, voisin sen käydä alta pois. sivariin en menis todellakaan. joko linnaan tai inttiin, ja jos linnan tahdon välttää niin painun maailman merille 8) :D

32
ringissä kasvavat suippopmadonlakit ovat oikasti maahisten portteja toiseen ulottuvuuteen, homma on siinä että ne pitää ensin syödä kaikki ja sitten mennä ringin keskelle ja lyödä kantapäät yhteen :D :D

33
Psilosybiini lääkkeenä ja päihteenä / Vs: Sienireseptit
« : Syyskuu 15, 2010, 13:41 »
kuivat menee sellaisenaan. Mutta tuoreita olen usein syönyt lihapiirakan tai leivän välissä. Ei siinä kummempia, teetä pitäisi joskus keittää.

34
pari- kolmekymmentä silokkia on ihan mukava, psykedeelistä mutta pysyy suunnilleen housuissaan. ja josei tunnu niin älytön goajumputus päälle ja silmät kiinni.noin arviolta sadalla tatilla olen päässyt irti olemisen tilasta ja syönyt universumia anaalillani kun olin puurokauha. Mutta jos ei tahdo räjäyttää tajuntaa niin pieni annos on tosi jees.

35
Koettu on sienet dxm alkoholi kannabis piri ja jotain ehkä mitä ei tuu mieleen. Noista menee nykysin vaan pilveä siniä ja joskus otan pari kaljaa. vielä haluaisin kyllä kokeilla esmes. meskaliinia ja ehkä dmt joku päivä. Deelit on kiinnostavia mutta, niissä kyllä pidän kohtuuden kerroissa ettei psyyke hajoo.

36
Kesällä oli komeita ukonilmoja. On kyllä vaikuttavan näköistä ja kuuloista, voi vaan mennä röökille ja huomata istuneensa siinä kaksi tuntia kun luonnnonvoimat pistää parastaan.

37
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2010
« : Syyskuu 15, 2010, 13:17 »
Lainaus
Onnittelut. Mistä päin maailmaa löytyivät?
pohjois satakunnasta loytyivät. Muutin juuri tänne opiskelemaan hiljattain. Nyt niitä muuten vasta on ja ovat suuuria. Hyvinhän toimivat. Toissa päivänä halasin puuta, oli ihan mukava tunne :P :D. Onnittelut kaikille löydöistä, sesonki on kohta parhaimmassa kukoistuksessa.

38
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2010
« : Elokuu 28, 2010, 19:36 »
Tämän syksyn ensimmäinen saalis, kakstoista kaunotarta. iltasella vielä uus reissu pellolle. löyty sentään uuelta paikkakunnalta spotti 8)

39
Vapaa aihe / Vs: nukkumaan mennessä saatavat visiot ja ideat
« : Heinäkuu 17, 2010, 22:35 »
itse monesti nukkumaan mentyäni joskus tulee hirveesti riimiä ja lyriikkaa päähän ja sitä sit räävin lapulle pimeessä.
kyllä tosiaan nukkumaan meno on luovaa aikaa, joskus kirjoitin vitusti näitä sanamuunnoksia elikkä munansaannoksia niin että tuli ihan tarina siittä, muistaakseni  tervon arska oli metallialalla töissä, hänen kotikunnallaan nimittäin regina valaa  :D

40
Kasvit, päihteet ja lääkkeet / Vs: Tupakka
« : Heinäkuu 08, 2010, 23:25 »
manitouhun olen törmännyt jossain, ja vaikuttaa siltä että pittääpi ostaa sitä ainakin. netistäkin saa tilattua ulkomailta vaikkä mitä tupakkalaatuja, tulee vaan kalliiks postimaksujn kanssa. Ja matiakselle voisin sanoo että laittaa privaviestiä jos on paljon sitä omaa kessua, oisin kiinnostunu maistiaisesta.

41
Muu sienikeskustelu / Vs: Sieniharrastusten salassapito
« : Heinäkuu 07, 2010, 16:26 »
Itsekin olen joskus saanut hetkeksi lempinimekseni noita tattimatteja ja pilven veikkoja, mutta niin no mitä sitten.

42
Elämäntavat ja harjoitteet / Vs: Kasvien kasvattaminen
« : Heinäkuu 07, 2010, 15:53 »
itellä ois kyllä mielessä kasvattaa kessua kun rupee nuo lähikaupan smartit ja boonukset tympiin, vieläpä kun suomessa ei saa mistään muuta kun niitä iän ikusia bulkkitupakoita. Saa nyt nähä koska, aina jää tuommoset projektit tekemättä. pitäs joskus vaa ruveta. ja oishan se hienoo kun olis aina omaa tupakkia, philip morris pysyis sekin kaukana mun lompakosta :P

43
Elämäntavat ja harjoitteet / Vs: Kalastaminen
« : Heinäkuu 06, 2010, 15:19 »
Kalastan ja se on helvetin hauskaa, jontenkin vapauttavaa. Ja kalat menee kyllä aina jonkun kitaan, itse en syö särkiä ne heitän kissalle mutta kaikki muu menee ja äkäseen. :) ja hyvä kun matyas keksi tästä tehdä topicin. eiköhän järjestetä miitti loppukesästä niin että mennään kaikki yhessä ongelle :)

Sivuja: 1 2 3