Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - mansikkapelto

Sivuja: 1 2 3
16
Vapaa aihe / Vs: Mitä biisiä fiilistelet tällä hetkellä?
« : Syyskuu 14, 2011, 00:27 »
Sig - Älä sinä huoli
 
ja ninespäi kasari menol.

17
Hienoa musiikkiapa olette fiilistelleet, erityisesti kiitos apatinille tuosta down underista. en o ennen kyseisen biisn viteoo nähny ja oli kyl erittäin hauska. hippie train full of zombies :D :Dja muutenki  meinas hiukka revetä.  kuitenkin vittuuntuminen tietokoneeseen  vei motivaationi ja kaiken muunkin hyvän elämästä. VITTU VITUN TIETOKONEET ARG!! PITÄSI HEITÄ SUOHON NÄMÄ JA TUNKEA PUOHON NÄMÄ MASIINAN PASKAT KUN EI VITTU SAA MITÄ HALUA! kuten näette ei kirjoittaminenkan  onnistu kun on näppis paskaa ja kaikki muutenki npäin persietä.
mut täällä satoi äsken tosi paljon ja se oli kaunista ja ihanaa.
kiitti ja koittakaa kestää  mul on hiukka vaikeet...

18
Lainaus
Mulla oli siis vessanpytyssä sikiöasennossa 15-senttinen pirullisesti virnuileva piru, joka suunnilleen tuntui viestivän "et uskalla kusta, et!".
   :D :D mullakin oli kerran vessanpöntös joskus neitsyt maaria tjs. En kehannu kussa sit! :D

19
Vapaa aihe / Vs: Vapaa aihe
« : Elokuu 03, 2011, 23:28 »
nyt on valoisaa (hetken vielä) ja vittumaista.
kesä on yksinäisen helvetti. tulis vaa talvi yä ja halla nim päästäis tästäkii!

20
maailma ei ole menossa minnekään, ei misään on maailma. maapallo on menossa kohti uutta välikuolemaa. Alku tulee oletko valmis? ei tartte!
termodynamiikan näkökulmasta maailma on menossa kohti täydellistä entropiaa...

Runoilija, kiitos! En oo vähään aikaan bordia lukenu, mutta luulen että tolasta meininkiä tarttettais täälläkin. meinaan siis sitä että Ilmaistaan niitä mielipiteitä! koska se on helvetin kehittävää. ja sitäkin hauskempaa. ennen kaikkea hauskempaa.

Ja sitten viel yhteenvetona ON. Ollapa siis olematta!

21
Vapaa aihe / Vs: Aivot
« : Kesäkuu 01, 2011, 12:39 »
Lainaus
Mikä kertoo tunnevammasta? Tyhmyyskö? Tyhmyys ylipäätänsä on hyvin subjektiivinen käsite ja pitää sisällään eri tasoisia tyhmyyksiä.

Esimerkiksi avatarissani on kuva maoi-patsaasta jossa tiivistyy hyvin ihmisen tyhmyys. Jengi tarvi puita, että saa patsaat rannalle ja kaato lähes kaikki puut, tämä vaikutti saaren luontoon sillä lailla, että ruoka tahtos loppumaan ja moni kuoli, tarvittiin siis hautakiviä, LISÄÄ PATSAITA! Ja eikös tämmöinen tyhmyys näy aika selvästi ihmiskunnan toiminnoissa. Voisivat vaikka ottaa oppia pääsiäissaaren esimerkistä, vaan eihän historian virheistä saa oppia, LISÄÄ PATSAITA! LISÄÄ!

Niin ja tunnevammasta kertoo käytökseni ja myös monen muun, tunnevammautetut ihmiset.

Ja kun otitte puheeksi tuon rakenteen ja fraktaalin, niin kyllä se näyttäis olevan yhtä sientä kaikki, taikka aivoo.
Yhtä tunnevammaa kaikki.

22
Muu sienikeskustelu / Vs: The Real (Reel) Thing...
« : Toukokuu 30, 2011, 16:04 »
Kultainen leikkaus, fraktaali, kaikkeus on suuri tyhjyys. täydellisyys, luonto, musta neliö. ikuisuus, olematon olo, kaikki olkoon ääretön kun ei kuitenkaan ole, ei ole. Tää Oli Tässä. Egokuolema, Yleensä tuohon pisteeseen päästessä ei enää osais kai puhuakkaan saatikka keskustella. ei voi kuvailla oikein mutta se on se, ei mennyttä eikä tulevaa.
kaikki alkoi siitä kun kaiiki oli niiin inhottavan paksua ja yhtäkkiä kauhean ohutta, oli musta ja valkoinen ja kun pomo sanoi, ne söivät toisensa, ei ääntä, kymmenissä eri muodoissa olen selvinpäinkin(tai siis ilman hyymeitä) kokenut tämän tai nähnyt siitä unta. kaikkeus jaettiin ja jäi vaan hiekkaa eikä siitä saanut otetta. eikä se tuntunut kivalta, vain äärimmäinen tuska joska voi havaita, kun sielu on täynnä paskaa niin että ei sekaan sovi ja kylmä naisääni huutaa sanoja joita ei muista. kun syke alkaa, voi heti havaita että tämä johtaa tuhoon, se on alusta alkaen ristiriita tai jonkilainen taistelu. olen kahden ydinkärjen välissä ja laukaisen toisen, se vain luisuu niin olen täysin vailla kontrollia ja täynnä pelkoa, vaikka tapahtuma on täydellinen ja selvä.

se on siinä. tekstin korjaus ohjelma vetää punaisen siksakin joka sanan alle, paitsi ON :).

23
Vapaa aihe / Vs: Aivot
« : Toukokuu 28, 2011, 01:09 »
Shiron, samaa mieltä. harva edes tulee ajatelleeksi kuinka herkkä prosessi ihmisen minä oikein on. On miljoonia ihmisiä joiden minä on muovautunut pysyvästi PELKÄSTÄ ELÄMÄSTÄ! Aargh tyhmät ihmiset, tai siis, tyhmät aivot jotka ovat tyhmiä tyhmän kasvuympäristön takia. Tunnevammasta kertoo se :D

24
No johan on, tää onkin yleistä. Ideoin myös paukuissa tosi paljon kaikkea mahdollisia rakenteita ja tajusin just että nimenomaan usein action leffoja! :D. Vaan eikö olekin ihanaa joskus kun voi tehdä jokaisesta ajatuksesta helvetin siistin idean.

25
Laki ja päihdepolitiikka / Vs: Huumeiden laillistaminen
« : Huhtikuu 25, 2011, 02:16 »
Lainaus
sienikirkko toimisi porsaanreikänä sienten viihdekäytöllekin
Miksei uskonto voisi olla viihteelistä huumespäissään heilumista. Ei sitä tarvitse sanoa porsaanreiäksi. enkä nyt sano että tarkoitus pyhittäisi keinot, vaan että jos meillä olisi porukalla hauskaa tai jännää sienissä, niin mitä muuta voisimmekaan perustaa kuin sienikirkon. Ylensäkin typerä käsitys että hengellisen pitäisi olla jotenkin vakavaa.

26
Käyttökokemukset / Vs: Ruskokärpässieni + pilviöverit.
« : Joulukuu 20, 2010, 14:07 »
Kiitos, oli mukavaa luettavaa. Tuonkaltaisen loopin olen itsekin kokenut, tosin psilocybiinillä. Se oli vaan enemmänkin niin, että heräsin aina uuteen hiukan erilaiseen ulottuvuuteen ja kelasin sitä aivot tulessa, tajusin luuppaavani ja pääsin siitä yhtäkkiä pois kunnes päässä kohisee taas ja vaivun alas, kuin joku vääntäisi maailman volyymia kovemmalle napista. sit herään taas jostain pöydän alta ja alan tajuta olevani taas jossain maailmojen välissä jne. ja taisin vielä joka kerta luulla kuolleeni. Ja luulin lopulta ihan oikeasti että olin jo hajottanut pääni täysin ja olen siinä sotkussa ja selkeydessä ikuisuuden. Enkä edes ollut aina olemassa, oli vaan ajatus mallit ja sata sekavaa aistia.

27
Itse asiassa lumipeite toimii eristeenä, joten jos on lunta ja pakkasta soon paljon parempi kuin pelkkä pakkanen. Ei pääse routimaan nääs niin helposti. Tosin kävin hiljan(eilen)tutulla spotilla ja mättäästä löytyi kaks mustaa juttua jotka on ehkä olleet suippumadonlakkeja.

Entäpä muuten jos sais lämpöputket rihmaston kohdalle, maa pysyisi sulana ja semejä löytyis vielä piiitkälle talveen :D. Voisi tosin tuollainen olosuhdemuutos häiritä kyllä sientä aika pahasti.

28
Laki ja päihdepolitiikka / Vs: Huumeiden laillistaminen
« : Lokakuu 28, 2010, 13:29 »
Lainaus
Lainaus
Nykyisin meillä on internet ja globalisaatio, niitä ei ole vielä käytetty mihinkään merkittävään hyvään
Tämä on musta todella, todella paksu väite.
Noh lause jatkuu siinä vielä. Juu ehkä tuli kirjoitettua ajattelemattomasti tuommoinen lause mutta, mielestäni tähän mennessä globalisaatiosta on näkynyt vasta lähinnä huonoja vaikutuksia, eri asia on se että jotain on tapahtumassa johtuen siitä, muutos on aina hyvästä sillä muutoksen avulla on hyvä oppia uutta ja maailmaa tuleekin ehkä kehittää juuri syöksymällä silmät ja suu auki pers edellä puuhun. Jep pieniä, ehkä suurempiakin asioita on tapahtunut/tapahtumassa ehkä, en vain ole katsonut koko hommaa oikealta kantilta? Suhtaudun kuitenkin kriittisesti globalisaatioon vielä, osin ainakin. Joskus pienenä ihmisenä tulee mieleen että, mitä vittua se mulle kuuluu mutta miksi sitten näitä mietin ja kirjoittelen. Yritän ratkaista jotain itselleni liian suurta kenties. Silloin onkin hyvä kun voi kirjoitella muiden samaa pohtivien kanssa näitä juttuja...internetissä. No voi helevetti kai siitä on sitten hyötyä mullekkin. 
No niin Ilmiselvä, pitää myöntää, se oli multa todella paksu väite.

29
Laki ja päihdepolitiikka / Vs: Huumeiden laillistaminen
« : Lokakuu 27, 2010, 14:20 »
Ensiksi haluan sanoa että, hyvin aloitettu thread, varsinkin tästä aiheesta. Tekee mieli ehkä kirjoittaa muutakin kuin, '' antakaa meidän pajauttaa, pliis..oikeesti.. ''.
Tämänhetkiseksi kannakseni voisin ilmaista että; Kannatan kannabiksen ja psykedeelien käytön laillistamista, ja kotikasvatuksen tietysti. muut ovatkin sitten nistien juttuja kaikki pirikoksueskopamijutut . Näin yksinkertaisesti. Asia on kuitenkin monimutkaisempi. Tietyllä tasolla kysymys lähtee siitä, ovatko huumeet yleensä sosiaalinen/yhteiskunnallinen ongelma.
Lainaus
* Huumeiden laittomuus tulee kalliiksi. Verotettuina huumeista syntyisi tuloja, joita voitaisiin käyttää huumehaittojen hoitamiseen.
Tämä on osittain totta, mielestäni kuitenkin tämä vain siirtäisi huumemonopolin valtion käsiin. Tässä tilanteessa huumeet olisivatkin kuin mc donalds tupakkayhtiö tai vastaava epäterveellisiä harrasteita tarjoava instituutio josta kertyy verotuloja, joilla sitten hoidettaisiin ongelmia joita homman epäterveellisyydestä syntyy. Eli raha kiertäisi taas uusissa ympyröissä, koska ihmiset tahtovat päänsä sekaisin ja tekevät sen eteen työtä ottavat lainaa jne. Elikkä periaatteessa kaikkien huumeiden laillistaminen vain antaisi kapitalistisioille uuden tavan tehdä ''rehellisesti'' rahaa. Luultavimmin useimmat huumeisiin liityvät ongelmat, liittyvät suuresti juuri rahanahneuteen. Onhan se nyt suorastaan törkeää että, ihmisen luontaisella tarpeella muuttaa tajuntaansa, joku läskinaama tuolla jossain tienaa miljoonia.

Lainaus
* Huumeiden demonisointi ja käyttäjien kriminalisointi johtaa epäluottamukseen virkamiesten ja käyttäjien välillä, jonka seurauksena myös uskottava valistus on hankalaa
Tämä on ehkä ensimmäinenongelma joka on ratkaistava ennen kuin pystytään rakentavaan huumekeskusteluun molempien osapuolien(huumeiden käyttäjät/laillistamisen kannattajat ja huumeiden käytön vastustajat)välillä. Tässä vaiheessa kun ollaan niin eri taajuuksilla ettei yksinkertaisesti voi keskustella.

Voisin sanoa että, järkevä ratkaisu olisi ehkä riisua huumeet kaikesta monetaarijärjestelmän haitoista, tarkoittaen että huumeita ei myytäisi vaan niitä voisi vaihtokaupalla itse kasvattamalla keräämällä tahi muuten itse hankkia. Niin, kuinkas tällaista hommaa valvot, oikein, et voi mutta voimme ehkä valistaa ihmisiä, koko maailmaa? Nykyisin meillä on internet ja globalisaatio, niitä ei ole vielä käytetty mihinkään merkittävään hyvään paitsi, satunnaisten fetisistien ja friikkien saattamiseen yhteen.
Lisäksi voisimme perimmäiseltä pohjalta ottaen kasvattaa lapsemme sillä tavalla rauhann ja rakkauteen tai vastaavaan, että heillä olisi pienemmät mahdollisuudet ajautua eskapistiseen huumeidenkäyttöön.
Sitten tullaan jälleen minun maailmanparannusteoriaani :D jossa hankkiutuisimme eroon suurkaupungeista suuresta osasta ihmisrotua ja eläisimme avoimissa kommunistisissä yhteisöissä, tasapainossa luonnon kanssa.

Mutta nyt puhuttiin huumeista, enkä osaa enään keskittyä kirjoittamiseen joten siihen asti näkemiin.
30
Vapaa aihe / Vs: Mitä biisiä fiilistelet tällä hetkellä?
« : Lokakuu 25, 2010, 14:27 »
Morder Dem - Eagger&Stunn (Kills from Kingston to Copenhagen)
Ja tuo ladliksen äsköin video tuli kyllä ihan täysillä sytämmeen. Tosin olen kyllä hieman flipahtavaisessa tilassa, täysin vapaana päihteistä tosin, kupin kahvia join ja tupakan poltin... jokin viikonlopun jälkitila kenties, melkein tuntuu kuin olis rakastunut, ehkä olen tai sitten vaan pää flippaa(eiks ne oo aika sama asia).

Sivuja: 1 2 3